Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : continental sport contact 3 vs dunlop sportmax3

Bartu_evo
21-05-2010, 16:58
Arkadaşlar kabul ediyorum sanırım biraz insafsız bir kıyaslama oldu ama bugün lastik almak için maslak oto sanayide heryeri gezdim,aklımı karıştıran şey ise aradaki fiyat farkı oldu.Continentali herkesin önericeğini biliyorum ama dunlop sportmaxx3 de kampanya yapmışlar yeni bir lastik olduğu için ve fiyatı 4 tanesi 800.Continental de ise 1150 tl.Sadece bu ikisi arasında bu farka değecek bir değer varmıdır?Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Bartu_evo
21-05-2010, 23:52
yardımı dokunabilecek kimse yokmudur yarın almayı planlıyorum lastiğim patladı :)

Cem.B
22-05-2010, 00:33
ikisinede kullandım ama continental ve michelin i diğer lastiklere deişmem yol şartları için pist filan bilmem ama

Bartu_evo
22-05-2010, 00:47
ikisinede kullandım ama continental ve michelin i diğer lastiklere deişmem yol şartları için pist filan bilmem ama

peki arada bu kadar fiyat farkı olmasına rağmen yinede diğer lastikmidir tercihiniz merak ettiğim konu dunlop un bu kadarmı kötü kaldığı diğer markalara göre onuda geçtim yeni bir model ve yanlış hatırlamıyorsam yeni kasa bmw 5 lerde geliyor.

Cem.B
22-05-2010, 00:57
peki arada bu kadar fiyat farkı olmasına rağmen yinede diğer lastikmidir tercihiniz merak ettiğim konu dunlop un bu kadarmı kötü kaldığı diğer markalara göre onuda geçtim yeni bir model ve yanlış hatırlamıyorsam yeni kasa bmw 5 lerde geliyor.

dunlop sert lastiktir continental yumuşak konforlu

tolga900
22-05-2010, 01:04
ama dunlop daha uzun ömürlüdür tavsiye ederim bende satın alıcam.:)

Bartu_evo
22-05-2010, 01:42
öğrenmek istediğim şu sanırım yanlış ifade ettim bu iki lastik arasındaki fiyat farkı toplamda 400 tl dunlop da kampanya var.Sorum ise dunlop yerine yinede 400 lira daha fazla verip diğer lastiği almakmı?yoksa değmez diyip dunlop mu almak ?

Dou
22-05-2010, 01:47
Değer mi değmez mi biraz kullanıcıya bağlı, limitlerde araç kullanmayan için değmez.

Ama minimal farklar bile bazen hayat kurtarıyor, sc3 bu bakımdan limitleri çok yukarıda olan bir lastik.

__FrK__
22-05-2010, 08:38
Arabayı uçak gibi kullananlar için kendim de kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim
C ) Bridgestone Adrenalin , dunlop sportmax lı toyota t sport kullandım araba durmuyor abi ona göre... bi kaç kuruş fazla verip daha büyük zararlardan kurtarırsın ;)

Bartu_evo
22-05-2010, 10:40
para sıkıntım yok çok şükür ama durduk yerede 400 lira fazla vermenin bi anlamı yok diye düşünüyorum yardımlarınız için çok teşekkürler eğer dunlop brezilya üretimi ise tercihim dunlop olucak eğer değilse continental'i tercih edicez.

turbo16
25-05-2010, 23:58
dunlop daha iyi bence ama toyo t1r heç fena degil