Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhabalar Ben konyadan Derviş...
Foruma yeni üye oldum çok kaliteli ve yararlı bilgilerle dolu paylaşımlarda bir o kadar güzel...
İsmim Derviş Andıç
Benimde 1.4 Tsi motorlu orjinal 140 hp 220 nm tork chip tuning egzos ve hava filtresinden sonra su anda dyno ölçümü sonucu net 187 hp 295 nm tork'dur.
Güzel sohbetler ve bilgi alışverişi ümidiyle...
Herkeze iyi forumlar.
aramıza hoşgeldiniz keyifli aktif forumlar...
Techturkeye hoşgeldin derviş abi..
Viper_Si
17-05-2010, 18:58
hoşgeldin....
Hoşgeldiniz, Keyifli Forumlar.
gencpower
18-05-2010, 12:38
ahahaha
a.s. derviş usta hoşgelmişsin
StyleALP
18-05-2010, 13:59
Aramıza Hoşgeldiniz. Keyifli Dakikalar Dilerim...
Eyw..
Arkadaşlar hoşbulduk :) bizim grupta burdaymış
Hoş geldin keyifli forumlar...
GökhanAk
19-05-2010, 15:12
hoşgeldiniz..
ali_utku
19-05-2010, 15:19
hoşgeldiniz.
2007 yılında Konya da bi organizasyona katılmıştım Sami abide megane nın olduğu zamanlar.diğer sami abide de mavi saxo vardı.önce bosna da toplanmıştık sonra meramda çay içip go kart a gitmiştik Mevlana kültür merkezinin arkasında.ilk kez aralarına katılmama rağmen sağolsunlar çok sıcak davranmışlardı Ahmetdigital,yasin abi(getz).eğer sizde o gün orada iseniz sima olarak tanırsınız beni beyaz fiat ducato ile katılmıştım :D
keyifli forumlar dilerim
gencpower
20-05-2010, 08:00
hoşgeldiniz.
2007 yılında Konya da bi organizasyona katılmıştım Sami abide megane nın olduğu zamanlar.diğer sami abide de mavi saxo vardı.önce bosna da toplanmıştık sonra meramda çay içip go kart a gitmiştik Mevlana kültür merkezinin arkasında.ilk kez aralarına katılmama rağmen sağolsunlar çok sıcak davranmışlardı Ahmetdigital,yasin abi(getz).eğer sizde o gün orada iseniz sima olarak tanırsınız beni beyaz fiat ducato ile katılmıştım :D
keyifli forumlar dilerim
ahmetdigital yani ben:) bizde seni unutmadık gakkoş ;)
hoşgeldiniz.
keyifli forumlar dilerim
Dediğin arkadaşları Çok iyi tanıyorum :)
o kadar fazla organizasyon olduki hangi birini hatırlayacaz bilemiyorum :)
hoşbulduk saolun arkadaşlar
ahmetdigital yani ben:) bizde seni unutmadık gakkoş ;)
digital ahmet senmisin yoksa fırtına ahmet'mi?
fsunnetci
20-05-2010, 10:16
hoşgeldin..
gencpower
20-05-2010, 10:43
digital ahmet senmisin yoksa fırtına ahmet'mi?
her ikiside aynı kapıya çıkıyor sıkıntı yok derviş usta ;)
hoşbulduk tşkler arkadaşlar
hoşgeldiniz, keyifli forumlar.
Sanırım imza boyutunuz kurallara aykırı :)
Passat 2.0 Tfsi 200hp,+chip,egsoz,havafiltresi
Vs Golf 1.4 140hp,+chip+egsoz,Hava Filtresi...
Sonuç Ne olur....