PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : C2 vts sorgusu ve sorunsalı

caglarcb
25-05-2010, 11:18
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 1 aydır araba bakıyorum, ***** yazda geldi sağa sola yaya olarak ve otobüs dolmuşlarla çekilmiyor. Bu aralar kafama yatan araçlar içinde performans olarak ş.içinde yeterli olabilecek seviyede olan c2 VTS var. Bu araçlar hakkında bilgisi, deneyimi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. nedir ne değildir, yedek parça ve ufak dokunuşlar için parça kolay bulabilirmiyiz? Birde net ortamında bulabildiğim Şu VTS (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-c2-c2-vts-1-6/detay) var. Araç hakkında bilgisi olan varmıdır? Nette olmayan temiz c2 vts bilen, gören varmı? Yardımlarınızı bekliyorum. ;)

D.N: Birçok konuda yorumlarımı belki görmüşsünüzdür, 306 gti düşündüm vazgeçtim, saxo vts baktım fiyatlar ve temizlik konusunda ***** araçlar, e36 coupe dedik malesef oda çok uzun arayışlar isteyen bi araç oda olmadı, Bütçede çok geniş olmayınca (max.18) eli yüzü düzgün, kendi klasmanında modifiyeye elverişli ve 120+hplerde performansı tatmin edebilecek seviyede yeni araç arayışlarına girdik.

EMRE-5843
25-05-2010, 11:25
Vts o paraya alabilecein en donanımlı arçlardan biridir ve alabiliceğin en sıkı vts ahmet28 inkiydi oda satıldı iki gün önce.Parça sıkıntısı yok bulunuyor.Modifiye olarak motorda atmosferik uygulamalarda 15 ila 50 hp alabilirsin.6 airbag-esp-dijital klima-torpido soğutma-abs-elektrikli direksiyon vs bu sınıf bir araç için bence göz ardı edilmicek özellikler.İlandaki araç bence iyi fiyat olarakta uygun.(mavi tavsiye ederim:))

MRC
25-05-2010, 12:26
bu paraya saxo vts satıyolar fiyat uygun gibi

EMRE-5843
25-05-2010, 12:28
18000 Üstüne çıkarsan ankarada vts plakalı bi makine var sahibi hakan bey çok sıkı citroencidir onun arabası alınır..

caglarcb
25-05-2010, 12:31
18000 Üstüne çıkarsan ankarada vts plakalı bi makine var sahibi hakan bey çok sıkı citroencidir onun arabası alınır..

vts plakalı makine nedir üstad? :) Malesef, araç için ayırdığım 17 bilemedin 18 max. param var. Aldısı verdisi, bakımı vs. ;)

yiit
25-05-2010, 12:34
ben sana en kucuk ayrintisina kadar bilgi veririm ama stock saxo vts kadar performans bekleme onun yerine daha oturakli guvenli ve huzurlu bi araba herturlu bilgi verrm sana simdi telefondan bukadar yazabildm

caglarcb
25-05-2010, 12:36
ben sana en kucuk ayrintisina kadar bilgi veririm ama stock saxo vts kadar performans bekleme onun yerine daha oturakli guvenli ve huzurlu bi araba herturlu bilgi verrm sana simdi telefondan bukadar yazabildm

Sağolasın. Pc'den ç.içi olduğunda konusalım ozaman müdür.;)

EMRE-5843
25-05-2010, 12:43
Sahibindende 06 vts plaka var ondan bahsedıyorum:)Ben vtr de şu ana kadar sıkıntı yaşamadım vts almaktı amacım ama bulamadım o dönem.Kronik sıkıntısı vs. olduğuna dair bi duyumda almadım şimdiye kadar vts de.