Orijinalini görmek için tıklayınız : Bankaların Telefon Tacizi:D
Onurkk06
27-05-2010, 15:17
bi gün kredi çekmek için finansbanka gitdim nerden gitdiysem:) neyse o gün numaramı fln verdim işte fln filan işte kredi başvurusu onaylanmadı ama o günden beri peşimi bırakmıyorlar gelin size kredi kartı verelim şu olanakları var bu olanakları var bugunde daha yeni tekrar aradılar bolca anlattılar fln fln filan ben de olabilri fln baya konuştuk 30 dk fln en sonunda dedi ki kartı için 10 lira kart bedeli 25 tl de senelik kart kullanma bedeli var dedi bende d yok istemiyorum olsun siz alın yine de sizin bankanızda böyle avantajlar yok bilmem ne cart curt geçen gün günde 20 defa aradılar :eek: zor bela telefonu kapadım :D 3 aydır sürekli arıyolar istemiyorum diorum 15 gün sonra gene :D en sonunda 30 dk konuştum ondan sonra da deddim yok istemiyorum 15 dk bedava arama süresi kazanmam da teselli gibi bişey oldu:D sizi ararlarsa sizde böyle yapın:)
direkt masraf falan vermem, yıllık ücret vermem, 6 ayda bir de şu kadar chippara/bonus vs gibi bişey isteyin, vermiyoruz diyecekler size kuvvetle muhtemel, o zaman beni aramayın deyin, bi daha aramıyorlar :)
ygtkrmdnz
27-05-2010, 15:22
beni avea hergün arıyor hemen hemen bir tarife varmış onu anlatacaklar bi türlü söleyemediler gitti :D her aradıklarında meşkule alıyorum siste mtekrar otomatik arıyor sanırım müsait bir zaman olsa açıp konuşacam :)
banka yada diğerleri arayınca arankazandan kontör geliyormu yoksa hemen açarım walla acımam çok güzel lafa tutarım :D
telekomdan aynı şekilde sürekli paket değişikliği için arıyorlar şirketi
2 tl işte ek ücretle aylık bilmemne pakete terfi edelim diyerekten...
dedim o 2tl yi benden eksik alın ve mevcut hizmetinizi iyileştirin? dedim eksik alamayız dediler, ben de fazla veremem dedim kapadım, daha aramıyorlar:D
finansbank mı ? küfür küfür küfür ediyorum....
card istiyorum talep te buluyorum çıkmıyor olmaz diyorlar....
40 gün sonra arıyorlar size kart verelim yok diyorum...
bu nasıl bir bankadır :D
ya banada geçen gün alokontur diye bi yerden mesaj geldi müşteri temsilciniz bilmem kim sizi arayacak diye
kadın aradıda sonra bi saat çene çaldı hesapta vadofonla ortak iş yapıyolar gibi sonra iş döndü dolandı kişisel bilgiler ile kredi kartı bilgilerine geldi vs vs sövdüm kapattım teli :D
vtecburhan
27-05-2010, 15:28
bizim bi eleman var bankadan arayanları susturamadıgı zaman bankacıya sarkmaya baslıyor telefonu hızlı bı şekılde kapatıyorlar ozaman :D
bizim bi eleman var bankadan arayanları susturamadıgı zaman bankacıya sarkmaya baslıyor telefonu hızlı bı şekılde kapatıyorlar ozaman :D
abla çıkınca konuşturuyorum 30 dk filan oluyor teşekkür ediyorum bu ses iyi geldi diyorum gülüyor kapatıyor :D:D:D
adam çıktığı kapatıyorum suratına :D
müsait değilim en iyi taktik çalışıyorum diyorum ben :D
call centerda çalışan arkadaşlar varda bu hikayeleri anlatıyor ....
ne hikayeler var :)
VTec_king
27-05-2010, 15:40
Robot ses arıyor dduyar duymaz kapatıyorum.
