Orijinalini görmek için tıklayınız : Nitto Legends Oynayan ?
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
12
13
dragonflydesing
27-05-2010, 22:32
Planda Evo alıcaktım fakat 2,000$ fazlaya herif turbolu supra satıyormuş bende kaptım hemen ve işte yeni bebeğim :D
http://i50.tinypic.com/2eq565g.jpg
http://i46.tinypic.com/25i88cp.jpg
gambit49
27-05-2010, 23:08
eski anilarim :D canlanio tekrar baslamamam lazim ya
onursumer
27-05-2010, 23:13
bende oynayım şunu ya hep duyuorum :D
Low-Rider
27-05-2010, 23:26
oh be mavi şehiri açtım sonunda
oh be mavi şehiri açtım sonunda
haha hayırlı olsun aga :D
ben çok yoğunum bu aralar yaw. sabah iş akşam nişan telaşı. haftaya nişan var kıçımın üstünde oturamıyom :D
hile yapmayın beyler günah haram çarpılırsınız bak :D :hahaha:
Cıhat YAVAS
28-05-2010, 07:33
haha hayırlı olsun aga :D
ben çok yoğunum bu aralar yaw. sabah iş akşam nişan telaşı. haftaya nişan var kıçımın üstünde oturamıyom :D
hile yapmayın beyler günah haram çarpılırsınız bak :D :hahaha:
öncelikle hayırlı olsun kardeşim :)
bende kasamıyorum bu aralar ya bu akşam bu akşam derken hep birşey çıkıyor ama herkes hzılandı en iyisimi başlıyım kasmaya
öncelikle hayırlı olsun kardeşim :)
bende kasamıyorum bu aralar ya bu akşam bu akşam derken hep birşey çıkıyor ama herkes hzılandı en iyisimi başlıyım kasmaya
hehe sağolasın aga.
senden ricam bana bi k24 full built setup bulabilir misin. kaç hp çıkarmışlar max acaba. bütün şehirler açık zadece en sondaki kapalı.
yani kırmızı-sarı-mavi-yeşil şehirler açık :)
Cıhat YAVAS
28-05-2010, 07:50
hehe sağolasın aga.
senden ricam bana bi k24 full built setup bulabilir misin. kaç hp çıkarmışlar max acaba. bütün şehirler açık zadece en sondaki kapalı.
yani kırmızı-sarı-mavi-yeşil şehirler açık :)
bulurum kanka da şehirlerin isimlerini yazamısın dur hatırladım toreno/newburge/crekside/vista sanırım bu şekilde liste
vay anasını 845 hp diyor eg-si için :D
http://www.nittolegends.com/community/showthread.php?t=138661
Cıhat YAVAS
28-05-2010, 07:55
845HP Honda Civic Si ( Hatch Back)
OEM Taillights
OEM Anti-sway bars
OEM Front Seat Set
OEM Engine Mounts
OEM Control Arms
OEM Torsion Bar
OEM Trunk and Rear Panel
Power Works Nagoya CF front lip
RL Design Vented Hood
RL Design Rear Bumper with exhaust
RL Design Side Skirts
OEM Race Harness
RL Design Roof wing CF
Power Works Nagoya JDM Style Corner lights
Nitto NT05
Custom Civic Side Graphics
Custom Civic Front Graphics
HRE C22 Black 17"
Takayami Pro SS Coilovers
Custom Civic Back Graphics
X Motorsports Traction Control
OEM Crankshaft
OEM Engine Block
Blowfish H80 Super Intercooler
Jetsun Freeze Fuel Cooler
TRM RS-Ti Titanium Piping 3.75"
Formuline Air/Fuel Controller
MNK Racing Spark Plug Cables
X Motorsports Pro Race Valves
Blowfish FI Valve Springs
Gasman G100 Fuel Pressure Regulator
Power Works Nagoya Stage 3 Camshafts
Netron Power Fuel Rail
Netron Oil Pump
Gugem Competition Oil Cooler Kit
Tokiya 2mm Head Gasket
Breeze Race Cam Gears
Tespo 800cc Extra-Flow Injectors
MNK Racing Inferno-Wrap
Motiv Ultra-Light Flywheel
Gasman 250 Shot Fogger
Formuline Single 10lb Carbon Fiber Bottle
J-Tech Tech-80 42 PSI Turbo
Enjin Elite Turbo Piping
Takayami Super-Flo Intake Manifold
X Motorsports Atomic Rock Battery
X Motorsports Xtreme Manifold
Enjin Tornado Intake 85mm
Techoline Pro Fuel Pump
Skoei Type-7 Connecting Rods
Onzo K7 Spark Plugs
Taxidy Type 2 Cylinder Head
Blowfish FI Low Compression Pistons
OEM ECU
Royal Purple Synthetic Lubricant Package
Autorock Super Lightweight Axle Set
FastFlow BigFlo Throttle Body
Takayami T472 Down Pipe
Kosen ProFlow Cat. 95mm
T-Grip Heavy Duty Clutch Kit
Tokiya Titanium Muffler
Enjin Super High Flow Kit
Mishimoto Performance Aluminum Radiator
Mishimoto Performance Low Temperature Thermostat
Mishimoto Liquid Chill Coolant Additive
Royal Purple Oil Filter
K24A2 (Engine)
5.400
2.600
1.600
1.100
0.800
0.650
FD 4.750
kısa sürede bulduğum en iyi setup
şu kolay para olayını buldunuz söliyin baride para kazanalım...
haklısınız biraz zevki kaçıyo ama çoğu kişi para kazanamadığı için oyundan soğuyo:icon_tup:
şu kolay para olayını buldunuz söliyin baride para kazanalım...
haklısınız biraz zevki kaçıyo ama çoğu kişi para kazanamadığı için oyundan soğuyo:icon_tup:
kolay para nerde :) 500 usd lik turnuva kasıp duruyoruz :)
Cıhat YAVAS
28-05-2010, 08:23
emre k24 mü yaptın şimdi sen?
evet aga eg nin üzerinde şu an k24 stcok olarak takılı :D
Cıhat YAVAS
28-05-2010, 08:46
evet aga eg nin üzerinde şu an k24 stcok olarak takılı :D
stock ne kadar sürede tamamlıyor şu anda 400mt yi acaba na mı takılsak k24 te
aga 13 küsürdü zannedersem geçmiş sayfalarda yazdım :)
oh oh 3 gün bakmayınca millet almış yürümüş :D takımlar filan
ya şimdi ben de oynıcam, hepinizi yenerim diye korkuyorum :p
Cihan Çizmeci
28-05-2010, 10:28
yani cihan bişey attın ortaya , söylemiceksen hiç yazma kendine sakla;)
Söylemediğimi kim söyledi.2 taktiği vardı ikisinide söyledim adama özelde.
Hem açık olarak burda yazmıcağımıda eklemiştim.
Bi dahakine kendime saklarım sadece ne demek istediğini anlayamasamda ;)
Bunu atan ben değilim hile hile yazan insan başka ben muhabbet açılana kadar bişey söylemedim :icon_tup:
Hile yapan yazsın o zaman ben yapmadığım şeyi yazmam tadı kaçmasın oyunun oynayalım işte düzgün düzgün istediğim bu.
Yanlış düşünüyormuşum gibi hava yaratmayın
Cıhat YAVAS
28-05-2010, 11:18
Bunu atan ben değilim hile hile yazan insan başka ben muhabbet açılana kadar bişey söylemedim :icon_tup:
Hile yapan yazsın o zaman ben yapmadığım şeyi yazmam tadı kaçmasın oyunun oynayalım işte düzgün düzgün istediğim bu.
hileyle filan zevki çıkacak oyun değil bu yavaş yavaş deneyerek deneyerek parça almak çok çok daha zevkli geliyor bana araçtaki değişimleri görmek vs. hile yapmak isteyen varsa buyursun yapsın 1 hafta kasar gene aynı specleri yakalarız
bu arada kanka bakınıyorumda k24 si yok olanlarda dünya para corvett mi alsam acaba:D:D
Cıhat YAVAS
28-05-2010, 11:19
ya şimdi ben de oynıcam, hepinizi yenerim diye korkuyorum :p
ne güzel işte tatlı rekabet gibisi varmı??
akucukdogan
28-05-2010, 11:57
hileyle filan zevki çıkacak oyun değil bu yavaş yavaş deneyerek deneyerek parça almak çok çok daha zevkli geliyor bana araçtaki değişimleri görmek vs. hile yapmak isteyen varsa buyursun yapsın 1 hafta kasar gene aynı specleri yakalarız
bu arada kanka bakınıyorumda k24 si yok olanlarda dünya para corvett mi alsam acaba:D:D
Ben yavaş işini sevmiyorum onun için bişeyler bakıyoruz :) Ayrıca ben en son cihana bi program sormuştum onun için yazmıştır özgür her neyse..
