Orijinalini görmek için tıklayınız : 200sx sorgusu
http://www.sahibinden.com/_acil_200sx_s14a_98_manuel-62WQQaXQQ12431652WQQpXQQdisplayitem
Selam arkadaşlar, bu aracı almayı düşünüyorum, araç hakkında bilgisi olan var mı?
Veya önerebileceğiniz başkab bir manuel s14A var mı?
güzel araç komple boyalı ufak bir kazası var diye hatırlıyorum
sahibi siteye uyeydi sanırım
standart alıp kendin yapsan daha iyi olmaz mı ?
Sahibinden de bir sorun mu var ben ilanlara ulaşamıyorum :S
yusufbatırel
16-05-2010, 01:30
erıncın s14 on numara sorunsuz sıkıntısız makınedır fıyatı 35 tı 30 ınmıs cok makul bu araca gore alana sımdıden hayırlı olsun
turbo&quattro
16-05-2010, 03:05
Biraz daha kassaymis 350z parasi isteyecekmis :)
Biraz daha kassaymis 350z parasi isteyecekmis :)
diğer sx ilanlarına bi göz atmanı tavsiye ederm. :)
boranın arabayı alırdım ben olsam..çok daha kaliteli , dolu , güçlü..
http://www.sahibinden.com/s14a_200sx_son_fiyat_!!!-28WQQaXQQ13124787WQQpXQQdisplayitem
turbo&quattro
16-05-2010, 05:59
diğer sx ilanlarına bi göz atmanı tavsiye ederm. :)
Yaw uctu zaten 200sx fiyatlari...Sacma sapan paralar istenir oldu...Gecenlerde sahibinden.com da gormustum +40bin gibi birsey isteniyordu, yuhh.
Mechanix
16-05-2010, 21:08
Yaw uctu zaten 200sx fiyatlari...Sacma sapan paralar istenir oldu...Gecenlerde sahibinden.com da gormustum +40bin gibi birsey isteniyordu, yuhh.
Alternatif başka bir araç yok , o yüzden değeri anlaşıldı demek daha doğru aslında :)
vteclerin 20.000 tl ye satıldığı bu piyasa şartlarında 30.000 tl 200sx için çok değil ;)
Sıfırken aralarında ciddi bir fiyat farkı vardı çünkü zamanında, aynı zamanın araçları ;)
vteclerin 20.000 tl ye satıldığı bu piyasa şartlarında 30.000 tl 200sx için çok değil ;)
Sıfırken aralarında ciddi bir fiyat farkı vardı çünkü zamanında, aynı zamanın araçları ;)
s14lerin 30 olmasi bisey degilde, findik s13ler 15e geldi rahatsiz edici :mad:
turbo arka iter baska bir arac onerirmisin nissan dısında ;)
turbo&quattro
16-05-2010, 23:57
Yani turbo ve arkadan itis diye o fiyatlar normal diyorsun :)
video olmadimi hala :D
Alternatif başka bir araç yok , o yüzden değeri anlaşıldı demek daha doğru aslında :)
değerimi anlaşıldı yoksa milletin gözü acıldı da aldıkları arbadan kar etmeyemi kalktı ?
Bu SX'e neden bakmıyorsunuz?
http://www.sahibinden.com/kazasiz_orijinal_200sx_-_58_000km-42WQQaXQQ24318581WQQpXQQdisplayitem
Yani turbo ve arkadan itis diye o fiyatlar normal diyorsun :)
yok sadece memlekette alternatif yok onu kastettim :icon_tup:
video olmadimi hala :D
aklımda ilk fırsatta cekicem Hafta sonu eksoz koptu düşün artık gücü:p :D
fındık s13?
ca18det ile ancak findik oluyor iste..
findığı ne anlamda kullandınız onu merak ettim . hacim olarak mı fındık?
eke30 :) :)
findığı ne anlamda kullandınız onu merak ettim . hacim olarak mı fındık?
