Orijinalini görmek için tıklayınız : RWD K20A Saxo
Juggernaut
07-02-2007, 02:13
http://www.fastcar.co.uk/Rear_wheel_drive_Saxo.Yfn7f1xoa2rmWw.html
Manimillion
07-02-2007, 03:07
cem gosterdi bana bunu. Emege saygi ama o kadar yapmislar hala 14.2 gidiyor. O intake bide pek akillica gelmedi bana "clever intake" yazmislar ama o araba hareket ederken pek hawa alicak bri yerde degil.
Bide bu arabanin agirlik dagiliminin taaaaaa.....
SpeedFreak
07-02-2007, 06:07
1/4 mile zamanı 14.2 , bana bişi ifade etmedi açıkca
M_PROJECT
07-02-2007, 06:08
harbıden ha cok daha ııolması gerekırdı bence de ayrıca o ıntake ı tavanı delerek yasalar daha gusel ve ıı olurmus :D
ayrıca o stı kaldıramamıs bence yoksa ezer sole solım benım aracın 0-400 degerı 14.2 sec @ 97.4 mph (stock)
stı cok rahat 1/4 mile 13.6 sec @ 99.6 mph cıkarıor :D
KSK-VTEC
07-02-2007, 11:28
Motora yazık olmuş
VteC_MaNiaC
07-02-2007, 21:59
motora yazık olmuş...
bunun bı farklı olanı daha var sanırım oda typer motoru ama 4oo hp
gereksiz bir çalışma olmuş.
gereksiz bir çalışma olmuş.
hım senin için gerekiz olabilir adam emek harcamış sen yap senıde görelim:heyoo:
bana göre gereksiz.gereksiz diye nitelendirdiğim bişeyi niye yapayım ki:heyoo:
benim saxom yok çok beğendiysen sen yap seni görelim;)
ben emege saygı duyuyorum senın gıbı kafadan sallamıyorum gereksız dıye canım ıstese seve seve yaparım zaten sana sormam:)
gökan,bana göre gereksiz olan k20a nın saxonun arkasına konulmasıydı ve rwd olmasıydı.yani olayın teknik kısmı.ağırlık dağılımının ne hale geldiği ortada.
Videoyu dikkatli izlersen zaten sürücü ve yolcunun bagaj açık olduğu halde dumandan boğulmak üzere olduğunu görürsün.Yapılan iş bana mantıksız geldi,ztn 1/4 mile değeride sağlıklı bir iş olmadığının göstergesi;)
emeğe saygı,kafadan sallama falan bunları senin hayal gücüne bırakıyorum :) bana göre gereksiz lafından kelime türetme oyunu mu oynuyoruz:p
konuyu gereksiz yere uzatmanın manası yok,sana göre güzel bir iştir bana göre değil,bu kadar basit:)
gökan,bana göre gereksiz olan k20a nın saxonun arkasına konulmasıydı ve rwd olmasıydı.yani olayın teknik kısmı.ağırlık dağılımının ne hale geldiği ortada.
Videoyu dikkatli izlersen zaten sürücü ve yolcunun bagaj açık olduğu halde dumandan boğulmak üzere olduğunu görürsün.Yapılan iş bana mantıksız geldi,ztn 1/4 mile değeride sağlıklı bir iş olmadığının göstergesi;)
emeğe saygı,kafadan sallama falan bunları senin hayal gücüne bırakıyorum :) bana göre gereksiz lafından kelime türetme oyunu mu oynuyoruz:p
konuyu gereksiz yere uzatmanın manası yok,sana göre güzel bir iştir bana göre değil,bu kadar basit:)
hım vaybea negüzel yazdın korktum senden abi kpattım ok:)
Emir_b16a
08-02-2007, 17:04
motorla koltuklar arasına bi pleksi glas parça koy kenarlarınıda iice silikonla içeri duman falan girmez :D
emir,pleksi koymuşlar ama silikondan çalmışlar :)
Emir_b16a
08-02-2007, 20:01
emir,pleksi koymuşlar ama silikondan çalmışlar :)
:D ewt türk diil bunlar belli :D ya bnce 400 m falan o kdr önemli diil yaa ama saxoya yapmaları acı werici sedan bi arabayı arkadan itişli yapsalarmış çok keyifli bi makina olurmuş :)
Sakacı yapıım derken birraz sey olmus sanki :D
Clever intake gercekten bır deha urunu olmus...
Artı mani agirlik dagilimina agelince taaaaaaa diil sürücünün arkasında herıfe k20 takmıs gıbı oluordur zevk meselesi :D