Orijinalini görmek için tıklayınız : star haberde e30+ivedik organize :)
SertacTDemir
05-02-2007, 14:01
tv de izlemiştim nette gezerken buldum
http://video.milliyet.com.tr/default.asp?kanal=3&id=3569&tarih=2007/02/02&get=02.02.2007
ya bu haberdeki yorumalr oldurcek beni, "ankaranın en işlek caddesi" diyor sanayinin içi halbuki :)
olurmu gencay ankaranın göbeği orası.ewden markete giderken bile ordan geçiorum
:D:D:D yanlız karşı şeritte polis duruyo bunlar hala donuyoo:D:D:D
Istilldo
05-02-2007, 23:41
'içtikleri biraların şişelerini etrafa atıyolar' kısmına koptum bende :D:D ne diyosun sen ya :D:D:D
kamerayı farketeseler olacakları dusunmek ıstemıyorum:D
ALPER-VNS
06-02-2007, 02:39
polis durmuyo bence karşıda.. bu haberciler polis telsizini dinliyerek haber yakalıyolar zaten.. sesde ordan gelio.. adamlar dönmeyi bilmiyo bu arada :D
şaka bi yana bu tarz adamlar bu işlerin suyunun çıkmasına sebep oldu.. ankara enkayı eskiden 98yılında falan bilen bilir.. kız arkadaşıyla geliyodu millet gayet nezihti ortam yani.. şimdi e30cular oyun hawası oynuyo :(
ayrıca bu habercilerde çok adii.. bizde bi kere çıktık aynen bööle TVye bende 306 warken, adamlar oto haberden geliyoruz biraz hareket kalkış falan yaparmısınız dediler.. ertesi gün magandalaaarr diye izledik kendimizi :) babamda izledi o kötü oldu işte:D
Emir_b16a
06-02-2007, 03:44
polis durmuyo bence karşıda.. bu haberciler polis telsizini dinliyerek haber yakalıyolar zaten.. sesde ordan gelio.. adamlar dönmeyi bilmiyo bu arada :D
şaka bi yana bu tarz adamlar bu işlerin suyunun çıkmasına sebep oldu.. ankara enkayı eskiden 98yılında falan bilen bilir.. kız arkadaşıyla geliyodu millet gayet nezihti ortam yani.. şimdi e30cular oyun hawası oynuyo :(
ayrıca bu habercilerde çok adii.. bizde bi kere çıktık aynen bööle TVye bende 306 warken, adamlar oto haberden geliyoruz biraz hareket kalkış falan yaparmısınız dediler.. ertesi gün magandalaaarr diye izledik kendimizi :) babamda izledi o kötü oldu işte:D
ahaha sizdeki eşek şansıymış :D
da madem bunlar yasa dışı birazda trafik polislerine baksınlar polisin ehliyeti yok ekip otosu kullanıyo trafikte bu nası olcak ?
yasalarımız bile yasa dışı parçayı al takama bu nası bi mantık :beuj: arabanın hiç gitmediği bi yerde 49 ytl trafik cezası kesilsin sn itiraz için 50 ytl ödemek zorunda kal
yollarda diil pistlerde gazlayın de pist yapma
trafik magandası de sn o magandaya git ehliyet wer ne güzel
alkollü arabaya binmeyin de snin polisin esrar içsin ne güzel ;)
ewt wet haberlerde çıktı 2 tane gobelide çıkarmışlar parasına 100 dolarına kalkıoz demişler adamların ayaklarında çorap yok ewde 106 war onla kalkıoz diyo:D
Emir_b16a
06-02-2007, 03:48
ewt wet haberlerde çıktı 2 tane gobelide çıkarmışlar parasına 100 dolarına kalkıoz demişler adamların ayaklarında çorap yok ewde 106 war onla kalkıoz diyo:D
:D çok fena :D
yaw bizim medyamız kadar salak bi medya yok. şu yuvarlak içine alma olayını hiç anlamıorum ben. zaten ekranda bi yol var bide dönen araç. kenarda hatun varmıdır acaba diyip arabayamı bakmıcaz da arabayı halka içine alıon. resmen halka salak muamelesi. tam gerzek herifler ya.
