PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : yeni soygun yöntemi dikkatli olalım uyaralım

Alper_
24-05-2010, 12:13
YENİ SOYGUN YÖNTEMİ...! DİKKATLİ OLALIM....! UYARALIM....!

Bir benzin istasyonunda, arabasina benzin doldurmakta
olan bir BAYANın yanina gelen birisi, BOYACI oldugunu
söyleyerek, hizmet amaciyla kibarca KARTını sunuyor.
Karti aldiktan sonra arabasina biniyor bayan. Adam da, baskasinin kullandigi bir arabaya giriyor. Bayan, istasyondan çikmaya hazirlanirken, arkadaki
arabanin da ayni anda istasyondan çiktigini ve KENDİSİNİ TAKİP ETTİĞİNİ farkediyor. Tam aninda da bir BAŞ DÖNMESİ ve ZOR NEFES ALMAKTA
oldugunu hissediyor bayan. Camı açmak isterken, adamın verdigi KARTI ALAN ELİNDEN TUHAF BİR KOKU alıyor Arkadakilerin de nerdeyse kendi arabasina yapisircasina yaklastiklarini görüyör. Kaybedecek zaman olmadigini düsünerek basiyor gaza, o hızla giderken ilk gelen park yerine daliveriyor.
Sert bir frenle durduruyor arabayi, ayni anda da kisa aralarla bastigi
klaksonla imdat isareti verircesine durmadan velvele saçiyor ortaliga.
Baskalarinin da bulundugu park yerine gelen ikinci araba var hiziyla çikis yönünü alarak uzaklasip gidiyor.
Adamlardan böylece kurtulan bayan, uzun bir süre sonra kendine gelebiliyor ve normal nefes almaya basliyor ancak. Bayani böyle çok ciddi bir duruma sokan bir maddenin karta sürülmüs oldugu anlasiliyor. Adi, "BURUNDANGA" olan bu UYUŞTURUCU MADDE, bir kisinin üstündekileri çalmak veya baska kötülükler yapmak için kullaniliyor. Basit bir kart üzerine kolayca sürülebilen bu
uyusturucu, cinsel taciz amaçli kullanilan uyusturucuya nazaran dört defa daha tehlikleli. Yolda, disarda tanimadiginiz birisinden ve hele yalnizken
asla böyle bir kart almayin sakin. Ikametgâhlara kadar gelerek hizmet sunanlarin da kullandiigi bir yöntem bu.
Uyanik olun .
Yeni teknolojinin yararli hizmetlerini kullanarak, bu
bilgileri çok genis bir dagitimla çevrenize duyurabilme çabaniz için
tesekkürler.

Emniyet Genel Md.

Göki,ZD
24-05-2010, 12:15
vay anasını :ofk:

ErmanArseven
24-05-2010, 12:17
Allah korusun hergün yeni yöntemler üretiyorlar paylasım için tesekkürler :)

despe
24-05-2010, 12:18
çok eskiden mail olarak gelmişti

Saro-Ş
24-05-2010, 12:18
Anadolu Yakasında Bir yerde trafikte satılan şişe suyun içine iğne ile bir uyuşturucu madde enjekte edip su alan araçları takip ediyolarmış en son bir kıza tecavüz etmişlerdi böyle tabi para araba bunları allahın emri gidiyo

F.Dogan
24-05-2010, 12:19
yuh artık ! kafalarını başka şeylere yorsalar keşke

firat_07
24-05-2010, 12:29
ohaa daha neler duyup görücez yaa

Selman
24-05-2010, 12:32
Vay bee neler görcez daha bakalım.

swalios
24-05-2010, 12:34
oha be bir yaşıma daha girdim yönteme bak

focus musty35
24-05-2010, 12:35
ya arkadas bız turkler kafamızı böle seylere deılde duzgun seylere yorsak me amerikası kalır nede japonyası dunya kralı oluruz valla

mehzent
24-05-2010, 12:36
şimdi anlamadığım bu yazı Emniyet mudurluğu tarafındanmı yazılmış?

Alper_
24-05-2010, 12:39

bana gelen mail de emniyet genel müdürlüğü yazıyordu

dragstar
24-05-2010, 12:39

evet banada mail olarak gelmişti

TolgaEsentepe
24-05-2010, 12:46
şuna bak ya..

Chatin
24-05-2010, 12:51
dün de arabada laptop ve cama vakumlu pda gören bir delikanlı sağa çekip ceple konuştuğumu görünce abi birşey sorabilir miyim ayağı çekti. tabi kapıları kitlemem ve camı kapamamla arka dikizden gördüğüm elemanla birlikte uzadılar. cocuk abi işimiz yok falan diye giriyor.. onu duydum .. sanırım biri lafa tutarken diğeri laptopu ve pda yı falan çalacaktı

bu taktiğe de dikkat edin.

__FrK__
24-05-2010, 13:34
emniyetten bunların bilgilendirilmesi yapılıyor zaman zaman buna benzer olaylarda var sakızlar,ayet kartları,parlatıcı sungerler vs. çok dikkatli olmak lazım . Adamlar beyin ama yanlış işler için kullanıyorlar...

Melih-Ö
24-05-2010, 13:46
yuh artık diyorum daha neler ya :S

R.I.P
24-05-2010, 13:49
bi an fringe in yeni bölümünün özetini okuyorum sandım bu kadarda olmazki

SifirinciMurat
24-05-2010, 13:55
http://urbanlegends.about.com/od/crime/a/burundanga.htm

powERS
24-05-2010, 13:59
oha yaa. insanların gozunu burumus artık..

arac hareket halinde olup fenalassa surucu baskalarınada zarar gelicek.

cok serefsızler. artık degıl cocuklar buyuk ınsanlar bıle yabancılarla konusmucak...

Bluttbeton
24-05-2010, 14:26
İnsanlar artık nelerin peşine düşmüşler :( :mad:

MRC
24-05-2010, 17:49
yuhhhh bee

EvO 86
24-05-2010, 17:53
Anadolu Yakasında Bir yerde trafikte satılan şişe suyun içine iğne ile bir uyuşturucu madde enjekte edip su alan araçları takip ediyolarmış en son bir kıza tecavüz etmişlerdi böyle tabi para araba bunları allahın emri gidiyo

Bunun haberi var mı gazetelerde falan merak ettim :soru: Ben hiç bir zaman trafikte bir şey almıyorum. Sadece bir kere öndeki arabadan bana hediye su geldi :D:D (arkadaşım para üstü almamak için bana da ısmarlamış )

onurars
24-05-2010, 18:14
şehir efsaneleri bunlar bayıltılıp tecavüz edilenler,buz dolu küvette uyananlara bide bu eklendi

umut01
24-05-2010, 19:30
dikkatli olmak gerek.