Olm ayrıca sendin bana hile bulursan söyle diye falan. :) Kanka gerçekleri konuşalım burda :D
Kaldı ki hile yapan bi adamı yakalamak imkansız bunu burdaki herkes biliyodur ;)
akucukdogan
28-05-2010, 12:01
Kanka sakin en son benim postumun üstüne yazmıştır özgür.. Sana programın adını bilgilerini falan sordum denemek için :)
Ben açık açık söylüyorum uzun uzun oturupta 500 falan kasmak bayıyor beni :)
Onun için bıraktım zaten oyunu bilmeyenlere yardıma adadım olm ben kendimi hayır duası alıyorum :D
Cıhat YAVAS
28-05-2010, 12:40
Ben yavaş işini sevmiyorum onun için bişeyler bakıyoruz :) Ayrıca ben en son cihana bi program sormuştum onun için yazmıştır özgür her neyse..
Olm ayrıca sendin bana hile bulursan söyle diye falan. :) Kanka gerçekleri konuşalım burda :D
Kaldı ki hile yapan bi adamı yakalamak imkansız bunu burdaki herkes biliyodur ;)
kanka ben sana hileyi bulunca bende hile yapıcam demedim ki hatta hatırlarsan ben bir kaç sayfa önceki postumda daha önce denediğimi zaten olmadığını söylemiştim
akucukdogan
28-05-2010, 12:41
Her neyse yavrum msne geldiğinde haber ver bi tane arabamız var 479 hp oldu 10.600 lerde yürüyor onunla bi ilgilen dicektim ;)
Cıhat YAVAS
28-05-2010, 12:45
Her neyse yavrum msne geldiğinde haber ver bi tane arabamız var 479 hp oldu 10.600 lerde yürüyor onunla bi ilgilen dicektim ;)
ne arabası kanka bu?
akucukdogan
28-05-2010, 12:48
ne arabası kanka bu?
Teg kanka b18c1 :D nossuz 10.60 stock şanzıman oranları vs vs :D
yaa bırakın hileyi falan :D
hileyle oynanan oyundan ne zevk alcaksınız.
akucukdogan
28-05-2010, 12:52
Emre sosyal mesaj vermesene :D Tamam bıraktık haram çalışıyoruz artık :D
Cıhat YAVAS
28-05-2010, 12:53
Teg kanka b18c1 :D nossuz 10.60 stock şanzıman oranları vs vs :D
ne ara aldın olum onu yedin demi bütün parayı:D:D
Cıhat YAVAS
28-05-2010, 12:54
yani paypal felan gerek yok :D:D
arıza çıkaracak o araba görürsünüz :D
akucukdogan
28-05-2010, 12:57
ne ara aldın olum onu yedin demi bütün parayı:D:D
Kanka akşama sana dediğim şeyi yapıyoruz merak etme :) ( Eg yada si almayı yani )
Orçun abiye destek oldum biraz sadece :)
Sen dediğimi söylesene ilk viteste inanılmaz lag oluyor.. Lag bitse sanki 10 snlere inecek gibi araba.. Ne yapabiliriz ?
yani paypal felan gerek yok :D:D
aga paypalı şey gibi düşün.
misal ben parça bulamıyorum ve tr deki imkansızlıklardan bıkıp usa ya gidiyorum :D o hesap yani ahaha.
sonra orda hurdacıdan bi eg-si alıp üstüne k24 koyuyorum :D tr de yapsam dünya masraf + zaman + parça eksikliği falan :D öyle düşünün yani ahaha
he ben gidipte 6-7 sec bi araba alsam paypaldan ozaman dediğin gibi olur :D
Cihan Çizmeci
28-05-2010, 13:00
+ Çizmeci :icon_tup:
Kanka sakin en son benim postumun üstüne yazmıştır özgür.. Sana programın adını bilgilerini falan sordum denemek için :)
Ben açık açık söylüyorum uzun uzun oturupta 500 falan kasmak bayıyor beni :)
Onun için bıraktım zaten oyunu bilmeyenlere yardıma adadım olm ben kendimi hayır duası alıyorum :D
Yok kanka Özgür'e laf edicek adam değilim az çok tanıyorum oda laf sokma babında dememiştir benimde öyle bir amacım olamaz tabiki.
Sadece hile ile oynanmasını istemiyorum bulacak olan kendi bulsun :icon_tup:
Aynen öyle kanka.Bende onu söylemeye çalıştım.
K20 olan var bi sürü kanka K24 zor ben hiç görmedim 2. el satılık.
Corvettenin parçaları çok pahalı olur kardeşim bence ;)
isterseniz integra full built k20 yi satayım size :D
sorunsuz 25 psi 440 hp :D
Ya beyler yeni başladım 17sn nin altına düşemiyorum ne olucak bu benim halim :D
Cihan Çizmeci
28-05-2010, 13:05
İşlerim çok yoğun sınavlarda var yarın ve pazar.Askerden daha çok kaçamıcam sırf geciktiriyim diye 2. üni açık öğretim yaptık oda bitti anasını satim :)
Bi yandan faturaları kesiyorum bi taraftan ders çalışıyorum beynim sulandı :)
Ben kaçar beyler 2 gündür oynayamıyorum zaten :)
Kolay gelsin size :) Oyunda maddiyat iyi benim 3. şehiride açar size yetişirim merak etmeyin planlara benide katın :D Pazardan sora ne isterseniz yapalım :D :D
Ara ara girerim yinede ;)
Cihan Çizmeci
28-05-2010, 13:06
Ya beyler yeni başladım 17sn nin altına düşemiyorum ne olucak bu benim halim :D
17 sn çok fazla stock araçla en fazla 16 falan çıkması lazım pati çektirmeden kalkmaya çalış :icon_tup:
Niye o kadar az verdiki :beuj: Bence bir yerlerde sıkıntı var abi :icon_tup:
ya tribe girdim gittim air intahe ile thorrtle body aldım :D
17 sn çok fazla stock araçla en fazla 16 falan çıkması lazım pati çektirmeden kalkmaya çalış :icon_tup:
Niye o kadar az verdiki :beuj:
sarı şehirdeki parçalarla bukadar verdi. he 35 psi da 480 verdi ama kullanmadım o şekilde her turnuva sonunda arıza çıkarttı, 25 psi+nos sorunsuz. zaten koydum garaja duruyo :D k24 le stock takılıyorum. canım sıkılıyo b18c1 N/A ile takılıyorum :D
Cıhat YAVAS
28-05-2010, 13:10
ne yapsın millet senin k20 teg ini b18c1 ler saplıyo :D:D
Cıhat YAVAS
28-05-2010, 13:11
İşlerim çok yoğun sınavlarda var yarın ve pazar.Askerden daha çok kaçamıcam sırf geciktiriyim diye 2. üni açık öğretim yaptık oda bitti anasını satim :)
Bi yandan faturaları kesiyorum bi taraftan ders çalışıyorum beynim sulandı :)
Ben kaçar beyler 2 gündür oynayamıyorum zaten :)
Kolay gelsin size :) Oyunda maddiyat iyi benim 3. şehiride açar size yetişirim merak etmeyin planlara benide katın :D Pazardan sora ne isterseniz yapalım :D :D
Ara ara girerim yinede ;)
kanka arayı soğutma :p
ne yapsın millet senin k20 teg ini b18c1 ler saplıyo :D:D
haha son gülen iyi güler, ben bilmiyomuydum b18 yapmayı :D acelem yok sakin sakin geliyorum. k24 ün ne verdiğini gördün :D
Cihan Çizmeci
28-05-2010, 13:40
kanka arayı soğutma :p
Tamam kanka :D
sarı şehirdeki parçalarla bukadar verdi. he 35 psi da 480 verdi ama kullanmadım o şekilde her turnuva sonunda arıza çıkarttı, 25 psi+nos sorunsuz. zaten koydum garaja duruyo :D k24 le stock takılıyorum. canım sıkılıyo b18c1 N/A ile takılıyorum :D
Bence daha sıkı bir güç vermesi lazımdı 2 market açıkken B18C5'te daha yüksek güç aldım 21 psi'da:beuj:
akucukdogan
28-05-2010, 13:41
Cihat arabaya bişiler yapsa bizim teg'de yürücek ama :D
Cıhat YAVAS
28-05-2010, 13:47
Cihat arabaya bişiler yapsa bizim teg'de yürücek ama :D
kanka iş yerindeyim giremiyorum ki oyuna akşama vericem kırbacı vericem kırbacı 9 lara düşürücem onu sen merak etme
Cıhat YAVAS
28-05-2010, 13:50
efe sende varmı bir gelişme?
