Orijinalini görmek için tıklayınız : focus sport trend vs bravo tjet sport
flexamin
26-05-2010, 14:18
focus : 60 lık ara borular + 60 lık egzoz + kutu içi filtre + kat iptali
tjet sport : 70 lik ara borular + remus egzoz + green açık filtre
2. vites ve 3. vites roll 'de sonuç ne olur arkadaşlar..
Yakında denencek ama denenmeden önce fikirlerinizi alalım dedik.
Bravo 150bg mi 120 mi ?
120 zorlanır geçer 150 hertürlü geçer.
flexamin
26-05-2010, 14:30
150 liklerden. 120 lik ile denemiştik . 3 boy arkamdaydı..
150lik bravo uzar , ama 120liğin sansı yok sport trende göre bence . :)
focus musty35
26-05-2010, 16:05
focus gecerrrr :P
MuratGürakan
26-05-2010, 16:58
Bana bravo sport demeyin arkadaş sinirleniyorum. Ne kadar uğraştım yürütmeye çalıştım....
Bravo her ne kadar beklentileri karşılamayan bir performans sunsada focusu çiğ çiğ yer :D Ama uzunnn uzun basarsanız belki focus sonradan gelebilir. ( 2.0 focus için konuşuyorum )
Bravonun sahibi kim? Cengizhan sanırım ama onda remus yoktu :S
Banada haber verin. üçlü deneyelim :D BAkayım dizel sportla nasıl gidicek:icon_tup:
SercanTurkoz
26-05-2010, 17:04
t-jet sport dedigne gore. makyajlı kasa degilse 150 hp olanlar.
focus'un verilerini yazmamışşsnız.
buyuk ihtimal bravo yer atar..
150 lik tjet karşısında focus un fazla şansı yok bence
alper1001
26-05-2010, 17:45
bravo ciddi üstünlük sağlar kanısındayım, hatta bravoyla bende denemek isterim
MuratGürakan
26-05-2010, 17:55
Ben sportumla
76downpipe
70 lik ara boru
remus egzoz
k&n filtre
performans yazılımı
ile manuel s40 t4 ü geçmiştim. Arabada tüp takılıydı tabi tüpte denemedik. Sorunları vardı öncesinde denedik araya tır giriyordu sorunları hallolunca denedik gene 1-2 boy ben geçtim.
alper1001
26-05-2010, 17:58
Ben sportumla
76downpipe
70 lik ara boru
remus egzoz
k&n filtre
performans yazılımı
ile manuel s40 t4 ü geçmiştim. Arabada tüp takılıydı tabi tüpte denemedik. Sorunları vardı öncesinde denedik araya tır giriyordu sorunları hallolunca denedik gene 1-2 boy ben geçtim.
aracınızı tanımıyorum, biraz bilgi verirmisiniz, stock hali hakkında, 150hp artı bahsi geçen işlemleri yaptıysanız , muhtemelen benim aracımada tır olmasada , 2-3boy atacaktır, bnm ki şu an t4 otomatik düzeyi gibi düşünülebilir. ayrıca denediğiniz aracın sahibinin adı mert ve araç bordo renktemidir ?
ogunozcan
26-05-2010, 18:04
bızı de arayın sakın unutmayın körkemmmm unutma sakın.
MuratGürakan
26-05-2010, 18:13
aracınızı tanımıyorum, biraz bilgi verirmisiniz, stock hali hakkında, 150hp artı bahsi geçen işlemleri yaptıysanız , muhtemelen benim aracımada tır olmasada , 2-3boy atacaktır, bnm ki şu an t4 otomatik düzeyi gibi düşünülebilir. ayrıca denediğiniz aracın sahibinin adı mert ve araç bordo renktemidir ?
