Orijinalini görmek için tıklayınız : Sti Sorunsalı
Arkadaşlar linkteki araç hakkında bilgisi olan var mı? Aracı bu haftaiçinde almayı düşünüyoruz bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-impreza-kusursuz-subaru-sti/detay
bana kalırsa alınacak son araba bostancı sanayide hatrı sayılır bi süre yattı motoru kırıktı daha sonra nasıl yapıldı motoru bilmiyorum..ama sti ın düşeceği son nokta heralde oxigin jant ve magnex egzoz ötesi yok bu iki parça herşeyi anlatmaya yeter sanırım
Teşekkürler kardeşim doğru söylüyosun motoru yeni yapılmış diyo bende tereddütteyim
redbaron
22-05-2010, 17:50
ORJİNAL BADY KİT sunu yazdimi bende bitti is:D
ORJİNAL BADY KİT sunu yazdimi bende bitti is:D
aynen :icon_tup:
arabayı bizim burada ' çekmeköy ' gece birkac kez görmüştüm , sanırım bir arkadaşını bırakıyordu.bıraktıktan sonra 1. kesici 2. kesici uzuyordu :D
2006 yilinda bostancida galeride gormustum, kaportada okadar cok gocuk vardiki, kelesle taranmis havasi yaratmisti bende :D
seviyorum bu siteyi :D anında herşeyi çıkıyor ortaya :D
StyleALP
22-05-2010, 18:53
seviyorum bu siteyi :D anında herşeyi çıkıyor ortaya :D
+1 :D Güncelika. :D
" BADY KİT " iyiymiş. :D:D
Ludacris
22-05-2010, 19:09
kaçırma bence ama aklını :)
kefilim ama araç rezilliğine :D
Arkadaşlar linkteki araç hakkında bilgisi olan var mı? Aracı bu haftaiçinde almayı düşünüyoruz bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-impreza-kusursuz-subaru-sti/detay
bug eye istiyorsan.Tork garajda var bir adet satmayı düşünüyorlar en azından ne olduğunu söylerler.
[url]http://image5.sahibinden.com/photos/11/80
kickboxer
22-05-2010, 22:00
bostacı sanayıde goruyorum 1 yaz boyu yattı sonra cıktı rodajda gazlandı kol fln cıkarmıstı sanırım sanayı tayfasından bırısı almıstı bu arabayı sekman atıp motor yapıyolardı sen dusun benım bıldıgım 3. motor yapılısı gene sekman kestırıp takmıslardır kesın
Komple boyandı diye biliyorum bende FVZ93 plakasıda
bende Bostancı sanayinde çok yattığına şahidim... sağlam olsa o kadar yatmazdı. vardr bi sorunu ki o kadar ay yattı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-impreza-2002-model-subaru-impreza-sti/detay
dikkat et bu araçta pertten toplama, 5 parça boya var diye yazmış. Neden yalan sölerler anlamam :S
initial-D
23-05-2010, 01:25
arkası bug eye değil zaten
arkası bug eye değil zaten
önemli degil o ankarada bi çok bug eye zamanında yapmıştı bi stop takımı al deigştir hiç sorun degil.
ilginize tesekkurler arkadaslar
bahadırtelli
23-05-2010, 13:06
bende daha önce görüşmüştüm sahibiyle ben arabanın yattığı yerin ordaki iş merkezlerinden birinde çalışıyorum onun için orda duruyor demişti 1-2 yıl önce
toprak123
26-05-2010, 15:07
sizin neyin varki başkasının malına eleştiriyosunuz herkes sallıyo bişeyler yok araba bostancı sanai de yatmış ben orda çalışyorum çok bilmişler araç yetkili serviste yapılıdı faturalarıyla duryo leşmiş sizin bindiginiz yada hayatanızda binemediginz seyleride biliyorum çogunuzda beni tanıyo bu size yeter....
bende Bostancı sanayinde çok yattığına şahidim... sağlam olsa o kadar yatmazdı. vardr bi sorunu ki o kadar ay yattı
Yatarken bütün site görmüş herhalde bende yatarken görmüştüm iş bankasının önünde :)
sizin neyin varki başkasının malına eleştiriyosunuz herkes sallıyo bişeyler yok araba bostancı sanai de yatmış ben orda çalışyorum çok bilmişler araç yetkili serviste yapılıdı faturalarıyla duryo leşmiş sizin bindiginiz yada hayatanızda binemediginz seyleride biliyorum çogunuzda beni tanıyo bu size yeter....
araç sahibimisin ?
