Orijinalini görmek için tıklayınız : K-pro ve oem beyin gerçek farkı ..
Hıc Sanmıyorum Kanka O Adam Satmaz:D
bezdirin belki satar :)
tabiki yılmaz ab i seve seve deneriz zevk ala ala birgün:) bu aralar ssr mı canım cekti ne :):):):) baddclup tan vazmı caysamm:) dermişimm:)
8.000rpm
23-05-2010, 12:55
toplam trde 118 tane ep3 mevcut
112 adet
hatta bununla ilgili bir konu da açmıştım
tabiki yılmaz ab i seve seve deneriz zevk ala ala birgün:) bu aralar ssr mı canım cekti ne :):):):) baddclup tan vazmı caysamm:) dermişimm:)
ooo buddyclubı eskıttın hemen SSR a gecıyosun he yasın :D
Serhat Y.
23-05-2010, 17:48
yasinim saolsin tesekkurler daha bakamadik tadina kimseyle kismetse bakariz bir gun ;)
gns ile denemek benim için şereftir yılmazcım:rolleyes: gerçi biz sözleştik tarihte belirledik dimi seninle:p
Ben de bende bende bende:)
Selcuk sorma yaaa;) ama lafın gelısı boncuk gıbı baddym var sımdılık gerek yok, gunun bırınde yuklersem degıstırırım.
Selcuk sorma yaaa;) ama lafın gelısı boncuk gıbı baddym var sımdılık gerek yok, gunun bırınde yuklersem degıstırırım.
tabii deigştirr senn yasin buddy zirt zaten ben sana kakaladim onuu:)ehehehe
Honda Type_R
23-05-2010, 18:46
gns ile denemek benim için şereftir yılmazcım:rolleyes: gerçi biz sözleştik tarihte belirledik dimi seninle:p
serhatim ne demek o seref bana ait :)
Honda Type_R
23-05-2010, 18:47
deneriz yasinim sorun yok valla dostluk cercevesinde her zaman
Tabıkı ıddeasız zevke odaklı;)
Ulan tuna durdun durdun benım muhabbetıme zırt dıe cıktın:) euhehe
yüklersen mı degistircen :) yüklemek için Buddy zirtmi :)
zırt değil tabiki:) üst devir için daha ideal deeğil mi max speet de ssr daha verimli değil mi
sen bıraz ıyı arastır yasın ;) kulaktan duyma bılgıler yanlıslara yol acar
zırt değil tabiki:) üst devir için daha ideal deeğil mi max speet de ssr daha verimli değil mi
mesela üst devirde speed star racing yani ssr ne yapıyorda ideal oluyor yasin ?
arasındaki fark ney o zaman__?? alın size yeni konu:))
edo typer
24-05-2010, 12:25
arasındaki fark ney o zaman__?? alın size yeni konu:))
hacım aynı kalıcaksa buddy kalsın;) dıger urunlerın cogundan ııdır.. bı kere speedstar replıka bı urun.. sıx sıgmanın avantajı custom calısma yapabılıyorlar aracının speclerıne gore;) yıllarca dc kullandık:D
hacım aynı kalıcaksa buddy kalsın;) dıger urunlerın cogundan ııdır.. bı kere speedstar replıka bı urun.. sıx sıgmanın avantajı custom calısma yapabılıyorlar aracının speclerıne gore;) yıllarca dc kullandık:D
six sigma yılmaz gns yaptırdı getirdi kproda var yakında bir fark varmı speed star ile arasında gorulur :icon_tup:
edo typer
24-05-2010, 14:46
six sigma yılmaz gns yaptırdı getirdi kproda var yakında bir fark varmı speed star ile arasında gorulur :icon_tup:
o setuplarda pek fark olucagını dusunmuyorum.. speedstar yada toda yada buddyclup takmayı deneyın k26 14 sıkıstırma bı araca bıde ssr custom yaptırın o zmn farkı goruruz:D
bizimki is yaparmi sence edo :)
_muhaRRem
24-05-2010, 16:03
bende supersprint headers var 4-1-1 bütün boğazlar kaynaklı 150 ye vercem :D
_muhaRRem
24-05-2010, 17:05
giden araba her türlü gider spec headers en iyisi :)
Benım arac gıtmedıgıne gore:) apachi spec devam ssr benim neyıme ehueheueeu