akucukdogan
28-05-2010, 13:50
Harbiden efe kayıplarda :D supra aldı manita kovalıyo suprayla :D
gelişme yok bende , 2 gündür kafama yastık deymedi , işler fena yoğun .. :) bi taraftan da arabamla urağşıyorum fırsat olmuyor nittoya :)
en kısa zamanda dönücam ama sahalara :D
Cıhat YAVAS
28-05-2010, 13:53
gelişme yok bende , 2 gündür kafama yastık deymedi , işler fena yoğun .. :) bi taraftan da arabamla urağşıyorum fırsat olmuyor nittoya :)
aman işler iyi olsunda oyun tefarruhat
sahalara dönmenide sabırsızlıkla bekliyoruz saplıcak kimse kalmadı artık:D:D
ne o bana mı saplican :D
ayıp ayıp :)
akucukdogan
28-05-2010, 13:54
Sen anca suprayla donut yap :D ahahaha :D
Cıhat YAVAS
28-05-2010, 13:57
ne o bana mı saplican :D
ayıp ayıp :)
:D:D yok kıyamam ben sana sonuçta araban benim ellerimden geçti eskiden:D:D
Cıhat YAVAS
28-05-2010, 14:00
haha :D peki peki
olum sayi sen neden almadın 200sx oyunda var mis gibi yapardın kafandaki arabayı oyunda
Yok ya 16'nın altına düşemiyorum. Oyunu kavricam die işleride saldım zaten... :D Biraz çalışıp kaldiğim yerden devam edicem. Ancak 6$'ı nasıl arttırcam bilmiyorum . .. = /
Tamam kanka :D
Bence daha sıkı bir güç vermesi lazımdı 2 market açıkken B18C5'te daha yüksek güç aldım 21 psi'da:beuj:
çok setup denedim 420 verdi max :)
Cıhat YAVAS
28-05-2010, 14:03
çok setup denedim 420 verdi max :)
ben söylüyorum 2 şehir açıkken en sağlam alt yapı b18c5 te haa diğer şehirleri açınca k20 yada k24
emre bu arada şimdi ben k20 si alsam sendeki k24 ile takas yapsak üste para versem sen tekrardan k24 e çevirsen takas yaptığımızı olurmu acep:D:D
akucukdogan
28-05-2010, 14:04
ben söylüyorum 2 şehir açıkken en sağlam alt yapı b18c5 te haa diğer şehirleri açınca k20 yada k24
emre bu arada şimdi ben k20 si alsam sendeki k24 ile takas yapsak üste para versem sen tekrardan k24 e çevirsen takas yaptığımızı olurmu acep:D:D
Emre bide arabaya benzinde alsın kanka ahahahahahahhahaha :D
Cıhat YAVAS
28-05-2010, 14:06
Emre bide arabaya benzinde alsın kanka ahahahahahahhahaha :D
çok mu şey istedik olum k24 si a karşılık k20 si+keş para gıcır gıcır araba vericez
nasıl olcak o iş aga. bikaç incelik var diyodun anlatırsan olabilir :D
ahah şantaj spec :D
msn e gel aga cihat.
Cihan Çizmeci
28-05-2010, 14:09
2. Elciye girin trade ten private seçeneğini yazın sadece ama fiyat girmeyin fiyat girerseniz paranızdan komisyon kesiliyor al satta burdada vergi buldu bizi :D :D :D
Private'ı tıklayınca altta kutucuk açılacak oraya bir şifre yazsın satan.Alıcak olana şifreyi verir sadece o alabilir aracı.Aman dikkat edin yanlış yapmayın arabanız yatar :)
Anlamayana yada bilgi edinmek isteyene al satta detaylı bilgi verebilirim :)
Cıhat YAVAS
28-05-2010, 14:10
nasıl olcak o iş aga. bikaç incelik var diyodun anlatırsan olabilir :D
ahah şantaj spec :D
msn e gel aga cihat.
ne çıkarcı adamsın ya:D:D geliyorum msn e
Cihan Çizmeci
28-05-2010, 14:11
The SR20DET engine is now available for the '93 Nissan 240SX!Make sure to check out this motor at the Creek Side parts shop and see how it will improve your time on the track!
:D :D Spawn bu sana :D
Cıhat YAVAS
28-05-2010, 14:14
2. Elciye girin trade ten private seçeneğini yazın sadece ama fiyat girmeyin fiyat girerseniz paranızdan komisyon kesiliyor al satta burdada vergi buldu bizi :D :D :D
Private'ı tıklayınca altta kutucuk açılacak oraya bir şifre yazsın satan.Alıcak olana şifreyi verir sadece o alabilir aracı.Aman dikkat edin yanlış yapmayın arabanız yatar :)
Anlamayana yada bilgi edinmek isteyene al satta detaylı bilgi verebilirim :)
kanka nasıl yani şimdi ben tegi si ile takas yapabilirmiyim üste para vererek yada alarak??
Yaw arabaya turbo koydum . Takmadan oncede 220ps ti taktıktan sonrada 220ps hayalet turbo galıba :D Ne yapmam gerekıyor bılen varmıdır acaba?
turbo parçalarını garaja girip install etmen gerekli
turbo parçalarını garaja girip install etmen gerekli
Cok tesekkurler...
Cıhat YAVAS
28-05-2010, 14:29
k20 si yada b18c5 (450 bg) (fena ciğer) ile k24 si takaslanır :D:D
sizce evo 8 mi yoksa supramı alınır sağlamlık ve performans olarak ?
Cihan Çizmeci
28-05-2010, 14:58
kanka nasıl yani şimdi ben tegi si ile takas yapabilirmiyim üste para vererek yada alarak??
Kanka üstüne para verip alınmıyor takasta.Ama tanıdığınız insan olur karşınızdaki o zaman olur.
Diyelim ki Sen Eg istiyorsun.Karışılığında Teg'ini ver üstüne para vereceksin diyelim.
Karşındaki insan Eg'yi alır 2. elden uygun fiyata k20 li falanlar var yüklüler yada B serisi motorlu olanlar var onlardan alır birtane.Sonra 2. elden satılığa koyar fiyat yazmadan private seçeneğini seçer şifre yazar sonra özelden sana satılık ilanının şifresini verir.Sen girersin yazar şifreyi alırsın aracı.Ondan sonra aynısını sen teg için yaparsın.Tegin ilanını açarsın para yazmadan şifre koyarsın private yapıp karşındakine şifresini verirsin teg ona geçer.Böylece sende Eg karşındakinede teg i geçirmiş olursun.
Para işine gelince komisyona girmeden en güzel parasına yarışırsınız yazarsın mevlayı karşındaki seni geçer parada böylece ona geçmiş olur :)
Cihan Çizmeci
28-05-2010, 14:59
sizce evo 8 mi yoksa supramı alınır sağlamlık ve performans olarak ?
Bence ikisinide alma derim çünkü modlamak eper pahalı o araçları :icon_tup:
Paran varsa Mivec her zaman iyidir :)
evet TECHTURKEY team ı kurduk. 10 sec arkadaşları bekliyoruz :)
ya beyler oyun çok zevklide para biriktiremiyorum ayrıyetten bu zaman yarışının dışında bi yarışta yarışıp para kazanamazmıyız ya...
Bence ikisinide alma derim çünkü modlamak eper pahalı o araçları :icon_tup:
Paran varsa Mivec her zaman iyidir :)
şöle düşündüm.......
evo 4 çeker olduğundan kalkışta supra kadar sarmaz o yüzden evo alcam galiba
teg le biyere kadar şimdi k20 koysam k24 koyamıcam o yüzden ileriye dönük olarak yani 8-9 sec araba olsun diye evo diyorum:icon_tup:
suprada acayip hosuma gidiyo ama mantığımı dinliyip evo alcam galiba
hem 4 kapı ailecek rahatca bineriz :D
girmek için kredin yok falan diyor
Cihan Çizmeci
28-05-2010, 15:42
Geldim o zaman :D
Listeye ekleyin:
Cihan Çizmeci
Eg Si B18C5 464.38 Hp :D :D Sarı BBS Jantlı Basık :D :D
3. marketi açıp devam edicem Setup'lara şimdi işten çıkıp eve geçiyorum ;) :icon_tup:
Cihan Çizmeci
28-05-2010, 15:43
şöle düşündüm.......
teg le biyere kadar şimdi k20 koysam k24 koyamıcam o yüzden ileriye dönük olarak yani 8-9 sec araba olsun diye evo diyorum:icon_tup:
Kanka 2 şehir açık halde sadece B18C5'ten 464 hp çıkardım ve 10 sn koşuyor nossuz.
Bu kadar karamsar olma 3. şehirle direk 9 snlere ineriz diye tahmin ediyorum :icon_tup:
Evo ile falan uğraşma parça paraları ağır kaçar bakımları falan.Bence EK al swap ile devam derim.B18C5 daha tık demedi maşallah bende :icon_tup:
Kanka 2 şehir açık halde sadece B18C5'ten 464 hp çıkardım ve 10 sn koşuyor nossuz.
Bu kadar karamsar olma 3. şehirle direk 9 snlere ineriz diye tahmin ediyorum :icon_tup:
Evo ile falan uğraşma parça paraları ağır kaçar bakımları falan.Bence EK al swap ile devam derim.B18C5 daha tık demedi maşallah bende :icon_tup:
eyvallah kardeşim ek kasa alıyım ben zaten ikinci el almak zorundayım
belki b18c5 swap bulursam dahada iyi olur senden bi parça listesi rica edrim alınca:icon_tup:
Cıhat YAVAS
28-05-2010, 16:02
Kanka üstüne para verip alınmıyor takasta.Ama tanıdığınız insan olur karşınızdaki o zaman olur.