Hoşgeldiniz, benim arabam nasıl acaba biliyosunuz madem?:beuj:
toprak123
26-05-2010, 20:45
siz beni arabamı nerden tanıyosunuz bir gurup veletin yaptıgı muhabbete bak arabam bostantıcı sanai de yatıyomus ben orda çalışıyorum aracamıda oraya park etmem dogal yok arabam tornacıdamıs arabam yetkili serviste yapıldı faturalarıyla duruyo szin o *** atıgınız jant 2500 euro sen o kadar parayı bi arada görmeşindir binemedigin şeyler çamur atmaktan vaz geçin
toprak123
26-05-2010, 20:47
araç sahibiyim
DogukanB
26-05-2010, 21:15
oxigin jant mı 2500 euro ?
Jam da Joker
26-05-2010, 21:25
siz beni arabamı nerden tanıyosunuz bir gurup veletin yaptıgı muhabbete bak arabam bostantıcı sanai de yatıyomus ben orda çalışıyorum aracamıda oraya park etmem dogal yok arabam tornacıdamıs arabam yetkili serviste yapıldı faturalarıyla duruyo szin o *** atıgınız jant 2500 euro sen o kadar parayı bi arada görmeşindir binemedigin şeyler çamur atmaktan vaz geçin
2500 euroyu bir arada görmeyi geç, senin arabana istediğin parayı sadece motor içine harcayanını gördüm ben bu sitede o nasıl olucak ?
araç sahibiyim
tahmin etmişdim, eğer aracın dediğin kadar temiz ise diyeceğin tek şey araca ciddi alıcı varsa alsın götürsün istediği servise... ama aksine bişey çıkarsa bu kadar kişinin dediği gibi hoş bir durum olmaz, tabi şuda var her malın her fiyattan alıcı vardır ;)
Eray Yümsel
26-05-2010, 21:31
seni küçükken çok ezmişler sanırım istersen 2500euro ver o senin zevkin senin paran bize göre o jant bir boka benzemiyosa yapabilcek neyin var de baham bana
ahuau akşam eğlencesi çıktı :D
Paranın havası atılır mı ? Varsa var , sen o jantı takabiliyorsan tak biz takamıyosak bize kalsın . Nedir 2.500 euro deyip hava atmaya çalışmalar . Ayıp , en azından biz böyle gördük .
bugeyeları bende sevdiğimden dolayı takip ediyorum aşağıda linkini verdiğim arabanın bilgileri doğrultusunda temiz gözüküyor hatta askere gitmicek olsam ben düşünüyordum istersen bir gözat....
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-impreza-2002-bugeye-sti/detay
sayın araç sahibi genel konuştuğunuz için cevap verme gereği duydum... başlık sahibi sormuş millette kullağına geleni ve gördüğünü yazmış. sizde haklı olabilirsiniz onlarda ama kimseye hakarette bulunmaya hakkınız yok... eğer konu en pahalı arabaya binmekse en pahalı araba sizin olsun ama mevzu saygı ve insanlıksa o bizlerde mevcut. çoğu motor modifiyesine yönelen kişi (bu sitede oldukça mevcut) ucuz araçlarla pahalı araçlara ders vermenin zevkinin bambaşka olduğunu bilir... belki aramızda dediğiniz gibi 2500€yu birarada görmeyende vardır onu bir günde harcayanda... dünyanın en fakir insanını bile hiç bir zaman paranızla yeremezsiniz. iş yeriniz sanayideyse bu durumda sanayide tanıdıklarınız mevcut demektir yani bu durumda kimsenin oxigin jantı 2500€ ya satmadığını bilmeniz gerekir. sanırım bilmiyormuşsunuz ki o parayı siz vermişsiniz... umarım aracınız dediğiniz gibidir ve öyleyse istediğiniz paralara inşallah satarsınız fakat değilse de umarım kimsenin bedduasını almazsnız...
saygılar...
