Orijinalini görmek için tıklayınız : silah ruhsatı
[sıze="5"]not kimseyi silah a özendirmiyorum sadece hobi amaçlı aklıma takılanları sordum![/sıze]
yucelebeci
28-05-2010, 16:06
avcılarda bi yer var şartlarını bilmiyorum ama silah + ruhsat 650 tl yazıyodu
avcılarda bi yer var şartlarını bilmiyorum ama silah + ruhsat 650 tl yazıyodu
Silah dünyasıdır avcılardaki yer. 650 tl ye sadece çatapat verirler adama. Sadece Harcları iki katı o fiyatın.
Burdan aradığın tüm bilgilere ulaşırsın.
http://www.silahdunyasi.com/Default.aspx?tabid=862
SİLAH DÜNYASI SAV.SAN.GÜVN.SİSTM.DAN.HZ.SAN.TİC.LTD.ŞTİ
MERKEZ
Üniversite Mah.E-5 Karayolu Üzeri No:18 Avcılar / İstanbul
Tel: +90 (212) 509 08 00-593 97 23 Fax: +90 (212) 509 53 63
silah varya o sıkıntı deil ruhsatı almam lazım kanunlara uyalım uymayanları uyaralımki sıkıntı yaşamayalım
Silah sana nasıl geldi faturası varmı yurt içindenmi geldi yurt dışındanmı, miras yolu ilemi kaldı. Bunlarda önemli oluyor.
Silah ile avcılık alakalı değil. Benim aklıma direk tabanca geldide o yüzden yazdım alakalı değil diye.
Silahı ya taşırsın ya bulundurursun. Bulundurma ruhsatı olan silah ile kırsal alanda bile yakalansan sorun yaşarsın.
Sana sanırım avcılık teskeresi ile ruhsatlı av tüfeği lazım.
Taşıma mi istiyorsun bulundurma mi :)
taşıma istiyorum
ama avcılıklada ilgilenmek istiyorum kucuklukten beri sıkarım (kuru sıkı)
ama gerçek silah alma vakti geldi hatta çöl kartalı düşünüyorum bitane
bu arada hobi amaçlıdır kimse yanlış anlamasın ben maganda değilim ulu orta çıkartıp sıkmam
ama avcılık gerçekten zevkli =)
taşıma zor bulundurmada baya pahalı ac tüfeği dersen tüfek dahil en kötu 3200 tl ve üstü tutar 2600 zaten ruhsat masrafları tüfeklerde 600 tl den 6000 tlye kadar cıkabiliyo..
Sen o silah ile 15 metreden sonra bişeyler vurabileceğini falan düşünüyormusun.
9 mm parabellum merminin akşama resmini koyayım sana. Bi bak bakalım kontrol edebilecekmisin karar ver.
Avcılık yapmak istiyorsan ona uygun silah bakın.
Desert Eagle sadece profesyonel insanlara bide parası çok olan hava atmayı seven magandalara satılıyor.
Ne iş ile ugrasiyorsun ?
müteaitlik
taşıma ve bulundurma için 21 yaşını doldurmanız gerekmektedir.
yucelebeci
28-05-2010, 16:35
Silah dünyasıdır avcılardaki yer. 650 tl ye sadece çatapat verirler adama. Sadece Harcları iki katı o fiyatın.
silah dünyası değil kardeşim üniv kampüse giderken yanyolda açıldı yeni biyer camda öküz gibi yazmışlar 650 tl diye
ozaman 1 yıl sonra almalıyım teşekkür ederim
yetkililer konuyu silebilir
,
teşekkürler yorumlarınız içn
müteaitlik
O zaman alabilirsin yanliş bilmiyorsam..
Müteaitlik şirket söz konusu ise 2 kişiye alabiliyorsun diye biliyorum..
Ayrica bildiğim avukat , arıcılar , kuyumcular , petrolculer gibi birkac grup daha alabiliyor ama zor bi iş..
Ayrıca dediğin silahin fiyatindan haberin olmasini isterim biraz araştir :)
Ayrica bildiğim avukat , arıcılar , kuyumcular , petrolculer gibi birkac grup daha alabiliyor ama zor bi iş..
haberim var =)
44lük olanı 6000 euro civarı olması lazım ama gerçekten hoş duruyor değer bence =)
silah dünyası değil kardeşim üniv kampüse giderken yanyolda açıldı yeni biyer camda öküz gibi yazmışlar 650 tl diye
Bi öğrensene ne silahıymış o kardeşim.