crazydog
27-05-2010, 15:44
Nefret ediyorum finansbanktan kısmetse şu kartı bu ay kırıp atıcam türkiyedeki en gereksiz banka benim gözümde
CasabLanca
27-05-2010, 15:55
finansbank kadar dengesiz banka yok ergenlik çağındaki kız gibi resmen ahhaha :D
kart başvurusu yaptım 3 kere red ettiler aradan bir süre geçti kart ister misiniz dediler kartı verdiler direk ilk aydan asgarisi 2 gün gecikti diye limiti sıfırlamışlar bende inat ettim ödeme yapmıcam dedim hergün arıyorlardı :D asgarisi 250 tl gibi rakamdı en son arayan kız bari 20-30 yatırında para yatmış gözüksün dedi kopmuştum :D:D
finansbank kadar dengesiz banka yok ergenlik çağındaki kız gibi resmen ahhaha :D
kart başvurusu yaptım 3 kere red ettiler aradan bir süre geçti kart ister misiniz dediler kartı verdiler direk ilk aydan asgarisi 2 gün gecikti diye limiti sıfırlamışlar bende inat ettim ödeme yapmıcam dedim hergün arıyorlardı :D asgarisi 250 tl gibi rakamdı en son arayan kız bari 20-30 yatırında para yatmış gözüksün dedi kopmuştum :D:D
aynen öyle ergenlik cağındaki kız gibi dengesiz zuhahaha :D:D:D
Onurkk06
27-05-2010, 15:59
walla öyle ha zaten arayan telefonu pronto die açmadğı için şaşırdım acaip bi sesi vardı:D
Aynı şey benimde başıma geldi , sürekli arıyorlar bir kaç kez kontörlerini bende kazandım.
Baktım olacak gibi değil , siz Yunan Bankasısınız patlamanız yakındır güvenmiyorum bankanıza aramayın dahada beni dedim dahada aramıyorlar.
CasabLanca
27-05-2010, 16:02
ayrıca kuzenimin başına gelmişti finansbank call centerdaki bir kız bizim kuzene sarmıştı sesinizden etkilendim diyip arıyordu sonra kızın facebookunu bulmuştuk XXXL jumbo birşey çıkmıştı o ses o kızdan nasıl çıkıyordu anlamadık ahahaha :D:D:D
ayrıca kuzenimin başına gelmişti finansbank call centerdaki bir kız bizim kuzene sarmıştı sesinizden etkilendim diyip arıyordu sonra kızın facebookunu bulmuştuk XXXL jumbo birşey çıkmıştı o ses o kızdan nasıl çıkıyordu anlamadık ahahaha :D:D:D
0900 lü hatlardaki ablaları ne zannediyordu bizim millet 90 60 90 hatunlar mı vardı telefonun ucunda zuahaha:D:D:D:D
Üç farklı bankayla çalışıyorum ama arayan olmuyo sevmiyor mu bankalar beni :D
bi ara da check up için paso arıodu birileri, kim veriosa numaralarımızı
Garanti Garanti Garanti
bonusa başvurdum küt diye çıktı güzel bir limitle...
herşeyi çok iyi I love bonus :D
ali_utku
27-05-2010, 16:22
finansbank a gittim 1 yıl önce.kredi almak istiyorum dedim.kısa vadeli az bi meblağdı.kimliğimi istediler.20 yaşından küçüksünüz dediler.dedim 18 i geçtik şimdi başımıza 20 mi çıktı.maaş bordroma bakın dedim.o zamanlar aylık 3000 TL gözüküyordu yanlış hatırlamıyorsam.yinede vermediler :D
Garanti Garanti Garanti
bonusa başvurdum küt diye çıktı güzel bir limitle...
herşeyi çok iyi I love bonus :D
O kadar bekledim sorsunlar da ögrenci kartını cıkartayım diye ama sormadılar play aldım ykbden sonra extra genç bonus reklamlarının mesajları gelmeye başladı mesaj olarak , aranmaya başladım vs. :( Garantinin net bankacılıgı saglam ve de hesabım da oradna oldugu için istiyordum ama olmadı :icon_tup: Playı kapattırıp extra genc alabilirim ama belki :D
finansbankın call centeri çok kötü..çok aptallar.
bende çok çektim zamanında.
bi ara da check up için paso arıodu birileri, kim veriosa numaralarımızı
aynen aynen gına gelmişti artık hergün aranır mı ya :D
benide sık sık arıyolar kart çıkarttık adamlar eve yollamadı ya
buranin en sevdigim olayi bu. Kurumlardan telefonunza gelen SMS'ler cok az.
