Orijinalini görmek için tıklayınız : HPF Stage 2.5 vs. HKS 570 R35 GT-R
Providence
17-05-2010, 00:31
6DS-YlXDRo8
HPF Stage 2.5 110oct+meth
HKS 570 R35 GT-R 100 oct
hey masllah =)) beyaz e46 m3 de ayrı bi guzel oluo bu arada =)
cekım yerı guzelde gtr one gecse neolucaktı:):):)
hehehhee cok güsel video olmuş
stage 2.5 110 oct + meth
benden yavaşmış bunu da ögrenmiş oldum :D
Ramazan bu videoyu izlemesin ama cok bozulur sonra :)
HPF stage 2 buysa birde bunun stage 4 'ü var ne olur bilemiyorum...
ahmet3425
17-05-2010, 10:16
bu arada dikkat ederseniz her vites değisiminde GTR acılan farkı kapar gibi oluyor
samzımanı cok iyi aletin...
HPF stage 2 buysa birde bunun stage 4 'ü var ne olur bilemiyorum...
Stage 4 ü
upgrade ediolar şu anda :D:D:D
stage 4.5 falan olucak heralde
bu arada dikkat ederseniz her vites değisiminde GTR acılan farkı kapar gibi oluyor
samzımanı cok iyi aletin...
M3 her vites atışta biraz lage kalıyor stage 3 te de var aynı sorun
ama yeni turbo ile stage 3 te minimuma inicek inşallah barışın arabasında görücez bakalım degişimi
ama GTR şanzuman + ufak turbolar ile sıfır lag sıfır tork düşümü
bir kere en önemlisi aracın şanzumanı sayesinde vites gecilerinde arac torku düşmüyor hepo en üstte sabit kaldıgından ara viteslerde kayıp denen bişi yok
Providence
17-05-2010, 14:49
Neyse ben hangi kamerayla sabit çekim yaptıklarını bi öğreneyim asıl onu merak ettim :D
Providence
17-05-2010, 14:52
hehehhee cok güsel video olmuş
stage 2.5 110 oct + meth
benden yavaşmış bunu da ögrenmiş oldum :D
Ramazan bu videoyu izlemesin ama cok bozulur sonra :)
2.5 un Hulk a karşı şansı hiç yok :D
HPF bmw nin kurtarıcısı oldu resmen
Neyse ben hangi kamerayla sabit çekim yaptıklarını bi öğreneyim asıl onu merak ettim :D
moruk %99 gopro dur :) 180$ hd sı 230$
Providence
17-05-2010, 19:46
moruk %99 gopro dur :) 180$ hd sı 230$
oyle bi aparatini gormedim varsa cok iyi sorucam elemana forumda :)
ahmet3425
17-05-2010, 19:53
M3 her vites atışta biraz lage kalıyor stage 3 te de var aynı sorun
ama yeni turbo ile stage 3 te minimuma inicek inşallah barışın arabasında görücez bakalım degişimi
ama GTR şanzuman + ufak turbolar ile sıfır lag sıfır tork düşümü
bir kere en önemlisi aracın şanzumanı sayesinde vites gecilerinde arac torku düşmüyor hepo en üstte sabit kaldıgından ara viteslerde kayıp denen bişi yok
aynen dediğin gibi ve gt-r bana gore kesinlikle cok ama cok yuksek bi teknoloji urunu ozellikle sanzımanı ve aktarması cok basarılı...
hilmi bu videodaki gtr ramazanın arabadan daha hızlı değilmidir ? 100oktan diyor birde amerikada fine tuning i yapılmış bir gtr dır diye düşünüyorum..
hilmi bu videodaki gtr ramazanın arabadan daha hızlı değilmidir ? 100oktan diyor birde amerikada fine tuning i yapılmış bir gtr dır diye düşünüyorum..
Tabiki daha hızlıdır 100 USA oktanı hemde :)
M_PROJECT
18-05-2010, 06:43
oyle bi aparatini gormedim varsa cok iyi sorucam elemana forumda :)
http://www.goprocamera.com/index.php?area=2&productid=30
icinde vantuz ile geliyor , hatta su gecirmez aparati bile mevcut . ses kalitesi biraz dusuk ama goruntude hd yakalamak mumkun . tavsiye ederim .