Bide Cirosu yüksek olan patron amcalara :)
haberim var =)
44lük olanı 6000 euro civarı olması lazım ama gerçekten hoş duruyor değer bence =)
6.000 € bu devirde çok ciddi para sıkmaya kıyamaz insan. ilk olarak silah kullanacak isen yerli malı tavsiye ederim. Kataloglar yanımda olsa model model yazardım sana.
yucelebeci
28-05-2010, 16:41
Bi öğrensene ne silahıymış o kardeşim.
büyükçekmeceden istanbul tarafına giderken avcılar metrobüsü geçince sola doğru bakarak git yazıyı mutlaka görürsün ;)
Peki avcılık ile baglantın ney ? Mermisi zor bulunan bir silah ayrica şimdi tam aklıma adı gelmiyor sana emniyetten verdikleri kagit ile senede atiyorum 5 kutu mermi alabiliyorsun.
Poligonda bitiriceksen bence hic alma :) Kuşa bunla mi aticaksın :D
erayakar
28-05-2010, 16:45
Müteitler için karne ve ciro aslıda adına kayıtlı nakıt ve gayri menkulun falan varsa .yüklü sağlam.kaymakamlığa başvurman yeter..
erayakar
28-05-2010, 16:47
<script src='http://img85.imageshack.us/shareable/?i=502009021414.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>http://img85.imageshack.us/img85/5889/502009021414.jpg (http://img85.imageshack.us/i/502009021414.jpg/)</noscript>
MAKİNANNIN KRALI BAŞKASINI TANIMAM..
makaralı babam hep bundan bahsederdi :) Yanlış anlaşılmasın ama tam otomatik tabancanın satışı varmı bilmediğimden soruyorum? Ya da şöyle diyim hangi silahların satışı taşınması yasal?
ecthelion
28-05-2010, 17:36
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/14869834.asp?gid=373
sanctuary35
28-05-2010, 17:42
miraslılar nasıl oluyor acaba?
benim dedemden kalan bi kırıkkale war büyük ihtimalle calısmıyor ama ben hatıra olarak saklamak istiyorum.
yada silahın mekanizmasını söktükten sonra evde durmasında bi sakınca olurmu?
Emir_b16a
28-05-2010, 18:54
müteaitlik
şansın warsa betona civi çakan basınçlı çivi tabancaları war onların güçlü olanları silahtan daha etkili :D onlardan edinebilirsin
taşımayı öle kolay kolay herkeze wermezler çok büyük paralar harcaman lazım bulundurma bile kuyumcu vs diilsen zor tanıdık yoksa
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/14869834.asp?gid=373
bunun amacı ne ?
Taşıma almanız zor, her isteyene verilmiyor belirli prosedürleri ve gereksinimleri var,
Can güvenliğinin tehlikede olduğunu kanıtlaman lazım.
Bulundurma kolay, ama nerede bulunduracağınıza iyi karar verin, arabada da bulundurabilmek mümkün. Poligonda falan arada bir sıkmak istiyorsanız da karakoldan yol kağıdı almanız gerekir.
O yol kağıdıyla -belirtilen gün ve güzergah aralığında gidiyorsan tabi- yolda çevrilsen bile sorun çıkmaz. Ben öyle yaptım-yapıyorum bugüne kadar hiç bir sıkıntı yok, bulundurma yetiyor çoğu zaman yani anlayacağın.
ecthelion
28-05-2010, 19:02
bunun amacı ne ?
olurya delikanlısın, sinirlenirsin, elinden kaza çıkar ;)
zaten ben adam vurdum gelin bakın demek istemeyen kimse ruhsatlıyla uğraşmaz
siz güvence adına mı taşıyacaksınız?
müteahhitlikte lazım oluyor mu pek?
zaten ben adam vurdum gelin bakın demek istemeyen kimse ruhsatlıyla uğraşmaz
siz güvence adına mı taşıyacaksınız?
müteahhitlikte lazım oluyor mu pek?
Ne tür müteahhitlik olduğuna bağlı mesela bende müteahhitim. Taş ocağı var. Dolayısıyla dinamitle patlatma yapıyoruz. Bağlı olduğumuz Jandarma komutanlığı alıcaksın diyor.
birde 50 kişiden fazla sigortalı işçi çalıştırıyorsan yaşını doldurduğunda alman için bir sebep oda
bulundurma alabilirsin 21 yaşını dolduran her birey alabilir.taşıma alman için kısa yoldan ya muhtar ya da il genel meclis üyesi ol gitsin.
sen tasıma alman zor ;)
anladıgım kadarıyla senin sartların için ya 52 sigortalı işçi uzun sureli 1 ay girdi çıktı olmaz bu sirketin yönetim kurulunda olaman lazım yada 7-8 trilyon gibi cirosu olan
şirketin sahibi olman lazım :)
tüfek istersen kolay