Orijinalini görmek için tıklayınız : Mpower RollNight
Eray Yümsel
14-05-2010, 00:17
evt çok güzel bi geceydi 3 araçta olsak çok eğlendik :D bol alevli ortaya yanar döneri güzel bi geceydi.
izmit yolunda gidişte eke30 2 kişi (250kg) 335 ve m3 teke tek denedi dönüş yolunda ise araçlar 2şer kişiydi
sonuç 335vsm3 = kafa kafaya (bazı denemelerde m3 öne çıkıyo olgar rolling e pek alışık değil geç basıyo ama bırakmıyo zevkine denemeler olduğu için)
asıl sonuç = 335>typer neden diceksiniz. murat abinin m3 ü skn ile denediğinden 2-3 boy olsun hadi :D daha hızlı şu anda :)
http://www.youtube.com/watch?v=y4JWXU8YMF0
y4JWXU8YMF0
http://www.youtube.com/watch?v=OVWUc9wE0wQ
OVWUc9wE0wQ
murat abi senin araçtan abinin çektiği videoyu mutlaka ekle bekliyoruz :D:D
BMK TypeR
14-05-2010, 00:19
eray murat abı 2boy hızlı eskı halınden:) 4-5boy degıl kendının dedıgını soyluyorum
tek tek denemedı 2boy gecıyo zaten 335 ı skn le tek tekde bence 240kadaryakın olurlar fazla ucmussun:D
açılmıo ama birazdan düzelir sanırım..
Murat'ı tebrik ederim :)
VeNoM_35
14-05-2010, 00:20
ankarada da 335> typer değilmiydi sonuç?
Eray Yümsel
14-05-2010, 00:20
eray murat abı 2boy hızlı eskı halınden:) 4-5boy degıl kendının dedıgını soyluyorum
ya ne 2 boyu abi kendi söliyo en az 4 5 boy diye egzos + yazılımla 2 boy mu hızlancak m3 :D sende ya
Murat'ın e46 m3 ile benim e36m3 ü denemek istiyorum :) gücü ispatlandığına göre :D
BMK TypeR
14-05-2010, 00:24
ya ne 2 boyu abi kendi söliyo en az 4 5 boy diye egzos + yazılımla 2 boy mu hızlancak m3 :D sende ya
sımdı telde konustum ama 335bu cok guzel maşallah dıger denedıklerınden farklı dıyo
Ludacris
14-05-2010, 00:25
ankarada da 335> typer değilmiydi sonuç?
Angarada m6>typer dı :D
Yanlız ben M3'e kafayı taktım arabası hem görünüş hem diri duruş hemde performans olarak çoook güzel
Eray Yümsel
14-05-2010, 00:25
sımdı telde konustum ama 335bu cok guzel maşallah dıger denedıklerınden farklı dıyo
sellam söleseydin :hehe:
Yanlız ben M3'e kafayı taktım arabası hem görünüş hem diri duruş hemde performans olarak çoook güzel
eheh sanada bi intercooler + yazılım yapalım bak tadından doyabiliyonmu :P
eheh sanada bi intercooler + yazılım yapalım bak tadından doyabiliyonmu :P
Intercooler + Katout + CAI + JB3 2.0 + OZ` fingers yapıyoruz bizim arabaya zaten. Çok az kaldı...
Intercooler + Katout + CAI + JB3 2.0 + OZ` fingers yapıyoruz bizim arabaya zaten. Çok az kaldı...
intercooler ne alıyosun ?
intercooler ne alıyosun ?
hpf.............
hpf.............
3tane geliyo bize haberin olsun : )
3tane geliyo bize haberin olsun : )
Fiyat göndersene özelden bi sen:D
BMK TypeR
14-05-2010, 00:30
tektekde 2kere gordugum 2 boy fark vardı m3 onde, donuste ıkıye ıkı denedıler yakın gıtmısler gayet dogal maşallah ıkı aracada eray utanmadan dızel arabayla kalkıs yaptın:))))
BMK TypeR
14-05-2010, 00:31
eray star tv de tmm senlık flım var kacırma:)
tektekde 2kere gordugum 2 boy fark vardı m3 onde, donuste ıkıye ıkı denedıler yakın gıtmısler gayet dogal maşallah ıkı aracada eray utanmadan dızel arabayla kalkıs yaptın:))))
Teke tekde ben hep sonradan bastım aynı anda basamadık zaten mehmetçik opette durduğumuzda onu söyledim. 3 . kornada basalım dedim. Dönüşte öyle yaptık.
Eray Yümsel
14-05-2010, 00:33
eray star tv de tmm senlık flım var kacırma:)
dizel mizel dinlemem :hehe: sende utanmadan 30rlı s3 le drag yaptın unutma :D:D:D starı izliyom ya efsane film :hehe:
BMK TypeR
14-05-2010, 00:34
Teke tekde ben hep sonradan bastım aynı anda basamadık zaten mehmetçik opette durduğumuzda onu söyledim. 3 . kornada basalım dedim. Dönüşte öyle yaptık.
dogrudur dedıgın de 3korna farklı senın gaz kelebegın tepkı gec verır bızım arabalar gıbı 2kornada basıcan 3de almıs olcak kendını:D maşallah guzel araban
korna yalan birisi sayacak :D kornada dıııııııt dıt dıt oluyo iş karışıyo ...
BMK TypeR
14-05-2010, 00:36
korna yalan birisi sayacak :D kornada dıııııııt dıt dıt oluyo iş karışıyo ...
telsız olsa cok daha ıyı olur cam cerceveylede ugrasılmaz
telsız olsa cok daha ıyı olur cam cerceveylede ugrasılmaz
kesinlikle..
aslında var evde telsiz 10numara ama kullanmıyoruz rollinglerde..
motorla denerken gerek yok kornaya arabayı salıyorum önden nasılsa dokunduğu anda bende açabiliyorum gazı : )
E46 iyi giyor maşallah.
istanbul 3.35>typer
ankara 3.35 >typer
BURSA TYPER>3.35
şehire göre değişiyosa bizde böyle diyelim.
Eray Yümsel
14-05-2010, 00:44
E46 iyi giyor maşallah.
istanbul 3.35>typer
ankara 3.35 >typer
BURSA TYPER>3.35
şehire göre değişiyosa bizde böyle diyelim.
tabi anadoluya doğru gittikçe 335 ler biraz yavaşlıyo normalde 7200 dönmei lazımken orda 6200 de atıyolar.
Germanian
14-05-2010, 00:49
tabi anadoluya doğru gittikçe 335 ler biraz yavaşlıyo normalde 7200 dönmei lazımken orda 6200 de atıyolar.
ahaha:D:D:hehe::hehe::hehe:
okadarda anadolu sayılmaz üsdat.
bursa :)
istanbul rakım 30. bursa 120
muhtemelen sizlern denediği yerde rakım 80 lere yakındır.
bizim denediğimiz yer ise 100lere.
bizim denemelerde biz skn ile vtec altı basıyorduk.direnmesi açısından 3.35 in
vtec üstü bi sigara versene diyordu sahibi.
skn nin istanbula geldiğinde nekadar yavaşlamış olduunu muharrem kardeşim belirtir en iyi.ayardan kaynaklanan.
maşallah sizin araçlarınızada bu arada babali.allah kaza bela vermesin.
edo typer
14-05-2010, 00:53
kazasız belasız araclara.. yapın bı ctrde 335 denemesı zewklı olur:D 70-250 sanmıorum typerın gecılcegını
CasabLanca
14-05-2010, 00:53
çok okuyanın mı çok gezenin mi beygiri artar diye bir söz vardır bildin mi :D
kazasız belasız araclara.. yapın bı ctrde 335 denemesı zewklı olur:D 70-250 sanmıorum typerın gecılcegını
45-240 dada geçilmedi erdem.
Eray Yümsel
14-05-2010, 00:54
skn nin istanbula geldiğinde nekadar yavaşlamış olduunu muharrem kardeşim belirtir en iyi.ayardan kaynaklanan.
valla skn hangi 335 le denedı bilmemde vtec altı falan yalan olgarın 335 e :D mantıken baktıgında yeni araba hepsi aynı yürümesi lazım ama demekki pilot yürütemiyo ;)
Eray Yümsel
14-05-2010, 00:56
inanmış styleeee :hehe:
valla skn hangi 335 le denedı bilmemde vtec altı falan yalan olgarın 335 e :D mantıken baktıgında yeni araba hepsi aynı yürümesi lazım ama demekki pilot yürütemiyo ;)
videoları koymuştum tekkeye.
ya aslında yürütücek pek bişi yok.otomatik vites araba.deneyen arkadaşımızda bi çok insanı vites diye atar araba diye sürer.(maksadım hafife almak değil kimseyi yanlış anlaşılmasın)
bu konuya polemik için asla dahil olmadım eray yanlış anlama arkadaşım.
olgarın 3.35 e maşallah ozaman.kazasız belasız sürsün inşallah.
Eray Yümsel
14-05-2010, 00:59
yok konuşuyoruz da sağlıklı stock 335 in typer a geçilmesi tr şartlarında imkansız onu belirtmeye çalışıyoruz
edo typer
14-05-2010, 00:59
inanmış styleeee :hehe:
ınanmak basarmanın yarısıdır;)
edo typer
14-05-2010, 01:00
yok konuşuyoruz da sağlıklı stock 335 in typer a geçilmesi tr şartlarında imkansız onu belirtmeye çalışıyoruz
spec belırt gardasss:D headers fıltre egzos kpro mu?? o halde gecemez dıe dusundum bende:D
yaw ben şunu anlamıom stok 335le stok typer niye denenmiyo ? :D
Eray Yümsel
14-05-2010, 01:01
spec belırt gardasss:D headers fıltre egzos kpro mu?? o halde gecemez dıe dusundum bende:D
egzantrikli typer ı kast ediyorum çiko :D pardon ;)
edo typer
14-05-2010, 01:02
m3 2 sılındırle o 2 tane fındık tuboyu neden sokmuo:D:D
edo typer
14-05-2010, 01:02
egzantrikli typer ı kast ediyorum çiko :D pardon ;)
ınanmıssın eray:D:D ahahaha:heyoo:
Eray Yümsel
14-05-2010, 01:03
sökülmüşü var e30m3 onuda geçemiyonuz o nası olcak :D
Ya boşver stock type-r ı şu skn yi getirselerdi konu kapanacaktı hala sürüyor muhabbeti skn tu m3 le yazılımsız ve egzozsuz anca kafa kafaya yürümüş. Getirsinler deneyelim belki geçecek belki geçilcek görmüş olalım sohbet olsun muhabbet dönsün.
erdem biliosun skn nin specleri işte babali.
ben videoya yazmıştım diğer bilmeyen arkadaşlar için.
ha birde şu mükemmel parçayıda yaziymde muho biraz daha gülsün :)
torque damper :D bide ondan vardı :D
çunki o bir 335 : ) typer ile 120dizeller denesin ahaahah
Jam da Joker
14-05-2010, 01:05
Ben kendi aracımı en çok SKN ile denediğim için gerek Injen gerek Gruppe-M veya orjinal jant ile enkei rpf01 ve coilover sonrası ne kadar farkettiğini biliyorum..
SKN şimdi en iyi yürüdüğü halinde üzerinde enkei ve xyz coilover varken fakat zinciri uzunken Eczacının M3 ü ile standart halinde aynı gidiyordu..
Bu akşam denediğimiz aynı M3 ün üzerinde komple Kreis-sieg egzoz ve yazılım vardı..
Araba 4-5 boy hızlansın veya 2 boy hızlansın sonuçta hızlanmış..
Ve 3.35 ile 2 ye 2 denemelerinde aynı gidiyorlar hadi senin hatırın için teke tektede 2 boy geçildi farzedelim..
