Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hd reciever

zübeyir
21-05-2010, 19:38
sizce en ii kalıtelı ve ozellık olan hangı marka acaba ? almayı dusunuyorum da.yardımcı olursanız sevınırm. TR de olmayan modellerde olursa olabılır yurt dısından getırme ımkanımda var.benım bıldıgım dream box varmış guzel olan baska alternatıf varmıdır acaba ?

Schumi
21-05-2010, 21:27
Hangi Digiturk mü DSmart mı. Card Sharing kullanıcakmısın. Kullanıcaksan bağlandığın server hangi tip protokol ile çalışıyor.

Seoul Hiremco X3 Turbo kullanıyoruz. Newcamd ile bağlı. Gayet güzel. HDMI bağlantılı. Gayet uygun. Tabiki bir Dreambox HD800 yerini tutmaz.

Yigit-Y
21-05-2010, 21:30
d-smart başarılı bir çok kanalını HD sunmakta...

TR de türkçe HD paralı malesef dream box bambaşka bir hadise bizim bir abimizde var 6 aylık 200 lira herşey açık maçları falan filan izleyebiliyor HD konusunda bir bilgim yok...

turbo16
21-05-2010, 21:32
dream box prof.bir ürün ugraşacaksan en iyisi ama çin alma sakın

alternatif olarak atalnta öneririm yeğenim aldı bende alacam:icon_tup:

zübeyir
21-05-2010, 21:37
ben digiturke kullancam.en ıyı dreambox demekkı:) amerıkadan getrtebılrm belkı o olursa dahaucuz cunkı abım gelıcez 1-2 aya onla getırtırı herhalde. pekı dream box ın model olarak yı bır serısı varmı dır acaba ?

Schumi
21-05-2010, 21:41
Dreambox Amerika'da buradan daha pahalı diye hatırlıyorum. Almanya menşeili bir ürün. Çinli çakmaları çok var. DS500 modelinin HD si ya çıkacaktı yakın zamanda yada çıktı. Ama önceden beri var olan HD modeli HD800 modeli.

Antalyalogy
21-05-2010, 21:42
Hangi Digiturk mü DSmart mı. Card Sharing kullanıcakmısın. Kullanıcaksan bağlandığın server hangi tip protokol ile çalışıyor.

Seoul Hiremco X3 Turbo kullanıyoruz. Newcamd ile bağlı. Gayet güzel. HDMI bağlantılı. Gayet uygun. Tabiki bir Dreambox HD800 yerini tutmaz.

Efendim ???:D:D:D

Türkçe konuşun yahu:hahaha::hahaha::hahaha:

turbo16
21-05-2010, 21:46
Dreambox Amerika'da buradan daha pahalı diye hatırlıyorum. Almanya menşeili bir ürün. Çinli çakmaları çok var. DS500 modelinin HD si ya çıkacaktı yakın zamanda yada çıktı. Ama önceden beri var olan HD modeli HD800 modeli.

aynen güvenilir bir satıcıdan alıp serverlarınıda anlasırsan daha iyi olur

zübeyir
21-05-2010, 21:47

valla bakıcam artık orada ucuz degılse baska bır arkadasım var dortmund ta onunla bı temasa gecebılırım :) benım suan hıc bır bılgım yok ozellıkler konusunda.bana model lazım suan arastırmam ııcın artık :)