Orijinalini görmek için tıklayınız : focus ST SORGU
2000 MODEL FOCUS SPORT TREND NASIL ARACTIR ARKADASLAR BİLEN BİNEN KULLANAN WARMI NEDİR NE DEĞİLDİR GİDİŞİ NASILDIR 106 GTİ A GÖRE 2000 MOTOR HAKKINI VERİRMİ Bİ ARKADASA DÜŞÜNÜYORUZ SU ARACI FİYATI YUKSEK AMA AYARLICAZ ONU TAKASLA ALCAZ ZATEN ALIRSAK
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-focus-takas-olur-pesin-kolaylik-saglarim/detay
FOCUS İPTAL OLDU ARKADASLAR ŞİMDİ BU 106 YA BAKIYORUZ
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-106-2007-trafik-cikisli/detay
Stock olarak karşılaştırırsak 106 focus'u üzer.Motor hacmi var ama hacim kadar perf. yok motorda.He geçen yaz yapılıpta yürüyen Focus ta gördüm.
PriSOneR
24-05-2010, 12:11
takaslıyacagınız araç nedir ?
jantlar ve sisler haric eski aracimin aynisi..izmir ege oto cikislimi ve eski plakasi aj'mi diye bi sorarsaniz arac hakkinda detayli bilgi verebilirim :)
peugeot 206 takaslıcamız arac
takas için birşey söylemeyemem ama .. eski aracımın ayınısı bu benzinde 500 yakıyodu ozaman şimdi olsa eminim 650 yakar
106 gti 2.0cc focus spor trend'mi dersek
şöle örnek veriyim , ben focusta tek 106 gti 2 kişi bide tesisatı vardı 106 gtı'ın çok üzdü beni :D
Arkadaşımda var 2.0 st standart , chipli 406yla yan yana gidiyor . 106ya geçilmesi normal aradaki kg farkı , standart 106ların nelere kafa uzattıgını bildiğimizi de eklersek :D
Hakkını verirmi ye gelirsek . Verir . Zamanında plakasını hatırlamıyorum ama vardı bir tane atmosferik olarka sağlam bi araç birçok araçla yanyana gidebiliyordu . Ama çok yaktıgını benim arkadaşım da söyledi . :icon_tup:
ygtkrmdnz
24-05-2010, 15:03
hiç bulaşmayın fiyat performans kıyaslama yapılınca çok saçma bir araç bence :)
benim açımdan focus sport trend daha çok biraz performans lı olsun daha çok görsel modifiyeli olsun diyip alıcağım bi araba olurdu,,,standart haliyle 106 dan çok uzak bi araba kıyas bile yapılmaz fabrika verisi 0-100 ü 9.2sn ve max hızı 200km olan bi araç focus,,,ama yurt dışında tabi motora da yapılcak bi çok şey var türkiye şartlarında ben olsam 17 güzel bi jantla yere basar,moretta far vs...,filitre egzoz la binerdim böle bi arabaya,,ilandaki o parayı etmez bence bu arada.........
Yol tutuşu çok güzel. İç mekan kalitesi iyi. Ancak yavaş ve çok yakıyor. Yedek parçalarıda pahalı.
Motor ingiltereden getirilmistir diyor, ne motoru varki bunda?
İlandaki arabayı satın almayı bırak kiralamam bile :D
hddsheriff
24-05-2010, 17:45
Motor ingiltereden getirilmistir diyor, ne motoru varki bunda?
İlandaki arabayı satın almayı bırak kiralamam bile :D
Ben motoru kucakladım şimdi de dayayacak birilerini arıyorum demek istiyor :)
emretorlak
25-05-2010, 00:15
106gti ile kıyasladığına göre alternatif olarak düşünülüyor sanırım? 18,500tl buna verene kadar o rakamlara 106gti'ın kralı alınır 2 kat da keyif alınır diye düşünüyorum.
bunun yerine aynı butceyle daha iyi giden Clio RS alınır.
