Orijinalini görmek için tıklayınız : Dou Megane Coupe + Nerdens Rocco fotolar
Öncelikle çekim hataları için özür dilerim, pek sanatsal olmadı ama elimizden geldiğince bir şeyler yapmaya çalıştık.Objektifte toz kalmış(yine), hiç fark edemedik gözünüze batmaz umarım. :hehe:
Bir dahakine tripodla daha güzel çekimler yapabilirim ama sakat dizimle benden bu kadar, 2 saat ağrıdı sonrasında :)
Hiçbir fotoda oynama yok zaten oynasakta pek kurtarmaz :) Erden abi buraya da yazıyor ama şu sıra işlerinden ötürü pek aktif değil
Kullanılan makine : nikon d2x
http://i45.tinypic.com/vesv0y.jpg
http://i49.tinypic.com/17ejuq.jpg
http://i50.tinypic.com/2wh1s11.jpg
http://i47.tinypic.com/4huxhg.jpg
http://i47.tinypic.com/o6jhpy.jpg
http://i50.tinypic.com/2z732vo.jpg
http://i50.tinypic.com/2w7ibtu.jpg
http://i49.tinypic.com/t80q45.jpg
http://i46.tinypic.com/69gm6q.jpg
http://i48.tinypic.com/2vbkj6e.jpg
http://i49.tinypic.com/2hibhn5.jpg
http://i50.tinypic.com/286tqus.jpg
http://i45.tinypic.com/24mzx92.jpg
Sciroccoda ekstra olarak 18" jant - xenon - cam filmi ve sparco yay var
Benim aracımda da kw yay var
EMRE-5843
26-05-2010, 21:04
reno yine turnayı gözünden vurdu beyler nazar değmesin..
emretorlak
26-05-2010, 21:05
Fotolar da araçlar da harika.Scirocco'dan Megane'a geçiş güzel olmuş:)
maşallah araçlara.güzel kareler.amerikanda hurda olmasaymış keşke:)
maşallah araçlara.güzel kareler.amerikanda hurda olmasaymış keşke:)
Çok istedik ama o anda revize etmek zor geldi :hehe:
Teşekkürler arkadaşlar :)
Elıne saglık,yenı megan cok guzel oldu gercekten kazasız belasız kullanırsın ınsallah
Kimsenin bir yere geçtiği yok :D megane Dou nun scirocco benim aracım, çekimler aceleye geldi ama idare edein artık..
Maşallah ikisinede..meganında eksik kalır bi yanı yokmuş rocco dan(dış görünüş olarak)
Güzel fotolar , bizim burasıda moda oldu :)
Sahibindendeki ilanlar falan hep burda cekiliyor artık :D
KuBilaYY
26-05-2010, 21:28
maşşalah araçlara takım elbise gibi olmuşlar :)
orhansah
26-05-2010, 21:30
ikisine de maşallah. megana bayılıyorum jantları hariç :D
ygtkrmdnz
26-05-2010, 21:32
rocco çok güzel bence :) megane da tasarımı çok iyi oldu bu sefer gerçekten rocco kadar olmasada o da yakışıklı duruyor :) Allah kaza blea vermesin..
emirhan sph
26-05-2010, 21:36
Maşallah dou çok gusel kareler :) yazılımınıda goruces inşallah:)
iki aracada maşallah cok güzeller gercekten ;)
Shadow_Dancer
26-05-2010, 21:39
Maşallah ikiside çok şık
Fotolar güzel, ambians güzel ama arabalar biraz leylek gibi :D
Masallah ikisine de ;)
Teşekkürler herkese
Yavuz abi sen benim arabanın leylek halini görmedin esas, devekuşu misali kafamı çamurluğun içine sokardım resmen :)
meganede ben olsam kapı dıregını koymazdım
roccunun onuyle megane ın arkasını bırlestırsek ortaya fantastık guzel bı arac cıkıcak bence:)
masallah 2 aracada megane bıraz daha basılsa kendını daha guzel gosterebılır ama boylede guzel...
roccunun onuyle megane ın arkasını bırlestırsek ortaya fantastık guzel bı arac cıkıcak bence:)
masallah 2 aracada megane bıraz daha basılsa kendını daha guzel gosterebılır ama boylede guzel...
Katılıyorum, teşekkürler :)
Şu anda coupe için coilover hariç sadece kw nin yayı var o da bu kadar alçaltabiliyor ne yazık ki, 5 lik çıkınca ona terfi edicem direk :)
8.000rpm
26-05-2010, 21:50
bu son kasa megane coupe'ler cidden güzel araçlar :)
yani ya çok seversin ya da nefret edersin , arası yok..
ama 6 ileri manuel + 1,5 dci bileşimi , içinde bulunduğumuz şu zamana göre tam nokta atışı olmuş :) cam tavan da cabası tabii... :)
bu arada her iki araca da maaşallah , allah nazarlardan saklasın :icon_tup:
G.S.İ_07
26-05-2010, 21:52
Maaşallah çok güzeller ikiside fransızlar atakta yine=).
