Orijinalini görmek için tıklayınız : Rahmi Koçtan Kankasına Ferrari f430
http://www.jetsetistanbul.com/images/haberresim/ertekin%207595.JPG
Cemiyet dünyasının sevilen isimleri arasınra bulunan Ertekin Dinçay nam-ı diğer Şapkalı Ertekin doğum gününü önceki akşam sahibi olduğu Kalamıştaki Ertekin Bar’da kutladı.
83. yaşına basan Ertekin Dinçay’ın doğum gününe Ali Ağaoğlu, Rahmi Koç-Tahire Demircan, Ogan-Ela Soysal, Nedim Keçeli, Bülent-Vera Bulgurlu gibi isimler katıldı. Dinçay’a doğum günü hediyesi olarak Rahmi Koç son model Ferrari F430 hediye etti. Doğum günü pastasını da 60 yıllık arkadaşı Rahmi Koç ile kesen Ertekin Dinçay çok mutlu olduğunu dile getirdi. Dinçay’a pastasını ise sürpriz olarak şapka şeklinde hazırlattılar.
İlgili Haber; http://www.jetsetistanbul.com/altsayfa.asp?hbid=1101
Doğumgunu Fotoları; http://www.jetsetistanbul.com/galeri.asp?hbid=1101
Aklıma Takılan Sorular; Araba Sıfırmıydı?,kaç bin kmde?,Kaç Model? Ve bu doğumgununde Maksut NSM varmıydı?
focus musty35
18-05-2010, 14:14
hediyeye bak bee bıze anca anahtarlını alırlar heheheheh
adamlarda para var huzur var hediye vercek adamları var daha ne olsun:D:D:D:D
dedenin torununa yarayacak gbi sanki o ferrari.. heuhe:D
olmadı şöyle bi kankamız :D
olmadii bole bii kankiimmm:)
CasabLanca
18-05-2010, 14:17
83. yaşında adama bak
yav benmde böle param olsun kankim alasıya ben alayım :D
maverick2305
18-05-2010, 14:19
o yaşta adam o arabayı napsın kalp krizi geçirttirir o araba :D
8.000rpm
büyük g..tün büyük derdi olur
rahmi bey'in doğum gününde ertekin ne hediye alacak acaba? altta kalmaması lazım?
:D:D:D:D
Fatih Kavak
Allah herkeze böyle kanka nasip etsin :D
StyleALP
18-05-2010, 14:20
Boş Kanka demekle olmuyor işte al sana Ferrari veren Kanka. :D
oğlun olayım rahmi nüfusuna al beni :D
önümüzdeki doğumgunundede rols rolce phantom alıcakmıs
büyük g..tün büyük derdi olur
rahmi bey'in doğum gününde ertekin ne hediye alacak acaba? altta kalmaması lazım?
:D:D:D:D
bence sağlam bi şey vermesi lazım :D:D:D:D
Kolpa haber 1 trilyonluk hediyemi olurmuş s.ktirsinler.
caglarcb
18-05-2010, 14:26
tüp taktır dede. :D
önümüzdeki doğumgunundede rols rolce phantom alıcakmıs
önündeki doğumgününe çıkarsa alır tabi.. :D:D allah uzun ömürler versin.
vallahi öle demeç vermiş rahmi koç
Kolpa haber 1 trilyonluk hediyemi olurmuş s.ktirsinler.
resimlere bakıcak olursak kırmızı halılar ferrari tabelası fılan bı kamyon dalga dumen var bide kırmızı elbise olan hatunda aracın mankenı sanırım...
banada sacma geldı hediye olsa bolemı olur dedım. ama dedım sora kendı kendıme ferrari alıyon amk. adamlar dememıstırkı al anahtarı plakan bu hadı gıt dıye. bide rahmi olunca işin ucunda tamamen duygusal geldı :D
edit: resimlerde belli oluyo zaten ben gormemıstım daha gerısını hatunlar manken.
mekanı bılen yokmu ya ıcerde mudo concept arkada range stand filan var bence oldugu gıbı haber yalan resımler farklı yerlerden gıbı....
2 sene sonrada bugatti veyron alırmıki?
