Orijinalini görmek için tıklayınız : Doblo II spor yay??
yasindamar
27-05-2010, 14:43
2010 2.0 135 hp Doblo II sahibiyim. Aracım çok yüksek orjinal yaylarını kestirmek istemiyorum. Spor yayı çıkmış olabilir mi? Gören duyan arkadaşların yardımını bekliyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim...
Cıhat YAVAS
27-05-2010, 17:14
H&R nın sitesine göz gezdir derim
ersin_srndg
27-05-2010, 17:21
katiyen kesmeyiniz.baska cözumler arayınız
H&R nın sitesine göz gezdir derim
Siteye baktım da pek birşey anlayamadım. Fiat ürünleri yok gibi :confused: Acaba siz yardımcı olabilir misiniz :soru:
dragstar
27-05-2010, 23:08
2010 2.0 135 hp Doblo II sahibiyim. Aracım çok yüksek orjinal yaylarını kestirmek istemiyorum. Spor yayı çıkmış olabilir mi? Gören duyan arkadaşların yardımını bekliyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim...
geçen namın önünden geçerken gördüm basmışlardı dobloyu:mad:
arka yaylar orjinalde bile atıcak gibi duruyor en geride bence kesmeyi aklınızın ucundan geçirmeyin bile
hddsheriff
27-05-2010, 23:09
SRK shop a sor belki vardır
Bence Doblo diye yay aramaktansa özdeş olabilecek yayları araştırın.Mesela yeni Bravo Linea yaylarını araştırın.Eğer arka kısım arkadaşların dediği gibi ise arka amortisörlerde kısaltma işlemi sistemin sağlığı açısından iyi olur(yayın yolda çıkmaması için)
Daha spor yay çıkmamıştır ama bendede yeni doblo var, çıkar diye ümit ediyorum =)
Wikipedia 'dan baktığımda ilgili bu 2 araç gözüküyor. Grande Punto ise işimiz kolay olcak. Siz ne düşünüyorsunuz Grande Punto olabilir mi?? Servis bu konu hakkında bilinçli midir :soru: :D
Fiat Fiorino Mk4
Fiat Grande Punto
Cıhat YAVAS
28-05-2010, 13:55
neden fabirakaya mail atmıyorsun en garantisi o H&R benim aracım çıktıktan iki ay sonra piyasa sürdü yayları (partner tepee) yakındır çıkması
Bende özellikle ön yayların punto ile aynı olabileceğini düşünmüştüm.
GP deilde bence Bravo ile aynı olma ihtimali yüksek, servisten parça kodlarına baksanız ;)
Fabrikaya mail işi uzun sürerde lewo arkadaşımızın dediği parça kodlarına bakılabilir. Bugün SRK Shopla görüştüm. GP 'nin yayları aynı olabileceğini söyledi ama net bir cvp alamadım ondan haber bekliyorum...
geçen namın önünden geçerken gördüm basmışlardı dobloyu:mad:
arka yaylar orjinalde bile atıcak gibi duruyor en geride bence kesmeyi aklınızın ucundan geçirmeyin bile
Kesmek mi? Aslaaa :icon13: Arkadaşım 2003 Hb Cliosunu kestirdi ama haddinden fazla, makas atarken seke seke bir refüje bir kaldırıma vurdu. Akıbeti ise pert... :(
Fabrikaya mail işi uzun sürerde lewo arkadaşımızın dediği parça kodlarına bakılabilir. Bugün SRK Shopla görüştüm. GP 'nin yayları aynı olabileceğini söyledi ama net bir cvp alamadım ondan haber bekliyorum...
