Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Istanbul'da kafa dinliycek yer

UgR_CşGn
24-05-2010, 11:14
Slm arkadaşlar ***** yaz sezonu geldı işe yenı gırdığimden dolayı yıllık ıznım yok İST. civarı şile adalar vb yerlerde 2-3 gun konaklanılcak güzel temiz ve nezih bir ortamı olan yerlerı bılıyorsanız paylaşırsanız sevınırım ( ucuz yollu olursa sevinirim ) şimdıden teşekkur ederım.

emresener
24-05-2010, 11:19
şile adalar hafta sonları inanılmaz dolu oluyor..
silivri tarafını düşünebilrsin yada pendikdesin bas Sapancaya git Göl kenarı pansiyonlar var...

baymustang
24-05-2010, 11:20
ağva paradise otel çılgın dersanenin çekidiği yer süper bi kafa dinleme yeri

EREN34
24-05-2010, 11:21
Suay girip yüzmem şart değil diyorsan.Temden değil normal d100den giderken Sapanca ya gelmeden kırkpınar ve maşukiye var.Oralarda ideal.Fakat Sapanca başka söyleyeyim :)

Slmcnsl
24-05-2010, 11:21
agva piccolomondo otel. otel dedigime bakma pansiyon tadinda , fiyatlar uygun , ortam güzel. tevsiye ederim.

UgR_CşGn
24-05-2010, 11:28
ya yüzmem okadarda şart değil ama olursada fena olmaz hani ama soyle dogayla denızın butunleştıgı şehırden bıraz uzaklasıcak bır yer olursa sewınırım eger ınternet adreslerını fln bılıorsanız yazarsanız sewınırım umarım bırgun topluca gıtme fırsatıda dogar :))

_opeth
24-05-2010, 11:32
uzun yol koymaz dersen ayvalık tarafları ideal bence. cuma akşam çıksan gece ordasın 350km civarı

EREN34
24-05-2010, 11:32
MSapanca Maşukiye Kırkpınar.Direk pansiyon ismi bilmiyorum açıkçası fakat zaten merkezleri avuç içi kadar yer ve konaklama yerleri hep yanyana dipdibe buralarda.

YavuzNaz
24-05-2010, 11:35
istanbul karaburun a da bakabilirsin oldukca sakin kendi halinde bir yer boyle bir yazi buldum umarim yardimci olur.

KARABURUN

İstanbul şehir suyuna adını veren Terkos gölü Kemerburgaz’ın kuzeybatısında ve İstanbul’da 40 km uzaklıkta. Göl ve yanıbaşındaki Durusu köyünde bir hafta sonu gezinti yapabilirsiniz. Durusu girişinde, köprüden önce solda yeni bir ağaç müzesi (arboretum) oluşturulmuş. Geziye buradan başlanabilir. Terkos gölünün etrafı sazlık ve suyu da oldukça sığ. Gölde motorlu kayığa izin verilmiyor. Gölde rehberlik hizmeti veren Kadir Çınar kiralık tekne de bulabiliyor. (Tel: 0.212. 797 20 45) Mevsimindeyse orkide toplayabilirsiniz. Ama hemen suya koymalısınız, yoksa eve döndüğünüzde keyfi kaçmış olur.

Gölde balık ve kuş avcılığı yapılıyor. 15 Ağustos ile Mart ayı arasında yaban ördeği ve kaz avlamak isteyen meraklıların akınına uğruyor Terkos gölü. Karabatak, sakarmeke, beyaz ve gri balıkçıl, kaşıkçı pelikan, sülün, arı kuşu gibi türlerin avı ise yasak. Kemerburgaz - Terkos arası da kara avcılarının çok geldiği yerler.

Göle olta ve ağ atanların şansına ise sudak, yayın, turna, alabalık, kızılkanat, çapak, sazan, kadife balığı, karagöz, gökçeröz çıkabilir. Mangalınız da yanınızdaysa deymeyin keyfinize. Balık takımınız ya da şansınız yoksa üzülmeyin, göl kıyısındaki kır lokantasında balık yiyebilirsiniz. Taze balık alıp evinize götürmek isterseniz yol kenarında, göl balığı satılan tezgahlar bulabilirsiniz.

Durusu’dan geçip Karadeniz kıyısına çıktığınızda Karaburun’a varmış olacaksınız. Karaburun Kilyos’tan daha küçük tipik bir Karadeniz yerleşimi. Çevrede görülebilecek önemli bir yer yok. Balıkçı lokantaları ve plajından yararlanabilir, gözalabildiğince uzanan kumsalında yürüyüş yapabilirsiniz.