Yani sonuç olarak bu 3.35 SKN kadar gidiyorda..
SKN nin Bursaya gittiği enkei jantları olmadan coiloverları olmadan ki 2 boy farkettiğini biz kendimiz Muharremle gördük ve Muharrem biz arabayı kısıp gönderdik demesine rağmen nasıl vtec altı basıp orda 3.35 geçiyorsunuz ben bunun muhakemesini yapamadım bi açıklarmısın bana ?
Ya boşver stock type-r ı şu skn yi getirselerdi konu kapanacaktı hala sürüyor muhabbeti skn tu m3 le yazılımsız ve egzozsuz anca kafa kafaya yürümüş. Getirsinler deneyelim belki geçecek belki geçilcek görmüş olalım sohbet olsun muhabbet dönsün.
bence senin arabayı birazcık iteleyelim soft tune ile turbo typer kadar yürür ahahah
Eray Yümsel
14-05-2010, 01:06
ınanmıssın eray:D:D ahahaha:heyoo:
kanka sizin o rüyanız şu ansiklopedide bile yer almıyo hangi kafayla görüyonuz o rüyaları anlamıyorumki :hehe:
http://www.asksiteleri.net/wp-content/uploads/2010/04/tabir.jpg
Ben kendi aracımı en çok SKN ile denediğim için gerek Injen gerek Gruppe-M veya orjinal jant ile enkei rpf01 ve coilover sonrası ne kadar farkettiğini biliyorum..
SKN şimdi en iyi yürüdüğü halinde üzerinde enkei ve xyz coilover varken fakat zinciri uzunken Eczacının M3 ü ile standart halinde aynı gidiyordu..
Bu akşam denediğimiz aynı M3 ün üzerinde komple Kreis-sieg egzoz ve yazılım vardı..
Ve 3.35 ile 2 ye 2 denemelerinde aynı gidiyorlar hadi senin hatırın için teke tektede 2 boy geçildi farzedelim..
SKN nin Bursaya gittiği enkei jantları olmadan coiloverları olmadan ki 2 boy farkettiğini biz kendimiz Muharremle gördük ve Muharrem biz arabayı kısıp gönderdik demesine rağmen nasıl vtec altı basıp orda 3.35 geçiyorsunuz ben bunun muhakemesini yapamadım bi açıklarmısın bana ?
heh.. 335 büyüktür SKN olmuş yine :D
kanka sizin o rüyanız şu ansiklopedide bile yer almıyo hangi kafayla görüyonuz o rüyaları anlamıyorumki :hehe:
http://www.asksiteleri.net/wp-content/uploads/2010/04/tabir.jpg
puhahah skn bursadaydı dimi necati bursalı yazmış bu kitabıda zaten pauhahah :D
_muhaRRem
14-05-2010, 01:08
k.vadisini izliorm . yazcam bişeler ,eray al 2 ye :D
ahahahahahahahahahaha
Araç sahibi erken spoollamayı çözerse o m3 kafa çıkartamazdı diye düşünüyorum :)
Alışma sürecidir, olur. Güzel denemeler, maşallah.
edo typer
14-05-2010, 01:09
çunki o bir 335 : ) typer ile 120dizeller denesin ahaahah
guzel espırı baya dusundun galıba:icon13:
bence senin arabayı birazcık iteleyelim soft tune ile turbo typer kadar yürür ahahah
bak hala dwm edıosun, eray kıtabı yanlıs yere yollamıs:heyoo:
Eray Yümsel
14-05-2010, 01:09
k.vadisini izliorm . yazcam bişeler ,eray al 2 ye :D
bekliyoz koçumm :D ahuehau
eheh kızmayın hemen yaw takılıyoruz..
ne typer'ım var nede 335im külüstür bi m3'üm var onlada keyfime bakıyorum :D
hemen açıkliym sana.
ben coilsiz enkeisiz 2 boy geride olduunu hep söyledim herkesede muhoyada.
aracın hafiften kısılıp bana verildiini bana ordayken de sölediler.sürpriz değil yani.
ben 2 ye 2 denedim vtec altı ve GEÇİLMEDİM.
geçtim yazmadım demedim.
vtec ÜSTÜ geçiyorum dedim
açıklamasınıda videolu topicte yaptım.
video var delil var ıspat var.
ama son olarakta bu topicte şunu belirttim.
MAŞALLAH OZAMAN BU 3.35 e.
bukadar açık net arkadaşım.
ben denediğim 3.35 den bahsediyorum.bu 3.35 den değil.anlaşıldı sanırım şimdi daha net.
edo typer
14-05-2010, 01:12
eheh kızmayın hemen yaw takılıyoruz..
ne typer'ım var nede 335im külüstür bi m3'üm var onlada keyfime bakıyorum :D
estafurullah arabana kulustur dıen olmadı.. ama egzantrık ctr stock 335 e gecılmez onu belırttım
Eray Yümsel
14-05-2010, 01:12
eskilerden bi şudacris vardı bildinmi ünlü düşünür bi lafı vardı hani :hehe:
tiner içtim kolonya içtim bali çektim sigara içtim cuara içtim kuru içtim yaş içtim ne varsa içtim ama bu typercıların kafaya erişmedim bu kafayı nasıl yapıonuz
estafurullah arabana kulustur dıen olmadı.. ama egzantrık ctr stock 335 e gecılmez onu belırttım
o zaman e36 m3 te geçmesi lazım ?
bu arada skn şuanda bursada değil.anavatanında ist de.
edo typer
14-05-2010, 01:14
tiner içtim kolonya içtim bali çektim sigara içtim cuara içtim kuru içtim yaş içtim ne varsa içtim ama bu typercıların kafaya erişmedim bu kafayı nasıl yapıonuz
herkese nasıp olmuo kanka bak alkol kullanmıoz bıle..
o zaman e36 m3 te geçmesi lazım ?
bahsettıgın e36 m3 un specı nedır?? beyın egzos fıltrelısını cok sukur gecıoduk.. gecemeyende vardı. mısal ankaradakı sarı m3u deneyen ctrlerden gecen olmadı..
edo hdr gelıo az kaldı yuronun mapınden sonra erayın ıstedıgı her m3 le sıkarız problem yok ;)
herkese nasıp olmuo kanka bak alkol kullanmıoz bıle..
bahsettıgın e36 m3 un specı nedır?? beyın egzos fıltrelısını cok sukur gecıoduk.. gecemeyende vardı. mısal ankaradakı sarı m3u deneyen ctrlerden gecen olmadı..
98model 321lik e36 m3
hava filtesi kutu içi K&N kat iptal 115.000km geriye kalan herşey stok vanosunda yada herhangi bir yerinde sorunuda yok.
edo typer
14-05-2010, 01:19
98model 321lik e36 m3
hava filtesi kutu içi K&N kat iptal 115.000km geriye kalan herşey stok vanosunda yada herhangi bir yerinde sorunuda yok.
ben gecer dıe dusunuorum.bahsedılen ctr, egzantrık, conta, headers, fıltre, egzos, rbc, kpro
http://www.youtube.com/watch?v=_5oZPd8dGK8&feature=player_embedded
Bu videodaki e36 m3 o jant lastik kombinasyonu ve 200k km ile nasıl yürüyo bunların yanından ?
edo typer
14-05-2010, 01:20
edo hdr gelıo az kaldı yuronun mapınden sonra erayın ıstedıgı her m3 le sıkarız problem yok ;)
nasıp kanka:D
ben gecer dıe dusunuorum.bahsedılen ctr, egzantrık, conta, headers, fıltre, egzos, rbc, kpro
açıkçası söylediğin specler ile typer ne oluyo nasıl yürüyo hiçbi fikrim yok. ama özellikle 200den sonra m3le yanyana gidebileceğini sanmıyorum..
Bu videodaki e36 m3 o jant lastik kombinasyonu ve 200k km ile nasıl yürüyo bunların yanından ?
Yürümemiş yarmış :P
Yürümemiş yarmış :P
abi iskenderin orda çalıştırdı bu m3ü sahibi ben inanamadım sanki motorunda yağ yokmuş gibi çalışıyodu vanosu gırr gır ötüyodu ve arkada 285 lastik var jantlar 18" falan ..
açıkçası söylediğin specler ile typer ne oluyo nasıl yürüyo hiçbi fikrim yok. ama özellikle 200den sonra m3le yanyana gidebileceğini sanmıyorum..
bı kac haftaya kalmaz senle denenır gorursun nasıl gıttıgını :)
bı kac haftaya kalmaz senle denenır gorursun nasıl gıttıgını :)
tabi tabi deneriz : )
tabi tabi deneriz : )
edonun bahsettıgı speclerde ıstanbul havasıyla 270 275 hp lerde oluyor typer bılgıne
edo typer
14-05-2010, 01:24
http://www.streetfire.net/video/fn2-typer-vs-fn2-typer-2_199231.htm
http://www.streetfire.net/video/fn2-typer-vs-fn2-typer-4_199245.htm
gayet bellı burdada benım soledıgım spec typer bole yuruodu onalrın yanında ep3te 2 kısı aryıyetten set ve 2 adet kocaman bavul var;) 2. vıdeoda 1 dırek gerıden 1 ust vıtes basıo..1. vıdeoda aynı vıtes onlar sıktıktan sonra basıo
bu videode dikkat ettiysen m3 5 ortsında yanlarına geliyor 5 sonundada geçiyor.
2 boy kadar arkalarından basarak.
yanyana olsalar durum nasıl olucak ? bence bya bi yanyana gidilicek.
buda demekki erdemin sıraladığı listeye sahip bir typr bu böyle bir m3 e bihter spec yapıcak.
şahsi fikrimdir tabi.
bu videode dikkat ettiysen m3 5 ortsında yanlarına geliyor 5 sonundada geçiyor.
2 boy kadar arkalarından basarak.
yanyana olsalar durum nasıl olucak ? bence bya bi yanyana gidilicek.
buda demekki erdemin sıraladığı listeye sahip bir typr bu böyle bir m3 e bihter spec yapıcak.
şahsi fikrimdir tabi.
hayır 5 değil 4.vitesin sonunda yakalıyor m3..
5in sonunda m3 285 falan yapıyo bilgine..
http://www.streetfire.net/video/fn2-typer-vs-fn2-typer-2_199231.htm
http://www.streetfire.net/video/fn2-typer-vs-fn2-typer-4_199245.htm
gayet bellı burdada benım soledıgım spec typer bole yuruodu onalrın yanında ep3te 2 kısı aryıyetten set ve 2 adet kocaman bavul var;) 2. vıdeoda 1 dırek gerıden 1 ust vıtes basıo..1. vıdeoda aynı vıtes onlar sıktıktan sonra basıo
korkutmasana sen benım rakıplerımı :mad:
baya yanyana gidilicekten kastım 1-2 vitestir.
edo typer
14-05-2010, 01:28
hayır 5 değil 4.vitesin sonunda yakalıyor m3..
5in sonunda m3 285 falan yapıyo bilgine..
benım burda denedıgım beyınlı 286lık m3 270de dewır kesıcye gırıodu:S bıde kısada mı varmıs:D
Jam da Joker
14-05-2010, 01:28
hemen açıkliym sana.
ben coilsiz enkeisiz 2 boy geride olduunu hep söyledim herkesede muhoyada.
aracın hafiften kısılıp bana verildiini bana ordayken de sölediler.sürpriz değil yani.
ben 2 ye 2 denedim vtec altı ve GEÇİLMEDİM.
geçtim yazmadım demedim.
vtec ÜSTÜ geçiyorum dedim
açıklamasınıda videolu topicte yaptım.
video var delil var ıspat var.
ama son olarakta bu topicte şunu belirttim.
