Orijinalini görmek için tıklayınız : UR Clio RS ZY TYPER NCM TYPER DBS TYPER VTC TYPER BS FN2 TYPER
bende bu cümleyi bekliyorum senden can....
sohbet muahbbeti her zaman her yerde yaparız zaten ;)
aynen yıgıt ozmn degıstırelım en ıyı yuruyen n/a dglde muhabbet arac gorme amaclı bulusma dıyelım cok daha acık oldu bu hem goruruz kım ne kadar para emek harcamıs nekadar guc almıs ona gore yaparız bızde kendı aracımızı cok gzl anlamlı olr
Rol'de + mugen conta+ port polısh var bakalım SSR ıle nasıl olcak şımdıden konuşmak erken ;)
bende toda olucak
bunun dışında egzantrikleri nedir ?
chiefkadir
17-05-2010, 22:31
bende toda olucak
bunun dışında egzantrikleri nedir ?Toda n2 ;)
ahmet3425
17-05-2010, 22:31
hazır ROL typerda istanbula gelmisken hazır ER typerda yoldayken araclarınızı hızlandırın beyler kim ak kim kara cıksın ortaya:D
Toda n2 ;)
hem marka hemde ayar olucak işin içinde
ROL & DBS süper olucak Tuna kardeşimle güzel bir deneme yapıcaz allahın izniyle...
chiefkadir
17-05-2010, 22:33
ROL & DBS süper olucak Tuna kardeşimle güzel bir deneme yapıcaz allahın izniyle...İnşalah kazasız belasız gazlarsınız,Tuna işi sıkı tutuyor:icon_tup:
Kaa scirocco
17-05-2010, 22:33
ROL & DBS süper olucak Tuna kardeşimle güzel bir deneme yapıcaz allahın izniyle...
aracın orj.de siyah sanırm bence kaplamayu cıkarmalısın =)
aracın orj.de siyah sanırm bence kaplamayu cıkarmalısın =)
aracı çok enteresan bir renge boyatacaz...
şimdilik bu iyi...
İnşalah kazasız belasız gazlarsınız,Tuna işi sıkı tutuyor:icon_tup:
aynı şekilde bizde tutuyoruz güzel sağlam araçlar çıkıcak hayırlısı diyelim ;)
Kaa scirocco
17-05-2010, 22:43
aracı çok enteresan bir renge boyatacaz...
şimdilik bu iyi...
tamm yok ben fıkrımı sölemek istedim =)
tamm yok ben fıkrımı sölemek istedim =)
teşekkürler ;)
Serhat Y.
17-05-2010, 22:58
Toda n2 ;)
todanın şuanki güncel sitesinde n2 kodlu bi egzantrik varmı benmi bulamadım?
todanın şuanki güncel sitesinde n2 kodlu bi egzantrik varmı benmi bulamadım?
toda n2 k20a2 cam yazınca dyno verileri filan çıkıyor...
toda n2 nin üretimini yapmıyor diye duydum ben belki sitesinden kaldırmışlardır...
Yigit kardesim aman dikkat et tuna kardesinle denerken kaput bidaa ucmasın daha hızlı olucaksınız sonucda;) Ilk duydugumda baya üzülmüstüm senI tanımama ragmen
Yigit kardesim aman dikkat et tuna kardesinle denerken kaput bidaa ucmasın daha hızlı olucaksınız sonucda;) Ilk duydugumda baya üzülmüstüm senI tanımama ragmen
sansızlık moruk ne yapacaksın kimse tahmin etmezdi allahtan uçtu gitti camda kalmadı 230 km hızla hafif bir viraja giriyorduk :(
ep3 rolling day olursa sanırım ilk kez tr de 1000 kg civarlarında dolanan ep3 type r gorebiliriz :)
kimi yukler kimi soker sonucta ciddi hızlı araclar cıkar ortaya :)
Alicanrs
18-05-2010, 10:43
çok gsl olurda denk araçlarla güzel olr =) zy ncm bs -- dbs rol typer vtc typer gibi
çok gsl olurda denk araçlarla güzel olr =) zy ncm bs -- dbs rol typer vtc typer gibi
alican unuttun sanırım hatırlatayım canım killer white type-r;)
arabamı modifiye yapasım canım çekti:) ehuehue forgetlerimde bazamın altında efendi efendi duruo:)) amaaaan bence efendiliğini bozmasın:))))
arabamı modifiye yapasım canım çekti:) ehuehue forgetlerimde bazamın altında efendi efendi duruo:)) amaaaan bence efendiliğini bozmasın:))))
yasin kardeşim senin araba standarttı dimi :p
Alicanrs
18-05-2010, 11:04
alican unuttun sanırım hatırlatayım canım killer white type-r;)
unuturmuyum hiç abi plakanı bilmediğim için :D:D:D 06 lı bişidi =) biz beraber çıkıcaz senle:D yasin bozma arabanı böle çok güsel maşallah =)
unuturmuyum hiç abi plakanı bilmediğim için :D:D:D 06 lı bişidi =) biz beraber çıkıcaz senle:D yasin bozma arabanı böle çok güsel maşallah =)
unutulcak bi plaka degil ama hadi neyse 06 R 7767
burdan arabamda piston olduğunu zannadenlere sesleniyorum bi kaç yerdede duymuşdum iyi aklıma geldi arabamda sıkıştırma terleme büzüşme yoooooooooooooooooooooooooookkkkk filtre egsoz headır kpro var baskada bi cacık yokkkkkkk. bu arada buradan bir seslenişim daha var o gece atasehirde cıktığmızda yanıma clio rs geldi videoyla 2 2 diyip. lutfen o videoyu koyarmı arkadas ben tanımıyorum nichini kendisini çıkartamadım da tanıyanlar var sa bi zahmet koysun. hatta sayfalarca clio rs muhabbeti olmuşştu( içimde biyerlerde kalmış)
birisinde piston varmış dedikodular o yöndeymiş ama senin için öyle birşey duymadım moruk :D:D:D
ben atasehirde cupracılardan duydum moruk bei gecemeyınce zannedersem .öyle sandılar.
ahmet3425
18-05-2010, 11:26
ben atasehirde cupracılardan duydum moruk bei gecemeyınce zannedersem .öyle sandılar.
hangi cupralar bunlar seni gecemeyen?
plaka oalrak alabilirmiyiz acaba ?hangi cupralarmış
2 tane cupra plakaları aklımda değil ama renkleri kırmızı ve siyah.
2 tane cupra plakaları aklımda değil ama renkleri kırmızı ve siyah.
eski kasa mı ?
ahmet3425
18-05-2010, 11:33
eski kasa cupra ise haklı olabilirsin...
seni gecemeyecek cupralar var...
yasin senin arba gitmiyo tırt gecen 126 bisle roll yapıyodun :)
Yeni kasa değil tabikide eski kasa ama cici yüklemişler:) halısın alp agabey:) bis de twın turbo vardı
H22Power
18-05-2010, 11:45
bu haftasonu var mı birşeyler?:D
Alicanrs
18-05-2010, 11:49
heh karıştır yine :D:D hangi gün ve avrupa olmasın :D
Kaa scirocco
18-05-2010, 12:33
bu haftasonu var mı birşeyler?:D
denyelim senleee :p:p:p:p
Serhat Y.