Diyelim ki Sen Eg istiyorsun.Karışılığında Teg'ini ver üstüne para vereceksin diyelim.
Karşındaki insan Eg'yi alır 2. elden uygun fiyata k20 li falanlar var yüklüler yada B serisi motorlu olanlar var onlardan alır birtane.Sonra 2. elden satılığa koyar fiyat yazmadan private seçeneğini seçer şifre yazar sonra özelden sana satılık ilanının şifresini verir.Sen girersin yazar şifreyi alırsın aracı.Ondan sonra aynısını sen teg için yaparsın.Tegin ilanını açarsın para yazmadan şifre koyarsın private yapıp karşındakine şifresini verirsin teg ona geçer.Böylece sende Eg karşındakinede teg i geçirmiş olursun.
Para işine gelince komisyona girmeden en güzel parasına yarışırsınız yazarsın mevlayı karşındaki seni geçer parada böylece ona geçmiş olur :)
kanka o zaman akşam yapıştıralım bana k20 si bir tane bbs olsun body kit olsun motor mühim değil ben yaparım
Cıhat YAVAS
28-05-2010, 16:03
benide alırmısınız acaba team a çok minnettar olurum alırsanız :D:D
dragonflydesing
28-05-2010, 16:06
şöle düşündüm.......
Bende ikisi arasında kalmıştım fakat çok uygun fiyata aldım benim suprayı,aldığım elemanda sağolsun iyi bakmış araca :) 80psi turbo var üzerinde ve 3. market ürünlerin en sağlamlarını almış,ben gayet memunum öneririm,evo alırsan 2.EL motoru döşeli al sağlam olan bi tane çok uğraşma derim birde aracın istediğin performans'a ulaşması biraz zaman alabilir senin için :)
bitane eg buldum ful stok k24 var üstünde 2-3 güne durursa onu alcam 40 k dolara :)
Bende ikisi arasında kalmıştım fakat çok uygun fiyata aldım benim suprayı,aldığım elemanda sağolsun iyi bakmış araca :) 80psi turbo var üzerinde ve 3. market ürünlerin en sağlamlarını almış,ben gayet memunum öneririm,evo alırsan 2.EL motoru döşeli al sağlam olan bi tane çok uğraşma derim birde aracın istediğin performans'a ulaşması biraz zaman alabilir senin için :)
iyice kararsız kaldım :( k24 eg de güzel güçler alırım ama 40.000 istiyolar supra bambaşka bi olay zaten
sana baya iyisi denk gelmiş :)
Bi taktik geliştirdim zamanımı 15.500 lere düşrüdüm.
Bu arada debriyajın tam kullanımı nedir yani ne işe yarıyo tam olarak. ben hiç dikkat etmiyorum.
dragonflydesing
28-05-2010, 16:16
iyice kararsız kaldım :( k24 eg de güzel güçler alırım ama 40.000 istiyolar supra bambaşka bi olay zaten
sana baya iyisi denk gelmiş :)
evet ya o açıdan çok iyi hem fiyat olarak hem donanım olarak harbiden kelepir 30.500$'e aldım,k24 iyidir eg'de geçen bi tanesi neredeyse geçiodu suprayı benim ama yanaşamıyorum k motorlara kötü bi mazim olduğundan :D
kakus burdaki pos pro arkadaslar lamerlerle ilgilenmiyorlar. 10sec altı sanal araban varsa o zaman kaale alırlar. Googleda yaz anlatımları var. Basit bir oyun
akucukdogan
28-05-2010, 16:17
Yazın lan benide :)
akucukdogan
28-05-2010, 16:21
Bi taktik geliştirdim zamanımı 15.500 lere düşrüdüm.
Bu arada debriyajın tam kullanımı nedir yani ne işe yarıyo tam olarak. ben hiç dikkat etmiyorum.
Debriyajın tam kullanımı şöyle. Çok yukarda olursa sarma şansın daha fazla. Çok aşşağıda olmasın. En yukarıya yakın kullanarak alıştırma yap derim ;)
dragonflydesing
28-05-2010, 16:22
ben cv'mi yolladım ulaşmıştır elinize :D
dragonflydesing
28-05-2010, 16:24
Oda açtım beyler Techturkey şifre 12345 biliyorsunuz zaten katılımınızı bekliyorum :D
Debriyajın tam kullanımı şöyle. Çok yukarda olursa sarma şansın daha fazla. Çok aşşağıda olmasın. En yukarıya yakın kullanarak alıştırma yap derim ;)
Teşekkür ederim.
aga gelen üyelik istekleri nerede görünüyor ?
Cıhat YAVAS
28-05-2010, 16:36
Yazın lan benide :)
bazı şartlar ve kurallar var
7sn altı olucak 0-400
nissan olmucak
50.000 dolar para olucak
arabanın rengi pembe olucak
bu 3 öğeyi sağlıyorsa seve seve alırız
olum liste hazır zaten kambersiz düğün mü olur lan :D:D
Cıhat YAVAS
28-05-2010, 16:37
aga gelen üyelik istekleri nerede görünüyor ?
kanka hiç bilmiyorum ki daha önce takım kurmadım biraz kurcala bulursun sanırım
valla aga sen yolladın mı istek ne yaptın ?
yada yarış odasında ben mi sana göndereyim gir bakalım deneyelim bi belki öyle bişey vardır :)
aga buldum kabul ettim, fakat listeye gelmedi daha
dragonflydesing
28-05-2010, 17:02
800hp'lik bi tane civic si coupe'a çatmışım 50$'ı kaybettikten sonra anladım :D
800hp'lik bi tane civic si coupe'a çatmışım 50$'ı kaybettikten sonra anladım :D
sen gine iyisin :) bana bitanesi 500 $ teklif etti adamın profiline baktım 1 tane bile yarış kazanmamış kabul ettim elaman 9.5 sec le bitirdi yuh dedim :D gitti 500$ :D
Low-Rider
28-05-2010, 17:06
bu lafın bana heralde cihat
benim kadar hiçbiriniz kasmıyodur heralde , dün mavi şehir için 1saat uğraştım
kolay para olsa işime gelir 1saat değil 5dakka uğraşırdım,kolay para kazanıp motora girişcek hlaim yok
oyunun zevki yarışarak tek tek deneyerek çıkıyor..
şöyle bi sıkıntım var benim şimdi araç yaklaşık 448 hp ama ben bu motorun için aldğım parçaları hangi şehirden aldığımı basıl anlıya bilirim?
mavi şehiri açıcamda oyüzden lazım bu sorunun cevabı
dragonflydesing
28-05-2010, 17:24
kolay para olsa işime gelir 1saat değil 5dakka uğraşırdım,kolay para kazanıp motora girişcek hlaim yok
abi ben 5 gündür uğraştım yeni araba alabilmek için :) elbette oyunun en zevkli hali para kasarak çıkıyor ;)
akucukdogan
28-05-2010, 17:38
Cihat ne şartı olm.. Ben onursal üyeyim fahri kurucuyum sen neyin peşindesin :D
Low-Rider
28-05-2010, 17:39
abi ben 5 gündür uğraştım yeni araba alabilmek için :) elbette oyunun en zevkli hali para kasarak çıkıyor ;)
aksini söylemedim zaten
başka yere çekiyolar o yüzden yazdım
akucukdogan
28-05-2010, 17:40
aksini söylemedim zaten
başka yere çekiyolar o yüzden yazdım
Löw sinirlenme bebeğim sinirlenme kaç hpsin sen de bakim 10snlik bi arabam var şuan :D
Low-Rider
28-05-2010, 17:41
10sn lere düştüysen deneriz akşam:)
akucukdogan
28-05-2010, 17:41
10sn lere düştüysen deneriz akşam:)
Bu arada msnden mi sildin sen beni yoksa benim pc'mi yanlış söylüyor :)
Low-Rider
28-05-2010, 17:42
pc'in yanlış söylüyor offline duruyorum şimdi bak online oliyim:D
şöyle bi sıkıntım var benim şimdi araç yaklaşık 448 hp ama ben bu motorun için aldğım parçaları hangi şehirden aldığımı basıl anlıya bilirim?
mavi şehiri açıcamda oyüzden lazım bu sorunun cevabı
varmı bilen?