MAŞALLAH OZAMAN BU 3.35 e.
bukadar açık net arkadaşım.
ben denediğim 3.35 den bahsediyorum.bu 3.35 den değil.anlaşıldı sanırım şimdi daha net.
Anladım bundan sonra 3.35 var 3.35 var deriz
Eray Yümsel
14-05-2010, 01:29
yılda 1 tane typer yürür onla 10 tane video çekilir ve ömür boyu o videolar yayınlanır :hehe: la sıkılmadınızmı artık :D
yok bn typeların viteslerinden bahsediyorum yaw 5 diye.
benım burda denedıgım beyınlı 286lık m3 270de dewır kesıcye gırıodu:S bıde kısada mı varmıs:D
walla ordaki m3leri bilemem... bi arkadaşımda 97 model m3 var idda ediyorum chipli 328 ile geçerim..
m3 var m3 var hakikatten.. typer 275hp ile güzel yürür ama kanlı canlı derdi olmayan 321hp m3 te yabana atılmamalı bence oyarız moyarız derken şaka yapabilir :)
yılda 1 tane typer yürür onla 10 tane video çekilir ve ömür boyu o videolar yayınlanır :hehe: la sıkılmadınızmı artık :D
ya bu ekonomi işi.
zamanında hayli vardı.3 lü 5 li yürüolardı.şimdi artık o jenarasyon ya bıraktı ya tarz değişti.
biliosun jnrsyon hadisesi herşey.
korkutmasana sen benım rakıplerımı :mad:
korkmakmı ? neden geçilince benim arabam pertemi ayrılıyor ? çok saçma.. geçersen tebrik ederim .. typer isterse 1000hp olsun tarzım değil .. ama m3ümü geçen bir m3 olursa bir çaresine bakarım :D
ne garıpkı bı tane yuruyen m3 goremedık ama typer en azından bı tane var...
edo typer
14-05-2010, 01:35
walla ordaki m3leri bilemem... bi arkadaşımda 97 model m3 var idda ediyorum chipli 328 ile geçerim..
m3 var m3 var hakikatten.. typer 275hp ile güzel yürür ama kanlı canlı derdi olmayan 321hp m3 te yabana atılmamalı bence oyarız moyarız derken şaka yapabilir :)
dogru soluosun.. m3ler bakımı zor makıneler bılmeyenı cok.. ben m3lerle denıcegım zmn kendı aranızda deneyın en hızlınız ıle denıcem derdım;) benı gecen 1 m3 oldu bugune kdr ve gordugum en duzgun m3tu.. 33bın kmde coupe duz vıtes e46.. 2ye 2 250de yanıma gelıop cıkıodu one.. ben kımsenın hakkını yemedım her zmn denedıgımız yerı 210 220 gıbı bıtırıoduk hıc tamponuma bıle yaklasamadı ama uzuna cıkalım gecte rahatla dedım sahıbıne ve sadece uzundakı vıdeoları yayınladım.. o aracın hakkı bana gecılmek deıldı cunku.
_muhaRRem
14-05-2010, 01:36
http://www.youtube.com/watch?v=ew2JuM3OmZI
http://www.youtube.com/watch?v=pLUe3MyDNj4
yeni ekledim bu videoları aktif olur az snra.. eski TAR plaka yani KOR m3 le kafa kafaya giden araba. arabam eczacı muratla denediğimki halinden 2-3 boy yavaştı ..
korkmakmı ? neden geçilince benim arabam pertemi ayrılıyor ? çok saçma.. geçersen tebrik ederim .. typer isterse 1000hp olsun tarzım değil .. ama m3ümü geçen bir m3 olursa bir çaresine bakarım :D
nıye ustune alındınkı anlamadım :) neyse hbrlesırız yakında denemek ıcın
H22Power
14-05-2010, 01:37
gecenin hit konusu belli oldu bir m3 & typer tartışması daha:)
benım merak ettıgım seyde erayın dedıgı bı m3 u gecersek typerla eray napar?
edo typer
14-05-2010, 01:39
kalbıne ındırme cocugun gece gece:D eray yok bısey saka yapmıs:D
Eray Yümsel
14-05-2010, 01:40
geçemezsiniz dolu m3 ü hayal olur boşuna umutlanma zaten geçilincede ee o 3 litre der geçersiniz :) gidin boş m3 geçip video paylaşın bizde izleyelim gülelim :hehe:
Stock TypeR ile stock M3 gecilebiliyor mu?
TypeR +75hp olsun, M3 stock olsun ne güzel dünya :)
Sıkılmadınız mı su bos muhabbetlerden?
benim çevremde yürüyen m3 var ama rolling yapmayı sevmeyen tipler bu insanlar.. nedeni çok basit bizim apaçi arkadaşlarımız yüzünden..
bakınız hpf m3 vs hulk rollingine.. sanırım örnek olmuştur birçok insana..
ayrıca hpf m3 de yürüyen m3lere örnek sanırım :D
edo typer
14-05-2010, 01:46
benim çevremde yürüyen m3 var ama rolling yapmayı sevmeyen tipler bu insanlar.. nedeni çok basit bizim apaçi arkadaşlarımız yüzünden..
bakınız hpf m3 vs hulk rollingine.. sanırım örnek olmuştur birçok insana..
ayrıca hpf m3 de yürüyen m3lere örnek sanırım :D
m3un potansıyelını kımse kucumsemıyor..ama m3 zor araba,2 dırek gectıgım cıplı egzoslu e46smg m3 var cabrıo.. vıdeo koydum mu hyr. cunku gerek yok sıkıntılı. ama bı m3 bı typerı 2 dırek gecemez typer ole sıkıntılı bı arac deıl. bu muhabetlerde ondan kaynaklanıyor m3e bınen yorungeye oturmus sanıo kendısını:D turbo bı m3cslım olsun cok ısterım mesela:D
typerı m3 geçmek için +75 hp yüklemeye gerek yok
o işi + 35-40 hp ilede yapıyor.
reşit nerdesin:)
Eray Yümsel
14-05-2010, 01:46
yeni video eklendi efsanenin videosu :hehe:
Eray Yümsel
14-05-2010, 01:47
typerı m3 geçmek için +75 hp yüklemeye gerek yok
o işi + 35-40 hp ilede yapıyor.
reşit nerdesin:)
yok
artık
ya
naptın
hacı
:D
35-40hp
ile
gidin
önce
3.25
geçin
:hehe:
Ludacris
14-05-2010, 01:48
Alıntıdır.:allaalla::allaalla::allaalla::allaalla: :hoo:
CasabLanca
14-05-2010, 01:49
yok
artık
ya
naptın
hacı
:D
35-40hp
ile
gidin
önce
3.25
geçin
:hehe:
bizim kötü e30 3.20den bozma makina memleket yapıyordu onlara :hahaha:
3.25 mi :)
asıl sen naptın hoca ya ?
vti ile denenebilir ama.
muharremde vardı sanırım bi vti.
ben 3.28 ini geçmiştim demek 3.25 ler daha hızlı :)
sende iice öldrümedinmieray :)
Eray Yümsel
14-05-2010, 01:49
onu bunu bırakında efsaneyi kesin ya :D
http://www.youtube.com/watch?v=OVWUc9wE0wQ
OVWUc9wE0wQ
m3un potansıyelını kımse kucumsemıyor..ama m3 zor araba,2 dırek gectıgım cıplı egzoslu e46smg m3 var cabrıo.. vıdeo koydum mu hyr. cunku gerek yok sıkıntılı. ama bı m3 bı typerı 2 dırek gecemez typer ole sıkıntılı bı arac deıl. bu muhabetlerde ondan kaynaklanıyor m3e bınen yorungeye oturmus sanıo kendısını:D turbo bı m3cslım olsun cok ısterım mesela:D
csl e turbo kiti malesef üretilmiyor çunki amerikada csl yok. ama 46 m3 ü csl yapmak çok uzak değil koltuklar döşemeler vs..
eke yıne ıs basında eray kankam ele gecırdı makınayıı :D
n'ldu ya uyudumu herkes,ne guzel heycanli heycanli okuyoduk:D
n'ldu ya uyudumu herkes,ne guzel heycanli heycanli okuyoduk:D
kankam ben uyumadım kafa ıyı takılıyrum genıs genıs evde :D
yok benimde kafa iyi,okuyodum guluodum vs down oldum bianda hahahahahahaahah,hadilan birileri bisey yazsin :D mhauhaahaahh
pauhahahahhahaha bırazdan sızıcam benn az kaldıı :D
ya ne adamsınız olum kaç sayfa olmuş insan bi EKE ye maşallah der :hehe:
SekoLive
14-05-2010, 07:11
Eke ye maşallah :D
ya ne adamsınız olum kaç sayfa olmuş insan bi EKE ye maşallah der :hehe:
konuyu açan ekekeray derdi senin arabanı göstermek değilki . ortalığı karıştırmak. o yüzden millet sana maşallah demeyi unutmuş :) Maşallah arabana :)
VTec_king
14-05-2010, 08:26
Bir Type R kullanıcısı olarak ilk işim s2000 almak sonrada e46 M3 almakdır :)
cembozbey
14-05-2010, 08:40
selcuk ayıptır be 10 kere denedim atasehirde konu actım ustune basa basa söledik specleride belirttik halen inkar ediyosnuz ya
ben sknin gectigi e46ları videoları inkar ediyormuyum kardesim??
ben 286lık m3üm ile kprolu rbc egzost vs vs typarı gecmedimmi 7-8 boy olmadımı herkes görmedimi?
Cimmeria
14-05-2010, 08:42
ya bir şey soracağım, m3 sahipleri neden type r geçmeye bu kadar meraklı ? m3ten 2 silindir fazlası 70-75 beygir fazlası olan araçları geçen m3leri görsek biraz :)
cembozbey
14-05-2010, 08:45
ya bir şey soracağım, m3 sahipleri neden type r geçmeye bu kadar meraklı ? m3ten 2 silindir fazlası 70-75 beygir fazlası olan araçları geçen m3leri görsek biraz :)
valla ne diyim artık deniyoruz olmuyo teknik olarak anlatıyoruz olmuyo otomobilim kısmında ctr yazan arkadaslr cidden inanmıs dahada bişe demiyorum:D
maşallah yaw EKE ye burda basınc yine .5 bar mı?