18-05-2010, 13:20
bu haftasonu ataşehir ozaman
H22Power
18-05-2010, 13:26
anadolu yakası yazmak yeterli yeri editleyin paket olmayalım:D
bencede bi ataşehir yapalım gençler. ne o kırnik kırnik kumburgaza gitmeyelim. gecen ki tayfa gelsin isterim ncm dahil. fakat burdan schırokko tt ve zy ye sesleniyorum lütfen denerken acele edinn:) arkanızda deniycek tonla adam var yani. boşia benzin yakmayalım devir 6 bn vites 2 :))
ortalık senlenmeye baslamıs :)
H22Power
18-05-2010, 13:43
ısrarla semt söylemeyin mesajlarınızı editleyin!!!! rica ediyorum
ne varsa istanbulda var zaten :)
Alicanrs
18-05-2010, 15:10
bencede bi ataşehir yapalım gençler. ne o kırnik kırnik kumburgaza gitmeyelim. gecen ki tayfa gelsin isterim ncm dahil. fakat burdan schırokko tt ve zy ye sesleniyorum lütfen denerken acele edinn:) arkanızda deniycek tonla adam var yani. boşia benzin yakmayalım devir 6 bn vites 2 :))
ahaha beni saymadın tşk ederim hep yolu kapıolar yaa önde bekliolar denemiolar bizde arkada kalıoz öle yolu açsalar dimi yasin :p:p
ahmet3425
18-05-2010, 15:14
ahaha beni saymadın tşk ederim hep yolu kapıolar yaa önde bekliolar denemiolar bizde arkada kalıoz öle yolu açsalar dimi yasin :p:p
hatta yiğit 3 kere kornaya basıyor kalkın diye :D:D:D
Kaa scirocco
18-05-2010, 15:20
anadolu yakası yazmak yeterli yeri editleyin paket olmayalım:D
Ben loading im suan
bizede öğret bu işleri yasin 6 bin devir 2 .fites olayını
Kaa scirocco
18-05-2010, 15:23
bi devirleri uyuşturamadık yaaa alican dio rampa yukarı basamam o dio altta kaldım
bende cok ustte kalıodum basamadık =)
ahmet3425
18-05-2010, 15:31
bak yiğit alicanla denerken nasıl olacağını göstermiş videoya koptum ya :D:D
--------------------------------------------------------------------------------
http://www.youtube.com/watch?v=fg-9UKTgm0M
Alicanrs
18-05-2010, 15:33
ahaha :D:D nokta ettininz dimi way beeee zy ile gidiorm 3 sonuna kdr zy sizi 1.5 boy geçio siz beni geçtinz nasıl oldu demek bende sıkıntı var ama siz anlamadığınız için nokta oldu nokta sevinin
ahmet3425
18-05-2010, 15:35
ahaha :D:D nokta ettininz dimi way beeee zy ile gidiorm 3 sonuna kdr zy sizi 1.5 boy geçio siz beni geçtinz nasıl oldu demek bende sıkıntı var ama siz anlamadığınız için nokta oldu nokta sevinin
yok moruk ben nasıl devir yakalanır kalkılır onu göstermek amaçlı dedim...
noktayı filan bilmiyorum ....
Alicanrs
18-05-2010, 15:36
nokta olmadı ztn 3 e atmadan frenledim bıraktım selektör atmadığm için nokta gibi gelio burdan bilgilendirme olsun ;) ve bende video çekip gel lan gel nasılk s... nasıl döşedik derim biraz ağır olun biz videolarda bişi diozmu yaptğnz yalnış beni knşturtmayın burda sora alican nie kızıo oluo adam gibi ayağına kdr gittik knştk tanıştk ama bu şekil olursa çok farklı bi tavır sergilerim
ahmet3425
18-05-2010, 15:38
nokta olmadı ztn 3 e atmadan frenledim bıraktım selektör atmadığm için nokta gibi gelio burdan bilgilendirme olsun ;) ve bende video çekip gel lan gel nasılk s... nasıl döşedik derim biraz ağır olun biz videolarda bişi diozmu yaptğnz yalnış beni knşturtmayın burda sora alican nie kızıo oluo adam gibi ayağına kdr gittik knştk tanıştk ama bu şekil olursa çok farklı bi tavır sergilerim
kaa devri yakalayıp bir türlü kalkamadık deyince ondan arkada trafik oluştuya bende nasıl kalkılır onu göstereyim dedim videodan...
milletin ne dediği miletti ingilendirir beni veya yiğiti değil...
sen kafayı denilenlere takmışsın sanırım...
Alicanrs
18-05-2010, 15:39
kaa devri yakalayıp bir türlü kalkamadık deyince ondan arkada trafik oluştuya bende nasıl kalkılır onu göstereyim dedim videodan...
ona bişi demiorm gel lann gel demeler vs ona kızıorm yoksa sorun yok ztn frenledim çnkü selektör atmadığım için nokta olmş gibi gözüküo
Kaa scirocco
18-05-2010, 15:39
o bnle alican ın sorunu dillmi ? o 2.vitesde 80 lerde basıo bende 3.vites e cıkıorum tam
devrimi ayarlayamadım bi problemmi war ?
ahmet3425
18-05-2010, 15:40
ona bişi demiorm gel lann gel demeler vs ona kızıorm yoksa sorun yok ztn frenledim çnkü selektör atmadığım için nokta olmş gibi gözüküo
yiğit gırgıra dökmüş o kadar samimi değilsiniz tabii siz ben alışkınım onun bu hallerine...
ahmet3425
18-05-2010, 15:41
o bnle alican ın sorunu dillmi ? o 2.vitesde 80 lerde basıo bende 3.vites e cıkıorum tam
problem gelen onca araç arkada sizi bekledi malesef...
Alicanrs
18-05-2010, 15:43
walla 2 şeritli yol 15 araç s. s. beklencek yani bizde bekledik zorunlu bekliceksinz
ahmet3425
18-05-2010, 15:44
walla 2 şeritli yol 15 araç s. s. beklencek yani bizde bekledik zorunlu bekliceksinz
tabii kide beklenecek ama bunun bir süresi var ben bir an herhalde roll bitti eve dönüyoruz dedim...
Kaa scirocco
18-05-2010, 15:45
problem gelen onca araç arkada sizi bekledi malesef...
şerit ve yol dardı biraz problem oldu ewt..orda rampada wardı alican torksuz oldugu ı
bitmesini bekledik..zaten bekleyen araclarla konustuk skıntılarımızı anlattık
:):)
ahmet3425
18-05-2010, 15:46
sizin yerinizde olsaydım arkadakilerin gitmesine izin verip ondan sonra denerdim ;)
TypeR lar fena hızlı. Korkulur bu makinalardan. Asıl ben STP yi bekliyorum :) Adam çok bomba geliyor haberiniz yok :)))
iyi yine seni 80e çekiyo beni 2de 90a çekiyodu hahah bende 3e atıp 3te basıyodum:D
Alicanrs
18-05-2010, 15:55
iyi yine seni 80e çekiyo beni 2de 90a çekiyodu hahah bende 3e atıp 3te basıyodum:D
ahahaha senleyken superchps vardı çok üstler doluydu şimdi 5 bin devir iyi olm devir bandları farklı ben napıyım ala ala turboyla atmos uyuşmuo mesela fn2 lere göre 5 bin bekliorm onların 7 bin 7.500 ymüş :D:D:D
ahmet3425
18-05-2010, 15:55
iyi yine seni 80e çekiyo beni 2de 90a çekiyodu hahah bende 3e atıp 3te basıyodum:d
:d:d:d:d...