kickboxer
26-05-2010, 21:36
seni cok yakın tanıyan ınsanları tanıyorm cok sordum arabanı motorcuları arattım (ugur) sanzumanın ıcın. araban ıcın bı kere topladın toplar toplamaz senı caddede gordum sonra gene yattı araban sonra boyandı hatta sanzumanı sıfır topladıgını bıle bılıyorum.Parcalra ıcınde duruyoDU koltugun ustunde yakından bıle baktım bosver sen celallenme
Onurkk06
26-05-2010, 21:38
seni küçükken çok ezmişler sanırım istersen 2500euro ver o senin zevkin senin paran bize göre o jant bir boka benzemiyosa yapabilcek neyin var de baham bana
jantlar da zaten hiç yakışmamış zaten eşofmanın altına sivri burun kösele gibi olmuş:D
Sercan Keklik
26-05-2010, 21:39
cok heycanlandım
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-impreza-2002-bugeye-sti/detay
bu araçda hoş değil ;)
bu araçda hoş değil ;)
ilan detaylarına bakarak güzel olduğunu sanıyodum :) subaruyu subaru sahibinden daha iyi kimse bilemez ;)
2. gönderdiğinin ön plakası ne kadar kötüymüş öyle :D Standart plakalar daha güzel , kendi boyamış gibi duruyo :):)
DogukanB
26-05-2010, 21:59
jantta 2500 euro olsa :D
RottingChrist
27-05-2010, 02:48
bu şekilde sorgu yapmak anladım ki pek hoş olmuyor. özellikle bilmeden sallayan birisi çıkarsa araç sahibinin kızması çok doğal. benim arabam da iş yerinin önünde yatıyor sıkıntı mı bu? kesiciye giriyormuş. bu araç girmeyecek ben mi gireceğim.
toprak123
27-05-2010, 12:48
ben jantın fiyatını burda çok bilmişler yazdım .... aracımı orada yazdıgım gibi belden aşagı komple boyatım zevkim için resimleride duruyo boynırkende neden boyattıgım belii... burda hala dnkü çocuklar knuşuyo benim orjinal jantlarımda duroyo satıcam kişeye onları vericem orjinal janatlar sıfır gibi oldgugu için satıgım kişi alsın diye saklıyorum beni caddeken gazlaken nasıl görüyonuz anlamıyom cadde mi yatıp kalkıyosunuz kırk yılda bi o araçla caddeye iniyom hem motoru dandik araba öyle gidermi ...aracımım alacak kişi istedigi servse götürsün yetki servis faturasıyla yapıldıgı belli kaportaya baktırsın ..yok arka spotları orjinal degilmiş neremle gülecegimi şaşarıdım bu arkadaş hayatın subaru stı görmemiş demek :)
ben jantın fiyatını burda çok bilmişler yazdım .... aracımı orada yazdıgım gibi belden aşagı komple boyatım zevkim için resimleride duruyo boynırkende neden boyattıgım belii... burda hala dnkü çocuklar knuşuyo benim orjinal jantlarımda duroyo satıcam kişeye onları vericem orjinal janatlar sıfır gibi oldgugu için satıgım kişi alsın diye saklıyorum beni caddeken gazlaken nasıl görüyonuz anlamıyom cadde mi yatıp kalkıyosunuz kırk yılda bi o araçla caddeye iniyom hem motoru dandik araba öyle gidermi ...aracımım alacak kişi istedigi servse götürsün yetki servis faturasıyla yapıldıgı belli kaportaya baktırsın ..yok arka spotları orjinal degilmiş neremle gülecegimi şaşarıdım bu arkadaş hayatın subaru stı görmemiş demek :)
eğer bana diyosan senin yaşın kadar sti ve subaru kullandım koçum :icon_tup:
toprak123
28-05-2010, 20:42
hiç şüpem yok koçum baya bilgilisin :)
TYPERHAKAN
28-05-2010, 21:05
arkadaşlar birbirinizi kırmayın,her araba sahibine değerlidir.
Merhaba Toprak hocam,
Madem araç yetkili serviste yapıldı, mümküne motorun nasıl toplandığı hakkında bilgi verir misiniz? 92.25 mm veya 92.50 piston mu takıldı yoksa Sti Short Block mu aldınız?
redbaron
28-05-2010, 22:43
birakin ya ugrasmayin hic yorum yapmaya degmez 2500 euronun lafini yapan ve onu cok birseymis gibi goren ve milleti kucumseyen, ama dunyadan haberi olmayan bir insan icin bu konu bos kalsin bence.