Tabiki daha hızlıdır 100 USA oktanı hemde :)
bu durumda stg2.5 barısı bile gecebilir diye dusunuorum race gas +meth ile..
Hayır kanka alakası yok
Ramazan gelsin istanbula şu yeni halimle bir deneyelim onunla sen karar ver ozaman 2.5 gecermi barışı
bence 2.5 110 oktan + meth ile barışın 97 oktan + meth 26 psi halini gecemez belki HULK kadar gider ama 2.5 da dicem de
ben en eski 3mm contalı 14 psi halim ile zaten ramazanı bukadar geciodum
bu arabanın ramazandan 3 boy hızlı oldugunu varsayarsak yok yok ya nereye gecio olm 2.5 barışı saçmalama:D:D:D
http://www.goprocamera.com/index.php?area=2&productid=30
icinde vantuz ile geliyor , hatta su gecirmez aparati bile mevcut . ses kalitesi biraz dusuk ama goruntude hd yakalamak mumkun . tavsiye ederim .
Mustafa nettin yaw bu cok pahalı
daha uygun olanları da var :)
Hayır kanka alakası yok
Ramazan gelsin istanbula şu yeni halimle bir deneyelim onunla sen karar ver ozaman 2.5 gecermi barışı
bence 2.5 110 oktan + meth ile barışın 97 oktan + meth 26 psi halini gecemez belki HULK kadar gider ama 2.5 da dicem de
ben en eski 3mm contalı 14 psi halim ile zaten ramazanı bukadar geciodum
bu arabanın ramazandan 3 boy hızlı oldugunu varsayarsak yok yok ya nereye gecio olm 2.5 barışı saçmalama:D:D:D
bu araba ramazanın arabaya şaka yapar diyorum ben :D ne 3 boyu.. adamın arabası ayarlansa kendi halinden 3 boy farkeder.. bide bu amerikadaki 100oktan yani..ondan böyle düşünceler içersine girdim :D
M_PROJECT
18-05-2010, 09:41
Mustafa nettin yaw bu cok pahalı
daha uygun olanları da var :)
komple kit oldugu icin pahali , aslinda forum vendorlarindan felan 240 250 civari alinabiliniyor . alsaniza siz bundan bi tane tam gerekli ekipman . hem motorda hem arabada hemde zipkinla dalista kullanirsin :D
komple kit oldugu icin pahali , aslinda forum vendorlarindan felan 240 250 civari alinabiliniyor . alsaniza siz bundan bi tane tam gerekli ekipman . hem motorda hem arabada hemde zipkinla dalista kullanirsin :D
http://www.sony.com.tr/product/sdh-hard-disk-drive/dcr-sr37e
kanka yeni bundan aldım işte izliosun videoları :)
ama ahmet de kendine bir tane gopro aldı motoruna takıcak handycam ler tireşimden kayıt yapamıyor siniri bozuldu :)
bu araba ramazanın arabaya şaka yapar diyorum ben :D ne 3 boyu.. adamın arabası ayarlansa kendi halinden 3 boy farkeder.. bide bu amerikadaki 100oktan yani..ondan böyle düşünceler içersine girdim :D
kanka ramzanın arabası biraz farklı gidiyor ama oda var
hatta cenk bindi türkiyeye geldiginde oda yazar
degişik gidio yani 570 kitli gibi gitmio anlıyacagın :)
hmmm o zaman 100oktan amerikanyalı dostumunki 2 3 boy geçecektir ramoyu :D bu durumda bizim arabalar iyi yürüyo anlamı çıkabilir burdan ahahah ben ramazanın arkasından stok mz4 ile gazladım boyboy açmıştı ilk tanıştığımızda :D
hmmm o zaman 100oktan amerikanyalı dostumunki 2 3 boy geçecektir ramoyu :D bu durumda bizim arabalar iyi yürüyo anlamı çıkabilir burdan ahahah ben ramazanın arkasından stok mz4 ile gazladım boyboy açmıştı ilk tanıştığımızda :D
okadar degil kardeşim okadar degil :D:D:D
http://www.youtube.com/watch?v=oyGHMqJpy1g
Mustafa taze taze video sana adam K8 ile kafa cıkartamıyor :)
EK4 civic benim kinin aynısı ama 822hp crank hp oem gömlek ler ile içinde eagle kol ve wiseco piston var egzantrikler falan farklı konusunun linkinide veriyorum incelersin:)
http://www.k20a.org/forum/showthread.php?t=72072
Providence
18-05-2010, 18:15
Tam deli cesareti adam da sadece kask war t-shirt , short şaka gibi :D
mikrop 28
18-05-2010, 19:04
2.5 un Hulk a karşı şansı hiç yok :D
wallahı bende sadece stage 3 aksmları ewe gıderken durdugu yerde goruyorum :D her aksam ewınn onunde gecıyom gorebılmek ıcın :D bugunde sansa onumde durdun gercekrten delı makıne allah kaza bela wermesın ustadım...