ahahaha senleyken superchps vardı çok üstler doluydu şimdi 5 bin devir iyi olm devir bandları farklı ben napıyım ala ala turboyla atmos uyuşmuo mesela fn2 lere göre 5 bin bekliorm onların 7 bin 7.500 ymüş :D:D:D
ben anlamam arkadaş ne saplamıştım ama hahuahah :D :p
Alicanrs
18-05-2010, 15:57
ben anlamam arkadaş ne saplamıştım ama hahuahah :D :p
hade lan :D:D hehe doğru o gün sapladın kanka şuan denesek ama kaç boy olur :p:p bi an önce deneyelim :D:D:D
bikaç işim var onları hallediyim deneriz 250ye kadar uyarmı :D
Alicanrs
18-05-2010, 16:00
uyar tamam bekliyorum =)
Alicanrs
18-05-2010, 16:03
250 yapıomu araban :D:D:D:D:D
bu bekleme ısınden rahatsız olan arkdaslar bız zaten ben alıcan goksel abı serhat abı vs cıkcaktk sonradan cok araba geldıde oyle oldu bu kadar cok araba zaten sekerpnar yolunda dener rahat rahat eger bırdaha boyle rahatsızlık duymak ıstemıyosanız cok araba cıkmassnz olr bıter :) uzatmanın bı alemı yok genel konusuyorum kımse ustune alınmasın;)
ahmet3425
18-05-2010, 16:48
bu bekleme ısınden rahatsız olan arkdaslar bız zaten ben alıcan goksel abı serhat abı vs cıkcaktk sonradan cok araba geldıde oyle oldu bu kadar cok araba zaten sekerpnar yolunda dener rahat rahat eger bırdaha boyle rahatsızlık duymak ıstemıyosanız cok araba cıkmassnz olr bıter :) uzatmanın bı alemı yok genel konusuyorum kımse ustune alınmasın;)
bizde o akşam o denemeleri görmeye gelmiştik zaten ;)
ahnmet bı karısma arkadas ya bı karısmaaa yawwwD:D:D:D:D
ahmet3425
18-05-2010, 17:39
ahnmet bı karısma arkadas ya bı karısmaaa yawwwD:D:D:D:D
tamam kardesim :D
80 gene iyi bizi 90 denemek isteyen var 2 vitesde :)
Alicanrs
18-05-2010, 17:48
ben değilim dimi abi :D:D sen yapma bare napım devir bandları farklı :D:D fn2 ile 5 binde beklliorm meğerse onun 7000 7500 müş :D:D benim yapabilceğim bişi yok :D
Ustalara ne ogretilir tolga abim. BUyuüksün ustalara saygım sonsuz:)
Bız kapabıldıysek senden bIsıy ne mutlu bıze
ben değilim dimi abi :D:D sen yapma bare napım devir bandları farklı :D:D fn2 ile 5 binde beklliorm meğerse onun 7000 7500 müş :D:D benim yapabilceğim bişi yok :D
Yok kardesim sen degilsin senle problem yok
H22Power
19-05-2010, 18:13
bu hafta kimler geliyor bakalım?:D
Alicanrs
19-05-2010, 18:18
cumartesiye kdr işlerim bitio mustafa cumartesi yapcaz Allahın izni ile ztn gece maç var halı saha bliosn
harbiden hafta sonu için gelecek araclar suraya bi yazsın ya.
harbiden hafta sonu için gelecek araclar suraya bi yazsın ya.
ben kapağımı açtım bugün :D:D
Alicanrs
19-05-2010, 22:34
gece ataşhirde halı saha maçımız var 11 12 12 den sora varım
kapağını actın derken:) gelrsin işte yawrum o saatlerde
kapağını actın derken:) gelrsin işte yawrum o saatlerde
k20a2 kapak bildiğin açtık havalandırıp kapatacağız :D
başka bir araçla gelebiliriz maçda oynuyoruz zaten :D
yiğit 2 40 a inermisin :P
Haftasonu şehir dışında olacağım. Olamsaydım gelirdim ben de. Artık önümüzdeki haftaya. Bu arada haftasonu paso yağışlı gösteriyor. Sonra olduğunuz yerde sarmayın :)
Alicanrs
19-05-2010, 22:51
ama olmadı şimdi :D ben senin için hazırlık yaptım cumartesi tamamlıodm aracı oooo =) nere abi ya:D neyse cumartesiye yetişceği belli deildi ztn :D:D haftaya inş
Alicanrs
19-05-2010, 22:57
yasin kaldırdın bekliosn bu aralar :D:D:D
yasin kaldırdın bekliosn bu aralar :D:D:D
bende kaldırcam boyunu uzatıyorum :D
Alicanrs
19-05-2010, 22:59
bende kaldırcam boyunu uzatıyorum :D
terbiyesiz :p:p görelim haziranda araçları kimkime kaldırıo :D
tövbe tövbe kaldırmak fiilan :D:D
ama olmadı şimdi :D ben senin için hazırlık yaptım cumartesi tamamlıodm aracı oooo =) nere abi ya:D neyse cumartesiye yetişceği belli deildi ztn :D:D haftaya inş
Alicanım hafta arası sıkarız senle boşver :) Hem yollar da boş olur. Ben öyle çok kalabalık ortamları pek sevmiyorum. 2-3 araba yeter. Fazlası tat vermiyor ve çok riskli.
Alicanrs
19-05-2010, 23:05
Alicanım hafta arası sıkarız senle boşver :) Hem yollar da boş olur. Ben öyle çok kalabalık ortamları pek sevmiyorum. 2-3 araba yeter. Fazlası tat vermiyor ve çok riskli.
tmm bora abi öle yaparız =)
neyı kaldırdım lan :) motor un kapağı mı
Alicanrs
19-05-2010, 23:25
neyı kaldırdım lan :) motor un kapağı mı
:D:D:D:D:D motorun kapağı olsn hade =)
beyler kaldıran kaldırana bu aralar hee saaatte baya gec olmus hanı:)
H22Power
19-05-2010, 23:46
cuma: bulutlu
cumartesi: hafif bulutlu çoğunlukla güneşli
bi garip çingene hava tahmini sitelerinde bütün haftasonu yağışlı gösterio ama benim baktığım yer sağlam:D
Serhat Y.
20-05-2010, 09:19
bu haftayı pas geçiyorum, önümüzdeki hafta görüşmek üzere:rolleyes:
Kaa scirocco
20-05-2010, 10:28
cuma: bulutlu
cumartesi: hafif bulutlu çoğunlukla güneşli
bi garip çingene hava tahmini sitelerinde bütün haftasonu yağışlı gösterio ama benim baktığım yer sağlam:D
havalarla aran bu aralar baya iiii
Ah be serhat ben benzınımı kıme harciycam sImdi:) bak zevkım kactı sen yok goksel yok alp abı yok yıgıt yok bu ne bicIm kainat:)))
Serhat Y.
20-05-2010, 10:54
sen benzinini bu hafta sakla kardeşim, önümüzdeki hafta karsına iddialı cıkıyorum;) ona göre:D
valla fırtına öncesi sessizlik bu :D:D
GKS TypeR
20-05-2010, 13:30
Ah be serhat ben benzınımı kıme harciycam sImdi:) bak zevkım kactı sen yok goksel yok alp abı yok yıgıt yok bu ne bicIm kainat:)))
ben sırf bu hafta değil bi süre daha çıkmayı düşünmüyorum yasin
izlemeye gelirim ama
roll e arabaya biraz bişeyler yapmadan gelmem. :( gelsemde kadroya bakarım öyle gelirim.
serhatı (BS) yi geçemeyen bana (sadece cai varya) sarıyor uyuz oluyorum. :Deli: :D
bende tekrar sedece fıltre egsoz headers ve kprolu olarak cıckıcam sonra tek tek takıcam parçaları umarıırm haftaya yetişir malzemelerım :(
bu denemelere CML typerı getırebılırız belkı caı hdr egzoz 3 lusuyle
Olsun be goksel abı gel sen muhabbetımız yeter. Ayrıyeten burdan Iddealı arkadaslarıma saygım sonsuz bende hep gecmekten sıkılmıstım, eueheuehu yani dolduran doldurana doldurun da az zevk alalım:)
Alicanrs
20-05-2010, 15:38
Olsun be goksel abı gel sen muhabbetımız yeter. Ayrıyeten burdan Iddealı arkadaslarıma saygım sonsuz bende hep gecmekten sıkılmıstım, eueheuehu yani dolduran doldurana doldurun da az zevk alalım:)
:D:D:D geçmekten sıkılmış baksana ahahaha yasin fena gelio rakiplerin dikkat et:D
Serhat Y.
