Orijinalini görmek için tıklayınız : 306 GTI sorgusu ?
arkadaşlar bu aracı bilen tanıyan varmı aramızda nedir ne degildir
http://www.sahibinden.com/bu_fiyata_bu_temizlikte_gti_yok_-95WQQaXQQ25742479WQQpXQQdisplayitem
serhat306
23-05-2010, 18:03
bılgıyı ne yapıcan melıh on tarafı cok kotu toplanmış...
abi geçmişi lazımda bize ondan arıyoruz bilgileri
bılgıyı ne yapıcan melıh on tarafı cok kotu toplanmış...
önü bi garip duruyo yazcaktım sonra vazgeçtim :)
İlan bilgisinde 2000 aşağıdaki bilgide 2001 yazmış o ilgimi çekti benimde :) Zaten araç kazasız olsa 96binde 2000 ya da 2001 model 306 gtiye yazmaz bu fiyatı diye düşünmekteyim
İlan bilgisinde 2000 aşağıdaki bilgide 2001 yazmış o ilgimi çekti benimde :) Zaten araç kazasız olsa 96binde 2000 ya da 2001 model 306 gtiye yazmaz bu fiyatı diye düşünmekteyim
araç 2001 model yanlış işaretlenmiş 2000 model kısmı
araç 2001 model yanlış işaretlenmiş 2000 model kısmı
Anladım sadece dikkatimi çektiği için belirteyim dedim
_cAgdAsH_
23-05-2010, 22:18
2-3 yıl öncesine kadar epey ugrasıldı,turbo ve nos projelerinde yer aldı o sıralar komple boyandı bi roll nightta talihsiz bi donut kazasında magdur oldu diye hatırlıorum he bide ben gecmıstım bunu :D
Bu arabayı 2006 senesinde bakmıştım S-AFC takılıydı.
Sahibi ismi yanlış hatırlamıyorsam Bülent di.
O zaman logosu varmıydı yokmuydu emin değilim ama logosu vardı die hatırlıyorum.
O sıralar araç temizdi die aklımda kalmış
Xenomorph
23-05-2010, 22:25
ya bu sıte yuzunden kaç kişi kazıklanmaktan kurtuldu diye merak ediyorum cidden helal olsun ya :D
linke tıkladim acilmadi RG plaka siyah 306gti 2001 model ondan bahsediyosunuz bulent dediniz ordan caktim.araba bulentten cok once pertti erler yetkili serviste toplandi sonradan bulente gecti orjinal diye satiliyodu ozamanlar:)bildigim en berbat 306 gtilerden birisidir.
linke tıkladim acilmadi RG plaka siyah 306gti 2001 model ondan bahsediyosunuz bulent dediniz ordan caktim.araba bulentten cok once pertti erler yetkili serviste toplandi sonradan bulente gecti orjinal diye satiliyodu ozamanlar:)bildigim en berbat 306 gtilerden birisidir.
iyiki almamışım he :D adgakjsdghas
Zaten şeytan kırmızı takıntım vardı :D
linke nasil tikladiysam acilmamisti actim RG evet.ben siyahta severim ama hatasiz olmak sartıyla:)suan garajda beyaz var kaplattim orjinalde siyah olan heryeri carbon yaptik orjinal jantlari cıkarttik 17 jant taktik coiloverle cok fena bastik gormen lazim erel:)
zaten 12 bin lik 306 dan bisey beklenmez alip duzeltirsin binersin gecmisi kotu yani
Bu arada COİLOVER lar ne marka sendeki ?
nam marka:)sadece önde var zaten.onceki arabamda kw vardi variant2 modeliydi 10 numaraydi ama namda fena degil sonucta biz gazci degiliz.
aha noldu o varian 2 ler :D
Reklamlarrrrr :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-306-seytan-kirmizi-98-ph2-165-km-bakimli-saglikli/detay
geçmişi fenaymış aracın demek ki :D
variant 2 ler pert oldu malesef arkadas fb0306 yı pert edince coiloverlere üzülmüstüm arabaya degilde:)
seviyorum bu siteyi :D herşeyi çıkıyor ortaya :D