caglarcb
25-05-2010, 11:18
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 1 aydır araba bakıyorum, ***** yazda geldi sağa sola yaya olarak ve otobüs dolmuşlarla çekilmiyor. Bu aralar kafama yatan araçlar içinde performans olarak ş.içinde yeterli olabilecek seviyede olan c2 VTS var. Bu araçlar hakkında bilgisi, deneyimi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. nedir ne değildir, yedek parça ve ufak dokunuşlar için parça kolay bulabilirmiyiz? Birde net ortamında bulabildiğim Şu VTS (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-c2-c2-vts-1-6/detay) var. Araç hakkında bilgisi olan varmıdır? Nette olmayan temiz c2 vts bilen, gören varmı? Yardımlarınızı bekliyorum. ;)
D.N: Birçok konuda yorumlarımı belki görmüşsünüzdür, 306 gti düşündüm vazgeçtim, saxo vts baktım fiyatlar ve temizlik konusunda ***** araçlar, e36 coupe dedik malesef oda çok uzun arayışlar isteyen bi araç oda olmadı, Bütçede çok geniş olmayınca (max.18) eli yüzü düzgün, kendi klasmanında modifiyeye elverişli ve 120+hplerde performansı tatmin edebilecek seviyede yeni araç arayışlarına girdik.
D.N: Birçok konuda yorumlarımı belki görmüşsünüzdür, 306 gti düşündüm vazgeçtim, saxo vts baktım fiyatlar ve temizlik konusunda ***** araçlar, e36 coupe dedik malesef oda çok uzun arayışlar isteyen bi araç oda olmadı, Bütçede çok geniş olmayınca (max.18) eli yüzü düzgün, kendi klasmanında modifiyeye elverişli ve 120+hplerde performansı tatmin edebilecek seviyede yeni araç arayışlarına girdik.