20-05-2010, 15:50
bende tekrar sedece fıltre egsoz headers ve kprolu olarak cıckıcam sonra tek tek takıcam parçaları umarıırm haftaya yetişir malzemelerım :(
filtre egzos headers kpro olarak hazırmı aracın yoksa onları takıcaksında onun içinmi yazdın haftaya yetişir diye:soru:
filtre egzos headers kpro olarak hazırmı aracın yoksa onları takıcaksında onun içinmi yazdın haftaya yetişir diye:soru:
sanırım ekstra birseyler var ve yolda gibi anladım ben :icon_tup:
yasın cok hızlı gordum senı
Serhat Y.
20-05-2010, 16:03
yokyok yasin haftaya yetişmez benim araba ondan sonraki hafta işallah, ama sende cam leri tak ozamana kadar:icon_tup:
yok su an komple sanzıman ıcını sıpariş ettık 5 6 dişliler harıç hepsını yenılıyorum kafam rahat olsun tekrar tekrar sıkıntı cıkartmasın dıye ayrıyetten zıncırımı ve baskımı sıpariiş ettım onlar gelıo su an yolda diğer parçalarıda sıpariş edıcem bu hafta ınsallah ***** altın fena vurdu bızı bıraz hesaplı gıtmek lazım :)
sanırım ekstra birseyler var ve yolda gibi anladım ben :icon_tup:
Sonra ınsallah su an bıraz bole dneıyım sonra taktıkca parça farkını gorucez ınsallah :)
Ben hızlıyım demıyorum. Iddealıda degılım:) zevk alayım ascık yeter selcuk. Ama zaten sende neyın ne oldugunu bılıyosun:) er ve eski rol a burdan saygı:)
Camlerı tak derken anlamadım serat ya:)
Ben hızlıyım demıyorum. Iddealıda degılım:) zevk alayım ascık yeter selcuk. Ama zaten sende neyın ne oldugunu bılıyosun:) er ve eski rol a burdan saygı:)
ROL 2 3 haftaya cıkar ROLlere kısmetse. headers ısını bıtırelım ayarıda yapılsın ısteyen butun herkesle deneme yapılır:icon_tup:
Selcuk::) seni ne zaman gorucez rollerde yaaaa:)
Selcuk::) seni ne zaman gorucez rollerde yaaaa:)
haftaya denerız senınle yasın beyınlı beyınsız farkını goruruz :)
Serhat Y.
20-05-2010, 16:51
Camlerı tak derken anlamadım serat ya:)
milleri (egzantrik) sen öyle diyosun ya tamerde sana kızıyıyor hani;)
Beyınlı beyınsız farkını herkes bılıyo zaten de, az cok, doktoru Iyi olan hasta her zaman daa diri olur;) sız doktorusunuz artık ne dıyım yılların tecrubesı olsa gerek:) doktorlarlada denemk guzel olur;)
Serhat Y.
20-05-2010, 16:54
yok su an komple sanzıman ıcını sıpariş ettık 5 6 dişliler harıç hepsını yenılıyorum kafam rahat olsun tekrar tekrar sıkıntı cıkartmasın dıye ayrıyetten zıncırımı ve baskımı sıpariiş ettım onlar gelıo su an yolda diğer parçalarıda sıpariş edıcem bu hafta ınsallah ***** altın fena vurdu bızı bıraz hesaplı gıtmek lazım :)
Sonra ınsallah su an bıraz bole dneıyım sonra taktıkca parça farkını gorucez ınsallah :)
anladım kolay gelsin ozaman sana:icon_tup: bayagı bi iş var desene, yani bu yukarda saydıkların yapıldıktan sonra sağlıklı olarak yürüdüğünde speclerin filtre,headers,egzos,k-pro olacak, diğerleri aracın standart periyodik bakımları gibi bişey çünkü:)
Beyınlı beyınsız farkını herkes bılıyo zaten de, az cok, doktoru Iyi olan hasta her zaman daa diri olur;) sız doktorusunuz artık ne dıyım yılların tecrubesı olsa gerek:) doktorlarlada denemk guzel olur;)
dogru dıyosun farkı herkes bılıo :) ozaman denemeyız kanka nasılsa gecceksın ;)
Heeemmm o kadarr ıyı oLUcam dıyosun yanı. Ben baslarsam yuklemeye o zaman bakarz. .. Boyle bı deneyelım bu arada o gece ıyıkıde kasmamısım fazla avans vurup duruyodu. Subap ayarlarım tırta baglamıs sen cıKarda en ıddealı seklınle deneyek. Bs nın allahı var peygamberı var cok imanlı yürüyo;);)
Cimmeria
20-05-2010, 18:20
bir süre bende olamayacağım arkadaşlar, sağlık sorunları dolayısıyla sizlere iyi denemeler
bir süre bende olamayacağım arkadaşlar, sağlık sorunları dolayısıyla sizlere iyi denemeler
Opss geçmiş olsun cıddı bişeymı?
Cimmeria
20-05-2010, 18:25
benimle değilde aileyle ilgili ciddi sıkıntılar var maalesef
Sen gecılırımm dıyosan dogrudur kanka:)
benimle değilde aileyle ilgili ciddi sıkıntılar var maalesef
Geçmiş olsun Allah yardımcın olsun acil şifalar...
Serhat Y.
20-05-2010, 18:41
geçmiş olsun tolga acil şifalar dilerim ailene, dün iş dönüşü gördüm seni kornada çaldım ama duymadın okmeydanı ssknın karşısındaki eczanenin önündeydin, arabanda çilçil yanıyordu maşallah:icon_tup:
Cimmeria
21-05-2010, 08:55
sağolun arkadaşlar, serhat kusura bakma pek dikkatim yerinde değil bu aralar o yüzden duymamışımdır bile kornayı
ee e arkadaşlar sesiniz soluğunuz kesildi:) nerdesiniz yahu:) haftaya sınavlarda var bak söyliyeyim (aö) fn ciler rs ciler rc ciler ep3 cüler evocular subarucular vtı cılar arabaları yüklü olupta filtre egsoz headır diyenler arabasında koltuğu olmayan lar oktancılar:):) he cupracılar bize de ayrım yok opel corsa cdi ciler;)
Alicanrs
21-05-2010, 11:26
:D:D:D fena gazsın bu aralar yasin =) gelioz gelioz m.etme :D
ee e arkadaşlar sesiniz soluğunuz kesildi:) nerdesiniz yahu:) haftaya sınavlarda var bak söyliyeyim (aö) fn ciler rs ciler rc ciler ep3 cüler evocular subarucular vtı cılar arabaları yüklü olupta filtre egsoz headır diyenler arabasında koltuğu olmayan lar oktancılar:):) he cupracılar bize de ayrım yok opel corsa cdi ciler;)
aynısı bende 2 hafta sonra yapıcam :D:D:D:D
Alican bu sefer de 20 boy yersen gözüme gözükme sakın :D
Şaka bir yana güzel videolar çekin de keyifle izleyelim :)
H22Power
21-05-2010, 11:46
bu hafta sanırım kimse gelmiyor gelmek isteyen birkaç arkadaşta gelecekler için geldiğinden bu hafta in cin top oynayabilr kaldıki o da var futbol maçıda varmış haftasonu tech in:D
haftaya ayarlayın artık kendinizi filmin adıda "grup indirimi" olsun hahaha
Alicanrs
21-05-2010, 11:52
Alican bu sefer de 20 boy yersen gözüme gözükme sakın :D
Şaka bir yana güzel videolar çekin de keyifle izleyelim :)
hehehe tmm bora abi 20 yemem senin için 10 yerim :p deneme olursa çekeriz tabiki video bakalm maç var ztn
ya yok be kardeşim. kimse yanlış anlamasın makarasına yazıyorum.
o akşam bende TIRlaydım belki yanımdan uzarlar diye bekledim ama ilk parka girdi araçlar :).