oğlun olayım rahmi nüfusuna al beni :D
koç lar kalabalık ya :D
ben ağaoğluna talibim :D ahuahau beni alsın nufusuna :D babaogul takılırız :D
koç lar kalabalık ya :D
ben ağaoğluna talibim :D ahuahau beni alsın nufusuna :D babaogul takılırız :D
ağanın 3 tane çocuqu var =)
okumuştum bu haberi para var huzur var:D
Mehmet Alacicek
18-05-2010, 15:00
biz sadece okurus bu haberi millette ne kanka varyaaaa bizimkiler sadece sms yada faceden msj atarlar o kadar
ahmet3425
18-05-2010, 15:00
60 yıllık nasıl bir dostluk ise parayı beraber kaldırmışlardır belki :D:D
bora1311
18-05-2010, 15:09
kankaya bak be :)
ağanın 3 tane çocuqu var =)
vayy harbimi bilmiodum... ama onlarda bitiremez bence bi destek daha lazım :D:D:D
60 yıllık nasıl bir dostluk ise parayı beraber kaldırmışlardır belki :D:D
deme olabilir tabi. yasları 25 ken oturmuslar sahil kenarina biraları yuvarlarken kafaları gusel oldu ondan sonra lan 83 yasına gel ferrari alcam sana yemınnlen filan diye sıkmıs :D uhauahuaha :D
para var huzur var o ferro kiminin rüyası kiminin günlük çerez parası
vayy harbimi bilmiodum... ama onlarda bitiremez bence bi destek daha lazım :D:D:D
deme olabilir tabi. yasları 25 ken oturmuslar sahil kenarina biraları yuvarlarken kafaları gusel oldu ondan sonra lan 83 yasına gel ferrari alcam sana yemınnlen filan diye sıkmıs :D uhauahuaha :D
ya bu rahmi koç zaten doğduğunda babası baya bi zengindi sonradan görme değil yani kolejlerde falan okumustur rahmi koç
hatta şöle bir şey vardır
vehpi koç ford a biner oğlu ferrariye sorarlar oğlunuz sizden daha lüx araçlara binerken siz nie normal arabalara biniyorsunuz die vehpi koç cevap verir '' ee onun babası zengin '' der =)
en çok o adamın oğlu veya torunu seviniyodur :)
Sağa sola hediye ferrari alacağına ilk önce kapatılan 40 kusur tane Beko Arçelik Elektronik Servisinin Haklarını versin . Herkesi bir çırpıda mağdur etti . Allah onları nasıl bilirse öyle yapsın...
By_HaNNibaLL
18-05-2010, 16:38
Haha artik ertekin bi yat falan alir arabaya bak be ilk kullanişinda kalp krizi gecirir bence adam :) koç bilerek almiştir onu cabuk Ölsün diye :)
ygtkrmdnz
18-05-2010, 16:39
fantazilere açık bir ortam doğdu adama :D
Gokhan43
18-05-2010, 16:44
Sana puanım 430 kanka ama F430 demiş vermiştir anahtarı :D :D
bi dahaki doğum günüme Rahmi koç uda davet edicem :D
para var huzur var:).rollere gelirmi caba :D
ya bu rahmi koç zaten doğduğunda babası baya bi zengindi sonradan görme değil yani kolejlerde falan okumustur rahmi koç
hatta şöle bir şey vardır
vehpi koç ford a biner oğlu ferrariye sorarlar oğlunuz sizden daha lüx araçlara binerken siz nie normal arabalara biniyorsunuz die vehpi koç cevap verir '' ee onun babası zengin '' der =)
ya biliorum onu canım :D hanı kankalık donemlerı o zamana denk gelıomus ya ondan ole yazdım bende bı seneryo:D
scirocco alsın ona bile razıyım :p
iyi de şimdi onun da ona emsal veya daha iyi bir hediye alması lazım :D şimdi ne pok yicek hehe
iyi de şimdi onun da ona emsal veya daha iyi bir hediye alması lazım :D şimdi ne pok yicek hehe
Arabayı kaplatıp plakayı degiştirip geri verir herhalde :hahaha:
Arabayı kaplatıp plakayı degiştirip geri verir herhalde :hahaha:
yaşı itibari ile belki bu durumdan haberi yoktur :D:D biri özelden ulaşsın ona :D:D:D:D
Bence rahmi koç gibi janti bi adam cok daha anlamlı bir hediye alabilirdi aralarında geyiği vardı belkide ferrarinin o yuzden almıştır bilinmez ama sidiğini tutamıcak yaşta o arabaya binse nolur binmese nolur binse ne kadar nası biner....
olcay_bora
18-05-2010, 22:14
bu adamın şapkından tavsan fln çıkıodur kesin güvercinler uçuoduır :D
hediyedir satamazda =) o araç çürür gider =)
bana arkadaşını söyle sana hediye alacağını söyleyeyim:icon_tup:
o aracı genc torunu kullanır artık:)
Bulut Y.
18-05-2010, 22:20
olmaadı sunun 1000 de biri gibi bi kankamız :D:D:D
Viper_Si
18-05-2010, 22:21
olmadı ki böyle bir dedemiz :)
Low-Rider
18-05-2010, 22:26
para var huzur var
Rahmi Koç, Ertekin Dinçay'a her doğum gününde araba alıyor. Daha önceleri Ford Kuga, Volvo XC 60 yada 90 almıştı her sene bu dönemde gazetelerde bu manşetle haber oluyorlar :)
Kağan Celep
18-05-2010, 22:51
Bence kankasının bir an önce ölmesini istiyor :D
Bu Ertekin Amca'nın kalamış marinanın içinde çok güzel bi mekanı var yazlık.Adam hakkaten çok tarz bi adam :)
Dogum gününe bak arkadas.. :D
rahmı senı beklıyurm dogum gunune 28 ekım ama sen onu 20 mayıs olarak kutlarız kankam benım :D
Onurkk06
18-05-2010, 23:41
ulan tüh bizim üniye gelmişti bugun keşke boynuna sarılaydım bize de bi güzellik yapardı belki:D
yatacak yerleri yok bunlarin.o yastaki adam ferrari binse ne olur zaten kullanamaz.topmudur nedir bunlar yıllardir ayrilmiyolar.:)
sıfır olsa ne olur olmasa ne olur, Allah herkese böyle hediye alırken bir saniye bile düşünmeyeceği arkadaşlar nasip etsin. Yine herkese kendisine hediye verirken başına kakmayacak arkadaşlar nasip etsin. Paylaşacağın dostlar olmadan paranın mülkün anlamı yok.