Terkos gölüne kadar gelmişken Durusu-Büyükçekmece yolu üzerindeki Durusu Park Resort Otel’e mutlaka uğrayın. Club otel niteliğindeki tesis yoldan, Terkos gölü kıyısına kadar uzanan 500 hektarlık bir alanda kurulmuş. Göle hakim bir tepede iki kata yayılmış 65 odalı otel, içinde kapalı bir yüzme havuzu bulunan, lokanta-bar, çocuk oyun alanı, , av köşkü gibi üniteler var.

Çevreye yürüyüş güzergahları, dağ bisikleti ve avlanma olanakları da var. Göle hakim manzaralı ve bir havuzu olan lokanta bölümü günübirlik ziyaretçilere de açık.

İsteyenler arazi alıp kendi seçtikleri plana göre villa da yaptırabilirler.

4 yıldızlı niteliklere sahip oteli VİP Turizm işletiyor. (Bilgi ve rezervasyon için Tel: 212. 231 15 64)

Tesislerde her yaş grubunun binicilik denebileceği bir manej, çocuklar için oyun ve animasyon alanı, göl kıyısında kano, çevrede avlanma ve offroad imkanı bulunuyor.

MELİH
24-05-2010, 12:04
büyük adada evler varmış kiralık günlük 80 tl arkadaşım kalmış temiz güzel yer diyordu

SULTANOGLU
24-05-2010, 12:06
ağva paradise otel çılgın dersanenin çekidiği yer süper bi kafa dinleme yeri

:icon_tup: kesinlikle süper bir yer, tavsiye ederim

F.Dogan
24-05-2010, 12:07
ağva güzeldir :)

mmustu
24-05-2010, 12:10
lanet olsun geçen hafta sonu hanımla kafa dinleyelim dedik ağvaya gidecektim sonra kıyıköy diye aklımı çeldiler gittim gitmez olaydım :D

anasının bi nikahında yollar bozuk 5 para etmez bir yer

kesinlikle git ağvaya kafanı dinle kardeşim

emre yeşil
24-05-2010, 12:35
kendi sitesinde bir sorun adı golden beach club yeri sarıyer rumeli fenerinde yeri istanbulda tek geçerim kaçamak ve eğlenceler için birebir çoğu insanın bilmediği bir yer insan istanbulda değilde bi anda antalya havasında falan oluyor.

UgR_CşGn
24-05-2010, 12:40
büyük adada evler varmış kiralık günlük 80 tl arkadaşım kalmış temiz güzel yer diyordu

walla arkadasına sorsanda neresı bır ogrensen

YavuzNaz
24-05-2010, 12:57
agva guzelde yolu yol degil sileden sonra

ömerve
24-05-2010, 13:09
Kefken/kerpe taraflarını şiddetle öneririm..İzmitin karadeniz sahili.
araba ile 1,5 saat'de gidersin.

Kerpe girişinde varuna otel var,çok güzel bi yer,tam kafa dinlemelik..Eğer daha atraksiyonlu olsun dersen çok güzel çadır kampları var :)

Dragger
24-05-2010, 13:29
Kefken iyidir ;)

Biraz daha devam edersen Karasudan sonra Kocaali var orası da cok sakin süper biryer ;)

1 hafta kalmıstım, denizi de güzel :)

Ağva falan gereksiz kalabalık oluyor, sakinlik arıyorsan daha ileri gitmek lazım.

__FrK__
24-05-2010, 13:31
güzel konu ,bende bi kenara not ediyim bunları ;9

Göki,ZD
24-05-2010, 13:32
polenezköyde güzel mekan dinlenmek için..

mehzent
24-05-2010, 13:33
Kefken iyidir ;)

Biraz daha devam edersen Karasudan sonra Kocaali var orası da cok sakin süper biryer ;)

1 hafta kalmıstım, denizi de güzel :)

Ağva falan gereksiz kalabalık oluyor, sakinlik arıyorsan daha ileri gitmek lazım.

pekı abi sızın zamnınınızda yesılkoyde denıze gırılıyormuydu?

Dragger
24-05-2010, 13:34
pekı abi sızın zamnınınızda yesılkoyde denıze gırılıyormuydu?