3 kere korna çaldım :D kimse denemedi benle:p
Cimmeria
21-05-2010, 15:36
o akşam bende TIRlaydım belki yanımdan uzarlar diye bekledim ama ilk parka girdi araçlar :).
3 kere korna çaldım :D kimse denemedi benle:p
ben gördüm galiba yanından geçerken tırın biri korna çalıp duruyordu senmiydin o :)
ben gördüm galiba yanından geçerken tırın biri korna çalıp duruyordu senmiydin o :)
evet :) ilk parka girdiğinizi gördüm, peşinizden gelicektimde bir an evvel kapıya yetişmem gerekiyodu.
Alicanrs
21-05-2010, 15:55
evet :) ilk parka girdiğinizi gördüm, peşinizden gelicektimde bir an evvel kapıya yetişmem gerekiyodu.
gelseydin yanımıza abi 3 korna denerdik :p:p sora polisle iş birliği yapıp yolu kapamayın:p:p:p:p
gelseydin yanımıza abi 3 korna denerdik :p:p sora polisle iş birliği yapıp yolu kapamayın:p:p:p:p
zaten bastığıma değmedi sistem arızasından o gece sabaha kadar gecemedim sınırı,
bilseydim gelirdim şamata olurdu :)
Kaa scirocco
21-05-2010, 16:58
bu hafta sanırım kimse gelmiyor gelmek isteyen birkaç arkadaşta gelecekler için geldiğinden bu hafta in cin top oynayabilr kaldıki o da var futbol maçıda varmış haftasonu tech in:D
haftaya ayarlayın artık kendinizi filmin adıda "grup indirimi" olsun hahaha
hacı sen denemelere cıkıomusun passatla
Ek.Civic_Spoon
21-05-2010, 23:13
yarın gece güzel olcak :)
havada süper tüm şartlar rollige uygun :D
H22Power
21-05-2010, 23:20
hacı sen denemelere cıkıomusun passatla
canımcım ben rolling i bıraktım gibi bişi zaten.. artık rollinglere araba hazırlıyorum(elimden geldiğince):D ama söz verdiğim 1-2 kişi var onlarla denicem araba tam manası ile bittiğinde onuda videosuz yapıcağımız için pek ifşa olmaz...
ben yarın karsıya gecerim. maç nerde arkadaşlar yeri ve saati tam olarak kaç_? millet maçtan sonra cıkacaktır kesinlikle.
maşallah güzel videolar elinize saglık
Alicanrs
22-05-2010, 00:10
ben yarın karsıya gecerim. maç nerde arkadaşlar yeri ve saati tam olarak kaç_? millet maçtan sonra cıkacaktır kesinlikle.
maç ataşhirin az aşağısında birol tesileri var yasin ben 9 30 da burdan çıkarım maç var çnkü =) istersen beraber giders işin yoksa 10 - 10:45 arası mc te buluşulcak
anladım ben o saatlerde belki orda olurum. ama gitmezsemde beraber gidelim:)
Alicanrs
22-05-2010, 00:16
anladım ben o saatlerde belki orda olurum. ama gitmezsemde beraber gidelim:)
tmm krdşm haberleşiriz :)
Alicanrs
22-05-2010, 00:25
yine yavaş git dediğimde 200 le gitme :D:D beraber gidelim :D
Alicanrs
22-05-2010, 01:13
yasin profil resminede koy şu tayyarı güzel bi foto çak =)
Onur typer
22-05-2010, 11:27
ahh bu typerlar masallllaaahhh
tamam çakarım:) en hızlısından
Hareketlenmis ortalik.Hadi bakalim :)
Bu akşam belkı bişeyler olur ZY typer nerelerde :)
Alicanrs
24-05-2010, 16:52
noldu ayarlarınz tamam gliba zy yi istiosunz yoksa direk ZY nerde die yazılmaz buraya :D:D
yok benım araba bıtmedı daha bırılerı cıkıcakmıs sordular bana bende oraya yonlendırmek ıcın soldım eğer cıakrsanız ;)
Alicanrs
24-05-2010, 18:03
kimle denetceksinz =) can bi gelsin bu gün çıkarmı bilemem hafta sonu çıkarız ama
buralardayım denerız farketmez
arkadas :) deneyın de azcık görelim e hadi ya:)
Alicanrs
30-05-2010, 01:38
Job typerla zy typerın videosu konulursa sevinirim çeken illaki olmuştur.. güzel geceydi tşkler herkese
Alicanrs
30-05-2010, 01:55
sonuç Zy geçti gözümle gördüğüm video muhakkak vardır konulur herhalde konulmasada sorun deil ( Ac mamimakinen yine roket:D:D )
dıslı bı typer var pıyasada desene :)
zy typer sen araba kullanmasını biliyormusun yada rolling yapmasını ?
_muhaRRem
30-05-2010, 04:23
rolling yaparken biri firene basmasını bilecek,kimsenin hakkı yok başka insanların hayatını tehlikeye sokmaya.bilmeyen yapmasın, rollingden soğudum resmen yaa!!
akucukdogan
30-05-2010, 04:31
rolling yaparken biri firene basmasını bilecek,kimsenin hakkı yok başka insanların hayatını tehlikeye sokmaya.bilmeyen yapmasın, rollingden soğudum resmen yaa!!
Merak ettim ya ne oldu böyle acaba :soru:
ZY yi kullanan arkadaş toplu katliam yapıcaktı resmen renoda adam karisi cocugu çok korktu yapılacak iş değil yani
bnm yaptıgım bsy yok adam orta serıte kırdı bzde tek serıtte kaldık ısteyerk yapılan bsy degıl ...ayrıca bırde ustumuze krdı yoksa oyle sacma sapan rısklerle deneme yapıcak degılım
Eray Yümsel
30-05-2010, 10:10
ZY yi kullanan arkadaş toplu katliam yapıcaktı resmen renoda adam karisi cocugu çok korktu yapılacak iş değil yani
sosyal mesaj verip konuşana bak ya :D
takılmayın bukadar böle şeylere yarışa çıkıyosunuz gezmeye değil ;)
gerçi aramızda gezmeye çıkarkende contra vura vura gidenler var :D
Alicanrs
30-05-2010, 10:32
adam sanki bilerek yaptı üstüne gidiosunz adam bilerek nie kırsın nie gitsin sıkışmıştır dün ayrıca bizde ölüoduk bi anda frenlediler arkadan güm vurduk sesimizi çıkarıozmu bizde sokakta bulmadık canımızı ;) rolling sanki yasal bişiymiş gibi bide canları riske atıo diosunuz yapmayın yaa 140 200 le gidio millet bi anda 50 60 a düşüosnz o risk deilmi ? burda kimse kimsenin üstüne gitmesin olabilir böle şeler ;)
roll ne kadar çok araba varsa o kadar berbat olan bir şeydir ki max 3 araç olması tercihim olur bundan sonra sıkını yaratıyor.deneyemiyorsu bir kere trafikte dikkat çektiriyorsun en temizi 3 araba araçlarda 2 şer kişi 3 arabada da kamera olucak mis ...