akucukdogan
28-05-2010, 17:49
Usta şimdi bak.. Hani yarışıyosun ya nickinin yanında kırmızı varsa kırmızı şehirdesin turuncu varsa turuncu şehirdesin :)
Cıhat YAVAS
28-05-2010, 17:53
hayır özgür sana itafen söylemedim sadece zevkinin hile ile değil kasarak çıkacağını anlatmak istiyoruz zaten hile felan olduğuda yok oyunda çok daha önceden denemiştim oradan biliyorum yoksa hile yapılsada gene araçlar maksimum 1 hafta ara ile aynı speclerde gezecek anlış anlaşıldıysam kusura bakmasın kimse kimseyi hile yapıyor diye suçladığım yada yargıladığım yok haddime değil sadece zevki hilesiz çıkar
ayrıca sen denemekten en zevk aldığım speclerdeki araca sahipsin akşama gelde deniyelim:D:D
akucukdogan
28-05-2010, 17:54
hayır özgür sana itafen söylemedim sadece zevkinin hile ile değil kasarak çıkacağını anlatmak istiyoruz zaten hile felan olduğuda yok oyunda çok daha önceden denemiştim oradan biliyorum yoksa hile yapılsada gene araçlar maksimum 1 hafta ara ile aynı speclerde gezecek anlış anlaşıldıysam kusura bakmasın kimse kimseyi hile yapıyor diye suçladığım yada yargıladığım yok haddime değil sadece zevki hilesiz çıkar
ayrıca sen denemekten en zevk aldığım speclerdeki araca sahipsin akşama gelde deniyelim:D:D
Ya hile muhabbetini açtığıma pişman oldum he.. Ortada olmayan bi hile var zaten neyin tartışmasını yapıyoruz ki :)
Cıhat YAVAS
28-05-2010, 17:55
Cihat ne şartı olm.. Ben onursal üyeyim fahri kurucuyum sen neyin peşindesin :D
neyin peşinde olucam kanka gerçekten böyle düşünüyorsan msn i biliyorsun konuşuruz
Cıhat YAVAS
28-05-2010, 17:56
Ya hile muhabbetini açtığıma pişman oldum he.. Ortada olmayan bi hile var zaten neyin tartışmasını yapıyoruz ki :)
kimsenin tartıştığı yokki zaten ortada yapılabilecek hile yok nasıl hile var kalkışta vs senin kendinin yapabileceğin hileler var onlarıda zaten çoğu kişi çözdü
akucukdogan
28-05-2010, 17:58
neyin peşinde olucam kanka gerçekten böyle düşünüyorsan msn i biliyorsun konuşuruz
Konuşmaya gerek yok kanka ben takımdayım bitti gitti :D
kimsenin tartıştığı yokki zaten ortada yapılabilecek hile yok nasıl hile var kalkışta vs senin kendinin yapabileceğin hileler var onlarıda zaten çoğu kişi çözdü
Tamam işte yavrum benim nema problema :D
Cıhat YAVAS
28-05-2010, 18:25
despe kabul etmedin mi kanka takım isteğini
Cihan Çizmeci
28-05-2010, 18:26
S.a. yarış camiası :D :D Hanginiz bana 9 sec lik araba borçlu :D Nerde o kel hani şu tıra çarpıp takla atan :D :D Arabamı getirsin :D
aga tekrar yollayın isteklerinizi
özgür cihan sizde yollayın
Cıhat YAVAS
28-05-2010, 18:28
yolladım kanka
Cihan Çizmeci
28-05-2010, 18:28
aga tekrar yollayın isteklerinizi
özgür cihan sizde yollayın
Tamam abi geliyorum :) :icon_tup:
Gönderdim birde mektup yazdım :D :D :hahaha:
Cihan Çizmeci
28-05-2010, 18:30
Ben 3. şehri açıp biraz setup kasıyım :D :D
akucukdogan
28-05-2010, 18:31
Tamam abi geliyorum :) :icon_tup:
Gönderdim birde mektup yazdım :D :D :hahaha:
Lan banada anlatın ben nasıl yollucam :D
ben k24 yapıcam bu gece işim çıkmazsa :D
hesapladım 17000 usd tutuyor
10000 var zaten :D
akucukdogan
28-05-2010, 18:32
ben k24 yapıcam bu gece işim çıkmazsa :D
hesapladım 17000 usd tutuyor
10000 var zaten :D
Takım isteği nerden nasıl yapılıyor anlatın biriniz :D
ben kabul ettim cihan ve cihat. sizinde tekrar onay vermeniz gerekiyor olabilir mi ?
akucukdogan
28-05-2010, 18:37
ben kabul ettim cihan ve cihat. sizinde tekrar onay vermeniz gerekiyor olabilir mi ?
Emre bende orcuns nickiyle gönderdim o benim kabul et sen onuda ;)
Bide CanSR20DE nickiyle gondericem onuda kabul et..
orçunla cihanıda kabul ettim.
cihat listeye eklendi. takım lideri yaptım :D
Cihan Çizmeci
28-05-2010, 18:39
Search e gel kanka ordan Teams a tıkla Techturkey yaz ;)
Cıhat YAVAS
28-05-2010, 18:45
kanka bir daha yollasana istek sen
takım üyelerine hile olmayan ama işe yarayan bir taktik vericem :D
belki yapmış olanınız vardır :D
Cıhat YAVAS
28-05-2010, 18:51
ahahaha benden öğrendi
akucukdogan
28-05-2010, 18:53
Tamam kanka girdim bile ;)
Emre yavrum benden ala hileci mi var takımda ahahahha ben varken gerek yok böyle şeylere :D
ahahaha benden öğrendi
yok aga bu başka bişey :)
cihan tekrar istek gönder aga.
orçunla cihat eklendi listeye
benim arabamda 13.7 lerde gidio alırmısınız benide takıma ? :D
Cıhat YAVAS
28-05-2010, 18:59
takıma herkesi alıcaz zaten takımda herkesin rütbesi belli olucak
akucukdogan
28-05-2010, 19:01
Aynen benim rütbem hileci :D fjdsfdhkfsd :D
Cıhat YAVAS
28-05-2010, 19:03
Aynen benim rütbem hileci :D fjdsfdhkfsd :D
birde arkadaşlar takıma üyelik yolladığınız zaman 0-400 sürenizide mesaj olarak yazın ona göre ayarlama yapalım
Cihan Çizmeci
28-05-2010, 19:03
Gönderdim 3. ye :D Benim 10 sn lerde ama yakın zamanda 9.4 9.5 e inerim kesin çünkü 3. şehiri açtım :icon_tup:
Ludacris
28-05-2010, 19:05
SR20DE; arkadaş naptın benim pc de senin adın yazıyor :D
oyundayım şuan
Cıhat YAVAS
28-05-2010, 19:10
Gönderdim 3. ye :D Benim 10 sn lerde ama yakın zamanda 9.4 9.5 e inerim kesin çünkü 3. şehiri açtım :icon_tup:
kanka gelde halladelim şu araba işini
akucukdogan
28-05-2010, 19:10
SR20DE; arkadaş naptın benim pc de senin adın yazıyor :D
oyundayım şuan
Anlamadım ki ne demek istediğini :D
Cıhat YAVAS
28-05-2010, 19:12
Anlamadım ki ne demek istediğini :D
gene ne hile yaptın demek istiyo:D:D
Ludacris
28-05-2010, 19:16
:hehe: demek istediğim oyundayım, elimden tutun, ufak bi k20 b18 falan kenarda 2-3 aracınız vardır. bi kaçını bana verin al sat yapayım para kazanrız ;)
TT grubunu buldumda bişey yapamadım LUDAIDRIS nikneymim grup mrup toplu bişeyler varsa bizde dahil olalım :)
Cihan Çizmeci
28-05-2010, 19:18
kanka gelde halladelim şu araba işini
Kanka şuan 500 dolarım var :D Ben 2 gündür yırtınıorum araba bul alalım diye :)
Hatta senin için açmadım 2 gündür 3. şehiri.10 dk önce açtım 3. şehiri para oraya gitti kanka :(
Mahçup oldum bak şimdi senin yüzünden sana :o :icon13:
akucukdogan
28-05-2010, 19:21
:hehe: demek istediğim oyundayım, elimden tutun, ufak bi k20 b18 falan kenarda 2-3 aracınız vardır. bi kaçını bana verin al sat yapayım para kazanrız ;)
TT grubunu buldumda bişey yapamadım LUDAIDRIS nikneymim grup mrup toplu bişeyler varsa bizde dahil olalım :)
Araba al sat işlerinden sorumlu arkadaşımız aşşağıda yazısından alıntı yaptığımız arkadaşımız o ilgileniyor ben hile ve para kısımlarıyla ilgileniyorum :D
Hatta senin için açmadım 2 gündür 3. şehiri.10 dk önce açtım 3. şehiri para oraya gitti kanka :(
Yavrum kankalarım cihan ve cihat para işini ciddi ciddi bana bırakın. Ne kadar para gerektiğini söyleyin ben hallederim ;) 2 araba için banada alıcaz :D
Cıhat YAVAS
28-05-2010, 19:26
estafurullah asıl ben mahçup oldum benim yüzümden:(
k24 bulamadım adam gibi olanlar dünya para isitiyor zaten oldukça az lar doğru zamanı denk gelince alırız acelesi yok zaten yeterince hızlı şu anda tegim
