Orijinalini görmek için tıklayınız : bmw e39 5 serısı
06 vp-eth 320
17-05-2010, 10:49
arkdaslar bır arkadasım adına sormak ıstıyorum bu araca m paket bodykıt yaptırabılcegım ankarada yer warmı ama bıldıgım yerler harıc :=) sızlerden duymak ıstyrm yardımlarınızı beklıyroum sımdıdent tskkurler
fifty tuning osmanla bi görüş plastik e36 m ve e46 m technic tamponları mevcut e39 m olması muhtemel ivedik sanayide...
ALPER-VNS
18-05-2010, 01:31
arkdaslar bır arkadasım adına sormak ıstıyorum bu araca m paket bodykıt yaptırabılcegım ankarada yer warmı ama bıldıgım yerler harıc :=) sızlerden duymak ıstyrm yardımlarınızı beklıyroum sımdıdent tskkurler
kullanılmamış plastik ön arka M tampon var elimde dolu olarak.. kesinlikle fiber değil plastik hatta astarı üzerinde boyaya hazır.. dolu derken sis farları, çerçeveleri, ön plastik ızgara, çıtalar, arka difüzör.. herşey dahil tak kullan biçimde:icon_tup:
Ankara içi elden teslim yapabilirim.. ilgilenirsen pm atabilirsin;)
06 vp-eth 320
18-05-2010, 09:51
kullanılmamış plastik ön arka M tampon var elimde dolu olarak.. kesinlikle fiber değil plastik hatta astarı üzerinde boyaya hazır.. dolu derken sis farları, çerçeveleri, ön plastik ızgara, çıtalar, arka difüzör.. herşey dahil tak kullan biçimde:icon_tup:
Ankara içi elden teslim yapabilirim.. ilgilenirsen pm atabilirsin;)
cok teskkur ederım fıyat nedır pekı
ALPER-VNS
20-05-2010, 19:31
edittt 850lira ;)
Ben de yarın olup olmadıgını ve varsa fiyatını ögrenip yazıcam buraya..
plastık tampon 500 tl en az.ızgaranı kendı arabanınkınde kullandıgını kullan sısfarları en az 150 tl kısacası arkadas guzel fıyat vermıs bnce bosuna arastırma sen
ALPER-VNS
21-05-2010, 00:50
kendi arabasında kullandığı sis farlarını kullanamaz ki uymaz.. zaten ızgara vs. kite dahil.. plastik full dolu tamponda daha iyi fiyat olacağını ben de sanmıyorum ;)
Ben de bugun sordum, söylenenlerin aynısına 800 lira fiyat aldım.. ;)
ALPER-VNS
21-05-2010, 20:55
Ben de bugun sordum, söylenenlerin aynısına 800 lira fiyat aldım.. ;)
nerden aldım pm atabilir misin bana.. inanmadığım için değil yanlış anlama.. satan arkadaşıma söylicem bu fiyata şurda da varmış diye.. yoksa benim bi kar amacım yok:heyoo:
arkdasım 3 ne 5 ıne bakma al 800 lıra nedır gozunu seveyım :)
edit. 1ncı postumde cıtaları bagaj cıtası olarak anladım .
ekleme olarak sisleri sanayiden 10 tl yede alırsın.
tampona 500 de arka difizore 150 de
bantlar zaten tamponun ustunde var
yanı hesap 660 tl bnce ederi var sen bi fifty ye bak ankarada.
ALPER-VNS
22-05-2010, 17:09
edit. 1ncı postumde cıtaları bagaj cıtası olarak anladım .
ekleme olarak sisleri sanayiden 10 tl yede alırsın.
tampona 500 de arka difizore 150 de
bantlar zaten tamponun ustunde var
yanı hesap 660 tl bnce ederi var sen bi fifty ye bak ankarada.
sisleri 10liraya alamazsın :D ben ilk aldığımda M tamponu çok aradım yerine oturucak bi sis bulamadım mecbur o zamanlar 200lira verdim aldım şimdi düşmüş fiyatları gerçi 140 150 civarında.. honda civic sisleri yada tamponları gibi değil bmw de mantık ne yazık ki..
bantlar tamponun üzerinde ne yazık ki yok orjinal tamponda kullandığın bantlar bu tampona uymaz.. iki tan foto açarsan sen de açık olarak görürsün çok farklılar.. M çıtalar iki parça mesela normal tampon çıtaları tek parça..
fifty e bende gidiyodum far almıştım bi ara pejoma spoiler almıştım ama bi malzemenin orjinal plastik olanı varsa onu almak mantılkıdır.. fifty fiber satmıyosa bilemem tabi