Cliosportve
30-05-2010, 11:34
Bu yaptığınız yer tam tehlike zaten
Dün 250 yi devirdim salçasız yol bas basabildiğin kadar trafik derdi yok kalabalık yok
Kuş gibi rahattı kafam :)
Kaa scirocco
30-05-2010, 11:36
adam sanki bilerek yaptı üstüne gidiosunz adam bilerek nie kırsın nie gitsin sıkışmıştır dün ayrıca bizde ölüoduk bi anda frenlediler arkadan güm vurduk sesimizi çıkarıozmu bizde sokakta bulmadık canımızı ;) rolling sanki yasal bişiymiş gibi bide canları riske atıo diosunuz yapmayın yaa 140 200 le gidio millet bi anda 50 60 a düşüosnz o risk deilmi ? burda kimse kimsenin üstüne gitmesin olabilir böle şeler ;)
noldu alican dun laa millet bu kadar korkmuşş
Alicanrs
30-05-2010, 11:38
noldu alican dun laa millet bu kadar korkmuşş
yok bişi ne korkusu yaa olan oldu korkan biz olmalıydık o zmn Allah korusun herkesin başına gelebilir malın tekide gitmiş ek şeritte duruo telle knşuo ne reflektör var ne bişi gerzekalı ya .Allahtan kimseye bişi olmadı
Kaa scirocco
30-05-2010, 11:41
yok bişi ne korkusu yaa olan oldu korkan biz olmalıydık o zmn Allah korusun herkesin başına gelebilir malın tekide gitmiş ek şeritte duruo telle knşuo ne reflektör var ne bişi gerzekalı ya .Allahtan kimseye bişi olmadı
anladım kardeşim allah korumuş ozaman
Beyler her zman soyluyroum tek e tek rollıng yapmak bence pek mantıklı değil cunku o an yanınızdakı sızın gormedığınız pek çok şeyi görüyor....
Alicanrs
30-05-2010, 11:47
sıkışmış çocuk napsın illaki kırıcak direksiyonu üstüne gidip vursamıydı
Cliosportve
30-05-2010, 11:48
Geçmiş olsun Alican Allah korumuş cidden
Beyler her zman soyluyroum tek e tek rollıng yapmak bence pek mantıklı değil cunku o an yanınızdakı sızın gormedığınız pek çok şeyi görüyor....
+1.
O anda sürücü vites, debriyaj zamanlaması ve kendi şeridine odaklıyken, yandaki çevreye çok daha hakim oluyor genelde.
canlı canlı ızleyenler durumun farkındadır daha fazla uzatılmasının bı geregı yok ama mehmet dedıgın gbı tek kısı cok tehlıkelı olabılıo ....konuyu uzatmıyosam illegal bir ortamda yapılan bırsey oldugu ıcın uzatmıyorum ;)...Allah korudu gercekten
Serhat Y.
30-05-2010, 13:32
vaayvaay çıkıyosunuz bari bi haber verseydiniz gelirdim bende:rolleyes: gerçi cuma günü çıkmıştık bizde BA ve GNS ile ama haberim olsaydı gelirdim:icon_tup:
nereye sıkıştı alican ? jop typer sol şeritte brodway orta şeritte gidiyordu, zy nin yapması gereken ya sağ şeride geçmek yada frene basmak ama ne yaptı jop un üstüne yattı jobda bariyere yaklaştı ama fayda etmedi ki bu bile tehlikeli bişey, 200 gibi hızda browwaya çarptı aynası o arabanın içindeki 2 gün kendine gelemez. o esnada tek görenler mersedesdeki bizlerdi. sallamayın bol keseden sıkışmış filan. dün zy den mami bile şikayet ediyordu. heyecanlı yada araba kullanmasını bilmiyor.
_muhaRRem
30-05-2010, 14:20
boş boş konuşmayın adamın canını sıkmayın.ilkkezmi rolling izliyoruz görüyoruz,2 arabadan birsii firene basacak,bizde biliyoruz illegal,bizde biliyoruz yeri geldiğinde polisten kaçmayı.suçlu olupta birde üste çıkmayın. sıkışmışmış. gaz kesmessen sıkışırsın tabi..
adam emniyet şeridinde telefonla konuşmak için durmuş, siz ne yapıyordunuz peki ?
Serhat Y.
30-05-2010, 15:54
rollinglerde böyle agresif hareketler:soru: nebiliyim bana çok komik geliyor, tamamen yaşla alakalı bi durum bence;) ama gereksiz:icon13:
Alicanrs
30-05-2010, 15:57
-----------------------
Alicanrs
30-05-2010, 15:59
--------------------------
bır dakıka ya muharrem ne alaka sımdı sen boyle konusuyosun anlamadım selımlede konustuk sıkıntı yok ısteyerk olmuycak bısey zaten ayrıca nerden cıktı sımdı adamın canını sıkmayın fln anlayamadım ....sıkıntı yok kısacası ısteyerek olmamıs bsy ayrıca olmus bıtmıs bsy bukadar sacma sacma uzatılmamalı ;)
sen avukatmısın alican bırak can konussun ağzı yokmu ? evet bizide herkesi ilgilendiriyor! dün akşam orda tatsız şeyler yaşansaydı burda herkesin zevkine limon sıkardınız.
ve dün akşam dönen bi laf zy ve jop typer da alkol varmıydı ? soruyorum sadece
GÖKİ
Eray Yümsel
30-05-2010, 16:06
beni özlemişsiniz anlaşılan ilk roling de gelip hepinizin üstüne bi kırayımda görün siz :D
Jam da Joker
30-05-2010, 16:06
Bu çarptığınız broadwayin aynası falan kırıldıysa durup yada yanına gidip özür diledinizmi yada zararını falan karşıladınızmı yoksa kaçtınızmı ?
Alicanrs
30-05-2010, 16:08
adam emniyet şeridinde telefonla konuşmak için durmuş, siz ne yapıyordunuz peki ?
goki krdşm adam tamam arabası arızalı duruo orda haklısın ama insan reflektör koyar bişi yapar koysa onu öteye görülebilirdi böle bişi belki olmazdı ama oldu bitti geçmiş olsn sağlık olsn cana bişi olmadı yoksa hani uzatıcak bişi yok biliosn :)
Alicanrs
30-05-2010, 16:10
sen avukatmısın alican bırak can konussun ağzı yokmu ? evet bizide herkesi ilgilendiriyor! dün akşam orda tatsız şeyler yaşansaydı burda herkesin zevkine limon sıkardınız.
ve dün akşam dönen bi laf zy ve jop typer da alkol varmıydı ? soruyorum sadece
GÖKİ
krdşm bişi demiormda o kazada bende vardım ;) bende ölebilirdim
carptgm aracın aynası kırılmadı bagajına vurdum bıldıgım kadaryla gorulen kadarıyla .......göki bende kesınlıkle alkol yoktu kullanmamda selımde warmıydı bılmıyorum ayrıca dun atasehırde cewırmeyede gırdım cıkmadı ok
mamı abıde de benden yana sıkıntı yok sımdı konustuk nerden cıkarıyosunuz anlamadım bu muhabbetı uzatmanın geregı yok ıckılı olsaydım cewırmede ehlıyetı alırlardı heralde kı hıc ıcmeyen bırıyım ne alaka ıckı :):)cok komık mhbbtler
Alicanrs
30-05-2010, 16:29
yaa sorun yok tmm hatalı olabilirsin can -- burda muharrem olsn goki mami abi olsn kim olrsa olsn saygı duyduğmz kişiler sürekli yanlarına gidiorz yüzyüze bakıorz b.evlerden ataşhire sırf rol deil arabamı çıkarmadığm halde bile yine geliorz bişiyle knşalm muhabbet edelim die saygı küçük olsn büyük olsn herkese karşı saygımız var yanlış anlaşılmasın burda savunma konumunda vs avukatlıkta yapmıorm goki bey :) özr dilrz canın hatası olabilir ama çok üstüne gittinz yüzyüze knşabilirdik bunları burda forumda olay oluo hep
way way wy:) lan alican ben dün aramadım mı lan seni:) insan bi söyler dimi. çıkıyosunuz haber etmiyosunuz serhat burdan saygılarımı gönderiyorum.alçak alican:)
bu arada gecmiş olsun kimse isteyerek bişiy yapmaz sonucda ama demekki daha dikkatli olmak gerekir. ayrıyetten beni neden çağırmadığınızıda anlayamadım;);)
gel lan serhat bizde senle yarın 10 da atasehire gidek kimseye söylemeyek:);) tipik benzn harcamadan deneyek gelek.
ahmet3425
30-05-2010, 21:09
hırs yapan adamla deneme yapılmaz...
gazlamayı bildiğimiz gibi yeri geldiğinde frene basmasınıda bilmeliyiz...
cok sukur kotu bi olay yasanmamıs.
zy ile deneme yaptığımız gecede ben çok yol verdim zy ye biraz hırs yapıyor sanırım...