benıde arıyorlar sonra kadınlara yazıyurm aksam musaıtsenız yemege cikalım falan fılan diyorum terbıyesız dıyıp suratıma kapatıyorlar :D:D:D:D:D
beni aramışlardı bankadan..telefondaki bayan size çok avantajlı bir sigorta hizmetimizden bahsediceğim dedi..bende buyurun dedim..sakat kalmanız veya vefatınız halinde elinize toplu para geçmesi dedi..bende istemediğimi söyledim fakat telefondaki bayan ama bu uygulama şöyle iyi böyle iyi ve siz çok memnun kalıcaksınız !!!.en sonunda dayanamadım ve dedim ki benim bir yerim kopup sakat kaldıktan sonra veya öldükten sonra gelecek parayı ne yapayım?..veya ailem ne yapsın?..ihtiyacım yok istemiyorum dedim..ben bununla memnun olmam dedim..aksine bunları konuşmak bile rahatsızlık verici dedim..en sonunda artık konuşmak istemiyorum dedim ve öyle kapadım telefonu.bu konuşma 10 dk sürmüştü.ayıp yani.
CallMeInsane
27-05-2010, 18:43
ben acıp telefonu kenara koyuyorum boyle durumlarda :D cok işe yarıyo
çok enteresan bişey geldi başıma daha önceki aracımı alırken finansbank dan kredi çektim düzenli ödedim kredi alırken k.kartıda verelim dediler bana çıkmıyor dedim olsun olduralım çıkar felan çıkmadı kart son aradılar gene boş laflar kart verelim felan bende dedimki kredi verdiniz ödedim sorun yok ama kredi kartı vermiyorsunuz nasıl oluyor.. yani anlıcagınız birbirlerinden haberleri yok mal bi banka...
1 bankalar 2 yeni kurulan kargo firmaları
bankalar kart kıtleme pesınde
kargoların zaten ılk cumlesi sabit
sizin bölgenizde fiyat araştırması yaptık :D
KuBilaYY
27-05-2010, 19:00
cartfinans beni kıredi vermek için aradı tabi kayıttan konşuyo eger kırediyi almak istiyorsanız 2 ye basın sizin tarifenizden tarzı bişeyler söyledi yetkilikişiye baglancaksınız dedi direk kapattım çirkkef bankaa
arkadaşda k.kartının borcunu ödemedigi için 2-3 defa aramışlar bi sonraki ay extreye telefon görüşmesi eklemişler :D
en gıcık kaptığım banka bir ara her gittiğimde tartışıyordum..birde işlemler çok yavaş.
eger arıyan bayansa dırek yazın :D
bugün banka değilde aveadan aradılar meşgüle attım :D
Bir zamanlar ablam avea call centerda çalışıyordu. Arkadaşlarıyla tanışmıştım. Hiç öyle XXXXXXXXL arkadaşlar yoktu :D Avea'dakilere yazabilirsiniz :D
kredi kartımın son ödeme gününü sadece 1 günlüğüne unutmusum ödemeyi telefon geldi acaba ödemeği düsünüyormusunuz dedi kadın yani gülimi ağlımı dedim simdi PTT de yatırdım bile dedim kapattım . anlayamadım derdi nedir 1 gün gecikmeyle aranıyormu hemen
devil_berk22
27-05-2010, 22:12
ben finans bankın no.sunu kaydettim arıyolar bende ismi görünce açmıyorum :D 0216 524 45 65 engellenen numaralara eklemek lazım :D
:D
Bankalar :ofk:
Çalıştığım ve elimde olsa çalışacağım tek bir banka var o da İŞBANKASI.
İş Bankası dışında diğer bütün bankalarında kredi kartlarını kullandım. Hayatımda hiç kredi çekmedim o yüzden kredi için aramıyorlar beni.
Ama geçenlerde Akbank'a başvurdum kredi kartı için. Bu WING's uçuş kartı için (iş nedeniyle)
Aslında Shop&Miles kullanıyorum inanılmaz memnunum ama farklı hesap kesim tarihli başka bir kart bulundurmam lazım mil programı olan.
Bana bi kart uygun görmüşler sağolsunlar limiti nerdeyse asgari ücret.
Dedim istemiyorum ben bunu. Dediler yok işte elinizdeki kartların ortalamasını aldık :)
Dedim herhalde yıllık aidatlarının ortalamasını aldınız :) Kapattım telefonu yüzsüzler hala kartınızı gelin alın die arıyolar. Bi de almadığım kartın şifresini göndermişler bana nasıl olduysa :)
Bankalar yalan....