Aynen o araba. Sorunları vardı sonra yapıldı bişiler oldu şu an ne durumda bilmyiorum.
tjetlerin sorunu üst devirler. 5000 devire kadar çok çok çok iyi. İçindeyken ne biçim gidiyor dediryor ancak üst devirler tamamiyle ölü. Turbomuz çok ufak olduğu için artık basınç düşüyor atmosferik gibi yürüyor. Rolling dede genelde hep 5000 devir üstü konuştuğu için malesef arkada kalıyor. Bence tam sağlıklı bir t4 beni alırdı. 2.0t ile denemedim ama dizel verelim :D
Şimdiki arabamda çok kötü gitmiyor. Hatta chipli 120 lik tjet le yürüyorum. 5. vitesten sonrada geçiyorum :icon_tup:
MuratGürakan
26-05-2010, 18:14
Seni ararlarsa sende bana haber ver haa :D Benimde orda olmam lazım:icon_tup:
alper1001
26-05-2010, 18:23
pm attım kardeşim, dönersen sevinirim
unutmam hiç birinizide,, ben mi toparlıcam herkesi denemeyle benim bi alakam yokki :D
serdar sen bana haber verirsen ben bu arkadaşları toplarım ;) .......... :)
MuratGürakan
26-05-2010, 18:47
unutmam hiç birinizide,, ben mi toparlıcam herkesi denemeyle benim bi alakam yokki :D
Görkemcim o halde senden tel bekliyorum. sende gelirsin seni özledim yaa :D
Hem arada tenhada sıkıştırıcam seni dizelimle hgt ni geçeyimde gör sen gününü. :p
Görkemcim o halde senden tel bekliyorum. sende gelirsin seni özledim yaa :D
Hem arada tenhada sıkıştırıcam seni dizelimle hgt ni geçeyimde gör sen gününü. :p
tamam muratım haber veririm ,,,,arada derede tanhada diyosun haaa :) dizelle zor be dostum :p haberleşiriz bakarız hallederiz ;) .............
MuratGürakan
26-05-2010, 18:55
tamam muratım haber veririm ,,,,arada derede tanhada diyosun haaa :) dizelle zor be dostum :p haberleşiriz bakarız hallederiz ;) .............
Alırım anahtarını maykkk :p
İmpossible is nothing :hahaha:
flexamin
27-05-2010, 12:54
şuan ayvalıktayım. salı ankara ya gelcem deneme olmadan bir gün önce sana haber weririm kanka . zaten arıcaktım seni de sende bi dene die. bakalım haberleşiriz kanka
şuan ayvalıktayım. salı ankara ya gelcem deneme olmadan bir gün önce sana haber weririm kanka . zaten arıcaktım seni de sende bi dene die. bakalım haberleşiriz kanka
tamam saol serdar görüşürüz haberleşiriz ............
mert0640
27-05-2010, 13:33
murat ben mert t4 ün sahibi.
en son denememizde de sorunlar vardıda çok üstelememiştik:Dturbo basınç kaçırıyodu ciddi anlamada...o deli gibi çıkan ıslık sesi ondanmış:D:D
hatta o haliyle dynoya soktuk 136 hp verdi:D
turbo revize edildi şimdi tam formunda t4...
senin ve bizim uygun oldugumuz bi günde son halimizle deneyelim yine...
Sierra Rs
27-05-2010, 13:45
ankarada görkem diye bi bebe varmış bravo t-jet degildew hgt si varmış,onla bi denemek lazım voltaj.
ankarada görkem diye bi bebe varmış bravo t-jet degildew hgt si varmış,onla bi denemek lazım voltaj.
:D kimmiş o bebe bakim ,,,,ankaralı ağzımı yapıyon bize istanbullu genç :hahaha: ben buralardayım 17 lerim olsada bakarız duruma yabancı yok zaten ............
emre1577
27-05-2010, 14:06
görkem diye bebe.... hahaha :D:D Abi ne diyo bunlar :D:D
görkem diye bebe.... hahaha :D:D Abi ne diyo bunlar :D:D
istanbul bebesi emre oda,,, bizim cenk bebesi :D oralarda da bi fiesta sport varmış 106 gti la yürürüm diyomuş gelsin ankaraya bekliyoruz :hahaha: ..............
MuratGürakan
27-05-2010, 14:29
murat ben mert t4 ün sahibi.
en son denememizde de sorunlar vardıda çok üstelememiştik:Dturbo basınç kaçırıyodu ciddi anlamada...o deli gibi çıkan ıslık sesi ondanmış:D:D
hatta o haliyle dynoya soktuk 136 hp verdi:D
turbo revize edildi şimdi tam formunda t4...
senin ve bizim uygun oldugumuz bi günde son halimizle deneyelim yine...
Benim araba stoka döndü ya :D biliyorsun gerçi görmüştün. BAbamda bodrumda arabada orda. Ama dizelle deneriz :D
mert0640
27-05-2010, 17:45
neyse artık deneriz onlada. maksat muhabbet olsun...