çok üzücü bir olay olmaması sevindirici bununda ders olması lazım...
yıgıt ne hırsından bahsedıyosunuz gordunmu ki konusuyosun kardesım bılıp bılmeden yazmayın suraya hırslı olsaydım aldıgım ilk gun denemezdım senınle ok;)
Alicanrs
30-05-2010, 21:51
yasin krdşm bnm gitmicektik walla gece 12 de bi anda gittk cagramadım seni gerçekten kusura bakma krdşm bnm başka niet arama krdşm --- ayrıca yiğit ne hırsı bş knşp can sıkıcı şeler demeyn yeter kapa konuyu uzatılmasın herhalde anladın... hırs yapcak bişi yok
Yok be olm ne anlam yuklıycem. Jop geldı demek bu tarafa. Dun kımler vardı,
Alicanrs
30-05-2010, 22:09
Yok be olm ne anlam yuklıycem. Jop geldı demek bu tarafa. Dun kımler vardı,
job vardı 106 lar vardı dj typer Ac 106 flan krdşm
Alicanrs
30-05-2010, 22:11
hırs yapan adamla deneme yapılmaz...
gazlamayı bildiğimiz gibi yeri geldiğinde frene basmasınıda bilmeliyiz...
cok sukur kotu bi olay yasanmamıs.
evet ahmet canla deneme yapılmaz hırs yapıo çocuk denemessinz;)
Eray Yümsel
30-05-2010, 22:13
yıgıt ne hırsından bahsedıyosunuz gordunmu ki konusuyosun kardesım bılıp bılmeden yazmayın suraya hırslı olsaydım aldıgım ilk gun denemezdım senınle ok;)
can hep geçersen başına gelir böle şeyler alışman lazım :) gazdan ayağını çekmemek iyidir ;) bu alemde bazen mütevazilik yapıp gazdan ayağını çekersin arkandan baslarlar konusmaya geçtik diye sen en güzelini yapmışsın ya hep ya hiç :icon_tup:
Kaa scirocco
30-05-2010, 22:14
can hep geçersen başına gelir böle şeyler alışman lazım :) gazdan ayağını çekmemek iyidir ;) bu alemde bazen mütevazilik yapıp gazdan ayağını çekersin arkandan baslarlar konusmaya geçtik diye sen en güzelini yapmışsın ya hep ya hiç :icon_tup:
Dimii abii yaaa ne guzel yazmışşın :icon_tup::icon_tup:
belkıde haklısın ama ıstemeyerek oldu kı baskasının saglıgı bnmkınden dahada onemlı bır anda oldu hersey amac gecmek gecılmek degıl daha aracımı alalı 2 hafta oldu su dekmedım araca ...ayrıca selımle benım aramda bsy yok oda farkında bazı sylerın olabılır derken alakası olmayan kısılerın yazması cok sacma geldı olmus bıtmıs demekkı daha dıkkatlı olmak lazımmıs vs bukadar basıt bence
Kaa scirocco
30-05-2010, 22:17
Anladıgım kadarıyla can ın typeR cokk ii yuruo :)
Kaa scirocco
30-05-2010, 22:18
belkıde haklısın ama ıstemeyerek oldu kı baskasının saglıgı bnmkınden dahada onemlı bır anda oldu hersey amac gecmek gecılmek degıl daha aracımı alalı 2 hafta oldu su dekmedım araca ...ayrıca selımle benım aramda bsy yok oda farkında bazı sylerın olabılır derken alakası olmayan kısılerın yazması cok sacma geldı olmus bıtmıs demekkı daha dıkkatlı olmak lazımmıs vs bukadar basıt bence
Senn tek sucun arabann hızlı olmasıı ahhahaha o da senn sucun dill :)
Eray Yümsel
30-05-2010, 22:19
koy götüne yüzüne gelip söyleyememişler o gece gerisi yalan ;) demekki çok büyük bişey olmamış madem çok zorlarına gitmiş durdurup söleselermiş ya sen napıyosun diye techturkey e gelip yazmayı mı beklemişler ;) laf olsun torba dolsun işte oluyo arada böyle şeyler takma kafana
Alicanrs
30-05-2010, 22:20
Senn tek sucun arabann hızlı olmasıı ahhahaha o da senn sucun dill :)
ortalığı karıştırma sende :D:D can gerekli açıklamayı yaptı kim kimin canını bilerek riske atar yolda bulmuolar canları kanka oldu bitti nie forumda sürekli üstüne gidilio bitti kapansın
Kaa scirocco
30-05-2010, 22:22
ortalığı karıştırma sende :D:D can gerekli açıklamayı yaptı kim kimin canını bilerek riske atar yolda bulmuolar canları kanka oldu bitti nie forumda sürekli üstüne gidilio bitti kapansın
yok olum karıştırmıorum ortalıgı :) zaten bnm yazıdıgım seyler cvplanması gereken yada
birinn acııklama yapması gerek bisey yazmadım ben :)
ahmet3425
30-05-2010, 22:24
adam ölsün diyosun yani... ilginc yaklasım ne diyim:)
ahmet3425
30-05-2010, 22:25
evet ahmet canla deneme yapılmaz hırs yapıo çocuk denemessinz;)
valla moruk hırs yapan adamla ben olsam denemem canımdan kıymetli değil sokarım arabasına ama yigiti bilmem...
Eray Yümsel
30-05-2010, 22:27
adam ölsün diyosun yani... ilginc yaklasım ne diyim:)
kim ne anlamak ve neresinden anlamak isterse öyle anlar ahmet. gaz basıyosun illa her denemen vukuatsız geçicek diye bir kaide yok trafikte her an herşey olabilir o an dikkatsizlik olmus o olmus yapcak bişey yok madem bukadar düşünüyodunuz böle şeyleri çıkmayın roling e 2 araç roling yaparken aranızdan hızla yarıp geçen bir araca ohaaa on numara diye bağırıyosuın ya o anda yiğit görmeseydidede patlasaydınız vsvsvs anladın yazmak için yazmayın bunlar olabilcek şeyler hayatın parçası yani takılmayın fazla ;) tek yorumunuz ucuz atlattık biraz daha dikkatli olalım beyler iyi geceler olmalı diğer yazdıklarınız pek anlamlı gelmiyo hani şey lafı gibi oluyo dinime küfür eden müslüman olsa lafı ;)
ben her türlü deneyeceğim ölümüne bundan sonrada frene basarsam şerefsizim direk tırın arka kapağına mona lisa tablosu gibi yapışır kimle deniyorsam artık ona göre :P...
ya beyler saçmalamayı bırakın :D
orada ne oldu ne yaşandı bilmiyorum ama çoğu zaman böyle sıkıntılar olmuyormu denemelerde
korkuyorum bigün birimiz bi tırın altında kalacaz cesetimizi bulamayacaklar
sanki çok güzel çok legal bir iş yapıyoruz hanginiz otobanda +200 le giderken birden 50-60 km lere düşmüyor ;)
tamam olmuş birşey kim bilerek isteyerek böyle bir riske girerki ?
birde bu alkol muhabbeti nedir tam olarak benim ihtisas alanıma giriyorda ;)
Alicanrs
30-05-2010, 22:28
valla moruk hırs yapan adamla ben olsam denemem canımdan kıymetli değil sokarım arabasına ama yigiti bilmem...
