dragonflydesing
23-05-2010, 14:07
Bilgisayarım için uzun süredir sorunsal açmıyorum arkadaşlar çünkü cuma günü kendisi virüslerle olan yaşam mücadelesini yitirmiş durumda :D Oturum açıldıktan 1dk fln sonra kendi kendine kilitleniyor,artık yenileme ve format vakti geldiğini düşünüyorum,zaten haziranda yenileyecektim fakat 2-3 haftası daha vardı :) Bilgisayarımı aşağıdaki parçalarla toplamayı düşünüyorum ama parça öneriniz varsa değerlendirmek istiyorum arkadaşlar.Bilgisayarıma alıcağım yeni parçalar Kasa,Ram,Ekran Kartı,Harici HDD.
Üzerindeki Anakart Gigabyte GA-945GCM-S2L modeli ve üzerinde 2800mhz İntel Core 2 Duo işlemci var,anakartım çok iyi değil ama onu sonra değiştirmeyi düşünüyorum şu anda parçalar için 750TL ayırabilirim,kafamda almayı düşündüğüm modeller.
THERMALTAKE VB6430BWS SWING KASA SİYAH 430W = 150TL
2 GB DDR2 1066MHz XTREEM DARK CL5 SOĞUTUCULU (TEAM) RAM = 130 TL
1 TB (3.5) WESTERN DIGITAL MYBOOK ESSENTIAL = 180 TL
Ekran kartı konusunda karasız kaldım Gigabyte GA-945GCM-S2L anakartıma uyabilecek 300TL'ye kadar olan ekran kartı önerilerinizi ve diğer alacağım parçalar hakkındaki görüşlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.Ekran kartı konusunda yeni oyunların hepsini performanslı bi şekilde çalıştırabilecek bir şey arıyorum.
Üzerindeki Anakart Gigabyte GA-945GCM-S2L modeli ve üzerinde 2800mhz İntel Core 2 Duo işlemci var,anakartım çok iyi değil ama onu sonra değiştirmeyi düşünüyorum şu anda parçalar için 750TL ayırabilirim,kafamda almayı düşündüğüm modeller.
THERMALTAKE VB6430BWS SWING KASA SİYAH 430W = 150TL
2 GB DDR2 1066MHz XTREEM DARK CL5 SOĞUTUCULU (TEAM) RAM = 130 TL
1 TB (3.5) WESTERN DIGITAL MYBOOK ESSENTIAL = 180 TL
Ekran kartı konusunda karasız kaldım Gigabyte GA-945GCM-S2L anakartıma uyabilecek 300TL'ye kadar olan ekran kartı önerilerinizi ve diğer alacağım parçalar hakkındaki görüşlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.Ekran kartı konusunda yeni oyunların hepsini performanslı bi şekilde çalıştırabilecek bir şey arıyorum.