http://www.youtube.com/watch?v=oyGHMqJpy1g
Mustafa taze taze video sana adam K8 ile kafa cıkartamıyor :)
EK4 civic benim kinin aynısı ama 822hp crank hp oem gömlek ler ile içinde eagle kol ve wiseco piston var egzantrikler falan farklı konusunun linkinide veriyorum incelersin:)
http://www.k20a.org/forum/showthread.php?t=72072
bu civicmi 822HPmis :hahaha: ciddiye almiyosunuz insallah :)
ramazanin arabasi 620-630BHP civari bence, kendisinede soylemistim..ustunde 2 tane subaru sti turbosu var beygir hesabi kolay :) roll degilde gazlasa gitse arkasinda ne stage 3 m3 kalir ne civic :p abi yapsaniza soyle bir saglam roll night konuk sanatci olarak belki da motorda gelir ehhehe ortaligi karistiralim biraz :)
ramazanin arabasi 620-630BHP civari bence, kendisinede soylemistim..ustunde 2 tane subaru sti turbosu var beygir hesabi kolay :) roll degilde gazlasa gitse arkasinda ne stage 3 m3 kalir ne civic :p abi yapsaniza soyle bir saglam roll night konuk sanatci olarak belki da motorda gelir ehhehe ortaligi karistiralim biraz :)
allah kaza bela vermesin diyeyim daha iyi
Providence
19-05-2010, 01:41
wallahı bende sadece stage 3 aksmları ewe gıderken durdugu yerde goruyorum :D her aksam ewınn onunde gecıyom gorebılmek ıcın :D bugunde sansa onumde durdun gercekrten delı makıne allah kaza bela wermesın ustadım...
Amin , Allah hepimize arabalarimizi kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin :)
Cenk GSXR 1000 K7 ile olan videomu izlemedin sanırsam
bende 2 kişiyim orda ayrıca
bu civic 822 hp olduguna inanıyorum tabikide sen neden inanmıosun
9 saniye koşuyor adam 500 beygir ile koşucak hali yok ya
ayrıca mertin dynosunda
0.9 barda henüz vtez acmadan 249 teker cıktı aracım kendisine de sorabilirsin shoot out mode da
vtec actıgında da patinajı önleyemedik hatta bir yerde fırlıoduk dynodan
sence vtec actıktan sonra kaç hp alır aracım ?
onu da hesablayıp birde crank hp sine cevrirsen
bu aracında 822 hp olduguna inanabilrisin hadi olsun 800 hp
benden daha büyük turbo + yapılı motor ve silindir kapagı + vp import bence cok rahat o gücleri elde eder sen hala civic düşmanısn
türkiyeye geldiginde yavaş arabaların içine vakit gecicecegine gelip HULK a bir binseydin de suprandan sogusaydın :p:p:p
Cenk GSXR 1000 K7 ile olan videomu izlemedin sanırsam
bende 2 kişiyim orda ayrıca
bu civic 822 hp olduguna inanıyorum tabikide sen neden inanmıosun
9 saniye koşuyor adam 500 beygir ile koşucak hali yok ya
ayrıca mertin dynosunda
0.9 barda henüz vtez acmadan 249 teker cıktı aracım kendisine de sorabilirsin shoot out mode da
vtec actıgında da patinajı önleyemedik hatta bir yerde fırlıoduk dynodan
sence vtec actıktan sonra kaç hp alır aracım ?