tekrardan kusura bakma kardeşim 2 gün oyaladım seni:(
Cihan Çizmeci
28-05-2010, 19:29
estafurullah asıl ben mahçup oldum benim yüzümden:(
k24 bulamadım adam gibi olanlar dünya para isitiyor zaten oldukça az lar doğru zamanı denk gelince alırız acelesi yok zaten yeterince hızlı şu anda tegim
tekrardan kusura bakma kardeşim 2 gün oyaladım seni:(
Yok kanka ne demek oyalanmak ne kelime :) ben seni bekliyordum cevap gelmeyince 10 dk ile kaçırdık birbirimizi :) Canımız saolsun sorun değil :)
Kanka biriktirir alırız sorun değil ;) Hatta Despe alır 6000 daha fazla veririz ona k24 koyarda verir.Ama onu yüklemeside biton para biliosun kanka :icon_tup:
Araba al sat işlerinden sorumlu arkadaşımız aşşağıda yazısından alıntı yaptığımız arkadaşımız o ilgileniyor ben hile ve para kısımlarıyla ilgileniyorum :D
Yavrum kankalarım cihan ve cihat para işini ciddi ciddi bana bırakın. Ne kadar para gerektiğini söyleyin ben hallederim ;) 2 araba için banada alıcaz :D
Tamam kanka sen öle diosan öyle olsun :) Team'e orti para atılıo sanırım bi bakmak lazım
Usta şimdi bak.. Hani yarışıyosun ya nickinin yanında kırmızı varsa kırmızı şehirdesin turuncu varsa turuncu şehirdesin :)
dostum hangi şehirde olduğumu biliyorum da arabanın parçalarını hangi şehirden aldığımı görmek istiyorum :)
yani ilk şehirden aldığım parçayla yarışıyorum belki o parçayı 3. şehirden almak istiyorum inş anlatabilmişimdir:)
Cihan Çizmeci
28-05-2010, 19:31
dostum hangi şehirde olduğumu biliyorum da arabanın parçalarını hangi şehirden aldığımı görmek istiyorum :)
yani ilk şehirden aldığım parçayla yarışıyorum belki o parçayı 3. şehirden almak istiyorum inş anlatabilmişimdir:)
Hmmm :) Öyle bişey yokta kanka şunu yap.Setup yazdığında yanınıa hangi şehirden neyi aldığını yazarsan bir dökümanın olur :)
eee göndercez takıma girmek icin uyelik 100 credits dio :S
Ludacris
28-05-2010, 19:32
skyline ile yürüdüm :hehe:
16sn pist sürem :D
adamın 8
Cıhat YAVAS
28-05-2010, 19:33
Yok kanka ne demek oyalanmak ne kelime :) ben seni bekliyordum cevap gelmeyince 10 dk ile kaçırdık birbirimizi :) Canımız saolsun sorun değil :)
Kanka biriktirir alırız sorun değil ;) Hatta Despe alır 6000 daha fazla veririz ona k24 koyarda verir.Ama onu yüklemeside biton para biliosun kanka :icon_tup:
Tamam kanka sen öle diosan öyle olsun :) Team'e orti para atılıo sanırım bi bakmak lazım
despe ile takas yapacaktık ama başka k24 yapamıyor bu sefer despe point yokmuş 2.el eli yüzü düzgün bir k24 denk gelir elbet acelemiz yok temiz olsun öz olsun
takıma ortak para yatırılıo takım lideri yapıcak ayarlamaları ben şu anda 400 dolar yatırdım yatırmayada devam ediyorum akşama 50.000 lazım:D:D
akucukdogan
28-05-2010, 19:34
Tamam yavru para işlerini ben hallederim işte çok fena kasıyorum bu aralar halk ekmek gibi para dağıtıyorum :D ahahaha :D
Bende diyorum ki sana yarış yaparken üstünde bi renkli nokta olur hangi renkte ise o şehirdesin..
Hangi şehirden aldığına gelince üstteki shop'a tıklarsan kırmızı şehir sağ altta shop yazar ona tıklarsan turuncu şehirden alırsın ;)
Cihan Çizmeci
28-05-2010, 19:37
Tamam bende bi bakıyım takıma ;)
Ben hala takımda değilim anlamadım :)
Cıhat YAVAS
28-05-2010, 19:42
bu arada takıma para yatırınca faizleniyo para
Cıhat YAVAS
28-05-2010, 19:44
kanka velet gözüküyor şu anda kapatıp açmayı denesene
akucukdogan
28-05-2010, 19:44
Kanka kendi nickine tıkladığında takımın sayfasında accept falan çıkıyodu ordan yapcan sanırım senin kendininde onayı gerekiyor.
bu arada takıma para yatırınca faizleniyo para
Nasıl yani daha geniş bi anlatım yap artık şu takım olayına :)
Cıhat YAVAS
28-05-2010, 19:47
Kanka kendi nickine tıkladığında takımın sayfasında accept falan çıkıyodu ordan yapcan sanırım senin kendininde onayı gerekiyor.
Nasıl yani daha geniş bi anlatım yap artık şu takım olayına :)
kanka 800 küsür dolar apra yatırdım şu anda 900 dolar gözüküyor baktığımda
Cıhat YAVAS
28-05-2010, 19:48
100 dolar faiz vermiş hesapladım şimdi
akucukdogan
28-05-2010, 19:49
100 dolar faiz vermiş hesapladım şimdi
ashhfjksahfjkshdfjksdjkfhsdkfsd zor olmadı dimi kanka hesaplamak :D
Cıhat YAVAS
28-05-2010, 19:50
ashhfjksahfjkshdfjksdjkfhsdkfsd zor olmadı dimi kanka hesaplamak :D
hesap amkinesi kullandım küsüratları hatırlamıyordum o yüzden dedim sende yatır para:D:D
Cıhat YAVAS
28-05-2010, 19:53
velet onayladım sende onayla
Tamam onlayladım..Bu arada ilk mesajım buraya oldu beni affedin :o
Cihan Çizmeci
28-05-2010, 19:56
Kanka bu arada aklınızda olsun sakın oem Katalitik Konventörünüzü değiştirmeyin Oem de çok daha güzel güç veriyor ;)
Bunu gözden kaçırmış olabilirsiniz bir deneyin :icon_tup:
Cıhat YAVAS
28-05-2010, 19:57
cihan hala gözükmüyorsun kanka
Cihan Çizmeci
28-05-2010, 19:58
cihan hala gözükmüyorsun kanka
Kanka bir daha yollar mısn iptal ettim yanlışlıkla :icon_tup:
Cıhat YAVAS
28-05-2010, 19:59
Kanka bu arada aklınızda olsun sakın oem Katalitik Konventörünüzü değiştirmeyin Oem de çok daha güzel güç veriyor ;)
b18c5 içinde geçerlimi acaba
bu arada oldu kanka onayla
Cihan Çizmeci
28-05-2010, 19:59
Tamamdır bu iş :)
b18c5 içinde geçerlimi acaba
bu arada oldu kanka onayla
Zaten ben B18C5 kullanıyorum kanka :icon_tup:
Cıhat YAVAS
28-05-2010, 20:01
kanka hala gözükmüyon
edit:kapatıp açmak gerekiyormuş
Cihan Çizmeci
28-05-2010, 20:08
Elinize ne kadar fazla para geçerse atın derim.Ama kalkıpta biri sömürmesin lütfen beyler ;)
Kimin ne ihtiyacı varsa alsında abartmadan :) Gidip şehir açmaya alınmasın çok gerekli parça olur vs tamamda ;)
Cihan Çizmeci
28-05-2010, 20:09
Bu arada Takımın resmini değiştirsenize :) Tech'in amblemini yapabilirsiniz :icon_tup:
akucukdogan
28-05-2010, 20:11
Elinize ne kadar fazla para geçerse atın derim.Ama kalkıpta biri sömürmesin lütfen beyler ;)
Kimin ne ihtiyacı varsa alsında abartmadan :) Gidip şehir açmaya alınmasın çok gerekli parça olur vs tamamda ;)
Aynen para sömürme işini abartmamak lazım zaten herşey görünüyor kim ne kadar yatırmış almış falan ;)
Cıhat YAVAS
28-05-2010, 20:12
ben para çekemiyorum bile :D:D
akucukdogan
28-05-2010, 20:13
ben para çekemiyorum bile :D:D
Çekersin kanka withdraw mraw bişey var tıkla ona miktarı yaz :D
Cıhat YAVAS
28-05-2010, 20:18
Çekersin kanka withdraw mraw bişey var tıkla ona miktarı yaz :D
kanak ebdne disburse yazıo çözeriz akşama
Cıhat YAVAS
28-05-2010, 21:01
şimdi özgürle denedik acayip keyifli bir yarış oldu teşekkür ederim akrdeşim geldiğin için
akucukdogan
28-05-2010, 21:12
O değilde benim motor neden kırılıyor durmadan.. Küfretcem ama artık :D
Low-Rider
28-05-2010, 21:14
aynen cihat zevkliydi baya
can senin b18in motor listesini koysana bakyim ne eksik
akucukdogan
28-05-2010, 21:43
Millet haberiniz olsun takımdan para çekiyorum motor ikinci kere kırıldı...