VTec_king
14-05-2010, 08:47
325ix maltepede karşılaşıyoruz
tanışalım bir gün müsait olursakda deneyelim
hiç denemedim m3 ile 190-200 gibi açmaya başlarsın tahminimce?
cembozbey
14-05-2010, 08:50
325ix maltepede karşılaşıyoruz
tanışalım bir gün müsait olursakda deneyelim
hiç denemedim m3 ile 190-200 gibi açmaya başlarsın tahminimce?
deneriz kardesim iyi niyetle gelen herkesle deneriz :)
aslında böyle konu açmakla eray iyi yapıyor . görüyoruz kimin ne derdi var. en alakasız , arabasını denemeyen, hatta m3 bile olmayan adamlar bile hazır konu açılmışken laf sokmaya çalışıyor typera . Bu maça gidip küfür edip rahatlamak gibi bişey olsa gerek :)
hadi madem böyle > < işaretleri kullanıyorsunuz, m3 335 stock oluyorda neden typer stock olmuyor diye soruyorsunuz ya . peki sormazlarmı siz neden 2 litre arabayla 2 litre araba denemiyorsunuz .? bu iş böyle uzar gider . O yuzden bunu sorgulamayı bırakın burası modifye sitesi tabiki typer sahibi arabasına gerekli işlemleri yapıp bi üst sınıf aracı geçmek isteyecektir. Bu gayet doğal... kimsenin kuyruk acısı hissetmesine gerek yok .
eray , tek tük araç stylı e36-e46 m3 ler için geçerli değilmi . hangisiyle denense vanası :) bozuk denmiyormuydu.. Ha o zamanlarda birde şeyi görmüştük e46 m3 e NOS yaramıyor dimi eray . :heyoo:
deneriz kardesim iyi niyetle gelen herkesle deneriz :)
benimde niyetim halis yıkamasına deneyelimmi :p :D
cembozbey
14-05-2010, 08:59
pek halis deil ama yıkaman benden ayb ediyosun abi:)
aslında böyle konu açmakla eray iyi yapıyor . görüyoruz kimin ne derdi var. en alakasız , arabasını denemeyen, hatta m3 bile olmayan adamlar bile hazır konu açılmışken laf sokmaya çalışıyor typera . Bu maça gidip küfür edip rahatlamak gibi bişey olsa gerek :)
hehe cok yazık:)
Cimmeria
14-05-2010, 09:10
valla ne diyim artık deniyoruz olmuyo teknik olarak anlatıyoruz olmuyo otomobilim kısmında ctr yazan arkadaslr cidden inanmıs dahada bişe demiyorum:D
onu demiyorum ben, mesela m5 geçen m3 videosu neden olmuyor türkiyede ? ya da varsa neden m5 var m5 var olmuyor :) demek istediğim m3 sahipleri m5 geçmek istemez mi mesela ?
ahmet3425
14-05-2010, 09:45
bence olaya yanlıs taraftan bakıyorsun m3 sahiplerinin typerları pek kaile aldıgını zannetmiyorum aksine typer sahipleri m3 gecmeye cok meraklı;)
sebebide 1 m3 parasına 3 tane ctr alınabilir
baska bir sebebi bmw nin en hızlı otomobillerinden biri olması...
yusufaltintepe
14-05-2010, 09:49
bence olaya yanlıs taraftan bakıyorsun m3 sahiplerinin typerları pek kaile aldıgını zannetmiyorum aksine typer sahipleri m3 gecmeye cok meraklı;)
buda bir düşünce :D
ama arkadaşlar sizde takdir edersinizki type-r herzaman kendinden 1-2 gömlek araçlar ile karşılaştırılır çünkü kendi sınıfında malesef rakibi yok hatta kendinden 1-2 gömlek üstün araçları bile yeri geldiğinde üzebilecek bir makina ;)
ahmet3425
14-05-2010, 09:50
hadi madem böyle > < işaretleri kullanıyorsunuz, m3 335 stock oluyorda neden typer stock olmuyor diye soruyorsunuz ya . peki sormazlarmı siz neden 2 litre arabayla 2 litre araba denemiyorsunuz .? bu iş böyle uzar gider . O yuzden bunu sorgulamayı bırakın burası modifye sitesi tabiki typer sahibi arabasına gerekli işlemleri yapıp bi üst sınıf aracı geçmek isteyecektir. Bu gayet doğal... kimsenin kuyruk acısı hissetmesine gerek yok .
eray , tek tük araç stylı e36-e46 m3 ler için geçerli değilmi . hangisiyle denense vanası :) bozuk denmiyormuydu.. Ha o zamanlarda birde şeyi görmüştük e46 m3 e NOS yaramıyor dimi eray . :heyoo:
bmw nin 3.20 si modelini bilirsin WTCC de yarısan otomobil
biri alsın onun ustunde ugrassın n/a olarak yukleyebildiği kadar yuklesin typerda aynı sekilde yuklensin imkan ihtimal vermiyorum typer si'ı gecemez...
cembozbey
14-05-2010, 09:52
yok kardesim aslında olay oda deil e36 m3ler typarlardan daha ucuz=)
kol saatimi satıp typar alırı diyemiyorum mesela bu beni cok üzüyo:D:D
ama 1980li yıllardan beri M serisi efsanesi diye bişey var herkesin hayranlıkla seyretttigi hayaller kurdugu bir otomobil, e insanlar yolda M loglu 320 bile gecse seviniyo dogal olarak
tolga abiyede satasmak istemiyorum aama e30 m3 diye bi olay var silindir hesabı yapanlar için :D
kaale almasalar typer geçebilmek icin nos basip araba kırmazlar . ayrıca kaale almak ne demek ya bu bmw ne sanıyorsunuz ben anlamıyorum arkadaş uzay mekigimi bu ya altı üstü kıçı kırık 4 teker.. kimse kimsenin malını emeğini küçümsemesin rabbim bi vurur nerden geldiğinı sasirir. daha önce forumda milletin arabasına çöp arabaya motor koyuyor diyenler 2 gün soora kendileri swap yaptıda onu bile beceremedi.
Cimmeria
14-05-2010, 09:55
yok kardesim aslında olay oda e36 m3ler typarlardan daha ucuz=)
ama 1980li yıllardan beri M serisi efsanesi diye bişey var herkesin hayranlıkla seyretttigi hayaller kurdugu bir otomobil, e insanlar yolda M loglu 320 bile gecse seviniyo dogal olarak
tolga abiyede satasmak istemiyorum aama e30 m3 diye bi olay var silindir hesabı yapanlar için :D
m3 tabiki bir çok insanın hayalidir, ama herkesin tarzı farklıdır, daha ucuz diye e36 m3 peşinde koşmayabilir herkes :)
m logolu 320leri vti ile geçince bile sevinmiyordum ben ctr ile geçince sevineceğimi sanmıyorum :)
yok kardesim aslında olay oda deil e36 m3ler typarlardan daha ucuz=)
e30 m3 varmı su ara NA olarak yuruyen denemek gormek isterim ne kadar gidiyor..
bir tane kazasker de vardı siyah e30 m3 az bakmamıstım zamanında.
bmw nin 3.20 si modelini bilirsin WTCC de yarısan otomobil
biri alsın onun ustunde ugrassın n/a olarak yukleyebildiği kadar yuklesin typerda aynı sekilde yuklensin imkan ihtimal vermiyorum typer si'ı gecemez...
hafta sonu getirin o zaman deneyelim 320 si. icraat a dökelim
cembozbey
14-05-2010, 09:58
e30 m3 varmı su ara NA olarak yuruyen denemek gormek isterim ne kadar gidiyor..
olmazmı var tabi en başarılı m serisi e30 olarak gösteriliyo halen daha oyuzden e36 e46 felan biraz yavas kalır e30 m3un yanında heleki biraz oynanmışsa,benim tandıdgım bikac kişide var ama adamların derdi roling deil hulk atmosferikken videoları vardı gecen senelerde bilenler hatrlar nasıl gtittgini
olmazmı var tabi en başarılı m serisi e30 olarak gösteriliyo halen daha oyuzden e36 e46 felan biraz yavas kalır e30 m3un yanında heleki biraz oynanmışsa,benim tandıdgım bikac kişide var ama adamların derdi roling deil hulk atmosferikken videoları vardı gecen senelerde bilenler hatrlar nasıl gtittgini
sarı e30 hulkun ikizi gibi gidiyorduda her e30 ole mi gidiyor onu merak ediyorum:)
cembozbey
14-05-2010, 10:02
sarı e30 hulkun ikizi gibi gidiyorduda her e30 ole mi gidiyor onu merak ediyorum:)
her e30 derken szaten bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar var bakımlısı emin ol öyle gider=)
ben e36 m3 kullanıyrum ama inan benimde hayalim e30m3 evo serisi
ahmet3425
14-05-2010, 10:02
kaale almasalar typer geçebilmek icin nos basip araba kırmazlar . ayrıca kaale almak ne demek ya bu bmw ne sanıyorsunuz ben anlamıyorum arkadaş uzay mekigimi bu ya altı üstü kıçı kırık 4 teker.. kimse kimsenin malını emeğini küçümsemesin rabbim bi vurur nerden geldiğinı sasirir. daha önce forumda milletin arabasına çöp arabaya motor koyuyor diyenler 2 gün soora kendileri swap yaptıda onu bile beceremedi.
ben typerı kaile alırım hızlı araba ama bir e46 m3 sahibi icin konusuyorum pek kaile alacagını zannetmiyorum...
e46 m3 um olsa typerları hiç umursamazdım hpf kitimi alır takar keyfime bakardım...:)
ahmet3425
14-05-2010, 10:03
hafta sonu getirin o zaman deneyelim 320 si. icraat a dökelim
işte malesef onu yapamıyoruz ztn turkiyede cok nadir 320 si bulunuyor onlarında hepsi stock senin benim gibi bi adamın eline gecerse anca belki biseyler olur:)
cembozbey
14-05-2010, 10:05
ben typerı kaile alırım hızlı araba ama bir e46 m3 sahibi icin konusuyorum pek kaile alacagını zannetmiyorum...
e46 m3 um olsa typerları hiç umursamazdım hpf kitimi alır takar keyfime bakardım...:)
olay bu zaten ya viskini içiceksin 280de tolga abicim :D
http://img97.imageshack.us/img97/6193/post503311273781968.jpg
peki 280 de arabadan arabaya atlayıp kadeh tokuşturulabiliyormu :D
ahmet3425
14-05-2010, 10:13
peki 280 de arabadan arabaya atlayıp kadeh tokuşturulabiliyormu :D
ahahhahahhaah puahhahahhaha alem adamsın ya:D:D:D
oh ne kadar kolay değilmi bugün m3 le kit satın al. ctesi taktir akşamına gaza bas. herkes yapan arkadaş kadar emek zaman para ayırabilecekmi . ? foruma yazı yazmak kadar kolay değil bu işler dadaş :)
ahmet3425
14-05-2010, 10:15
oh ne kadar kolay değilmi bugün m3 le kit satın al. ctesi taktir akşamına gaza bas. herkes yapan arkadaş kadar emek zaman para ayırabilecekmi . ? foruma yazı yazmak kadar kolay değil bu işler dadaş :)
e46 m3 e binecek kadar param olsa heralde o kiti de alacak param olurdu diye dusunuyorum dadas:D
maşallah yaw EKE ye burda basınc yine .5 bar mı?