Ben cidden merak ediyorum yaklaşık 5000 euroyu sadece kapağa gömdüm diye, bilsem jant alırdım valla. Bir de ecuya verdiğim paraya acıyorum, doğru ya bu araba şekil arabası ben yanlış kullanıyorum. Suatçım ne diyorsun bu duruma?
valla Gürselim biz boş işlerle uğraşmışız beyindir şanzumandır bunlar boş şeylermiş al jantı ver boostu git biraderim :)
Hacı lan ben hatırladım bi 5000 dolar da şanzumanda yatıyor lan bizim. Hacı gel yarın Herko Janta gidek de şu 2500 dolarlık janttan alak..
S.Özeren
28-05-2010, 23:01
Bu jantlar mı 2500 euro ? Hangi bulunmaz madenden çıkmışlar :hahaha:
Bu jantlar mı 2500 euro ? Hangi bulunmaz madenden çıkmışlar :hahaha:
Emekli Japon Mühendis bu jantları yapmış daha sonra kör olmuş diyorlar. :D:D
gormeyen kalmasin lutfen ;
http://img15.imageshack.us/img15/5769/goruntu212001.jpg
:icon_tup::icon_tup::D artık bi arada görmedim diyemez kımse :D:D
sakimert
28-05-2010, 23:26
Ordan bi deste at da jant alalım...:D
Hacı lan ben hatırladım bi 5000 dolar da şanzumanda yatıyor lan bizim. Hacı gel yarın Herko Janta gidek de şu 2500 dolarlık janttan alak..
tamamda hacı ben o kadar para vermem oxinlere herkoya work te37 yada o.z alleggerita sipariş verelim :D
Sti'cı arkadaş sanıyorum artık hatasını anlamıştır. Paranın ve imanın da kimde olduğu belli değildir. Arabası hakkında yapılan yorumlara cevap vermek pek tabii ki hakkı fakat karşındakini ezerek yapmak hakkı değil. O söylediği parayı spor salonuna veren bile vardır aramızda..
tamamda hacı ben o kadar para vermem oxinlere herkoya work te37 yada o.z alleggerita sipariş verelim :D
Lan daha yeni Adnan Racing aldım ben, hemi de 700 dolar bayıldım, bu jant Sti jantına benziyor zaten, alıp suya koysak büyümez mi? :D:D
Hahahah :D Gardaş madem çok paran var satma arabanı çek garaja ne olacak 42.500 tl ha olmuş ha olmamış:D Bayılıyorum senin gibi tiplere 3 kuruş para biriktirip zar zor bi araba alıyosunuz ondan sonra tüm forumu ezmeye calışıyosunuz.
Sti'cı arkadaş sanıyorum artık hatasını anlamıştır. Paranın ve imanın da kimde olduğu belli değildir. Arabası hakkında yapılan yorumlara cevap vermek pek tabii ki hakkı fakat karşındakini ezerek yapmak hakkı değil. O söylediği parayı spor salonuna veren bile vardır aramızda..
lutfen ama desıfre olmak ıstemıyorum...
redbaron
28-05-2010, 23:40
bigecede yiyende vardir:D
bigecede yiyende vardir:D
haber verden yıyorlar ıse onların ayıbıdır...:)
Tünay konuyu devraldı ben aradan çekiliyorum :D :D
Techturkey'de geçilen hiç bir dalga cevapsız kalmaz yeğen !
O söylediği parayı spor salonuna veren bile vardır aramızda..
Şimdi ben deşifre oldum olmadı bu :D tavuga ve proteine yılda verdiğim parayı açıklarsam borsa sallanır ona göre :hahaha:
Acaba oxigin jant mi alsam yanlis mi yapiyorum..
hddsheriff
29-05-2010, 00:10
jant a 2500 veren "BADY KİT" 'e kaç para harcamıştır merak ediyorum :D
Eray Yümsel
29-05-2010, 00:12
Şimdi ben deşifre oldum olmadı bu :D tavuga ve proteine yılda verdiğim parayı açıklarsam borsa sallanır ona göre :hahaha:
Acaba oxigin jant mi alsam yanlis mi yapiyorum..