onu da hesablayıp birde crank hp sine cevrirsen
bu aracında 822 hp olduguna inanabilrisin hadi olsun 800 hp
benden daha büyük turbo + yapılı motor ve silindir kapagı + vp import bence cok rahat o gücleri elde eder sen hala civic düşmanısn
türkiyeye geldiginde yavaş arabaların içine vakit gecicecegine gelip HULK a bir binseydin de suprandan sogusaydın :p:p:p
abi yapma 800HP olsa yerinde sayardi motorla yururken.. ayrica ust viteste bayaaaa acardi arayi ama belli degil, belki dusuk viteslerde az basinc basiyordur..9 sn icin kac HP lazim hesabi biliyosun cok zor..cok degisken var hesapta. Senin aracin gidisinden suphem yok tabiki en hizlilardan biri, bu beygir ile boyle gidiyorsan onunuz cok acik sende bunu farket artik ;) civic dusmani falan degilim, ben sadece beygire bakmiyorum araclari degerlendirirken, duzde nasil yuruyor onada bakmiyorum.. tarzim farkli oldugun icin arac secimlerim ve guc bantlarim farkli..
abi yapma 800HP olsa yerinde sayardi motorla yururken.. ayrica ust viteste bayaaaa acardi arayi ama belli degil, belki dusuk viteslerde az basinc basiyordur..9 sn icin kac HP lazim hesabi biliyosun cok zor..cok degisken var hesapta. Senin aracin gidisinden suphem yok tabiki en hizlilardan biri, bu beygir ile boyle gidiyorsan onunuz cok acik sende bunu farket artik ;) civic dusmani falan degilim, ben sadece beygire bakmiyorum araclari degerlendirirken, duzde nasil yuruyor onada bakmiyorum.. tarzim farkli oldugun icin arac secimlerim ve guc bantlarim farkli..
moruk adam iki vites basıyor 3 ve 4
PPg var ve dikkat edersen sarıyorda 4 sonuna kadar tırmalayarak gidiyor eleman
ama kesiciye girmeden gidiyor cünkü üzerinde lastik var traction bar var vs vs drag için gerekli bütün mallar varken yolda tırmalıyor
K serisinde 900 hp lere gelmek gercekten büyük turbo egzantrik yapılı motor ile mümkün ve basit
ama 900 den sonrası için çok şey gerekiyor gerçekten
yani ben stock olarak geldigim nokta belli ki limitlerinde degilim şu anda adamlar ne bsınçlar basıolar stock motorlara USA de aldıkları beygrilr belli
ben onların bastıgı basıncı bassam türkiyede beni gecen olmaz nerdeyse :)
ki videoda 24 psi yazıyor ama boost saatinin söledigi 1.63 bar dı + 3 kişiyiz ben kardeşim ve drift ahmet
şanzumanı dogradıgım video
4 ve 5 nci vites basıyorum 100 kmh dan 229 kmh dikkat edersen 5 te bile tırmalıyor asfaltı
he ama şanzuman dayanmıyor :)
şu anda 1.3 bar + methanol basıyorum psi olarak bilmiyorum neye denk geliyor
ben 1.6 bar + methanolu cok merak ediyorum fakat şanzuman alana kadar böle devam etmek zorundayım
şanzumanı aldıgımız zaman görücez bakalım neler yapabilcegimizi
mikrop 28
19-05-2010, 21:05
Amin , Allah hepimize arabalarimizi kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin :)
bıdaha gordugumde durdurcam senı
:D :D :D yakından gorucem :D
moruk adam iki vites basıyor 3 ve 4
PPg var ve dikkat edersen sarıyorda 4 sonuna kadar tırmalayarak gidiyor eleman
ama kesiciye girmeden gidiyor cünkü üzerinde lastik var traction bar var vs vs drag için gerekli bütün mallar varken yolda tırmalıyor
K serisinde 900 hp lere gelmek gercekten büyük turbo egzantrik yapılı motor ile mümkün ve basit
ama 900 den sonrası için çok şey gerekiyor gerçekten
yani ben stock olarak geldigim nokta belli ki limitlerinde degilim şu anda adamlar ne bsınçlar basıolar stock motorlara USA de aldıkları beygrilr belli
ben onların bastıgı basıncı bassam türkiyede beni gecen olmaz nerdeyse :)
abi valla bu adam 800 ise sen 750sin o zaman :) 900e az kalmis..
yok moruk ben 650 yim bence