Yok bizim zamanımızda savas vardı, geliboludan atlıyorduk suya :D

__FrK__
24-05-2010, 13:36

:hahaha: :D:D

mehzent
24-05-2010, 13:47

Ulan harbı sevıyorum senı be abi :) senın bıldığın yer coktur zamanın capkın abılerındensın dokul buraya nerde ne var ne yok :D

Dragger
24-05-2010, 16:30
Zamanın niye dedinki simdi ben hala capkınım :D

S.Özeren
24-05-2010, 16:34
valla 2.5 saatlik yol çekerim diyorsan Kıyıköy güzel yer hem ucuz hemde göl , deniz ,orman 3 ü bir arada saray üstünden gidiliyor..

mmustu
24-05-2010, 16:35
valla 2.5 saatlik yol çekerim diyorsan Kıyıköy güzel yer hem ucuz hemde göl , deniz ,orman 3 ü bir arada saray üstünden gidiliyor..

ya bırakın bu işleri :D bak yukarıya ne yazdım daha geçen hafta sonu oradaydım

oranın gölünede denizinede :D

bende tavsiye üzerine gittim daha tövbeler olsun

S.Özeren
24-05-2010, 16:36
ya bırakın bu işleri :D bak yukarıya ne yazdım daha geçen hafta sonu oradaydım

oranın gölünede denizinede :D

bende tavsiye üzerine gittim daha tövbeler olsun

:) gördüm şimdi size öyle gelmiş heralde kısmetsizlik ben her sene 1 hafta mutlaka giderim biraz dalgalı olması dışında bi sıkıntısı bana denk gelmedi :)

Diyadin
24-05-2010, 16:37
Heybeli ada .

mmustu
24-05-2010, 16:40
yaw ben dalgayı falan geçtim :D

gittik hadi yolunda kaç saat olduğunda değilim zaten ki yollarda çok iyi değil neyse geldik epi topu yeniköy iskelesi kadar bi yer :D valla taş olsan patlarsın arkadaş :D

sonra bi gezelim dedik ne o bi mesire alanımı ne varmış gölün kenarından gidiliyor Allahım arabanın canı çıktı zaten o yolda :D toz toprak vs

hanım dediki Mustafa 40 yılın başında güzel bi iş yapayım dedin ondada rezil olduk zaten kayış orda koptu :D

S.Özeren
24-05-2010, 16:43
yaw ben dalgayı falan geçtim :D

gittik hadi yolunda kaç saat olduğunda değilim zaten ki yollarda çok iyi değil neyse geldik epi topu yeniköy iskelesi kadar bi yer :D valla taş olsan patlarsın arkadaş :D

sonra bi gezelim dedik ne o bi mesire alanımı ne varmış gölün kenarından gidiliyor Allahım arabanın canı çıktı zaten o yolda :D toz toprak vs

hanım dediki Mustafa 40 yılın başında güzel bi iş yapayım dedin ondada rezil olduk zaten kayış orda koptu :D

hahaha :) abi orası öyle etkinlik falan pek yok bitane balıkcısı var bide çay bahçesi küçük bi yer :)

Abi senin dediğin o yol manda yolu diye geçer kötü baya doğru diyorsun arabayla girilmez genelde gerçi bende giriyorum :)

Dragger
24-05-2010, 16:47
Ahahaha ben o yolu puntonun offsetli jantlarıyla en basık haliyle gittim, aglıyordum yolda :D

S.Özeren
24-05-2010, 17:01
Ahahaha ben o yolu puntonun offsetli jantlarıyla en basık haliyle gittim, aglıyordum yolda :D

geçmiş olsun abi :D

mmustu
24-05-2010, 17:02
hahaha :) abi orası öyle etkinlik falan pek yok bitane balıkcısı var bide çay bahçesi küçük bi yer :)

Abi senin dediğin o yol manda yolu diye geçer kötü baya doğru diyorsun arabayla girilmez genelde gerçi bende giriyorum :)

manda yolu dedinde tek işe yarayan olay o oldu zaten bi kova manda yoğurdu ile peynir :D :D

oxygen
24-05-2010, 17:25
Kerpe'yi tavsiye ediyorum böyle durumlarda,çok sessiz sakin ve denizi çok güzel..

http://img268.imageshack.us/img268/6739/kerpe11.jpg

http://img526.imageshack.us/img526/4660/dscf4220.jpg

LVN 97
24-05-2010, 17:49
http://www.delinetciler.net/forum/marmara-bolgesi/68975-istanbula-yakin-yerler-nasil-gidilir.html
mutlaka bakım yardımcı olacaktır

UgR_CşGn
25-05-2010, 08:31
walla arkadaslar saolun şimdı gıdılıcek yer konusunda kararsız kaldım ınsanın tatıl ıznının olmaması nekadar kotu yaaaa şile yada kerpe kefken o taraflarda bıyer olucak sanırım ama 10 gun war ozamana kadar sıecıcez işteee

Boost Up
25-05-2010, 08:39
Sapancaya gidin derim, 100km:)

UgR_CşGn
25-05-2010, 08:47
ya bana kalsa hepsıne gıdıcem ama ***** benzın fıyatı kahretsınkı engel oluyor sapancada bıldıgın yer warmı pekı

GT
25-05-2010, 08:52
Ağvada mükemmel bi yer bence orayada bakmanızı tavsiye ederim tam kafa dinlemelik bi yer

SekoLive
25-05-2010, 08:54
Sapancaya gidin derim, 100km:)

sapanca 100 km :soru: az olmamışmı arda nerede oturuyorsun sen :) izmittemi?

