Orijinalini görmek için tıklayınız : sako turbo eb konya drag
Vts_Power
17-05-2010, 11:37
ZG6rZ41z1Js
4IzXaDCDePI
6Z7qcJpWCa0
400 mt gördüğümüz en iyi süre nossuz halimiz ile 12.5 150 shot nos deneyecektik ancak konyamızın süper süre sistem benim 2.kalkışım sırasında cortladı :(
bunlarda bonus önce 1 bar sonrasında 1.5 bar 150 shot nos deneyecektik ancak fiber kapımız o hızlanmaya dayanamayıp parçalandı :D
sako 1 bar
LuXmWnFw_EA
sako 1.5 bar kapı uçuş ve patırtılarına dikkat :D
BScFBMuWWoY
Maşallah abi
yanlız tracton bar lazım sana bu sola cekmeler senin cok süre kaybına yol acıyor
11 ile 12 saniye arasında bir yerlerde gibisin bu senenin ilk yarışındaki derecene bakılırsa
çok iyi deger maşallah
maşallah abi.
şansızlıklar peşini bırakmadı valla.
inşallah çok daha iyi süreler yapacaksın
Vts_Power
17-05-2010, 11:59
Maşallah abi
yanlız tracton bar lazım sana bu sola cekmeler senin cok süre kaybına yol acıyor
11 ile 12 saniye arasında bir yerlerde gibisin bu senenin ilk yarışındaki derecene bakılırsa
çok iyi deger maşallah
teşekkürler hilmicim bakıcaz traction ile ilgili planlarım var.
maşallah abi.
şansızlıklar peşini bırakmadı valla.
inşallah çok daha iyi süreler yapacaksın
evet musti hep beraber bi ton sorunla uğraştık.sanada tecrübe oldu ama daha az heyecan daha stres başarılı olursun bence kardeşim arabanın maşallahı var ben çok beğeniorum rc yi
chiefkadir
17-05-2010, 12:01
Maşallah Ahmet,sürede gayet tatmin edici
Maşaallah ahmet abi sistemin azizliğine uğradın sende:)
favorilerimizden biriydi gerçekten o gun standartlara uygun ender araçlardandı kazasız belasız inş.
B.Aktepe
17-05-2010, 13:04
maşallah Ahmet abi çok daha iyisini yapacağına inanıyorum.
dragstar
17-05-2010, 13:04
maşallah ahmet abi valla idolümsün:D
kaç bar basıyordun
Maşallah abi, denildiği ve düşündüğün gibi traction bar dan sonra 11 civarına rahatça inersin bence de, Allah daha iyi süreleri çıkarmayı nasip etsin :)
ilkerrrrr
17-05-2010, 13:08
Maşallah abi. Bitir şu dragları da mascora eğil biraz daha :P
maşallah allah kaza bela vermesin
Tebrik ederim abi çok güzel süre.
Onurkk06
17-05-2010, 13:44
maşallah abi emeğine sağlık
capcapca
17-05-2010, 19:10
bence gunun en zevkli arabasaydı emegıne sağlık ahmet abi
Eline sağlık Ahmet abi çok güzeldi herşeye rağmen şansızlıklar peşini bırakmadı hiç ama o 12 gittiği kalkış bütün günün sitresini sildi bizde birde pano bozulmasa ve noslu gidebilseydin çok daha renkli olacaktı herşey.Emeğine sağlık abi.
masallah tekme yemis gibi :)
ErmanArseven
17-05-2010, 19:27
masallah ahmet abi kalkışta 1 deki zaman kaybını 2 de cok iyi kapatıyor saxo :)
güzel makina ne marka lastik kullandınız :icon_tup::icon_tup:
akhisara mascor girer mi?
TAM35GNY
17-05-2010, 20:12
Iyiymis :) Masallah ahmet abi ..
Vts_Power
17-05-2010, 21:42
teşekkürler herkese
lastiklerimin markası M/H
onur mascor istediğim gibi olursa girer inşallah
teşekkürler herkese
lastiklerimin markası M/H
onur mascor istediğim gibi olursa girer inşallah
masallah ;)
hey maşallah abi toz duman bu süreler çıkıyo emeğine sağlık
biraderim tebrik ederim cok iyi sureler, masallah allah nazardan saklasin. emeklerin karsiligini almak cok guzel bir duygu;)
maşallahh guzel derece yapmısınız :)
M_PROJECT
17-05-2010, 23:23
masallah abi cok guzel sureler cikmis , cekme probleminide asip nos basarsan cidden guzel bi sureye imza atarsin .
ClioSportAge
17-05-2010, 23:30
maşallah diyorum. umarım daha iyi süreler elde edersiniz.
ALPER-VNS
18-05-2010, 01:00
maşallah abi :)
06 ANIL 38
18-05-2010, 01:28
maşallah....