500$ a alıp 2500$ a bunun gibilere satsak baya iyi para kazanırız :hehe:
S.Özeren
29-05-2010, 14:43
benim araçtan tenekeler kaldı onlarıda 1000 euro ya verim sana :)
Plaka FVZ93 ise (:
Hakkaten hiçbirşeyi yokmuş ortalama 13.000 gibi bir hasar kaydı gözüküyor :)
Sıra No Hasar Tarihi Hasarın Yapıldığı Yer Hasar Açıklama
2 26.11.2005 - Kasko 4.324
1 28.01.2006 - Kasko 8.204
Toplam Hasar(TL) : 12.528
üstüne birde ikibinbeşyüz avroluk jant varmış ya la :D
toprak123
30-05-2010, 15:55
[QUOTE=Caesar;1434973]Hahahah :D Gardaş madem çok paran var satma arabanı çek garaja ne olacak 42.500 tl ha olmuş ha olmamış:D Bayılıyorum senin gibi tiplere 3 kuruş para biriktirip zar zor bi araba alıyosunuz ondan sonra tüm forumu ezmeye calışıyosunuz.[/QUOTE
fazla aracım oldugu için satıyorum senin gibiler babasına yalvararak arablır haddini bil de konuş ... senin gibi konuşanlar olmasa kimse burda olmaz zaten agzı olan konuşuyo torba degil ki büzesin...
Eray Yümsel
30-05-2010, 16:01
kardeş kaç gündür cebelleşiyosun da tanımadıgın adamlara yok baba parası ile aldın yok hayatınızda 2500€ jant gördünmü hayatında sti a bindinmi falan diyosun da burdakilerin çoğu senın arabana yolda görse bakmaz yani başka forumlarla karıştırma burayı. ceaser e baba parası ile araba almışsın diyosunda o adam kendi parasıyla aldığı arabasını satsa su anda senın aracından 2 tane alır ;) sen akıllı ol akıllı konuş mantıklı konuş ki adam yerine koyalım seni.
toprak123
30-05-2010, 16:06
hahahahahahaahah
Eray Yümsel
30-05-2010, 16:06
ağzını kapat gülerken
Konuyu baştan sona zevkle okudum :) Gercekten çok keyifliydi :)
ilanı görmedım ama herkez fvz den bahsedıo sanırım:D
arkadasım kusura bakma seni tanımam ama uslubun bıraz yanlıs kimseye böle davranmanı tavsıye etmem arac sahıbı olabılırsın alacak olan arkadaş açmıs bı konu diğer arkadaşlarda yorum yapmış bu sitede herşey var ne istersen ama dostane şekilde sen de kalkıp herkese haksızlık ediyosun arabayı alacak olan kişi zaten bu yorumlara dayanarak almıycaktır belkide gelip görmek isteyecektir bende 2 sene önce aldım hiç bilmediğim bi aracı kimseyede sormadım almadan öncede belki 3-4 tane baktım içime sinen aracı aldım forumda açmış olsaydım konuyu kötüleseler bile gidip bakardım kaybedecek bişey yok çünki sende araç sahibi olarak konuşma tarzını bıraz daha farklı kullanırsan ıyı olur galiba yeni üye oldun veya bu konuyu görünce üye oldun zannedersem ama adminlein dediği gibi bazı kurallar var arkadaşım senin burda bi avuç velet dediğin insanlar senden büyük olabilir burası bir paylaşım sitesi herkez istediği konuyu açar paylaşır sende sinirlenmeden kimseye hakaret etmeden kendini savunursun.....
semprimena
06-03-2011, 19:26
KUSURSUZ SUBARU STI sahibinden.com'da (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-impreza-kusursuz-subaru-sti/detay)
Konu hortlamış:soru:
valla hiç tarihe bakmadım sulhinin arkasından yuruduk...:)
kardeş, hakan abi burda bişey sölemiş ve sana mutevazi davranmiş bak...
ben hiç subarunun ezilmesini kötu olmasınıda istemem,cuunku bene fanatiğim subaru fanatiğin anladın mı..
ama görünen köy kılvauz istemez araba 2002 sti öle iğrenç jant üstünde öle bi iğrenc boya ve kurcalanmadık yerı kalmayan biri yay mı ne kesık arkasına yaslanmiş bir kasa yanı anlıycan okeyı atmiş dönuyo..o yuzden sen orda calıştığın yerdeki arabadan zaten benım haberım var ve benı subaru konusunda cok iyi bilirler ..kı evosu olsun hondası olsun bildıklerımı acıklamam alcak adam baksın göstersın die anladın mı..