Shadow_Dancer
27-05-2010, 23:15
üniversite öğrencisiyken alacağım bi kaç giyim ürünü için limit arttırımına gitmeyen sevgili bankam nedense iş güç sahibi olunca haftada bir arayıp halimi hatrımı soruyor :)
ama ben ısrarla kredi kartı limitimi arttırmıyorum :D
Ben ve soyadımı taşıyan herkes İş Bankası ile çalışırız.Herkes memnun.BANKA gibi banka İŞ bankası
Onurkk06
27-05-2010, 23:44
kredi kartımın son ödeme gününü sadece 1 günlüğüne unutmusum ödemeyi telefon geldi acaba ödemeği düsünüyormusunuz dedi kadın yani gülimi ağlımı dedim simdi PTT de yatırdım bile dedim kapattım . anlayamadım derdi nedir 1 gün gecikmeyle aranıyormu hemen
ödemeyi düşünüyormusunuz nedemkmiş ya dalga geçer gibi gerizekalı töbe töbe böylelerine sövecen kapatacan
S.Özeren
27-05-2010, 23:47
şikayet etsek rahatsız ediyolar diye ?
dragstar
27-05-2010, 23:49
finansbank la çalışıyorum memnunum ama tacizlerden bende sıkılıyorum bzen hele okulda zorla kart dağıtmaya çalışan tipler:S
bı kredı ıcın denız banka bas vurdum daha once cekmıstım ordan sonra tekrar bas vurunca ıstedıgım lımıtı vermedıler aradan 2 hafta gectı gelın paranızı alın dedıler bende ıstedıgım lımıtı vermedınız dedım ne ısıme yarıcak dıyıp kadını susturdum sonra aksam yemege cıkalımmı dedım suratıma kapattılar :D
bu arada genel olarak bankalar tıcaret odasından buluyorlar numaraları bılgınız olsun onu tıcaret odasından ogrenmıstım
Bizde Asyan Bank a elektrik faturası yatırdık.1000 TL limitli kredi kartı verdiler :)
kapatmayı bilmezsen aramaya devam ederler.
"ilgilenmiyorum, şuan bir görüşmedeyim lütfen tekrar geri dönülmemesi için not düşün..."
Ben ve soyadımı taşıyan herkes İş Bankası ile çalışırız.Herkes memnun.BANKA gibi banka İŞ bankası
Adam gibi banka bencede. Babamın bütün hesapları işlemleri burdandır. Babama özel krediler falanda uyguluyorlar. Benim kredimde bu sayede çıktı normalde verilmiyordu ama bankanın özel müşterisi olduğu içi kefil gösterildi. Allaha şükür bizde tıkır tıkır ödüyoruz. İŞ BANKASI en iyisi :)
Sakın şuan işim var demeyin bıkmak usanmak bilmeden arıyorlar.
Benim taktiğim şu:
Konu hakkında bilgim var ilgilenmiyorum teşekkürler
deyince birdaha aramıyorlar.
Fakat son zamanlarda teyp yakıtları aramaya başladı onlar lafta dinlemiyor.
Ludacris
28-05-2010, 13:45
beni bi sigorta şirketi arkadaşımın telefonundan aradı :D
bana ulaşamayınca çevreden yine salça oluyorlar yahu.
CasabLanca
28-05-2010, 13:46
sabah fortis aradı red edim derken yanlışlıkla açtım :D 5 saniye sessiz durdum kapadım hemen ahahha :D:D
VTec_king
28-05-2010, 14:36
Ya beni sürekli akbankın robot kadını arıyor
deli oluyorum numarayı ezberledim artık açıyorum ve direk kapatıyorum.
kansu_ilhan
28-05-2010, 17:39
seviyoruz yılmazı :D
Ahmet Saraçoğlu
28-05-2010, 18:06
banada boynerin bağlantısıyla back up muhabbetine sarmıştı geveze bi kız...sora karar vercem diyip salladım ,, sorada telefona ''bekapppp'' diye kaydettiim numarayı bidaa asla açmadım:D
Ahmet Saraçoğlu
28-05-2010, 18:07
sabah fortis aradı red edim derken yanlışlıkla açtım :D 5 saniye sessiz durdum kapadım hemen ahahha :D:D
:D:D:D:D buda iiymiş