hacim ve gubidik donanimi :rolleyes:
onur abi bilgine saygı duyuyorum ,
fakat s13 gibi bir arabaya hacim ve gubidik donanımlı diye laf atman beni yaraladı gerçekten. aracım çıktıktan sonra ilk antremana bekliyorum seni.
onur abi bilgine saygı duyuyorum ,
fakat s13 gibi bir arabaya hacim ve gubidik donanımlı diye laf atman beni yaraladı gerçekten. aracım çıktıktan sonra ilk antremana bekliyorum seni.
ya gorevini yapiyor zaten ona diyecegim bisey yok, ama ithal eden donanimi bayagi ince elemis acikcasi :D
gerci bu kafayla bunlar silvia ithal etseler ca18 motorlusunu sokarlardi kesin
s13 de olup bende olmayan donanımlar , viscous diff ( olsada çöpe atardım ) , sunroof ( boşa ağırlık ) , abs ( driftte hiç bir etkisi yok ) , arka bagaj stobu ( peh! )
klima vardı bende söktüm 35 kilodan kurtuldum ..
ca18det için bu kadar sert konuşma abi .. çok güzel ca18 ler çıkacak bu yaz .. o zaman belki fikirleriniz değişir biraz. Döküm bloğun sağlamlığı alüminyum a benzemiyor
ayrıca drift için kullanacaksan napacaksın abi donanımı... kriko yeter işte donanım olarak :D
s13 de olup bende olmayan donanımlar , viscous diff ( olsada çöpe atardım ) , sunroof ( boşa ağırlık ) , abs ( driftte hiç bir etkisi yok ) , arka bagaj stobu ( peh! )
ca18det için bu kadar sert konuşma abi .. çok güzel ca18 ler çıkacak bu yaz .. o zaman belki fikirleriniz değişir biraz. Döküm bloğun sağlamlığı alüminyum a benzemiyor
ayrıca drift için kullanacaksan napacaksın abi donanımı... kriko yeter işte donanım olarak :D
arac gunlukte kullanılıyorsa lazım olabılıcek bazı donanımlar ama klima gibi:)
günlük mü . hiç tarzım değil :D
ucuz s13 gorursen kenara yaziver;
lazim olcak ;)
piyasayı mı düşürmeye çalışıyodun sen 2 sayfadır. söyleseydin bende kötülerdim s13 ü .. :)
frenleri civic gibi yavasliyor ama durmuyor
abi sen galiba hhep yıkık 13 lere binmişsin .. benim frenlerim gayet iyiler
hele del-sol la kıyaslarsam stoptech gibi diyebilirm :)
abi sen galiba hhep yıkık 13 lere binmişsin .. benim frenlerim gayet iyiler
yok benim ayarini yaptigim arabada 5bolt conversion var gayet yeterliydi ama ankarada surdugum 2tanesi ciddi durmuyordu :D
muffyninkini de biliyorum benimkini de , ikimizin frenleride gayet iyi. yeterliler..
bu arada eklemek gerekirse oiloverlardan sonra fren mesafesi bayağı bir kısaldı .. ama orjinalde de o kadar kötü değildi..