Meganda sadece 3cm lik yay mı var?
Mesaj yazan ve iyi dileklerini gönderenlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum,
Araçların ikisinde de yay var ama biz görsellikten ziyade işlevselliğe önem veriyoruz o yüzden araçların yüksekliği bana göre gayet iyi daha fazlasına gerek yok bence..
Maaşallah çok güzeller ikiside fransızlar atakta yine=).
Meganda sadece 3cm lik yay mı var?
2 cm yay var, ama ön 3 arka 3.5 cm düştü
Çok teşekkür ederiz iyi dilekleriniz için arkadaşlar :)
olum nasıl bir yaydı o ya :D amma yüksek kalmış :p
senin makine alman iyi olmuş shootlayalım :D
bu son kasa megane coupe'ler cidden güzel araçlar :)
yani ya çok seversin ya da nefret edersin , arası yok..
ama 6 ileri manuel + 1,5 dci bileşimi , içinde bulunduğumuz şu zamana göre tam nokta atışı olmuş :) cam tavan da cabası tabii... :)
bu arada her iki araca da maaşallah , allah nazarlardan saklasın :icon_tup:
Çok istiyodum ama ben aldığım zaman cam tavanlı çıkmamıştı daha, sonra baktım dışarıdan cam tavan görünümlü, içerden sunroofmuş o yüzden çok içime oturmadı görünce :) Astra gtc deki gibi komple cam olsaydı çok üzülürdüm, içime fena otururdu :D
Bi-xenon tercih ettim ben sadece, zaten bide deri opsiyonu vardı o da son derece kalitesizdi.
Tasarımın haricinde ekonomikliği bakımından aşırı mantıklı (1 depoda 1000 i rahat geçiyorum istanbul içi, duruma göre 1100 ü de geçiyorum), şanzıman kısa olduğu için iyi hızlanıyor.
Teşekkürler :)
olum nasıl bir yaydı o ya :D amma yüksek kalmış :p
senin makine alman iyi olmuş shootlayalım :D
Kanka her gün 100 km yapınca mecburen transit gibi gezmek zorundasın
Gönül isterki seninki gibi resim çekip telefon koyalım, çok değil 30-40 km sonra aynı gün içinde yürüyen aksamı + böbrekleri orda bırakırız :D
Kanka her gün 100 km yapınca mecburen transit gibi gezmek zorundasın
Gönül isterki seninki gibi resim çekip telefon koyalım ama böbrekleri orda bırakırız :D
saçmalama olum 2010 model arabaya yazık :) bakma bizimkine benim ahdım vardı jazzdan kalma ondan aptık böyle :) çok şık duruyor megane ama maşallah :)
saçmalama olum 2010 model arabaya yazık :) bakma bizimkine benim ahdım vardı jazzdan kalma ondan aptık böyle :) çok şık duruyor megane ama maşallah :)
Piyangodan para çıkarsa coil takıcam ama, bide şu okul bitsin en azından her gün 100 km içinde krater slalomu yapmayayım, o vakit biraz görünüme önem verecem :)
Teşekkür ederim sağolasın Melihcim çok daha iyileri senin olsun inş :)
Buradanda maşallah ceyarım :)
Erden abi tekrar hayırlı olsun ama şunu belirteyim direk soğumaya başladım senden :hehe:
dizel focusu kullanırken çok seviyordum seni , sen şimdi bununla etrafımdan tur atar geçersin , yaban karakteri gibi tokatlarsın bizi :hehe:
Şaka bir yana Rocco abimiz her zaman iyidir :D :hahaha:
Sağol bebiş,
Ecelin olazaaaaaam :hehe:
10 numara yağ koıyup dokatlicam seni :D
maaşallah iki aracada çok şıklar,,,güzel günlerde kullanın ,,,beyaz dışında bi scirocco görmekte ayrıca iyi oldu :) ......
hddsheriff
27-05-2010, 00:40
Dou güzel görünüyor megan :) dizinde ki ağrı foresterla yaptığın kazadan kalma mı ?
Dou güzel görünüyor megan :) dizinde ki ağrı foresterla yaptığın kazadan kalma mı ?