Boost Up
25-05-2010, 09:01
sapanca 100 km :soru: az olmamışmı arda nerede oturuyorsun sen :) izmittemi?

Her yaz Sapancadayım ben:) Her yıl 50 kere gittiğim yolu iyi bilirim. Pendikten Sapanca 100 km:)

SekoLive
25-05-2010, 09:02
Her yaz Sapancadayım ben:) Her yıl 50 kere gittiğim yolu iyi bilirim. Pendikten Sapanca 100 km:)

iyi tahmin etmişm izmite çok yakısn :)

Boost Up
25-05-2010, 09:03
ya bana kalsa hepsıne gıdıcem ama ***** benzın fıyatı kahretsınkı engel oluyor sapancada bıldıgın yer warmı pekı

Lale Otel güzeldir:)

UgR_CşGn
25-05-2010, 10:26
bende pendıkteyım ozaman sorun olmaz otel nasıl pekı bıraz bılgı verebılırmısın ve nasıl gıdebılırım

Spawn
25-05-2010, 10:48
süper kafa dinlicem kimse bana bulaşmasın diyorsan , yollar az biraz kötü ama , ağva iyidir. tavsiye ederim . arada sırada kaçıyoruz biz

Sierra Rs
25-05-2010, 11:09
süper kafa dinlicem kimse bana bulaşmasın diyorsan , yollar az biraz kötü ama , ağva iyidir. tavsiye ederim . arada sırada kaçıyoruz biz

bizde 2 sene önce yazın kurfal otel'de konaklamıstık cok güzeldi :icon_tup:

UgR_CşGn
25-05-2010, 12:17
arkadaşlar ben kız arkadasımla gıdıcem ona gore guzel bıyer secmek ıstıyorum tereddutte kalmamın sebebı o

Spawn
25-05-2010, 12:21
ağvanın tek sorunu yolalrı , araba ne kadar alçak olduğuna bağlı olarak sıkıntın artar. yollar süper fakat aslfalt çok kötü delik deşik yollar. mümkün ihtimal yere ykaın bir arabayla gidersen altını vurabilrsin arabanın . eğer öyleyse hiç girme bile ağva yoluna..

ama diğer türlü , kız arkadaşla gitmek için ağva 1 e 1

xcel
25-05-2010, 12:26
marmara adası. deniz otobüsleri kalkıyor hergün. tertemiz bir yer. it kopuk yok. gürültü yok. trafik yok. gürültülü mekanlar yok. otel yok. küçük pansiyonlar var. dilerseniz deniz manzaralı küçük daireler kiralayabilirsiniz. amaç kafa dinlemekse inanılmaz keyif alırsınız.

cnrsrn
25-05-2010, 13:41
avşa hafta sonu kaçmak için ideal bi yer, tekirdag yeniçiftlik yada kumbagda güzel yerlerdir

Boost Up
25-05-2010, 13:44
bende pendıkteyım ozaman sorun olmaz otel nasıl pekı bıraz bılgı verebılırmısın ve nasıl gıdebılırım

Yol aşırı derecede basit. Teme bağlanıyoruz ve SAPANCA sapağından bağlanıyorsunuz. Gişelerden sonra sağa dönüyorsunuz. Eğer gitmek isterseniz tam tarif ederim. Bahsettiğim otel, göle 0 (göle girilir mi bilmiyorum, fiyat hakkında bilgim 0) yeşillik içinde, kafa dinlemek için birebirdir, şiddetle tavsiye edilir:icon_tup:

UgR_CşGn
25-05-2010, 14:07
ağvanın tek sorunu yolalrı , araba ne kadar alçak olduğuna bağlı olarak sıkıntın artar. yollar süper fakat aslfalt çok kötü delik deşik yollar. mümkün ihtimal yere ykaın bir arabayla gidersen altını vurabilrsin arabanın . eğer öyleyse hiç girme bile ağva yoluna..

ama diğer türlü , kız arkadaşla gitmek için ağva 1 e 1

arabanın altı alçak o konuda bıraz sıkıntı yaratabılır sanırım ama adalar aklımda ya şile yada adalar olucak sapancada aklımda artık karar verıcez ama bıraz zor olucak