Orijinalini görmek için tıklayınız : TUV TURK te randevu sıkıntıs?
Arkadaşalar diğer aracımı muayeneye goturucem fakat onumuzdekı çarşambaya kadar boşluk gozukmuyor randevu alınmadan gıdılse eskı karaduzendekı gıbı bos bos beklıyormuyuz acaba yada randevusuzlar ıcınde baska bır bolum olp sıra ıle bakıyorlarmı varmıdır bılgısı olan ?
İtanbul Avrupa yakasından bahsedıyorum bu arada..
orhansah
17-05-2010, 08:32
Mehmet ben c.tesi günü silivri istasyonuna gittim randevusuz olarak. saat 15:00 te sıra numarası aldım, saat 18:00 de sıra bana geldi. 18:20 de de işim bitti çıktım.
Almanci Tane-R
17-05-2010, 08:34
evet gecenlerde bende bizim şirket kamyonu için sıra alacaktım. 1 haftalık randevu neredeyse dolduydu. randevusuz sabah gittik akşama zor çıktık sonra.
ken güzeli 2 hafta öncesinden randevu almak
aracın muayenesı bıtmış nasıl gozden kaçtıysa ceza yazıldı cuma gunu 7 gun surelı o yuzden acaba yarın sabahtan gıtsem cozebılırmıyım dıye daha once gıdenler vardır dıye sormak ıstedım..
Pekı bu randevusuz gıden aracları randevu ile gıdenlerden gelmeyen oluncamı alıyorlar yoksa ayrı bır sıra bu randevusuzlar ıcınmı var bunu merak ettım?
snan1910
17-05-2010, 08:43
saat başı randevululer bıtınce randevusuzlerı alıyorlar. bazı istasyonlarda randevusuz giriş yok. eğer randevusuz gıdersenız bunu gözardı etmeyın. eğer randevu almayı ınternetten denedıysenız bırde telefondan yetkılıyle gorusun durumu anlatın çoğu zaman araya sıkıştırabılıyorlar bir kaç randevu.
orhansah
17-05-2010, 08:47
aracın muayenesı bıtmış nasıl gozden kaçtıysa ceza yazıldı cuma gunu 7 gun surelı o yuzden acaba yarın sabahtan gıtsem cozebılırmıyım dıye daha once gıdenler vardır dıye sormak ıstedım..
Pekı bu randevusuz gıden aracları randevu ile gıdenlerden gelmeyen oluncamı alıyorlar yoksa ayrı bır sıra bu randevusuzlar ıcınmı var bunu merak ettım?
randevusuz sadece selimpaşa(kavaklı) istasyonu ve silivri istasyonu alıyomuş zaten. valla aralarda randevusuzların numarası da yanıyor ama ne aralıkla olduğunu anlayamadım:) bence saat 17:00 gibi git. o saatten sonra randevulular zaten azalmış oluyor. 1-1 buçuk saate işin biter çıkarsın.
randevusuz sadece selimpaşa(kavaklı) istasyonu ve silivri istasyonu alıyomuş zaten. valla aralarda randevusuzların numarası da yanıyor ama ne aralıkla olduğunu anlayamadım:) bence saat 17:00 gibi git. o saatten sonra randevulular zaten azalmış oluyor. 1-1 buçuk saate işin biter çıkarsın.
eyvallah abı cok sağol bılgı verdığın ıcın ben oyle yapıyım o zamn :)
çorlu tüv de alıyor akşam 16:00 gibi orda ol vezneden paranı yatır, sıranı al bekle, yanına su felanda al biraz sapa kalıyor *****;)
orhansah
17-05-2010, 09:16
eyvallah abı cok sağol bılgı verdığın ıcın ben oyle yapıyım o zamn :)
rica ederim :) yerini de tarif ediyim mi :)
rica ederim :) yerini de tarif ediyim mi :)
olur valla :)
orhansah
17-05-2010, 09:19
silivri maxi yi biliyomusun. maxiye gelmeden 100 metre önce sağda SİNEKLİ yazan tabeladan giriyosun. 1-2 km sonra solda göreceksin. çok kolay yeri.
silivri maxi yi biliyomusun. maxiye gelmeden 100 metre önce sağda SİNEKLİ yazan tabeladan giriyosun. 1-2 km sonra solda göreceksin. çok kolay yeri.
aynen baya kolaymıs abı cok sağol :)
silivriye daha evvel gittim 1 2 defa gayet rahattı.. şilede rahattı aslında... ama gunu gunune uymuyor demişti ordaki yetkili randevusuz gidilirse... silivri ise her seferinde rahattı...
onursumer
17-05-2010, 10:32
ben kavaklıdakine gittim oğlen 1-2 gibi gibi randevu almıştım ama genel olarak çok sakindi randevusuz gelenleride hemen benim peşimden aldılar zaten çok kısa suruyor
kavaklıdakinede once bakabilirsin mehmet gitmeden
selimpaşa gişelerden çıktıktan sonra kıyıkenti falan geçiyorsun solda karşı şeritte bp yi gorunce zaten sağ tarafta tebelası var once oğraya uğra eğer yoğunsa sinekliye geçersin arada bidunya yol var boşuna gtme
orhansah
19-05-2010, 09:49
mehmet naptın :)