yok gülüm basınç olayı bi garip bende araba 0,5 peak yapıyo :D
sonra 6000 devirlere gelirken 0,6-0,7-0,8 yapıyor sonra 0,7 ye oturuyor :D
bu arada 7200 kesici :D
BMK TypeR
14-05-2010, 10:33
eray vıdeo koymusunda gıderken tek tek deneyın dedım kı zaten turbo arabayla n/a ıkıye ıkı denetmek ıstedınız ben geldım ona engel oldum kımse cocuk degıl aptal da degıl, tek tek de 335i m3 yanına gelemıyo, 2boy fark oluyo 2 kere denedıler ıkısındede 2 boy ondeydı kı zaten vıdeolarda var, ıkıye ıkıde 335 avantajlı olcagını baştan ben cem ve eraya soyledım, yanı 3 korna erken basma fılan yok 335 gazı dolduramaması otomatık olmasından bence arkadaş 3 korna dıyoda alakası yok m3 basar basmaz yuruyo duz vıtes oldugundan erken basma ve gec basma yok ıkıncı denemede yakın gıtmelerının sebebı 2-2 olması, sonuc olrak tek tek de guzel bı ayarla typer stok 335i 240kadar yurur,
eray bız ordaydık neyın ne oldugunu bılıyorum murat abıde gelınce yazar zaten buraya:D sen daha tek tek denemede bıle 335 gectıgını ıdea ettın o bıle yalan cıktı ne dedıgınden korkuyorum artık 2boy m3 gecıtgı halde 4de gecıcegını ımalarda bulundun 2-2 de bıle 5 ortalarına cıktılar 335 gecemedı onun ıcın pek senın lafına guven olmaz cok at gozluguyle bakıyosun, gozunle gördugune degıl kalbınınden gecenı soyluyosun:D:D
bana dersenız 335 gazını ayarlarız az gerıde durup 1.kornayla bırıkte yurumeye başlarız(buda cakallık oluyo) ozaman m3 le deng kalkmıs gıbı gozukur, 335 duz vıtes olmadıgı surece m3 le yanyana kalkamaz ılk kalkıs anı onu gecıcek herkez, onun ıcın vıdeo bakıpta erken yurume fılan demeyın boşuna,
eray vıdeo koymusunda gıderken tek tek deneyın dedım kı zaten turbo arabayla n/a ıkıye ıkı denetmek ıstedınız ben geldım ona engel oldum kımse cocuk degıl aptal da degıl, tek tek de 335i m3 yanına gelemıyo, 2boy fark oluyo 2 kere denedıler ıkısındede 2 boy ondeydı kı zaten vıdeolarda var, ıkıye ıkıde 335 avantajlı olcagını baştan ben cem ve eraya soyledım, yanı 3 korna erken basma fılan yok 335 gazı dolduramaması otomatık olmasından bence arkadaş 3 korna dıyoda alakası yok m3 basar basmaz yuruyo duz vıtes oldugundan erken basma ve gec basma yok ıkıncı denemede yakın gıtmelerının sebebı 2-2 olması, sonuc olrak tek tek de guzel bı ayarla typer stok 335i 240kadar yurur,
eray bız ordaydık neyın ne oldugunu bılıyorum murat abıde gelınce yazar zaten buraya:D sen daha tek tek denemede bıle 335 gectıgını ıdea ettın o bıle yalan cıktı ne dedıgınden korkuyorum artık 2boy m3 gecıtgı halde 4de gecıcegını ımalarda bulundun 2-2 de bıle 5 ortalarına cıktılar 335 gecemedı onun ıcın pek senın lafına guven olmaz cok at gozluguyle bakıyosun, gozunle gördugune degıl kalbınınden gecenı soyluyosun:D:D
yaw bro kasmaya gerek yok bu kadar murat abidede videolar var o da koyar zaten :icon_tup:
şu bi gerçek her denemede ilk basma anında m3 hep öne atladı zaten bunu kimse inkar edemez :icon_tup:
araçların içindekiler tabi daha net yazarlar farkları ama üstlerde teke tek yada 2ye 2 denerken kafa burun gidiyorlardı bence
BMK TypeR
14-05-2010, 10:44
yaw bro kasmaya gerek yok bu kadar murat abidede videolar var o da koyar zaten :icon_tup:
şu bi gerçek her denemede ilk basma anında m3 hep öne atladı zaten bunu kimse inkar edemez :icon_tup:
araçların içindekiler tabi daha net yazarlar farkları ama üstlerde teke tek yada 2ye 2 denerken kafa burun gidiyorlardı bence
bıde kanka ılk vıdeo nasıl kafa kafaya dedınız murat abı 2 serıt saga atıyo araba solluyo gelıyo onde yıne ne alaka kafa kafaka ben goremedım bısey:D tek tek de 2boy oluyo 2-2de yarım boy m3 yıne onde araba sollamasa şerıt degısmese o fark 1boy cıkardı emın ol
bıde kanka ılk vıdeo nasıl kafa kafaya dedınız murat abı 2 serıt saga atıyo araba solluyo gelıyo onde yıne ne alaka kafa kafaka ben goremedım bısey:D tek tek de 2boy oluyo 2-2de yarım boy m3 yıne onde araba sollamasa şerıt degısmese o fark 1boy cıkardı emın ol
kanka ben artık videolara yorum yapmayacam :D
sen TDCI power la gazlarken çok önde kaldın ondan göremedin bro :D :D
valla daha videoları seyretmedm yalan yok o yüzden yorumda yok :D
BMK TypeR
14-05-2010, 10:48
kanka ben artık videolara yorum yapmayacam :D
sen TDCI power la gazlarken çok önde kaldın ondan göremedin bro :D :D
valla daha videoları seyretmedm yalan yok o yüzden yorumda yok :D
ne onde kaldım kanka cem azız abı bende tek tekde ne zaman omunden gecseler m3 en az 2 boy ondeydı neden bahsedıyosunuz onu anlamadım 2-2 denemeyı ızlemedım bastım gıttım donuste:D
yaw hemen celallaniyosun kanka :D
murat abide arabasıda gerçekten on numara tek laf yok :D
ve bana kalırsa olgarla murat abi arabaları yakında takas ederler :D :D
Alicanrs
14-05-2010, 10:52
murat abi geldi ama nerden başlıcağını şaşırdı gliba :D:D:D:D
BMK TypeR
14-05-2010, 10:53
kasa olarak m3 goruntu ama suan, 335yenı araba:D ben olsam 335 e92 m3 benzetırım cok daha guzerl olur e46 dan
ecz_murat
14-05-2010, 10:54
murat abi geldi ama nerden başlıcağını şaşırdı gliba :D:D:D:D
ahaha:D:D
iyi analiz
ecz_murat
14-05-2010, 10:55
saol kardeşim.. hayırlısı
Eray Yümsel
14-05-2010, 10:56
abi nos yarar da basmayı bilene :hehe:
olay bu zaten ya viskini içiceksin 280de tolga abicim :D
http://img97.imageshack.us/img97/6193/post503311273781968.jpg
:hehe: çok iyi ya ahasudhaudha
bana dersenız 335 gazını ayarlarız az gerıde durup 1.kornayla bırıkte yurumeye başlarız(buda cakallık oluyo) ozaman m3 le deng kalkmıs gıbı gozukur, 335 duz vıtes olmadıgı surece m3 le yanyana kalkamaz ılk kalkıs anı onu gecıcek herkez, onun ıcın vıdeo bakıpta erken yurume fılan demeyın boşuna,
hacı yazdım oraya farkındaysan diğer denemelerde murat abi geçti ancak düzgün bir denemede yakın gittiklerini 1 boy olsun olmasın sonuç olarak murat abi diğer denediği 335ler gibi 3 5 boy atamadı dimi :) olay bu yani
Alicanrs
14-05-2010, 10:56
ahaha:D:D
iyi analiz
:D:D:D maşallah abi yine gzl gitmişsin.. camdan bakınca göremiorm görünür yerlere koy abi :P:P ben bakarım aslana :D
BMK TypeR
14-05-2010, 10:57
bıde suna dıkkat ettım 5 atınca m3 sanırım dahada acıcakmıs vıdeodan oyle anladım 335 bıtek 4de yanına gelıyo okadar, 5-6da 335 yanında yuruyubılecegıne ımkan vermıyorum m3 le
Eray Yümsel
14-05-2010, 10:57
saol kardeşim.. hayırlısı
abi on numara adamsın m3 ün hakkını harbiden veriyosun gidiş denemelerinde sizi bilerek geçmedm yakında izlemek için aşık oldum resmen arabaya :D ricam abinin çektiği videoyu eklermisin eke ile önüne girdim ya silme onu merak ediyom :D
BMK TypeR
14-05-2010, 10:58
hacı yazdım oraya farkındaysan diğer denemelerde murat abi geçti ancak düzgün bir denemede yakın gittiklerini 1 boy olsun olmasın sonuç olarak murat abi diğer denediği 335ler gibi 3 5 boy atamadı dimi :) olay bu yani
eray duzgun denemek nedır 335 avantajımı 2-2 tek tekde neden duzgun deneme olmadı kı 2 2.5boy yedı onu neden yazamıyosun?
Alicanrs
bıde suna dıkkat ettım 5 atınca m3 sanırım dahada acıcakmıs vıdeodan oyle anladım 335 bıtek 4de yanına gelıyo okadar, 5-6da 335 yanında yuruyubılecegıne ımkan vermıyorum m3 le
onu bende hissettim 5 ten sora m3 açıcak gibi uzun uzun denense aslında belli olr ama banada öle geldi rşit abi
abi on numara adamsın m3 ün hakkını harbiden veriyosun gidiş denemelerinde sizi bilerek geçmedm yakında izlemek için aşık oldum resmen arabaya :D ricam abinin çektiği videoyu eklermisin eke ile önüne girdim ya silme onu merak ediyom :D
nann o video var mı ??? valla abim varsa o video eklersen sevinirim hatıra olsun :D
ecz_murat
yani komple eğzoslu 3,35 ile aynı ayarda hatta biraz daha iyi gitti diyebilirim.
yada pilotaj farkı bilmiyorum yani güzel gerçekten 3,35
Eray Yümsel
eray duzgun denemek nedır 335 avantajımı 2-2 tek tekde neden duzgun deneme olmadı kı 2 2.5boy yedı onu neden yazamıyosun?
yahu adam gazı ayarlayamıyo anlamıyomusun herkezi kendin gibi görme noldu typer da gaz kelebeğini bazen açamadın diye sana 4 5 boy fark koydular diye günlerce laf söledin millete şimdi neden karşı taraftasın anlamıyorum seni valla :D
ecz_murat
14-05-2010, 11:00
nann o video var mı ??? valla abim varsa o video eklersen sevinirim hatıra olsun :D
bilmem abim gelecek birazdan kısmetse... çekmişse emrin olur.ama güzel geçişti!!!:D
bilmem abim gelecek birazdan kısmetse... çekmişse emrin olur.ama güzel geçişti!!!:D
estağfurullah abi ricamız olur ;)
ama dahada güzel olan seninde gaz kesmemendi :icon_tup:
BMK TypeR
14-05-2010, 11:01
yahu adam gazı ayarlayamıyo anlamıyomusun herkezi kendin gibi görme noldu typer da gaz kelebeğini bazen açamadın diye sana 4 5 boy fark koydular diye günlerce laf söledin millete şimdi neden karşı taraftasın anlamıyorum seni valla :D
eray gazı ayarlasa erken basmıs olmuymu kardeş cakallık yapıp 1kornada senın gıbı ayarlrsa duz vıtes gıbı yurusun ama bu avantaj olur m3 e m3de gerıde bekler yarım boy 2kornada asıldımı goremesın onu sen yaparsın ama bende sana karsılık verırım rahat ol neyın ne oldugunu bılıyouz dersen 335 duz olur gecer m3 bence otomatık gecemez kardes ayarlarsan erken basmıs olursun dımı?
lanet olası elektronik gaz pedalı :D break boost bile yapamıyor arkadaş :D
BMK TypeR
14-05-2010, 11:04
lanet olası elektronik gaz pedalı :D break boost bile yapamıyor arkadaş :D
m3 ondan m3 ıste:) ep3 le fn2 de oyle
Eray Yümsel
14-05-2010, 11:07
eray gazı ayarlasa erken basmıs olmuymu kardeş cakallık yapıp 1kornada senın gıbı ayarlrsa duz vıtes gıbı yurusun ama bu avantaj olur m3 e m3de gerıde bekler yarım boy 2kornada asıldımı goremesın onu sen yaparsın ama bende sana karsılık verırım rahat ol neyın ne oldugunu bılıyouz dersen 335 duz olur gecer m3 bence otomatık gecemez kardes ayarlarsan erken basmıs olursun dımı?
tamam sensin ya :D
m3 ondan m3 ıste:) ep3 le fn2 de oyle
abi ne olursa olsun dediğin gibi m3 ün yeri apayrı :icon_tup:
cupralardada bu sistem var dimi bro ?
bende break boost yapamıyorum artık frenlerim tamamen bitmiş durumda yapmaya çalışıyoruz ama yemiyo :D
BMK TypeR
14-05-2010, 11:09
tamam sensin ya :D
eray 335 al bende m3 sen ayar cek gaz bende m3 e:) sonra burda derler m3 erkenden bastı gıttı:D:D:D senı fena yararım bıldıgın:D
Eray Yümsel
14-05-2010, 11:10
eray 335 al bende m3 sen ayar cek gaz bende m3 e:) sonra burda derler m3 erkenden bastı gıttı:D:D:D senı fena yararım bıldıgın:D
ya bırak şimdi onları seni typer dayken aynı muhabbetten yarmadılarmı abi :hehe: onu söyle
BMK TypeR
14-05-2010, 11:11
abi ne olursa olsun dediğin gibi m3 ün yeri apayrı :icon_tup:
cupralardada bu sistem var dimi bro ?