orj leri de karşılaştırabilirsiniz derim ben, yeni doblo baya büyük eskisine göre, fiorinonunkiler GP ile aynı olabilir ama doblo bence daha bi linea-bravo tarzı bişeydir diye düşünüyorum :)
orj leri de karşılaştırabilirsiniz derim ben, yeni doblo baya büyük eskisine göre, fiorinonunkiler GP ile aynı olabilir ama doblo bence daha bi linea-bravo tarzı bişeydir diye düşünüyorum :)
Linea yı Doblomuza layık görmüyorum :p Bravo olabilir servisten bakalım... Hayırlısıyla şu haftason ki sınavı atlatalımda daha yapılacak çok şey var :D
karapale
03-02-2011, 20:16
dostum ne yaptınız yay olayını..deli gibi arıyorum bende 18 leri takınca araba leylek gibi oldu..bilen bulan var mı acaba??
hahahhaha beyler bende arıyorum
|| CaNeR ||
03-02-2011, 20:44
Makas yokmu ?
hayır yeni doblolarda arkalarda makas yok :)
Ben birde tekerlerklerin çok içerde olmasından şikayetçiyim. Spacer ile biraz dışarı almak lazım sanki...
By_HaNNibaLL
04-02-2011, 01:33
Yok mu yay bulan ?
|| CaNeR ||
06-02-2011, 22:27
Hazır bu ticarilerin alçaltma konusu açılmışken, makaslara ne gibi bi güzellik yapabilirz ?
bende yay arıyorum bulamadım bi haber veren çıksa
sordum parçacılara ama herhangi bi araçla uyumlu değil dediler amortisörler için..
parça numarasıda yalan oldu sanırım
konuyu hortlatiyim :D
alfa 159 un alt takımı birebir aynıymış diye söylediler hatta sahibindende bi doblo var aracı basmışlar o arkadaş öyle söylüyo ama işlem yaptırmışmı ekstra bilmiyorum.araçta bu
Fiat Doblo Premio 2011 Model 34.000 TL (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-fiat-modifiyeli-doblo-44039707/pasif-ilan/#classifiedTitle)
servisede birmotada sordum alfa 159 la uyumluymuş diye ama servisteki arkadaşlar uyumlu olmadığını söylediler.
ne yapmak lazım şimdi 400tl verip 159 yayı alıp denicez olmadı yayları çöpe mi atıcaz
varmı bu konuda bir değişiklik
ilk önce çıkma bi tane 159 yayı alın onu deneyin eğer uyuyorsa spor yayını alın :)
berkay_aydin
02-05-2011, 21:18
Spor yay alıp olm ayınca satılma ihtimali var.. Oem yaylar zor satılır :(
yasindamar
02-05-2011, 23:52
sanırım bulunamayacak ve ben çoktan kestirdim :)
Fiat Doblo Combi 1.6 Multijet Premio 2011 Model 35.500 TL (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-fiat-esi-benzeri-yok-full-modifiyeli-48612895/detay/?)
Sahibine mesaj atın belki söyler tatmin edici bir yanıt..
horrtlatmışım konuyu:D
Fiat Doblo Combi 1.6 Multijet Premio 2011 Model 35.500 TL (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-fiat-esi-benzeri-yok-full-modifiyeli-48612895/detay/?)
Sahibine mesaj atın belki söyler tatmin edici bir yanıt..
horrtlatmışım konuyu:D
kıyak olmuş valla doblo alasım geldi:icon_tup:
yasindamar
15-05-2011, 23:33
Kestirdigim yaylari satacagim arkadaslar orjinale donuyorum cunku araci abim kullaniyor artik. İsteyen olursa vereyim yaylari.ortalama 5-6 cm dusuruyor
by_BuRoCk
22-10-2011, 17:54
bu konuda bi gelişme varmı bende yay arıyorumda :)
GörkemT.
26-01-2013, 18:17
şu yay olayına bi çare bulunamadı bende 2011 arkası makaslı olanlardan var leylek gibi dolasmaktan cok sıkıldım :)
huseyinturk
26-01-2013, 19:08
Yeni doblo'dan bizde aldık. Spor yay basıklık için olmasada kullanım rahatlığı için kesinlikle çıkmalı.. Biraz hızlı dönüncve bir yerden kasa tekerlerin üstünden kayıp gidecek gibi yatıyor koca araba, insanı korkutuyor. Yayları o kasa için tasarlamamışlar sanki