Sierra Rs
25-05-2010, 06:44
Fiesta verelim :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-fiesta-2001-ford-fiesta-zetec-s-mk5-colorado-red/detay
focus musty35
25-05-2010, 10:23
valla kım ne derse desın focusun yol tutusu kalıtesı 106 dan 106 kat daha ıı bır otomobıl zaten hız ıse amac o paraya vtı aş 106 yı del. fakat bu aractan uzak dur hemde baya uzak dur ızmırden cok ıı bılıyorum 5 ay once aynı bu sekılde 11500 e almadık aracı ızmırdekı arkadaslar bılır ustunde oz ultralegeara jant vardı baya baya cıddı kazaları var
focus musty35
25-05-2010, 10:26
birde o satan arkadasa sor bakalım hicbır deişeni olmayan arabada neden 4 kapı normal focus panjuru var focus st panjuru yok ??? onden vs kazaları var o aracın far aldılar arzum dızayn otoda tamponu yaptırdılar
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-106-2007-trafik-cikisli/detay
O FUCUSU İPTAL ETTIK ARKADASLAR BU LİNKTEKI 106 YA BAKIYORUZ ŞİMDİ ADAMLA KONUSTUK 14300 SON DIYOR BU NASIL SİZCE 2007 CIKIŞLIMIDIR SOL CAMURLUK DISINDA BOYA FALAN YOK ARACTA
focus kullandım cok yakar ama 2.0 motorun torku yeter arabada 7 kişi iken boğaz köprüsünde 210 km gördüm. bi 106 öncelikle 7 kişi sığmaz :D 130 hp tatmin edicidir yol tutuşu çok çok iyidir 106 ya kıyasla virajlarda daha sağlamdır ama biraz ağırdır .güzel modla yürürü çok güzel olur..
Neden direkt 106yla karşılaştırıldıgı konusunda merakım vardı ilk mesajda konuyu açan kişi belirtmiş şimdi gördüm .
2 araç arasndaki farkları söyliyeyim sana ;
-Ruudvan nickli arkadaşın da söylediği gibi focus sport trend daha geniş .
-Stnin dezavantajı yakıtının fazla olması
-Stnin hızlanması için agır demişler , 106 gtiye göre yavas olabilir bu ama kendi agırlıgında denk ya da benzer güce sahip bi araçla rahtca yürür ve de geçer .
-106 gtiye oranla temizini bulma ihtimalin daha yüksektir .
-Stde yüksek hızda daha güvende hissedersin , içi tabut gibi olmadıgından .
Benim fikirlerim bunlar , ben 2 aracın arasında kalmam ama kalsaydım kesinlikle sport trend alırdım .
Sierra Rs
26-05-2010, 06:38
Neden direkt 106yla karşılaştırıldıgı konusunda merakım vardı ilk mesajda konuyu açan kişi belirtmiş şimdi gördüm .
2 araç arasndaki farkları söyliyeyim sana ;
-Ruudvan nickli arkadaşın da söylediği gibi focus sport trend daha geniş .
-Stnin dezavantajı yakıtının fazla olması
-Stnin hızlanması için agır demişler , 106 gtiye göre yavas olabilir bu ama kendi agırlıgında denk ya da benzer güce sahip bi araçla rahtca yürür ve de geçer .
-106 gtiye oranla temizini bulma ihtimalin daha yüksektir .
-Stde yüksek hızda daha güvende hissedersin , içi tabut gibi olmadıgından .
Benim fikirlerim bunlar , ben 2 aracın arasında kalmam ama kalsaydım kesinlikle sport trend alırdım .
sağlıklı bi trend'in 106 gti dan fazla yakmayacağına emin olabilirsin :)
focustan vazgectık ya yorumlarınıza dayanarak tşk ler 106 bakıyorz şimdi lınkını verdıgıme
trendseref
26-05-2010, 15:08
34 AT 8561....bişey demiyorumm.......saygılar..bu arada mk 2 saxo derim......