bende break boost yapamıyorum artık frenlerim tamamen bitmiş durumda yapmaya çalışıyoruz ama yemiyo :D
aynen cuprada aynı var cakallık yapsak olmaz bellı oluyo bu sefer sonucta araba denıyoruz aynı şart olcak karsı tarafda tellı bırı elektronıc sonucta kabul edıp oyle denıyıcen avantajlı degıl dıye avantaj saglarsan olmaz
BMK TypeR
14-05-2010, 11:11
ya bırak şimdi onları seni typer dayken aynı muhabbetten yarmadılarmı abi :hehe: onu söyle
kım kımk yarmıs fn2 dıyosan vıdeo orda yaranda goremedım genelde ben ondeyım gozluklerımde yok ama net gozukuyo:D:D
Eray Yümsel
14-05-2010, 11:14
kım kımk yarmıs fn2 dıyosan vıdeo orda yaranda goremedım genelde ben ondeyım gozluklerımde yok ama net gozukuyo:D:D
5 denemedının 3 ünde geçildin gazı ayarlamadıgın için ancak o geçildiklerini saymadın dimi neden çünkü gaz kelebeğini ayarlayamadın sağlıklı deneme olmadı :D ozaman sus abi sus ya dostça denedık aradan gelip kızıştırma ortalığı ben yazmışım ztn oraya bazı denemelerde m3 2 boy öne cıktı diye ne diyim daha :D
murat abi yanlıs anlama hepbu karıştırıyo ortalığı :D
ecz_murat
14-05-2010, 11:15
typer'i 2004 de sıfır alıp 2 yıl kullanmıştım.çok sevdiğim değer verdiğim arabamdı.
ama typeri unutmak için hpf kitine ihtiyaç olduğunu zannetmiyorum:D:D
ayrıca hpf kiti uygulamak ve devamında kullanabilmek ciddi bir mali güç gerektiriyor.umarım birgün o istikrarlı kazancı yakalarım.
BMK TypeR
14-05-2010, 11:15
5 denemedının 3 ünde geçildin gazı ayarlamadıgın için ancak o geçildiklerini saymadın dimi neden çünkü gaz kelebeğini ayarlayamadın sağlıklı deneme olmadı :D ozaman sus abi sus ya dostça denedık aradan gelip kızıştırma ortalığı ben yazmışım ztn oraya bazı denemelerde m3 2 boy öne cıktı diye ne diyim daha :D
ben 5 denemeden 1 de gecıldı oda 4 boy oldu mehmet erkenden bastı 3 atmadan bıraktım gazı sen bana vıdeo koy gectıklerı:D bende 3 vıdeo var dedıgım gıbı yanyana bırı ondeyse oda benım aksıyon farkıyla:D
ecz_murat
14-05-2010, 11:18
yok kardeşim..rahat ol bilirim ben reşo ağayı:D:D
Eray Yümsel
14-05-2010, 11:19
ben 5 denemeden 1 de gecıldı oda 4 boy oldu mehmet erkenden bastı 3 atmadan bıraktım gazı sen bana vıdeo koy gectıklerı:D bende 3 vıdeo var dedıgım gıbı yanyana bırı ondeyse oda benım aksıyon farkıyla:D
teke tek te 335in kafa burun gittiği video var eklersem napcan :D
BMK TypeR
eray cuprada ıdman yapcam sımdı gaz kelebegı ayarları, kıtap yayınlıyıcam, eke 335 denerken 335de gaz kelbegı muhabbetı yok burda 335 m3 denerken gaz kelbegı elektronıc:))))))
ecz_murat
ekle bakalım ben hatırlamıyom
Eray Yümsel
14-05-2010, 11:21
eray cuprada ıdman yapcam sımdı gaz kelebegı ayarları, kıtap yayınlıyıcam, eke 335 denerken 335de gaz kelbegı muhabbetı yok burda 335 m3 denerken gaz kelbegı elektronıc:))))))
335 le eke arasında iddaa yok sonuc olrak murat abinin m3 ü nü typer olarak baz aldık ;) bırakta gaz kelebeği ayarlayalım :)
BMK TypeR
14-05-2010, 11:22
hıc sorun degıl burda mılletı kandırmak sorun degıl ben cem azız abı ıkı kere onumden gectıler gaz kesmeden 220gıbı hızlara cıktılar gozumle gordugume ınanırım benı baglamaz fn2de aynı *** yaptınız koydugunuz vıdeoda bıle ben ondeyım:D:D vıdeoları koyduk kımse sesını cıkarmadı neden acaba! ben gordugumu savunurum vıdeo yokknde ne dedıysem o zaten 335 sahıbı dedı orda sen 335 gecıyodu dedıgınde:) opette ındıgımızde bı kere yanına geldım dedı ruzgar kanalından:D:D 335 sahıbı dedı konustuklarımız kafamın ıcınde eray
yaw farketmez biz onuda denedik bro :D zaten birçok denemede geç bastık biz dün :D
giderken video çekebilmek için bas çek yaptık
dönüşte m3 le bir kez deneyebildik ufaktan bi hararetim çıktı :D ordada mesela geç bastık arkadan gelip geçtik :)
olgarlada denerken ama benim için farketmez 1 boy geriden bas diyin basarım canınız sağolsun arabamı değerli arkadaşlık mı bro köpeen olsun eke30 :)
ecz_murat
14-05-2010, 11:29
sen varya sen!!!fenasın walla hll..mmustu
BMK TypeR
14-05-2010, 11:32
ıkı arabada ıı, 335 duz olsa gecer m3 egsoz yazılım olmasa 335 gecer yıne, su halde m3 gecıyo,
ıkı arabada ıı, 335 duz olsa gecer m3 egsoz yazılım olmasa 335 gecer yıne, su halde m3 gecıyo,
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup: aynen durum budur
Eray Yümsel
14-05-2010, 11:34
:D tamam mutlumusun :D
ecz_murat
14-05-2010, 11:36
yani...ama bence standart olarak tam kafa kafaya kalırdık hemde baya bir tam.
Armageddon
14-05-2010, 11:37
2 araç da çok güzel, kazasız belasız kullanır inşallah sahipleri :icon_tup:
Ben anlayamıyorum bir türlü.... Type-rı gerçekten çok severim, saygı duyarım.. Tüm Honda'lara öyle.... Fakat; bu sitede Type-R M5 geçiyor dendi, konuşuldu edildi, biz çok iyi denilen ve M3leri geçtiği söylenen Type-Rla denedik, M5 type-Rı geçti. Daha sonra aynı olay 335 için çıktı, yine denedik, 335 stokken type-rı yine geçti. Şimdi bu konuda nasıl oldu da type-r yine herkesi geçiyor oldu ben çözemedim :D Neyse hayırlısı bakalım, Olgar arkadaşımız da en basitinden bir JB3 takar bakar keyfine...
ahmet3425
14-05-2010, 11:38
typer'i 2004 de sıfır alıp 2 yıl kullanmıştım.çok sevdiğim değer verdiğim arabamdı.
ama typeri unutmak için hpf kitine ihtiyaç olduğunu zannetmiyorum:D:D
ayrıca hpf kiti uygulamak ve devamında kullanabilmek ciddi bir mali güç gerektiriyor.umarım birgün o istikrarlı kazancı yakalarım.
m3 tek basına yeter diyosunuz yani:D
allah gonlunuze gore versin...
BMK TypeR
:D tamam mutlumusun :D
mutluyum e46 m3 gectıgı ıcın m3 oldugu ıcın yoksa bılıyosun bmw cıyız murat abıye ben 5-6sene once dıyodum e46 al dıye o gecen sene aldı:D:D
ecz_murat
şimdi başka birşey dicem konuyu dağıtacam 3,35 malzemeleri taksa bende sc yapsam nolur:hahaha::soru:
hade hilmicim sen bu soruya bilinçli bir cevap yazarsın muhakkak
BMK TypeR
14-05-2010, 11:40
Ben anlayamıyorum bir türlü.... Type-rı gerçekten çok severim, saygı duyarım.. Tüm Honda'lara öyle.... Fakat; bu sitede Type-R M5 geçiyor dendi, konuşuldu edildi, biz çok iyi denilen ve M3leri geçtiği söylenen Type-Rla denedik, M5 type-Rı geçti. Daha sonra aynı olay 335 için çıktı, yine denedik, 335 stokken type-rı yine geçti. Şimdi bu konuda nasıl oldu da type-r yine herkesi geçiyor oldu ben çözemedim :D Neyse hayırlısı bakalım, Olgar arkadaşımız da en basitinden bir JB3 takar bakar keyfine...
typer 335 m5 m3 yurutenler cok onemlı araba nedır ne degıldır bız burdan vıdeolarla yorum yapıyoruz sonucta bu grı m3 le skn kafa kfaya gıdıyodu tek tekde suan m3 2 boy hızlı eskı halınden sknde bızım elımızde olmadıgı ıcın boyle bı deneme yptık sonucta 240 kadar 335 skn gecsede yarım boy fılan gecer yada 1boy yada esıt gıderler, kı bu dedıgım typerda egzantık conta yok stok sıkıstırma stok motor:)
Eray Yümsel
14-05-2010, 11:40
şimdi başka birşey dicem konuyu dağıtacam 3,35 malzemeleri taksa bende sc yapsam nolur:hahaha::soru:
335 geçer diye düşüneyrum abi :D
ahmet3425
14-05-2010, 11:41
yarar gecersin heralde:D
BMK TypeR
14-05-2010, 11:42
malzeme derken nasıl bı malzeme abı soyle dıyelım suan stok turbo stok motorla 335 alcagı gucler sanırım 420hplkerde olur sen stok motor stok sıkıstırma sc le 530 540hp olursun:D bence e46 m3 bu durumda gecer 335 gecmesı ıcın senle aynı gucte olması lazım:D
ecz_murat
14-05-2010, 11:43
şöleki veysel ustanın sülemesi yere 450 dyno da 550 hp alırsın diyor.
BMK TypeR
14-05-2010, 11:44
cas palkayı cem yaptı 540hplerdeydı zaten aynısı olur
Eray Yümsel
14-05-2010, 11:44
krankta 550lik sc kiti iddalıymış :D eğer öle bi kit varsa tabiki m3 geçer ben krankta 450 falan alırsın die düşündüm :D
ecz_murat
14-05-2010, 11:45
cas palkayı cem yaptı 540hplerdeydı zaten aynısı olur
zati onun sc si boşta ve satılık die biliyorum:D
3 satır aşağıda arkadaş s40 a çip yapıo 180km ye kadar tam 50 metre iileştim diyor. Burada M3 e güzel bir yazılım ve mükemmel bir egsoz takılmış 2 boymu iyileşti hemde 200km hıza kadar yazık ozaman...