Low-Rider
17-05-2010, 15:07
ahh be hocum üzülüyom sana dirif dünyasına giremedin bi:p
eke30 :) :)
hauhau alayına gider :D
ahh be hocum üzülüyom sana dirif dünyasına giremedin bi:p
senin ardokuzun motorun yerinimi degistirsek :D
hacim ve gubidik donanimi :rolleyes:
arabama gubudik deme :D benim ilanım en son 52 bindeydi range roverlar takas teklif ediyordu
ben seviyom arabamı, sayısız defa üzerine benzin döküp yakma ve sayısız satma girişimimi defalarca bertaraf eden ve arabamın yürümesini sağlayan Zonguldaklı kardeşime de buradan öpücüklerimi yolluyorum :D zongul zongul driftçi :D
ben seviyom arabamı, sayısız defa üzerine benzin döküp yakma ve sayısız satma girişimimi defalarca bertaraf eden ve arabamın yürümesini sağlayan Zonguldaklı kardeşime de buradan öpücüklerimi yolluyorum :D zongul zongul driftçi :D
hell yeah cokomayk biraderim;
sbg ecu labs :D
güzel konu sevdim :) taşlayın s13ü ben bitane çıakrtıcam piyasa allak bullak olcak :)
güzel konu sevdim :) taşlayın s13ü ben bitane çıakrtıcam piyasa allak bullak olcak :)
ofseti bol olsun ;)
Dragster
17-05-2010, 22:00
arac benım hakkında bılgı almak ısteyen arkadas ılandakı numaramdan ulassın evet fıyatı 35 ten 30 a cektım ztn ben 4 yıl once 28 bucuga aldım ustune harcadıgım paranın pesınde degılım ama kar etme amacım yok ustundekı malzemelerınde kalıtesı ortada aracta ortada evet benzerlerı daha ıyılerı mutlaka vardır ama 190 bını bloguna anahtar degmeden gecmıs kac tane sx var acaba trde araba var araba var arabasına bakan var bakmayan var....
tesekkurler
ogunozcan
17-05-2010, 22:06
http://www.sahibinden.com/masrafsiz_sifir_motor_drift_spec_200sx-54WQQaXQQ24669981WQQpXQQdisplayitem
http://www.sahibinden.com/masrafsiz_sifir_motor_drift_spec_200sx-54WQQaXQQ24669981WQQpXQQdisplayitem
aylardir satilik, eskiden bordoydu herhaldfe
yusufbatırel
17-05-2010, 22:17
o grı s14 erıncın s14a sının yanında les
arac benım hakkında bılgı almak ısteyen arkadas ılandakı numaramdan ulassın evet fıyatı 35 ten 30 a cektım ztn ben 4 yıl once 28 bucuga aldım ustune harcadıgım paranın pesınde degılım ama kar etme amacım yok ustundekı malzemelerınde kalıtesı ortada aracta ortada evet benzerlerı daha ıyılerı mutlaka vardır ama 190 bını bloguna anahtar degmeden gecmıs kac tane sx var acaba trde araba var araba var arabasına bakan var bakmayan var....
tesekkurler
128 binde kırıcam rekoru :hahaha::hahaha::hahaha:
güzel makina kazasız belasız inşallah:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
128 binde kırıcam rekoru :hahaha::hahaha::hahaha:
güzel makina kazasız belasız inşallah:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
228 bin desem :D
228 bin desem :D
yapma ya bu kötü oldu sen bir iki gün kullanma ben kaparım farkı:allaalla:
maşallah kardesim x2 olsun km lerin
inş sıkıntısız olur hepimizin :)
yada benim gibi pis benzin alırsınız bahtınıza, tıkır tıkır işleyen makineyi komple baştan aşağı turbo dahil yenilersiniz :) gerçi bi bakıma iyi oldu, kafam rahat artık motor konusunda
birazda şans kısmet işi, Allah kimsenin motoruna anahtar değdirtmesin :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-200sx-200-sx-sa14a/detay
bu aracın durumu nedir? arkadaşlar
benim arkadaşımın arabası, alınabilcek bi araba.. ama otomatik :(
ahahaha en temiz benim ki ozaman 150 K km de sıfır sıfır :D
114.000 km yeni devirdim lütfennn lütfennn :D
250,000 de benim aracım. Yatıyor artık. Buraya kadar dedi :D
Eray Yümsel
28-06-2010, 09:11
114.000 km yeni devirdim lütfennn lütfennn :D
ulan ne ara 1000km yaptın ya
ulan ne ara 1000km yaptın ya
ne bini la 113523 tü zaten :D