Orijinalini görmek için tıklayınız : Civic EF helezonları, Integra'ya uyar mı ?
Civic EF helezonları, Integra'ya uyar mı ?
Yurtdışı forumlardan da araştırdım ama her kafadan bir ses çıkıyor..
Bu konuyu bilen var mıdır acaba ?
neden helezon uydurmaya çalışıyosunuz oem yayları var bende integranın isterseniz..
Sefa_vts
24-05-2010, 08:55
bende de tein s tech 3.5 cm mevcut integra için..
ben kendi aracıma coilover aldım. onu bekliyorum.
arkadaşımın da standart integrası var.
onun da düzgün bir şekilde düşmesi için bunu yapıyoruz. oem helezon var ve araç yüksek..
tamam bilgiyi buldum :
ef helezonlar integraya uyuyor. sadece spring rate'ler biraz düşük. bu yuzden standart yukseklikli örneğin 5 cm düşüren ef helezonları alıp integraya takınca aracın EF'den daha fazla olan ön agırlıgı yuzunden araç yere daha çok düşüyor ve yumuşaklık yüzünden de fazla yaylanıyor.
EF işi pek uygun degil o yuzden.. neyse önümüze bakalım.
stlegal: oem helezonlarla araç çok yuksek. siz kendi integranızda nasıl bir yol izliyorsunuz amortisör + helezon ?
önlere ek civicler için üretilmiş spor yaylar uyuyor...ben 3.5 luk eibach takmıştım....ancak arkaları bulmak zor...ek civiclerin arka için yapılan spor yayları çok kısa kalıyor integrada...onunda çaresini bulsanız bile bu sefer aşırı yumuşak olduğu için sık sık küt küt diye oturuyor dibe...arkalarıda en güzeli kendi yayından bir iki bakla keserek düşürmek....ben o şekilde yapıp yıllarca bindim....çokda memnun kaldım...
alper ararsan görüşelim...