Alicanrs
14-05-2010, 11:49
murat abi deişik şeler seziorm sc vs hayırdır :D:D
ecz_murat
14-05-2010, 11:56
3 satır aşağıda arkadaş s40 a çip yapıo 180km ye kadar tam 50 metre iileştim diyor. Burada M3 e güzel bir yazılım ve mükemmel bir egsoz takılmış 2 boymu iyileşti hemde 200km hıza kadar yazık ozaman...
ayne kardeş eğzos zaten güçten düşürmeyen tek marka olduğunu biliyorum 2 boyu tamamen yazılımdan alıyoruz.2 boy deyip geçme 30-40 hp demek miş
bu arada eğzos sadece cat bak
Barış'ın arabasında supercharger varken nasıl yürüdüğünü iyi biliyorum.. 6.viteste 150km ile giderken hiç düşünmeden 300 dayıyordu :) ve öyle nazlanarak çıkma değil e46 m3 ün 200e tırmandığı gibi neredeyse.. ki barışın arabaya bir ara beyin takmıştık o sıralar dehşet yürüdü.. sonradan orjinal beyine ayar yapalım diye söktüğümüzde hüsran olmuştu..
cas plaka savaşın dynoda 527hp çıkmıştı.. körfez pistinde nasıl yürüdüğünü izleyenler bilirler.. 5700devirden sonra çok ciddi hızlanmaya başlıyordu ve 335 e hiç şans vermiyorum .. e92 m3 ü olan bir arkadaşım binmişti ve aynen şunu söyledi çok daha tepkili ve agresif kesin olarak geçer beni.. fakat deneyemeden biz turboya geçtik ...
Armageddon
14-05-2010, 12:41
Siz SC yapsanız bolt on 335i geçersiniz heralde. Fakat 335i bolton yapmak çok kolay ve ucuz. JB3 dediğimiz aracı nerdeyse 400HP yapan modül 500 dolar sadece. Eğer 335ci para harcamaya niyetlenirse hiç uğraşmaz gider fındık turbolarını büyütür ;)
typer 335 m5 m3 yurutenler cok onemlı araba nedır ne degıldır bız burdan vıdeolarla yorum yapıyoruz sonucta bu grı m3 le skn kafa kfaya gıdıyodu tek tekde suan m3 2 boy hızlı eskı halınden sknde bızım elımızde olmadıgı ıcın boyle bı deneme yptık sonucta 240 kadar 335 skn gecsede yarım boy fılan gecer yada 1boy yada esıt gıderler, kı bu dedıgım typerda egzantık conta yok stok sıkıstırma stok motor:)
Tamam sonuçta eskiye dayanan varsayımlara göre konuşuyoruz. Ok...
malzeme derken nasıl bı malzeme abı soyle dıyelım suan stok turbo stok motorla 335 alcagı gucler sanırım 420hplkerde olur sen stok motor stok sıkıstırma sc le 530 540hp olursun:D bence e46 m3 bu durumda gecer 335 gecmesı ıcın senle aynı gucte olması lazım:D
Metanolsuz 420Hpler mantıklı fakat JB3 metanole göre ayarlanmış bir yazılım ve metanol işin içine girince bu değerler 460-470HPlere doğru gider. Sonuçta bence de SC M3 geçecektir, ama belli de olmaz...
Benim merak ettiğim standart M3le standart 335 nasıl gider sorusunun cevabıydı. Buradaki M3de hafif bir modifiye olduğundan standartta 335in geçebilecek olmasının normal olduğu görülüyor.
Armageddon
14-05-2010, 12:46
ayne kardeş eğzos zaten güçten düşürmeyen tek marka olduğunu biliyorum 2 boyu tamamen yazılımdan alıyoruz.2 boy deyip geçme 30-40 hp demek miş
bu arada eğzos sadece cat bak
30-40 HP 2 boy mu iyileştiriyormuş M3ü??? 335 yazılımdan sonra rahat 10 boy farketti, demek 150-200 HP aldım yazılımla...
BMK TypeR
14-05-2010, 13:11
30-40 HP 2 boy mu iyileştiriyormuş M3ü??? 335 yazılımdan sonra rahat 10 boy farketti, demek 150-200 HP aldım yazılımla...
atmosferıkle turbo karıstırma bence cok farklı, 30-40degılıdr ama 20hp net vardır
BMK TypeR
14-05-2010, 13:13
http://www.youtube.com/watch?v=ew2JuM3OmZI
http://www.youtube.com/watch?v=pLUe3MyDNj4
yeni ekledim bu videoları aktif olur az snra.. eski TAR plaka yani KOR m3 le kafa kafaya giden araba. arabam eczacı muratla denediğimki halinden 2-3 boy yavaştı ..
vay yenı ızledım maşallah:) 286m3 culer efsane 321lıklerıde gecıceklerını ıdea edıyolardı ama onlarda sanırım hep vanası borusu bozuk 321denedıler herhalde:) şehır efsanesı olmuştu,
atarı gideri aşağılamayı kaale almamayı bmw sahipleri yapıyor. Kalkıp bunların üstüne hala Typer sahiplerine öğüt vermeye kalkmayın ..
saat satıp araba alıyor . 285 le araba içinde şınav çekiyorsunuz. hırs yapıp nos basılıyor yinede geçemiyor sonra karşı tarafa fanatik diyorsunuz hakkaten ayıp oluyor ya. yani herkes arabasına para harcayıp emek veriyor.
bilmiyorumki bmw araba satarken acaba sizi hiç bi araç geçemez diye taahhüt mü verdi nedir :)
atarı gideri aşağılamayı kaale almamayı bmw sahipleri yapıyor. Kalkıp bunların üstüne hala Typer sahiplerine öğüt vermeye kalkmayın ..
saat satıp araba alıyor . 285 le araba içinde şınav çekiyorsunuz. hırs yapıp nos basılıyor yinede geçemiyor sonra karşı tarafa fanatik diyorsunuz hakkaten ayıp oluyor ya. yani herkes arabasına para harcayıp emek veriyor.
bilmiyorumki bmw araba satarken acaba sizi hiç bi araç geçemez diye taahhüt mü verdi nedir :)
geçenlerde iskender'in orada e36 m3 e kat iptali yaptırıyorum..
yanıma fn2 typer ı olan arkadaşlar geldiler.. seni geçeriz deneyelim muhabbeti yaptılar.. hatta ep3 le hiç deneme deler geçer seni dediler..hatta foruma üye bu arkadaşlar.. acaba bu muhabbeti bir bmw sahibi typer sahibine yapıyormudur ? stok typer stok m3 deneyelim diye bu yuzden söyledim.. çunki m3 her zaman typer dan daha iyi bir otomobil. daha hızlı veya değil :D
BMK TypeR
14-05-2010, 13:24
yanıma fn2 typer ı olan arkadaşlar geldiler.. seni geçeriz deneyelim muhabbeti yaptılar.. hatta ep3 le hiç deneme deler geçer seni dediler..hatta foruma üye bu arkadaşlar.. acaba bu muhabbeti bir bmw sahibi typer sahibine yapıyormudur ? stok typer stok m3 deneyelim diye bu yuzden söyledim.. çunki m3 her zaman typer dan daha iyi bir otomobil. daha hızlı veya değil :D
bırı lımıtte yapılmış ust sınıf araba egsozların 63mm*2 typerda stokta 51mm tek egsoz var:) onun ıcınmı m3 e egsoz yapınca guc kaybedıyo:) ama typer oyle degıl guc alıyo fılıtreden egszodan takılan bı cıvatadan m3 sonuna gelmıs bı makıne onun ıcın cogu bozuk yurumuyo m3 bakmak saglıklı tutmak zor typer oyle degıl:D kı kendıme aıt 7 adet e36 vardı her modelınden:D
onun ıcın dıyorumkı şu 286la 7-8boy gectık ıdea edenlerı stoksa arabaları gelsınler k-prolu tyeprla denetelım, bız yanyana gıtıklerı m3 u gecıyoruz 3-4boy bunları neden kaleee almıyosunuz merak edıyorum, o koydugumuz vıdeoların gunahı nee:D
Onurkk06
14-05-2010, 13:32
eğer öyle demişlerse gerçekten o onların büyük ayıbı hemde ama gerçekten typer yüklenince kendinden büyük hacimlileri geçebilecek nitelikte bi araç bazı arkadaşlar da dioki m3de nie modifiye yok e modifiyenin amacı ne 40 liralık typerla 80 milyarlık m3 kovalamak deil mi e bunu da fazlasıyla yapıyor type-r:icon_tup:
bırı lımıtte yapılmış ust sınıf araba egsozların 63mm*2 typerda stokta 51mm tek egsoz var:) onun ıcınmı m3 e egsoz yapınca guc kaybedıyo:) ama typer oyle degıl guc alıyo fılıtreden egszodan takılan bı cıvatadan m3 sonuna gelmıs bı makıne onun ıcın cogu bozuk yurumuyo m3 bakmak saglıklı tutmak zor typer oyle degıl:D kı kendıme aıt 7 adet e36 vardı her modelınden:D
onun ıcın dıyorumkı şu 286la 7-8boy gectık ıdea edenlerı stoksa arabaları gelsınler k-prolu tyeprla denetelım, bız yanyana gıtıklerı m3 u gecıyoruz 3-4boy bunları neden kaleee almıyosunuz merak edıyorum, o koydugumuz vıdeoların gunahı nee:D
yaw tamam geçiyor olabilirsiniz hatta geçiyorsunuzdur.. bende diyorumki typer ile m3 aynı kategori bile değil 1500kg araba ile typer kıyaslamak mantıksız geliyo.. typer ın atmosferikteki sonu m3 kadar yürüyor desem yok typer atmosferik 400beygire yolu var diyeceksiniz o yuzden susuyorum : )
eğer öyle demişlerse gerçekten o onların büyük ayıbı hemde ama gerçekten typer yüklenince kendinden büyük hacimlileri geçebilecek nitelikte bi araç bazı arkadaşlar da dioki m3de nie modifiye yok e modifiyenin amacı ne 40 liralık typerla 80 milyarlık m3 kovalamak deil mi e bunu da fazlasıyla yapıyor type-r:icon_tup:
yoo benim m3te 40.000tl : ) fiyat aynı lütfen :D
bmw cilerde diorki çok güzel,,, ama bunu birde 40 liranın üzerine 10 tl harcamadan yaparsa anlamı var ;) yoksa kıymeti kalmıo
BMK TypeR
14-05-2010, 13:38
yaw tamam geçiyor olabilirsiniz hatta geçiyorsunuzdur.. bende diyorumki typer ile m3 aynı kategori bile değil 1500kg araba ile typer kıyaslamak mantıksız geliyo.. typer ın atmosferikteki sonu m3 kadar yürüyor desem yok typer atmosferik 400beygire yolu var diyeceksiniz o yuzden susuyorum : )
trde yapan yokda bıraz arastır sende usa ya bak 330-390hp k24 bak belkı kafanız alır:) hatta skunk2 yaptıgı stg3 k24 acura rsx ustunde bı ıncele sıyah arac:D typer
nasıl lımıt yahuu sen lımıt gormemıssın yada sana 270 275hp typer deng gelmemıs, en kotu trde olanları soyluyorum, bu denemedıkı araclar 230-240hp:D bıraktım 300+ olanları
ecz_murat
14-05-2010, 13:39
[QUOTE=BocuQ;1395773]Barış'ın arabasında supercharger varken nasıl yürüdüğünü iyi biliyorum.. 6.viteste 150km ile giderken hiç düşünmeden 300 dayıyordu :) ve öyle nazlanarak çıkma değil e46 m3 ün 200e tırmandığı gibi neredeyse.. ki barışın arabaya bir ara beyin takmıştık o sıralar dehşet yürüdü.. sonradan orjinal beyine ayar yapalım diye söktüğümüzde hüsran olmuştu..
cas plaka savaşın dynoda 527hp çıkmıştı.. körfez pistinde nasıl yürüdüğünü izleyenler bilirler.. 5700devirden sonra çok ciddi hızlanmaya başlıyordu ve 335 e hiç şans vermiyorum .. e92 m3 ü olan bir arkadaşım binmişti ve aynen şunu söyledi çok daha tepkili ve agresif kesin olarak geçer beni.. fakat deneyemeden biz turboya geçtik ...[/QUOTE
bilgi için tşk. arkadaşım tak diosun yani:soru:
BMK TypeR
14-05-2010, 13:39
yoo benim m3te 40.000tl : ) fiyat aynı lütfen :D
palaksı dm 555 mı m3 un,
bmw cilerde diorki çok güzel,,, ama bunu birde 40 liranın üzerine 10 tl harcamadan yaparsa anlamı var ;) yoksa kıymeti kalmıo
ben harcadım güzel oldu :D gecemesem bile motorculara deneyelim demek güzel oluyor böyle bi afalliyorlar :D
Onurkk06
14-05-2010, 13:41
10 bin lira fazla iyimser olmadımı;)
kısacası; yüzmilyonlarca defada dediğimiz gibi "eğer m3 e tüy bile takmassan, yüklü tayyar tabiki geçer"--"m3ü ve tayyarı eş değer özellikte yüklsersen, tayyar havayı alır"--" her ikisi stok ise, tayyar babayı alır" :D
Ahh Cemal abi ah cemal abi Şu Type R 'ı rollere çıkartmadın ya sana hiçbirşey demiyorum.