Parça listesi : Suprec x-2 Block : 650$
N'S racing n647 H gaskets : 190$
Hunter B spec valves :325$
838 dolar tamir masrafı totalde 2003 dolar yapıyor. 2100 dolar alınıyor tarafımdan en kısa zamanda eklenecektir :)
Low-Rider
28-05-2010, 22:01
şu an farkettim ki oem intake manifoldla yarışıyomuşum::D
+26hp daha geldi 488 oldum
edit
biraz daha gelişti 556hp
nossuz 9.4
akucukdogan
28-05-2010, 22:58
nossuz 10.007 ayrıca son 100 metre redline gidiyorum finishe geldiğim hız ise şaka gibi 118 mph :)
Arabam sadece 485 hpcik :D
No race gas :D
beyler oyuna bende katıldım bi manyak olarak grubunuza alırsanız sevinirim
ağalar custom şanzıman aldım ayarları direkt alırken mi yapıoruz yoksa başka bir olay daha mı wardır?
yaw ben aracı turboladım ama turnuva alamıyorum geçtiğim halde.
Bu Dial in olayı nedir arkadaşlar?
akucukdogan
29-05-2010, 02:56
Dial'in olayı şudur.
Diyelim ki aracın 12.000 yapıyor. Ama sürekli 12.000 yada 12.100 12.200 hep bu aralarda..
Sen 12 nin altına hiç düşemiyorsun. O zaman 11.999 yazarsan turnuvaları kazanırsın. Tabi sürekli aynı şekilde yürümen gerekiyor ;)
siz takım mı kurdunuz_???
akucukdogan
29-05-2010, 03:19
siz takım mı kurdunuz_???
Yes yavrum :D
Kaç sn'sin sen bu arada ?
10.9 saniye 372 hp turbo 35 psi b16a2 civic si coupe
14saniye 198hp n/a integra.
bndegiriyim şu takıma
adsl kesildi pazartesiye kadar netim yok kaaktan takılıyorum salı günü design finalimden snr tam gaz sizlerleyim hedef güzel yürüyen bi k24
nasıl katılıyoruz takıma ???
akucukdogan
29-05-2010, 03:39
Takım kaptanımız olmadığı için onaylayamıcak şimdi :D despe'nin burda olması lazım :D
ee ne zmn onaylıcak nasıl katılıyoruz...
Tamam yavru para işlerini ben hallederim işte çok fena kasıyorum bu aralar halk ekmek gibi para dağıtıyorum :D ahahaha :D
Bende diyorum ki sana yarış yaparken üstünde bi renkli nokta olur hangi renkte ise o şehirdesin..
Hangi şehirden aldığına gelince üstteki shop'a tıklarsan kırmızı şehir sağ altta shop yazar ona tıklarsan turuncu şehirden alırsın ;)
eyvallah bro şimdi anladım çok saol :icon_tup:
Cıhat YAVAS
29-05-2010, 10:00
Takım kaptanımız olmadığı için onaylayamıcak şimdi :D despe'nin burda olması lazım :D
takım kaptanı benim:D:D kurucu despe bende onaylayabiliyorum üyelikleri sadece para işinden despe sorumlu
bende oynuyordum biaralar şimdi yeniden yükleyip başlayacağım tekrar ama takım kurduysanız arkadaşlar adının yazabilirimisiniz ben ilk sayfadan ileriye doğru dolaştım ama göremedim
oyuna gırılmıyo ..... sorunmu var acaba
Aracıma 3,25" iki parça TRM REw egzoz monifoltu aldığımda;
4" steel down pipe
E35 turbo exhaust monifolt
XM intercooler
alpha 1 5 psi turbo ve
alpha 1 turbo piping
ile uyuşmadığını söylüyor... sorun hangi parçada 9 - 10 saniye koşan bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum ?
k20a2 motor çok çabuk yıpranıyor yıpranmayı geciktirmek için ne yapabılırım?
aslında çabuk yıpranmıyo......
yıpranmasının sebebi senin motor iöçin aldığın parçaların kalitesiz olmasından kaynaklanıyo...
aldığın parçaları 2. veya 3. şehirlerden alırsan oldukça sağlam olur
burda 400+ hp lerde bakım yapmayan araçlar mevcut
teşekkürler 2.sehirden internalleri alınca düzeldi teşekkürler takıma katılabilirmiyim? 11 sn falan şuan..
rica edrim... takıma herkez alıncak galiba sen istek gönder onlar kabul ederler girdikleri zaman
banlamıslar benı a.q ne ayak bu ???
peki nerden istek gonderiliyo bulamadım :( :D
haritadan team hq gir teams a tıkla kutuyo Techturkey yaz takım çıkar orada join diceksin :)
dedım :D sanırım 100sc istiyo :D tamamlayıp geliyorum :D
Bu paranın altındaki P ve SC' nin anlamları nedir...
Bende oyun başladığından bu yana P = 0 , SC = 1 gözüküyor
Bi de alttaki soruma cevap verecek olan yok mu ??
4" steel down pipe
XM intercooler
alpha 1 5 psi turbo ve
alpha 1 turbo piping
ile uyuşmadığını söylüyor... sorun hangi parçada 9 - 10 saniye koşan bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum ?
p=points gerçek parayla alınıyor
sc= seviye gibi bişey sankı saygı :D yanlıs bılıyosam duzeltın lutfen
4" steel down pipe
XM intercooler
alpha 1 5 psi turbo ve
alpha 1 turbo piping
motorun ne ?
zaten 5 psı turboyla 9-10 sec koşman imkansız
4 inçlik down pipe kullanmışsın o turboya bu down pipe çok büyük
su 100sc olmasa olmazmı :D çok uğraştırıcak sankı :( :)
Bu paranın altındaki P ve SC' nin anlamları nedir...
Bende oyun başladığından bu yana P = 0 , SC = 1 gözüküyor
Bi de alttaki soruma cevap verecek olan yok mu ??
yunus turbo manifoldu soküp turbo bağlantısı olmayan manifold takman imkansız..
akucukdogan
29-05-2010, 15:19
orcun abi bende baktım şimdi süresiz olarak bitmiş.. :(
bu 100 sc ne ya...allah askına 100 nasıl oluck bu bnm bi 10 oluo bi 9 a inio..
vallaha ya olmasın 100sc :D bende 13gıbı bıseyde kaldı oyle :D
snnki 13 olmuş yine bnmli 10 oluo 6 ya düsüo snr 9 oluo snr 10 oluo snr tekrar 9 oluo saçmalık ...
orda millet cheer boo seçse bı yarısta baya artabılyo ama kımse secmıyo demekkı :( üff :D sınır oldum
oda açıyorum 3 dakika snr gelin kapışalım cheer boo fln bassın millet...
techturkey
12345
beklerim
geldım ama gerı kapatmıssın sanırım
evet kapattım tekrar açım mi
gelicekmisin 10 yarış yaparız
açtım...beklerim sifre aynı isim aynı...
olur gelirimde bırbırımıze o seyden yapılmıyo ama :D bırımızın puanı artar dıgerımızın azalır? mecburen
Arkadaşlar sonunda 424hp oldum ama k20a2 yeniden kolay yıpranmaya başladı 3.şehirimi açmalıyım?
Cihan Çizmeci
29-05-2010, 18:36
Arkadaşlar sonunda 424hp oldum ama k20a2 yeniden kolay yıpranmaya başladı 3.şehirimi açmalıyım?
Sıkıştırmanı düşür kardeşim sorun yaşamazsın kolay kolay.
yahu arkadaslar bırı benı bu oyunda banlamıs baska bır nıckten gırmeye calısıyorum bu seferde dıyokı bılgısayardan banlısın fılan falan bu sorunu nasıl cozebılırız ya bılgısı olan varmı=?
Low-Rider
29-05-2010, 19:53
hangi parçaların kırıldığına bağlı 3.şehre geçmen işe yarıyabilir
ben 556hp oldum 3.şehre geçtim,556 olduktan sonra blok piston ıvır zıvır ne varsa kırıldı değiştirdim.ama 5-6yarışta bir valve lar cortluyo 3.şehirde çare olmadı
dragonflydesing
29-05-2010, 19:58
mavi bölgeyi açtım ama suprama mavi bölgedeki gövde parçalar'ını alamıyorum sadece puan var para kısmı yok ?
Low-Rider
29-05-2010, 19:59
Bazı parçalar öyle,ya member olman gerekiyor yada parayla puan satın alıp o şekilde alabiliyorsun
Cıhat YAVAS
29-05-2010, 20:00
özgür deniyelim mi?:D:D
Cıhat YAVAS
29-05-2010, 20:01
hangi parçaların kırıldığına bağlı 3.şehre geçmen işe yarıyabilir
ben 556hp oldum 3.şehre geçtim,556 olduktan sonra blok piston ıvır zıvır ne varsa kırıldı değiştirdim.ama 5-6yarışta bir valve lar cortluyo 3.şehirde çare olmadı
kanka artık b18c1 in sınırlarını zorlamaya başladın normaldir diğer şehride açtıktan sonra k20 ye geme zamanın gelmiş demektir
Low-Rider
29-05-2010, 20:02
kanka artık b18c1 in sınırlarını zorlamaya başladın normaldir diğer şehride açtıktan sonra k20 ye geme zamanın gelmiş demektir
Aynen sınırlar zorlanıyor artık.