Viper_Si
18-05-2010, 03:38
helal olsun maşallah
Vts_Power
20-05-2010, 20:38
ZG6rZ41z1Js
4IzXaDCDePI
6Z7qcJpWCa0
400 mt gördüğümüz en iyi süre nossuz halimiz ile 12.5 150 shot nos deneyecektik ancak konyamızın süper süre sistem benim 2.kalkışım sırasında cortladı :(
bunlarda bonus önce 1 bar sonrasında 1.5 bar 150 shot nos deneyecektik ancak fiber kapımız o hızlanmaya dayanamayıp parçalandı :D
sako 1 bar
LuXmWnFw_EA
sako 1.5 bar kapı uçuş ve patırtılarına dikkat :D
BScFBMuWWoY
bonus videolar geldi ayar aşamasından :D
b
aman geçmiş olsun abı dikkat edin
maşallah ama 1.5 bar da fenaaaa kazasız belasız
amann abi geçmiş olsun yaw :D
Vts_Power
20-05-2010, 20:45
amann abi geçmiş olsun yaw :D
utkunun bi lafı varr göz göze gelirizz biz bu yolun yolcusuyuzz deriz :D bişe olmazz
12.5 sn. net olarak kesin 12sn dır, orda her kes 0.5 sn gecikme yapiyor.
maşallah super olmuş.
1 ıle 1.5 arasındakı fark tokat gıbı combooo:)
ahmet abı masallah:)
masallah ben lastiklerden sanıyordum kalkısı dog box varmı meger:icon_tup::icon_tup:
kadranda gücü gerçekten korkutuyor :icon_tup::icon_tup:
Vts_Power
22-05-2010, 19:21
12.5 sn. net olarak kesin 12sn dır, orda her kes 0.5 sn gecikme yapiyor.
maşallah super olmuş.
teşekkürler
1 ıle 1.5 arasındakı fark tokat gıbı combooo:)
ahmet abı masallah:)
teşekkürler tütücüm. sürpriz bi süre beklioz 2 bar + 150 shot cuk bi ayarımız vardı deneyecektik süre ölçer bozuldu dzügün bi yerde ölçüp bu sene sakoyu rafa kaldıracam pejo grubu yapan taklitcilerimde tırmalasın dursun yakalayacam die ahahahah
Maşallah Ahmetcim :)
teşekkürler emrecim
masallah ben lastiklerden sanıyordum kalkısı dog box varmı meger:icon_tup::icon_tup:
kadranda gücü gerçekten korkutuyor :icon_tup::icon_tup:
hem lastik hem şanzuman daha bi sürü şey daha var böyle kalkması için ama ***** taklitcilerimiz tırmalayıp kendileri bulsun deilmi :P
slm ahmet abi benim araç 4 vitesdeyken nosdan emme patladı boşa attım yoksa bu yarış birinciliği elinden alacaktım :) kısmet değilmiş ama seninle aynı parkurda yarışmak bir onurdu benim için saygılar sunarım yılmaz doğan gaziantep....
Vts_Power
22-05-2010, 19:50
:D:D saolasın kardeşim benimde turbo hortumu atıp duruordu bende turbosuz sadece nos shot denedim fantazi yapıp istersen arac içinden videomuz var senle eklerim :D
teşekkürler
teşekkürler tütücüm. sürpriz bi süre beklioz 2 bar + 150 shot cuk bi ayarımız vardı deneyecektik süre ölçer bozuldu dzügün bi yerde ölçüp bu sene sakoyu rafa kaldıracam pejo grubu yapan taklitcilerimde tırmalasın dursun yakalayacam die ahahahah
teşekkürler emrecim
hem lastik hem şanzuman daha bi sürü şey daha var böyle kalkması için ama ***** taklitcilerimiz tırmalayıp kendileri bulsun deilmi :P
maşallah abi 1.5 barı yeni gördüm
bu garip napsın şimdi
Vts_Power
22-05-2010, 20:24
olm sana özel 0.5 de denicezz :D
olm sana özel 0.5 de denicezz :D
abi benim hiç 1.5 barım olmadı, biliyor musun:o
2. ye aldım bekliyorum,:D
Vts_Power
22-05-2010, 20:34
slm ahmet abi benim araç 4 vitesdeyken nosdan emme patladı boşa attım yoksa bu yarış birinciliği elinden alacaktım :) kısmet değilmiş ama seninle aynı parkurda yarışmak bir onurdu benim için saygılar sunarım yılmaz doğan gaziantep....
YFWiFjzUG7I
al izle bakalım kardeşim turbosuz sadece nos denedim fantazi yapıp :D
abi aynadan kameraya pozun acayip:)
Vts_Power
22-05-2010, 20:38
abi aynadan kameraya pozun acayip:)
ahahah içimden küfrediom kodumununn hortumu gene çıktı demir boru yap olm heryeri diom kendi kendime .....
:D:D saolasın kardeşim benimde turbo hortumu atıp duruordu bende turbosuz sadece nos shot denedim fantazi yapıp istersen arac içinden videomuz var senle eklerim :D
ok abicim izledim güzeldi...senin cameradanda zaten benim manifordun bir anda patlaması açıkca belli bu video bana bir anı olarak kalacak...:)
YFWiFjzUG7I
al izle bakalım kardeşim turbosuz sadece nos denedim fantazi yapıp :D
abı o nasıl bı yuz ıfadesıdır ya sankı zorla yarıstırıyolar senı:D:D:D:D