Teşekkür ederim abi :)
Bir türlü adam edemedik dizi kazadan sonra malesef bugün hala tam olarak geçmedi
+ Olarak sürekli sağ dizime yüklenmekten iki dizimde de menüsküs + minimal yırtık mı ne varmış
Yerlerde yuvarlandım vallahi çekecem diye :)
hddsheriff
27-05-2010, 00:44
Teşekkür ederim abi :)
Bir türlü adam edemedik dizi kazadan sonra malesef bugün hala tam olarak geçmedi
+ Olarak sürekli sağ dizime yüklenmekten iki dizimde de menüsküs + minimal yırtık mı ne varmış
Yerlerde yuvarlandım vallahi çekecem diye :)
yönlendireyim seni bir dr a iyi edip geri yollasın seni :)
meggy'nin janta ihtiyacı var :)
yönlendireyim seni bir dr a iyi edip geri yollasın seni :)
gitmediğim bi kırıkçı çıkıkçı cinci hoca kaldı abi :D
en azından şimdi yürüyüp koşabiliyorum, kazadan sonraki halimi sen biliyosun :)
meggy'nin janta ihtiyacı var :)
meggynin janta ihtiyacı olmamalı :D
başka araca alacam ben jant, dökecem parayı :hehe:
buna bi chip + egr + kat iptali, fazla fazla "yol tutsun" diye bi coilover. bitti gitti :D
hddsheriff
27-05-2010, 00:49
gitmediğim bi kırıkçı çıkıkçı cinci hoca kaldı abi :D
en azından şimdi yürüyüp koşabiliyorum, kazadan sonraki halimi sen biliyosun :)
ihtiyaç halinde haber ver ;)
ihtiyaç halinde haber ver ;)
tamamdır abi sağol :)
Eray Yümsel
27-05-2010, 00:57
eline sağlık doğu maşallah araçlara da
eline sağlık doğu maşallah araçlara da
Teşekkür ederim Eray :)
.::EmrE::.
27-05-2010, 02:51
Gayet güzel omuş fotoğraflar bana gerek kalmamış :D
Araçlar da maşallah çok şık ikisi de...Sen yay ne zaman taktın yahu :D
Boost Up
27-05-2010, 05:49
Güzel güzel:D:D
typeRace
27-05-2010, 05:55
2 aracada maşallah.. Rocco çok şık :)
SekoLive
27-05-2010, 08:15
Maşallah dou :) allah kaza bela vermesin
maaşallah ikiside çok asil ve çok güzel.ama keşke öndeki o gri çerçevelerde gövde rengi siyah olsaymış.daha bi asil dururmuş. kazasız belasız kullanmanız dileği ile
maş cok güzell cekımler araclarda hemen hemen aynı gıbı tabikide megane daha cazip 1.5 dci :):)
Masallah Ikısıde Cok Gusel :)
Arabalar da, fotolar da cok güzel..
Maşallah her iki araca da..
Megane'a daha ufak siyah bi anten daha güzel durur,arka daha sportif görünür gibi..
meggynin janta ihtiyacı olmamalı :D
başka araca alacam ben jant, dökecem parayı :hehe:
buna bi chip + egr + kat iptali, fazla fazla "yol tutsun" diye bi coilover. bitti gitti :D
ben coile coil demem jant olmadıkca :D
maşallah güzel araçlar , coupe dizaynda rocco'u hiçmi hiç aratmıyor gerçekten...
Buradanda maşallah ceyarım :)
Erden abi tekrar hayırlı olsun ama şunu belirteyim direk soğumaya başladım senden :hehe:
dizel focusu kullanırken çok seviyordum seni , sen şimdi bununla etrafımdan tur atar geçersin , yaban karakteri gibi tokatlarsın bizi :hehe:
Şaka bir yana Rocco abimiz her zaman iyidir :D :hahaha:
Burakcım bak bu haftasonu ist e geliyorum sende buralardaysan gel eritelim aramızdaki buzları :D
ayrıca focus da duruyor istersen gel bodrum a gene tokatla beni lafı mı olur.. :heyoo:
Hepinize tek tek teşekkür ederim arkadaşlar, sağolun varolun :)
maaşallah ikiside çok asil ve çok güzel.ama keşke öndeki o gri çerçevelerde gövde rengi siyah olsaymış.daha bi asil dururmuş. kazasız belasız kullanmanız dileği ile
O grilikler coupelere has bir şey, aynı renk yapmayı bende düşündüm ama o vakit önden 5 kapı hb den hiç bir farkı kalmıyor :)
Piyangodan para çıkarsa coil takıcam ama, bide şu okul bitsin en azından her gün 100 km içinde krater slalomu yapmayayım, o vakit biraz görünüme önem verecem :)
Teşekkür ederim sağolasın Melihcim çok daha iyileri senin olsun inş :)
100 km - okul - krater slalomu
kocaelide mi okuyosun :D
Burakcım bak bu haftasonu ist e geliyorum sende buralardaysan gel eritelim aramızdaki buzları :D
ayrıca focus da duruyor istersen gel bodrum a gene tokatla beni lafı mı olur.. :heyoo:
abi o buz anında buhar olur aramızdaki sıcaklıktan bence :D
4 hazirandan sonra istanbuldayım
turbo , enjektör. downpipe , büyük intercooler ne varsa sırtlanıp geleyim o zaman :p :hehe:
deneriz ama ya kaç tır boyu olacak diye :D
100 km - okul - krater slalomu
kocaelide mi okuyosun :D
Koçta okuyorum
Sarıyerin yollarından söz ediyorum biraz şifreli oldu :) Belediye başkanı değişti belki bir şeyler değişir dedik ama ı ıhh.