heheh haberciler cin zaten :D
yalnız enka yı vereceklerdi sorun kalmazdı bence. ama bu sefer de kazalar falan oldu ondan sonra iyice dikkat cekti. kalite de dusmustu zaten baya.
yaw bizim medyamız kadar salak bi medya yok. şu yuvarlak içine alma olayını hiç anlamıorum ben. zaten ekranda bi yol var bide dönen araç. kenarda hatun varmıdır acaba diyip arabayamı bakmıcaz da arabayı halka içine alıon. resmen halka salak muamelesi. tam gerzek herifler ya.
+5500 birde aynı görüntüyü 10 kere gösterirler...gına geldi artık:D...
mgnPower
06-02-2007, 12:49
hehehee haberciler bi akilli bunlar ayri bir akilli... :) enkaninda oraninda buraninda suyunu cikarttilar artik o konuda haklisiniz. kendini bilmez ne yaptigi bilinmez bir suru kolpa insan doldu ortalik.
Berent.t
06-02-2007, 12:55
haberciler o çekimi yaptıktan sora ordan ayrılırken arabalarıyla yardıra yardıra kalkmadılarsa ben bişe bilmiyorum :D:D:D
coolvtec
06-02-2007, 19:51
Demekki haberlerde çıkanların en fazla yarısına inanmalı.
da madem bunlar yasa dışı birazda trafik polislerine baksınlar polisin ehliyeti yok ekip otosu kullanıyo trafikte bu nası olcak ?
yasalarımız bile yasa dışı parçayı al takama bu nası bi mantık :beuj: arabanın hiç gitmediği bi yerde 49 ytl trafik cezası kesilsin sn itiraz için 50 ytl ödemek zorunda kal
yollarda diil pistlerde gazlayın de pist yapma
trafik magandası de sn o magandaya git ehliyet wer ne güzel
alkollü arabaya binmeyin de snin polisin esrar içsin ne güzel ;)
:(
bunlar gercekten de ciddi iddalar burası her ne kadar forum da olsa yazılanlara dikkat etmek gerekir:(
gercekten de medyanın abartıları dogru ozellikle de bazı kanalların reiting ugruna yaptıkları artık terbiyesizlik boyutlarında fakat haber kanalları hala gayet seviyeli ve dikkatli bu konularda...
i_could...
Emir_b16a
06-02-2007, 23:54
:(
bunlar gercekten de ciddi iddalar burası her ne kadar forum da olsa yazılanlara dikkat etmek gerekir:(
gercekten de medyanın abartıları dogru ozellikle de bazı kanalların reiting ugruna yaptıkları artık terbiyesizlik boyutlarında fakat haber kanalları hala gayet seviyeli ve dikkatli bu konularda...
i_could...
bn yazdıklarımda yanlış bişi göremedim tabiki bütün polisler böle diil ama aralarında neler olduğunu ii biliosun yada tahmin edebiliosun die düşünüyorum :)
bn yazdıklarımda yanlış bişi göremedim tabiki bütün polisler böle diil ama aralarında neler olduğunu ii biliosun yada tahmin edebiliosun die düşünüyorum :)
ben de art niyetle yazmadıgını tahmin ediyorum fakat bazen hassas kişilere rast gelebilir ve internet ortamı oludugundan ve buna baglı olarak da jest ve mimikleri kullanamadıgından dolayı yanlış anlasılabilirsin...
i_could...
rüşvet alanıda var, esrar içenide, geçen yine gazeteye çıktı fuhuş çetesine yardım edenide, bunları her gun gorup okuyoruz gazetelerde. genelle yapılmamış ztn, kimsede yapamaz... bence burada yazılmasınında bi mahsuru yok :)
imam şey yaparsa cemaat başka bişey yaparmış demek istediğini düşündüm emir b16 nın :D