aslanım o gün sizle oturduk knştkmu hırslamı geldik yanınıza veya sen yokken yiğitin yanına gittik rx8 li gün ? yaa bş muhabbet ediosnz dün olan biteni biliomsn gerçekten ben herboka yazmıorm can sıkıcı şeler diosnz laf sokma krdşm adamla denemek istemiosan deneme byu kdr basit adam sanki her denemede önüne kırıp atlıo öle bi konuşuosnzki görenler yazar eder bilmeyenler sussun knşmasıon bence ;)
Alicanrs
30-05-2010, 22:29
orada ne oldu ne yaşandı bilmiyorum ama çoğu zaman böyle sıkıntılar olmuyormu denemelerde
sanki çok güzel çok legal bir iş yapıyoruz hanginiz otobanda +200 le giderken birden 50-60 km lere düşmüyor ;)
abicim alkol bizde yoktu polis çevirdi can üfledi ztn alkol kullanmıoırz bile bilisin yani alkol kullanmadı ztn o muhabbet nerden çıktıysa
Can kardesım alakasız fılan demıssınde burda cumle alem okuyo. Dıkkat etmek gerek derken ne laf torbası yaptım nede alakasız bısıy soyledım. Insan duyunca ıster ıstemez uzuluyo, bu yorumun hosuma gıtmedı.
ahmet3425
30-05-2010, 22:31
kim ne anlamak ve neresinden anlamak isterse öyle anlar ahmet. gaz basıyosun illa her denemen vukuatsız geçicek diye bir kaide yok trafikte her an herşey olabilir o an dikkatsizlik olmus o olmus yapcak bişey yok madem bukadar düşünüyodunuz böle şeyleri çıkmayın roling e 2 araç roling yaparken aranızdan hızla yarıp geçen bir araca ohaaa on numara diye bağırıyosuın ya o anda yiğit görmeseydidede patlasaydınız vsvsvs anladın yazmak için yazmayın bunlar olabilcek şeyler hayatın parçası yani takılmayın fazla ;) tek yorumunuz ucuz atlattık biraz daha dikkatli olalım beyler iyi geceler olmalı diğer yazdıklarınız pek anlamlı gelmiyo hani şey lafı gibi oluyo dinime küfür eden müslüman olsa lafı ;)
oha muahbbetiyle konun alakası yok o konuda bisey diyeceksen bana değil yarıp gecen adama diyeceksin bizim orda bir kabahatimiz yok;)
ayrıca ben onumde araba gorursem frene basarım ki bizimle deneyenler bilirler hep yol vermisizdir...
onun dısında tamam haklısın riskli isler bunlar ama riskide minimuma indirmek lazım bile bile lades demeye gerek yok canımızdan kıymetli değil bu arabalar...
Eray Yümsel
30-05-2010, 22:32
e tamam adamda aksini iddaa etmiyo o anda öle oldu kbakmyın demiş niye hala lafı uzatıysunuz hırs azim irade sokuyosunuz işin icine :)
yaw alican biliyorum zaten seninde canında alkol le işlerinin olmadığını ;)
tamam bi olay yaşanmış ta burda o çocuğa laf söylemeye kimsenin hakkı yok böyle birşeyin kimse yaşanmasını istemez tabi ama bu ve buna benzer olaylar hangi birinin başına gelmedi acaba ;)
zy typer kesinlikle hatalıydı ya gaz kesmeliydi yada sağa atcaktı kendini kimse aksini söylemesin, 1 şeride 2 araba sokulduğu durumlar olabiliyor bazen ama dün gece zaten orta şeritteki reno sol şeride çok yakındı, ben kesin akordiyon olcaklar dedim ama Allah korudu.
Jam da Joker
30-05-2010, 22:34
Mustu la sizin Erayla ikinizi bir araya getirince EKE oluşuyor avatardan puzzle gibi adamlarsınız ama sen götüsün o önü :hehe:
Eray Yümsel
can ın pilotajı sağlammıs demek tebrik ederim kardeşim :hehe:
ahmet3425
aslanım o gün sizle oturduk knştkmu hırslamı geldik yanınıza veya sen yokken yiğitin yanına gittik rx8 li gün ? yaa bş muhabbet ediosnz dün olan biteni biliomsn gerçekten ben herboka yazmıorm can sıkıcı şeler diosnz laf sokma krdşm adamla denemek istemiosan deneme byu kdr basit adam sanki her denemede önüne kırıp atlıo öle bi konuşuosnzki görenler yazar eder bilmeyenler sussun knşmasıon bence ;)
aslanım falan noluyoruz??? efendi konus alican asabını bozma adamın...
gelmek ayrı sey o anki atmosferin icinde bulumak cooook ayrı sey arabanın icine bindinmi zehri aldın mı oncesinin sonrasının bi onemi kalmıyor PSİKOLOJİ denen bisey var...
adam gibi yazıcaksan yaz yoksa bana yazma bozusmayalım aksam aksam...
Alicanrs
e tamam adamda aksini iddaa etmiyo o anda öle oldu kbakmyın demiş niye hala lafı uzatıysunuz hırs azim irade sokuyosunuz işin icine :)
abi tamam bırak uzatılsın sorun yok bin kere dedik k.bkmayın oldu vs ztn burdaki birine vurmadık çarptığı adamla bağlantınzmı var yok selimlede konuşuldu anlaşıldı konu kapansın bitsin gitsin .. burda hangi adam hiç riske girmedi hayatında ? yolda makas atarken bile başkalarının hayatı riske girio yapmadım diene gülerim ;) uzatılmasın boşa yani ... kimseye bişi olmadı Allah korudu tamadır
Mustu la sizin Erayla ikinizi bir araya getirince EKE oluşuyor avatardan puzzle gibi adamlarsınız ama sen götüsün o önü :hehe:
hauhau hacı voltranı oluşturduk :hehe:
ya uzatmayın işte bi iş olmuş adamda özür dilemiş
zy typer kesinlikle hatalıydı ya gaz kesmeliydi yada sağa atcaktı kendini kimse aksini söylemesin, 1 şeride 2 araba sokulduğu durumlar olabiliyor bazen ama dün gece zaten orta şeritteki reno sol şeride çok yakındı, ben kesin akordiyon olcaklar dedim ama Allah korudu.
görgü yanıkların ifadesine göre konuşuyorum ben....
zy ile denemelerde ben 2 defa yol verdşm mesela yanlışmı yaptım vermesem benimde başıma böyle bir işmi gelecekti acaba ?
Alicanrs
30-05-2010, 22:37
aslanım falan noluyoruz??? efendi konus alican asabını bozma adamın...
gelmek ayrı sey o anki atmosferin icinde bulumak cooook ayrı sey arabanın icine bindinmi zehri aldın mı oncesinin sonrasının bi onemi kalmıyor PSİKOLOJİ denen bisey var...
adam gibi yazıcaksan yaz yoksa bana yazma bozusmayalım aksam aksam...
ahmet herkes böle dio forumda harbi yeter artık o zmn yorum yapmayın konuya krdşm bana moruk diosn bişi diozmu ? düzgün hitap edin o zmn bu olabilcek bişi oldu bitti neyi uzatıosn neye laf sokuosnz yiğitin yanına gittik bişimi yaptk davet ettik burda çay içtik adam gibi muhabbet ettik nie forumnda böle derdin varsa gel knşalm burda halledelim ama forum ortamında böle şeler ters yeter artk adamın bi noktası var ama yapmayın s.km arabasını yaa önemlimi canımızdan ? bak asabımı bozma filan diosnda ben bişi dicem kötüye gidicez onun için demiorm anladın sen beni krdşm ;)
yaw ne uzattınız haa vallaha kaşınmayım tüm denemelerinizde her ters harekette konu açarım buraya :D :D
Eray Yümsel
30-05-2010, 22:38
techturkey fight club kuralım iş yapar :hehe: sitres atarız heauheauhua
muştu abi bu konu çok eskidi kilitlenmesinde yarar var ;)
olum harbi konu eskiymiş dur bi kilitliyim ben bunu :D