Sarıyerin böreği, çukurları, ve yolun ortasında yürüyen insanları meşhur derlerdi inanmazdım, gerçekmiş :D
Koçta okuyorum
Sarıyerin yollarından söz ediyorum biraz şifreli oldu :) Belediye başkanı değişti belki bir şeyler değişir dedik ama ı ıhh.
Sarıyerin böreği, çukurları, ve yolun ortasında yürüyen insanları meşhur derlerdi inanmazdım, gerçekmiş :D
ne sarıyeri oğlum köylerindesin resmen mis gibi karadeniz havası :D :D
Köye nasıl gidiyoruz peki?
Işınlanıyomuyuz, sarıyerden geçiyoruz mecbur :)
Köye nasıl gidiyoruz peki?
Işınlanıyomuyuz, sarıyerden geçiyoruz mecbur :)
yükseltme kiti şart :) :hehe:
Sen gel de takılırız sağlı sollu :D
yükseltme kiti şart :) :hehe:
:hehe: :hehe:
sariyer borekcisi diye bi pastane var isyerinin oralarda bi de evin yakininda, meshur da biyermis sonradan ogrendim. adamlarin bildigin sade pogacasi bile bu dunyadan degil :D demek cidden sariyer boregi diye bi olay varmis :D
çok güzel özellikle megane:D yere biraz yaklaşsa iyi olur bence:soru: biraz alakasız olacak ama o hurda pontiac nerede satılıkmıdır bilgin varmı?
çok güzel özellikle megane:D yere biraz yaklaşsa iyi olur bence:soru: biraz alakasız olacak ama o hurda pontiac nerede satılıkmıdır bilgin varmı?
Bostancı gösteri merkezinin yukarısında araç
Üstünde "araç sahiplidir" yazıyor ama satılık yazmıyodu :D
Leylek olmaya mahkumsun nihahaha :hahaha:
Bostancı gösteri merkezinin yukarısında araç
Üstünde "araç sahiplidir" yazıyor ama satılık yazmıyodu :D
teşekkürler yakın oturuyorum ama hiç raslamadım bu araca yakın bir arkadaşım böle hurdaları adam ediyorda onun ilgisini çeker alır fln ondan sordum sağolasın aracınada allah kazasız belasız trafik cezasız binmeni nasip etsin:D
teşekkürler yakın oturuyorum ama hiç raslamadım bu araca yakın bir arkadaşım böle hurdaları adam ediyorda onun ilgisini çeker alır fln ondan sordum sağolasın aracınada allah kazasız belasız trafik cezasız binmeni nasip etsin:D
Tünelin oradaki pazar yeri gerçi şu anda boş duruyor ama o civarda oturuyorsan anlamışsındır..
aracın üzerinde sahiplidir yazıyor ancak tel no su da var arabanın üzerinden numara alınıp sahibine ulaşılabilir ve bir american daha hayata döndürülmüş olur.. :icon_tup:
hic fena degil eline saglik :)
guzel cikmislar masallah ikisine de :)
hic fena degil eline saglik :)
guzel cikmislar masallah ikisine de :)
Dimi dimi, yavaş yavaş alışıyoruz kara çekimine :)
Sağolasın Tarıkçım seninkiler kadar iyi olmasa da çözüyoruz yavaş yavaş, yaz okulunda elective fotoğrafçılık dersi de alıcam bakalım :D
BlackEmperor
30-05-2010, 01:55
çok güzel bi ikili Allah kazadan beladan korusun :)
TarikS & BlackEmperor
son olarak sizlere de iyi dilekleriniz için teşekkür ederim..
SercanTurkoz
31-05-2010, 23:44
Maşallah =)
Çok güzel çıkmışlar, kazasız belasız kullanın..
Teşekkürler arkadaşlar iyi dilekleriniz için :)
vtecmaniaa
01-06-2010, 00:10
güzel çekimler olmuş..güle güle kazaşız belaşız binerşiniz inş
o amerikan GTO mu banamı öyle geldi acaba
o amerikan GTO mu banamı öyle geldi acabahttp://img188.imageshack.us/img188/707/pontiacparisienne.gif
Pontiac Parisienne.. :cool:
maşallah dostum güzel araçlar ;)