Orijinalini görmek için tıklayınız : agustos askerlerı ıle ılgılı sorun
en son basvuru tarıhı hakkında kesın bılgısı olan var mıdır?(kısa donem)
25 haziran yada 27 haziran
daha gecen konusyuoduk arkadasmla ikisinden bir tanesi kesin tarihde %90 25'i
bende oyle bılıyordum mayısın son haftası gıbı bır laf cıktı tırstım bende:)
ben 24 haziranda erken sevk dilekçesi verdim agustos 12 de teslim oldum.. Banada 1 temmuza kadar dilekçeni ver demişlerdi. Ama benim tavsiyem ağustosta gitme en güzeli aralık celbi..
tender06
21-05-2010, 22:19
ben aralıkta gittim aralığı tavsiye ederim kış zaten sıkıcı geçiyor güzel bir yazı askerde geçirmek sorun olur hemde cins bi yere düşersiniz banyo imkanınız olmaz yazın paso terlersiniz kokarsınız walla ayrıca botlar falan yazın ayaklarınızın altı pişer bide kısa dönem yapacan 28 gün boyunca full yürüyecen falan yazın sıkıntı olur yani bence aralık ii
agustos kesın gıdıyorum bu ısın yazı kısı yok yapıcaz gelıcez:)
aralık kış oldugu ıcın dırk uyku moda gırıysun gunler guzel gecıyor
tender06
21-05-2010, 22:36
aralık kış oldugu ıcın dırk uyku moda gırıysun gunler guzel gecıyor
ewet günlerin kısa olması bi an önce akşam olmasıda güzel bir avantaj ama tabi tercih meselesi kısmet diyelim hayırlısı olsun bakalım...
agustos kesın gıdıyorum bu ısın yazı kısı yok yapıcaz gelıcez:)
Tünay hayırlı tezkereler şimdiden görüşemezsek Ankarda çok çok öpüyorum seni.:icon_tup:
Tünay hayırlı tezkereler şimdiden görüşemezsek Ankarda çok çok öpüyorum seni.:icon_tup:
dur lan sımdıden psıkolojıye sokma hem nasıl gorusemıyoruz gelınce ararsın gorusuruz:)
dur lan sımdıden psıkolojıye sokma hem nasıl gorusemıyoruz gelınce ararsın gorusuruz:)
istanbula cıkcak tünay yada kastamonu:D
valla ramazan geliyo arkadaşlar oruçluyuz diye fazla yorulmayız diye düşünüyorum. :)
bide daha fazla boş durmak iyi değil bünyeme :D
Low-Rider
22-05-2010, 00:02
vay tünayda asker oluyo:D
Temmuz başı geliyorum o zaman sen tatilde olursun askerlik öncesi dedim görüşemeyiz falan. :D
25 haziran son başvuru diye biliyorum.
bende ağstosya askerım inş.
askeriyeyi aradım. 25 hazıran son dedıler bna
istanbula cıkcak tünay yada kastamonu:D
agzından bal damlıyor walla:)
vay tünayda asker oluyo:D
ben bıle ınanamıyorum moruk:)
ağustos iyidir valla sallaaa... Paşa Paşa yapar gelirsin :D