280~300 hp Type R gördümü acaba rollinglerdeki arkadaşlar.
http://img530.imageshack.us/img530/8457/cml744lh1.jpg
Onurkk06
14-05-2010, 13:44
Ahh Cemal abi ah cemal abi Şu Type R 'ı rollere çıkartmadın ya sana hiçbirşey demiyorum.
280~300 hp Type R gördümü acaba rollinglerdeki arkadaşlar.
http://img530.imageshack.us/img530/8457/cml744lh1.jpg
abow:eek: süpermiş walla noldu bu typera :confused:
palaksı dm 555 mı m3 un,
öncelikle benden büyüksünüz uslubunuza daha dikkat edin.. kafanız alır falan hoş değil.
Ortamı germenin alemi yok.. işi denemeden yarışa çeviren zihniyet oldumu ben ortamdan uzaklaşırım.. 40tane typer verseler m3ü değişmem .. bi typer sahibi içinde 40tane m3 verseler değişmez.. ep3 arkadan itiş olsaydı alırdım diyen benim bu forumda.. ama malesef önden çekişli zewksiz bir araba bana göre.. zewk ve renk olayı..
evet dm555 plakalı m3 şubat ayında aldım ve ciddi paralar harcadım orjinalliğe dair..
BMK TypeR
14-05-2010, 13:46
öncelikle benden büyüksünüz uslubunuza daha dikkat edin.. kafanız alır falan hoş değil.
Ortamı germenin alemi yok.. işi denemeden yarışa çeviren zihniyet oldumu ben ortamdan uzaklaşırım.. 40tane typer verseler m3ü değişmem .. bi typer sahibi içinde 40tane m3 verseler değişmez.. ep3 arkadan itiş olsaydı alırdım diyen benim bu forumda.. ama malesef önden çekişli zewksiz bir araba bana göre.. zewk ve renk olayı..
evet dm555 plakalı m3 şubat ayında aldım ve ciddi paralar harcadım orjinalliğe dair..
maşallah:) ben senın kullandıgın arabadanda oldu typerda ıkıcı typerı alırken tekrar e36 m3 alcaktım fıyat pıyasa mugen typer mantıklı geldı onu aldım yanlamak dısında şurus zevkı typerın daha ıyı bence typer surceksın 9000 9200donceksın zevkı ozaman anlıyıcaksın m3 yanlama dısında +1 zevkı yok bence
abow:eek: süpermiş walla noldu bu typera :confused:
Atmosferik Olabilecek yüklenebilecek ne varsa yapıldı K24 motor vardı hatta draglarda sarmaktan yürüyemiyodu bile.
Yıllarca Cemal abi yarıştı bu araçla sonra elini ayağını yavaş yavaş çekti bıraktı bu işleri Type R ya satıldı Yada duruyor ama söküldü orası kesin. Cemal abi kimmi VTH 16 nın eski sahibi.
BMK TypeR
14-05-2010, 13:50
Atmosferik Olabilecek yüklenebilecek ne varsa yapıldı K24 motor vardı hatta draglarda sarmaktan yürüyemiyodu bile.
Yıllarca Cemal abi yarıştı bu araçla sonra elini ayağını yavaş yavaş çekti bıraktı bu işleri Type R ya satıldı Yada duruyor ama söküldü orası kesin. Cemal abi kimmi VTH 16 nın eski sahibi.
arac rbc sız dc hederısla 309hp verdı:) rbc yada ssr heders olsa ne olurdu merak ettım o arabaya dc heders cok mantıksızdı ama ozaman kı pıyasada dc harıcınde bısey yoktu malesef
maşallah:) ben senın kullandıgın arabadanda oldu typerda ıkıcı typerı alırken tekrar e36 m3 alcaktım fıyat pıyasa mugen typer mantıklı geldı onu aldım yanlak dısında şurus zevkı typerın daha ıyı bence typer surceksın 9000 9200donceksın zevkı ozaman anlıyıcaksın m3 yanlama dısında +1 zevkı yok bence
ahh ah.. şimdi buraya m3ün kullanım zewkiyle ilgili bişey yazarımda çok atlayan olur.. ama ipucu vereyim trafikte de çok zewkli m3 :D
_muhaRRem
14-05-2010, 13:53
ahh ah.. şimdi buraya m3ün kullanım zewkiyle ilgili bişey yazarımda çok atlayan olur.. ama ipucu vereyim trafikte de çok zewkli m3 :D
s2000 den zevkli olacağını sanmıyorum . stock 9000Rpm 240 hp .ayrı bi dünya
arac rbc sız dc hederısla 309hp verdı:) rbc yada ssr heders olsa ne olurdu merak ettım o arabaya dc heders cok mantıksızdı ama ozaman kı pıyasada dc harıcınde bısey yoktu malesef
Reşit ne olurdu rollinglerde olsaydı bu araç kaç sene önce yapıldı şimdi kim nasıl anardı neler söylenirdi Type R ların piyasası nasıl olurdu??
Ben 1 defa kullandım ellerim titredi.
BMK TypeR
14-05-2010, 13:54
ben bılmem tırafıgı36 ben 10sene once kullandım dedımya ne var ne yok bılıyorum ustu acıgından dort kapısına m3den 328 den 316sına kadar:)
tırafık yapsaksan 325 kılıt takıp aynı zevkı alırsın:)
s2000 den zevkli olacağını sanmıyorum . stock 9000Rpm 240 hp .ayrı bi dünya
s2000 kullandım hüsran oldu benim adıma.. yoksa bi s2000 alırdım.. kilitsiz arkadan itişi napayım ben ya güçlü ŞAHİN farkı yok benim için..
+ tork fakiri 240hp de gerçekten çok keyifsiz tıpkı rx8 gibi..
BMK TypeR
14-05-2010, 13:55
Reşit ne olurdu rollinglerde olsaydı bu araç kaç sene önce yapıldı şimdi kim nasıl anardı neler söylenirdi Type R ların piyasası nasıl olurdu??
Ben 1 defa kullandım ellerim titredi.
ben alıcaktım, 3 typer kırmıız blok alırdım 2.4 yapcıaktım kafaya koymustum 330hplerde yakıtla, sonra yakınlarım vazgecırdı cupra aldım bız 230 240hpelrle bu m3 tartısıyosak sanırım cml74 don lastıgı gıbı uzatırdı,
ecz_murat
14-05-2010, 13:56
ben anladım seni kardeş reşo da anladı da boşver..herkez herşeyi biliyor zaten okadar ciddiye alma
ben alıcaktım, 3 typer kırmıız blok alırdım 2.4 yapcıaktım kafaya koymustum 330hplerde yakıtla, sonra yakınlarım vazgecırdı cupra aldım
Yemin ediyorum millet meeee'lerdi geçerken araba. Atmosferik 330 hp den bahsediyoruz.
ben anladım seni kardeş reşo da anladı da boşver..herkez herşeyi biliyor zaten okadar ciddiye alma
barış bedavaya supercharger satıyor bence tam senlik.. az paraya çok iş al ve anı yaşa diyorum ben : )
_muhaRRem
14-05-2010, 14:00
s2000 kullandım hüsran oldu benim adıma.. yoksa bi s2000 alırdım.. kilitsiz arkadan itişi napayım ben ya güçlü ŞAHİN farkı yok benim için..
+ tork fakiri 240hp de gerçekten çok keyifsiz tıpkı rx8 gibi..
Allah Allah .. bendede vardı ondan , ama öle cansız değildi..m3 e göre tabikide daha torksuz olması normal.
BMK TypeR
14-05-2010, 14:01
abı ben kotu demıyorum, bılıyosun benım 7 tane e36 oldu 2000yılında bınıyodum typerdan sonra e36 almadım acıkcası eskı geldı araba zevk olarak yanı typerda cok zevklı bı araba bunu kımse ınkar edemez arkadas typer kullanmadıgı ıcın bılmıyo:)
m3 herzaman tercıh ederım ama su senede e46 almak ısterım e36 bınmem, typerdan ın cupradan e36 bın olmaz zamanında bındık e46 alabılırsem alcam zaten
önden sara sara giden araba benim tarzım değil.. kullandım benzerlerini zamanında :)
ecz_murat
14-05-2010, 14:12
abı ben kotu demıyorum, bılıyosun benım 7 tane e36 oldu 2000yılında bınıyodum typerdan sonra e36 almadım acıkcası eskı geldı araba zevk olarak yanı typerda cok zevklı bı araba bunu kımse ınkar edemez arkadas typer kullanmadıgı ıcın bılmıyo:)
m3 herzaman tercıh ederım ama su senede e46 almak ısterım e36 bınmem, typerdan ın cupradan e36 bın olmaz zamanında bındık e46 alabılırsem alcam zaten
sana satcam zati arabamı.....birde senin aldığın arabaların değeri arttığını düşünürsek
e46 m3 alıp saklasak mı? yatırım amaçlı
BMK TypeR
14-05-2010, 14:13
önden sara sara giden araba benim tarzım değil.. kullandım benzerlerini zamanında :)
9000donen aracın sesıde farklı typer benzer ne araba var ben gormedım daha bence 250hplerde bı typer kullan zevklımı degılmı sonra soyle,
BMK TypeR
14-05-2010, 14:15
sana satcam zati arabamı.....birde senin aldığın arabaların değeri arttığını düşünürsek
e46 m3 alıp saklasak mı? yatırım amaçlı
her araba guzeldır ama zamanında, cupra fırladı aldık:) sımdı fn2lerı yurutmeye calıyoruz bı baktım honda typer 74500olmus fn2 de:))) 1sene once 62 sıfır verıyolardı, acaba honda bızım vıdeolarımı ızledı,
ecz_murat
14-05-2010, 14:15
9000donen aracın sesıde farklı typer benzer ne araba var ben gormedım daha bence 250hplerde bı typer kullan zevklımı degılmı sonra soyle,
kardeş ne var 9000 devirde biliyorsun bende isteyince çeviriyorum 9000 deviri ama 8000 de değiştiriyorum hep kaçırdım bişimi var.:D
2004 280hp cupra kullandım.. astra gsi kullandım bayağı bi çeviren draglara hazırlanan saxo vts kullandım çokça çeviriyordu..
ama ben anlatmak istediğimi anlatamadım.. istersen 1000hp olsun gaza çöktüğümüde direksyonla cebelleşmek bana zewk vermiyo..coopers almaya gittiğimde turbolu olan modelle teste çıktım gaza oturunca kafa bi sağa bi sola çekince dedim bu araba bana göre değil.. dünyada bana 1tane kaliteli araba gösteremezsiniz önden çekişli.. en iyisi cupra r32 typer kadardır..
ecz_murat
14-05-2010, 14:26
birazdan abim gelicek yüklimmi videoları???
konuyu kapatalımmı ?
birazdan abim gelicek yüklimmi videoları???
konuyu kapatalımmı ?
Abim benim videoyu unutmada gerisi mühim değil :D :D