PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : otto spec egzoz

hks35
20-05-2010, 01:13
aracıma egzoz almaya karar verdim ancak arabayı gündüz ailemdeki hekes kullanıyor bu yüzden silencerli egzoz alıcam ama sesi ne kadar kesiyor. aracın egzoz sistemi orjinal kat. iptali düz boru falan hiç bir şey yok. otto spec silencerli son susturucu taksam silencer egzoza takılıyken ses çok çıkarmı?? bu konuda bilgisi olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim.

teşekkürler.

almaya niyetlendiğim ürün bu : http://www.sahibinden.com/-otto_spec_crom_slashcut-63WQQaXQQ17503889WQQpXQQdisplayitem

hks35
20-05-2010, 01:20
%40 azaltır falan diyor ama bi deneyenin görenin açıklaması daha güven sağlar bende. :)

Xenomorph
20-05-2010, 01:23
düz böyle hafif tok bir sesi vardır ben beğenmem şahsen

silencerla düz boru vs yoksa çok fazla ses kesersin

ama o paralara alınabılecek sıfır ve slıncerlı olan en ıyı egzoz bence

Cihan Çizmeci
20-05-2010, 12:05
Zaten arabanızdaki tüm susturucular duruyor ottoda tok bi eksozdur eğer silencer da takılı olunca zaten pek ses çıkmıcaktır.Hatta silencer açıkta olsa 3 susturucu olduğu için zaten öyle abartı bi ses alamazsınız :)

hks35
20-05-2010, 12:09
çok teşekkürler.

hks35
20-05-2010, 12:26
düz böyle hafif tok bir sesi vardır ben beğenmem şahsen

silencerla düz boru vs yoksa çok fazla ses kesersin

ama o paralara alınabılecek sıfır ve slıncerlı olan en ıyı egzoz bence

valla banada öyle geliyo bu paraya en fazla bu kadar olur bence. belki bunun yanık uçlu olan tipleri var 250 tl civarında en fazla onu alırım. sonuçta orjinal egzoz olcak yani bi tek son değiştiricem. fazla masrafa gerek yok. gece sokaklar boşken asılınca kesici sesiyle birlikte yankılansın biraz yeter o bana. :)

uerbas
20-05-2010, 16:05
ortayı da iptal edersen ses daha da iyi çıkar ama bence sadece son sussturucuyu değişsen bile tatmin edici.

alperx
21-05-2010, 00:03
kardeşimde fiesta'da otto silencer'lı egsoz takılı.silencer son ayarında kullanıyor, ses az ve güzel. güzel ürün..

hks35
21-05-2010, 00:44
silencer son ayarı derken? ilk defa duyuyorum. :)

E0041
23-05-2010, 18:14
alacağın otto egsoz hertürlü zırıl zırıl ötecektir orjin egsoz sistemin var boruların dar egsoz gazı daha basınclı cıkıyor otto zaten bagırma sevdalısı bir egsoz girişide dar olunca ses çıkacaktır silencer falan kurtarmaz birde aracının ciğeri söz konusu egsoz çıkışı çokmu azmı.. alıp takıp sesi dinlemeden bu bana yeterli diyemezsin al tak sesi dinle uyarsa uysun uymazsa daha az sesli egsozlara bak derim :) ama otto sessizlik bakımından en son gelecek egsozlardan birisi

ukku
23-05-2010, 18:29
bende fazladan otto var.. 60 giriş.. satabilirim.. silencerli.. pek güzel :)

seref1
23-05-2010, 21:29
hazır konu otto dan acılmısken.my racing diye bir marka var otto tarzında yanık uc filan. bi ara dizel aracımda kullanıodm.egsozdan okdar suphelendmki merak edip içini kesip actım ve içnden resmen battaniye cktı:) içini bosalttım öle koydum aracıma dunya varmıs dedm:):) ottoya sözum yok dha dorusu bilmiorm ama my racing flan aklnzda blunsn:):)

RottingChrist
27-05-2010, 02:22
ben 307 de kullandım. orta susturucum olmamasına ramen sesi hiç rahatsız etmedi. hatta filtre sesi daha fazla duyuluyordu. polis ile derdin olmaz rahatlıkla kullanabilirsin.

hks35
01-06-2010, 00:12
hazır konu otto dan acılmısken.my racing diye bir marka var otto tarzında yanık uc filan. bi ara dizel aracımda kullanıodm.egsozdan okdar suphelendmki merak edip içini kesip actım ve içnden resmen battaniye cktı:) içini bosalttım öle koydum aracıma dunya varmıs dedm:):) ottoya sözum yok dha dorusu bilmiorm ama my racing flan aklnzda blunsn:):)

:D biliyorum my racing'i arkadaşımın 206 sında vardı ama kati. iptaL di son my racing'ti ama bi türlü alışamamştık o egzoza. ordan gelen bir soğukluğum var o markaya. teşekkürler çok.

hks35
01-06-2010, 00:13
bende fazladan otto var.. 60 giriş.. satabilirim.. silencerli.. pek güzel :)

sıfır taraftarıyım açıkçası.ama pm'den fiyatı öğrenmek isterim yinede. :D

hks35
01-06-2010, 00:16
alacağın otto egsoz hertürlü zırıl zırıl ötecektir orjin egsoz sistemin var boruların dar egsoz gazı daha basınclı cıkıyor otto zaten bagırma sevdalısı bir egsoz girişide dar olunca ses çıkacaktır silencer falan kurtarmaz birde aracının ciğeri söz konusu egsoz çıkışı çokmu azmı.. alıp takıp sesi dinlemeden bu bana yeterli diyemezsin al tak sesi dinle uyarsa uysun uymazsa daha az sesli egsozlara bak derim :) ama otto sessizlik bakımından en son gelecek egsozlardan birisi
bu fiyata en kaliteli duran egzozlardan birisi bence. o yüzden otto düşünüyorum. bakalım bi kaç kişi daha söyledi sesi çok çıkar diye. :)

plekumat
04-06-2010, 09:33
Selamlar
Bende de aile problemi var :), Bu ucundaki silencer kolay çıkartılabiliyor mu??
Evdekilere silencerli, bana silencersiz düşüncesindeyim :D

Biraz garip olacak ama bu tarz egzozlarda yakıt tüketimini etkileme durumu var mı??
(Basınç değişiminden veya başka birşeyden)
Çok farklı şeyler söylüyorlar..
Bence etkilemez ama kullanmış olanlar daha iyi bilir..

ukku
04-06-2010, 10:03
RS'de stock egzoza göre uzunda 0.3 0.4 artırıyordu tüketimi.. Alt devirleri cansızlaştırdığı için..
Silencer da 2 dakikalık iş.. Zaten o iş için :)

plekumat
04-06-2010, 13:40
Teşekkürler,
Bu basınç olayından dolayı altlar cansızlaşıyor diye biliyorum doğru mudur?

Birkaç kişi back pressure azaldığı için altlar canlanır, üstlerde verimsizleşir dediler, kafam karıştı.. ne kadar doğrudur bilmiyorum ..