+600hp de sıkıntı oluyor demiş zaten b18 kullanıcıları nitto forumlarında psi kıstım öyle kullanıyorum şimdi ama çok yavaş geliyor:D
Cıhat YAVAS
29-05-2010, 20:12
Aynen sınırlar zorlanıyor artık.
+600hp de sıkıntı oluyor demiş zaten b18 kullanıcıları nitto forumlarında psi kıstım öyle kullanıyorum şimdi ama çok yavaş geliyor:D
bende diğer şehiri açıcam araba sevdasından vezgeçtim 200 300 salise için değmiyecek araba almaya gittiği yere kadar b18c5 ile devam
creekside ı açınca 550 bg civarı oluyor b18c5 gene sıkıntısız olan setup ile hedefim 500 bg bakalım
Cihan Çizmeci
29-05-2010, 20:17
500 ü geçtim kanka ben çoktan :) B18C5 ile 3. şehirde :)
Sıkıntı ok sorun yok :D Ama nedense Boost açamıyorum 25 psi'dan sora onu anlamadım :/ 30 psi basamıyorum motora :/
Cıhat YAVAS
29-05-2010, 20:18
10000 dolar kadar eksiğim kaldı akşama bende 500 leri görürüm sanırım:soru:
Cihan Çizmeci
29-05-2010, 20:20
10000 dolar kadar eksiğim kaldı akşama bende 500 leri görürüm sanırım:soru:
Kanka komple setup yapmadım sadece bir iki gıdıkladın mı geçiyor zaten :icon_tup:
Cıhat YAVAS
29-05-2010, 20:21
Sıkıntı ok sorun yok :D Ama nedense Boost açamıyorum 25 psi'dan sora onu anlamadım :/ 30 psi basamıyorum motora :/
hangi turbo var üstünde şu anda kanka?
Low-Rider
29-05-2010, 20:23
bende diğer şehiri açıcam araba sevdasından vezgeçtim 200 300 salise için değmiyecek araba almaya gittiği yere kadar b18c5 ile devam
creekside ı açınca 550 bg civarı oluyor b18c5 gene sıkıntısız olan setup ile hedefim 500 bg bakalım
araba değiştirmek gereksiz bencede , herşeye baştan başlamak gibi o yüzden ilk başta k20 almak yerine turbo yaptım
mavi şehre geçince , turuncu şehirden egzoz sistemini büyüttüm ve fuel systemde ne varsa aldım 556hp olunca internal yetmedi onuda mavi şehirle çözdüm:D
Cihan Çizmeci
29-05-2010, 20:24
Walla 25 psi vardı üstünde şimdi 30 taktım 3. şehirdekini zaten 30 luk bitane turbo var kanka :) 2. Şehirin üstüne 3 parça ekledim son durum bu tam setup değil para kasmam lazım ama sınavlardan hiç oturamıyorum :/
Sheet bu şuanki...
http://img687.imageshack.us/img687/8610/502hp.png
Cihan Çizmeci
29-05-2010, 20:25
araba değiştirmek gereksiz bencede , herşeye baştan başlamak gibi o yüzden ilk başta k20 almak yerine turbo yaptım
mavi şehre geçince , turuncu şehirden egzoz sistemini büyüttüm ve fuel systemde ne varsa aldım 556hp olunca internal yetmedi onuda mavi şehirle çözdüm:D
Maşallah Özgür emeğine sağlık :) :icon_tup:
Cıhat YAVAS
29-05-2010, 20:25
Exhaust:
Takayami 95mm Open Race Pipe
Fireshield Racing Thermo Wrap
Kosen Supreme Exhaust Muffler 100mm
N's Racing N1 Piping Kit 100mm
Takayami T238 Down Pipe
Blowfish E65 Turbo Exhaust Manifold
ForcedInduction:
DaBest Signature Series XR B.O.V.
DaBest Signature Series XL4 Intercooler
Blowfish R Series Piping
Dabest Signature Series B100X 25psi Turbo
kanka birde bu setupu dene
Low-Rider
29-05-2010, 20:26
Maşallah Özgür emeğine sağlık :) :icon_tup:
Eyvallah Cihan:)
Bu psi sorunun benzerini despe de yaşamıştı galiba , aldığı turbo nun değeri kadar basamıyordu
Cıhat YAVAS
29-05-2010, 20:28
mavi şehiri açmak artık farz oldu:D
+güzel bir setupla yakandayım özgür kaçışın yok benden:D
artık sana yapacağım tek bir hareket olacak oda bu:heyoo::heyoo::heyoo::heyoo::heyoo::heyoo:
Cihan Çizmeci
29-05-2010, 20:31
Exhaust:
Takayami 95mm Open Race Pipe
Fireshield Racing Thermo Wrap
Kosen Supreme Exhaust Muffler 100mm
N's Racing N1 Piping Kit 100mm
Takayami T238 Down Pipe
Blowfish E65 Turbo Exhaust Manifold
ForcedInduction:
DaBest Signature Series XR B.O.V.
DaBest Signature Series XL4 Intercooler
Blowfish R Series Piping
Dabest Signature Series B100X 25psi Turbo
kanka birde bu setupu dene
Kanka şuan setup değişikliğine gidemem yazdım bile kağıda bi onu uygulıyım zaten param yok :D :D Oturup kasmam lazım oda anca salı belki çarşamba :D Şimdi bak programıma :D
1 bu gece 1000 lik ve 600 lük motorlarla denicez Arda ile büyük ihtimal.
2 anca gece geliriz eve yatarım
3 sabah sınav 9 da çıkarım eve gelir çalışırım
4 2.30'ta yine sınavlar var 4 te biter çıkar çocukların yanına geçerim arabalarla dolaşılır
5 p.tesi işe gideerim ayın son günü raporlamalarım var Çaykur'a da rapor yazıcam yaklaşık 200 sayfa çünkü prim satış raporlarıda ayrı onlarda bi 100 desen :D P.teside öldüm :D
6 Salı günü Arda ile Antalya ya gidebilirz hayır işi için :D :D
7 kaldı çarş :D
ben 560 hp sıkıntısız kullanıyorum b18c1 i ama artık k20 turbo zamanı geldi geçiyo cepte 5 kuruş yok :D
Cihan Çizmeci
29-05-2010, 20:32
Eyvallah Cihan:)
Bu psi sorunun benzerini despe de yaşamıştı galiba , aldığı turbo nun değeri kadar basamıyordu
Walla çözmek lazım onu boost açsam işler çok değişecek alt yapı hazır ama basamıyorum :/ Anlamadım :/ Boost Controller mı yetmiyor diye aptal bi düşüncedeyim ama başka bi ihtimal kalmadı herşey tamam :(
Low-Rider
29-05-2010, 20:32
mavi şehiri açmak artık farz oldu:D
+güzel bir setupla yakandayım özgür kaçışın yok benden:D
artık sana yapacağım tek bir hareket olacak oda bu:heyoo::heyoo::heyoo::heyoo::heyoo::heyoo:
euheuh yap bakalım yeni setup'ı deneriz :)
Cıhat YAVAS
29-05-2010, 20:33
Kanka şuan setup değişikliğine gidemem yazdım bile kağıda bi onu uygulıyım zaten param yok :D :D Oturup kasmam lazım oda anca salı belki çarşamba :D Şimdi bak programıma :D
1 bu gece 1000 lik ve 600 lük motorlarla denicez Arda ile büyük ihtimal.
2 anca gece geliriz eve yatarım
3 sabah sınav 9 da çıkarım eve gelir çalışırım
4 2.30'ta yine sınavlar var 4 te biter çıkar çocukların yanına geçerim arabalarla dolaşılır
5 p.tesi işe gideerim ayın son günü raporlamalarım var Çaykur'a da rapor yazıcam yaklaşık 200 sayfa çünkü prim satış raporlarıda ayrı onlarda bi 100 desen :D P.teside öldüm :D
6 Salı günü Arda ile Antalya ya gidebilirz hayır işi için :D :D
7 kaldı çarş :D
kanka o kadar maratonun içinde birde oyuna vakit ayırıyorsun ya tebrik ederim:icon_tup:
Cıhat YAVAS
29-05-2010, 20:35
Walla çözmek lazım onu boost açsam işler çok değişecek alt yapı hazır ama basamıyorum :/ Anlamadım :/ Boost Controller mı yetmiyor diye aptal bi düşüncedeyim ama başka bi ihtimal kalmadı herşey tamam :(
birisi daha sorun yaşamıştı bu şekilde sanırım filtre ile çzöülmüştü sıkıntı filtreleri değiştirmeyi dene birde
Intake:
Takayami ZR8 Super Flow Air Filter
Enjin Tornado 95mm Intake