Orijinalini görmek için tıklayınız : saxo vts için son susturucu headers ve cai
sa arkadaşlar saxo vts için headers son susturucu ve cai seçimi için fikirlerinizi sebepleriyle beyan edermisiniz?
şimdiden teşekkürler
EMRE-5843
29-05-2010, 17:21
tanıştığımıza memnun oldum...
kusuruma bakmayın ismim vakkas 21 yaşındayım kıbrısta okuyorum
kendini üyelerimiz bölümünde tanıtırsan daha iyi olur.:)
plekumat
30-05-2010, 00:46
Headers için orj yeterli bence,
kat iptali, 51lik boru, VTSler için supersprint son susturucu
Bu setup çok meşur yabancı forumlarda ama bizim buralarda nasıl yapıyorlar bilimiyorum..
son susturucu olarak supersprint tavsiye ederim .. hem ses hem görüntü olarak .. ***** 106 küçük araba eşşek kadar bi egzos çok yakışmıyor kanaatindeyim
onursoytam
30-05-2010, 10:38
sa arkadaşlar saxo vts için headers son susturucu ve cai seçimi için fikirlerinizi sebepleriyle beyan edermisiniz?
şimdiden teşekkürler
bu spec lerde bineceksen orginal egzost manifoldunu değiştirme ve 51 lik düz boru,Remus Hard serisi egzost :) yaygın kutu içi filitre yaparsan hiç sıkıntı çekmessin..:icon_tup:
selamlar aracında filtre olarak simota tercih ede bilirsin egzoz içinse 51mm büz boru ortaya tüp şeklinde orta susturucu son susturucu olarak otto işini işini görür
plekumat
30-05-2010, 11:26
illa Cai olması gerekmiyorsa ** Dryflow alıp soğuk besleme yapılabilir..
Ram air'e yarı oda gibi yapıldığında parasına göre daha iyi sonuç alınıyor bence..
***** Simota 260 Tl gibi bir fiyat..
dragstar
30-05-2010, 11:44
saxoya satılan simota cailer var piyasadaki arabaların %95 inde ondan vardır:)
headers yapmana gerek yok
son susturucuda supersprint güzel olur
hmm.yani cai yapmıyım mı?
plekumat
30-05-2010, 12:22
ucuza bulursan cai güzel,
ben yağsız filtreden yana olduğum için Aem Df diyorum..
ya arkadaslar benımde bır sorum olucak fıltre kıtı hakkında sımota buldum 250 mılyona falan ama aynısına cok benzer ztech dıe bır markanında 106 ıcın sımotaya benzer bır fıltre kıtı var ztech 100 mılyon sımota 250 mılyon arada baya bı fark var.ztech ten kullanan varsa yazarsa yada bılen bırı yazarsa memnun olurum.bu arada arkadasım sende ztech ten alabılırsın sımotanın aynısı tıp olarak ama bakalım bılen arkadaslar ne dıcek.
ztechın lınkı: http://www.eliftuning.com/index.php?p=show&pid=21424&k_id=1855&kn=PEUGEOT
simotanın linki : http://www.eliftuning.com/index.php?p=show&pid=4606&k_id=1855&kn=PEUGEOT
peki neden dryflow tercih ediyosun
hondalar gıbı aem v2 cai yapmamıskı 106 ya bızde alıp yapalım.106 ıcın cai kiti ben bulamadım bulsam cai tercıh edebılırım ama 106 olunca en guzelı bu kit.araba fan açtığında dırek soguk havayı motora ıletebılıo yerı cok uygun oldugundan bu kıtı sectım.2sınden bırınıde alıcam gelıcek yorumlara gore
aem v1 ile v2 arasındaki fark ne
plekumat
30-05-2010, 12:53
ya arkadaslar benımde bır sorum olucak fıltre kıtı hakkında sımota buldum 250 mılyona falan ama aynısına cok benzer ztech dıe bır markanında 106 ıcın sımotaya benzer bır fıltre kıtı var ztech 100 mılyon sımota 250 mılyon arada baya bı fark var.ztech ten kullanan varsa yazarsa yada bılen bırı yazarsa memnun olurum.bu arada arkadasım sende ztech ten alabılırsın sımotanın aynısı tıp olarak ama bakalım bılen arkadaslar ne dıcek.
ztechın lınkı: http://www.eliftuning.com/index.php?p=show&pid=21424&k_id=1855&kn=PEUGEOT
simotanın linki : http://www.eliftuning.com/index.php?p=show&pid=4606&k_id=1855&kn=PEUGEOT
Ara boru için 100TL vermeyin bence.
Ztech'in Kalitesi dışarda yaptıracağınız ara borudan fazla olmaz gibi..
Ama alacaksanız ztech ucuna adam gibi bir filtre takılabilir..(kn Simota)
Aem Dryflow'u 207 RC'si olan bir abim tavsiye etti,
biraz araştırdım(3 ay kadar :D) Bizim sitedeki proje araçlarındada kullanıldığını gördüm..
Birde yağlı filtrelere nazaran biraz daha yeni bir teknoloji olduğu için tercih ettim..
Doğrudur yanlıştır ama tavsiyem Dryflow..
http://www.youtube.com/watch?v=B8LMFioyo3M
Aem'in caisi yok, Sadece Ram airi uzağa taşıyan ara boruları var bildiğim kadarıyla..
aem cai var v1 ve v2 diye.ama ikisi arasındaki fark nedir?
plekumat
30-05-2010, 14:40
Herşey devletten beklenmez ama Google'den beklenir :icon_tup:
plekumat cok saol kardesım.ben o zaman en ıyısı sımotanın kitini alayım :D
devilboy
31-05-2010, 01:04
plekumat cok saol kardesım.ben o zaman en ıyısı sımotanın kitini alayım :D
arkadaşım simotanın kitini boşver bende aynı senin gibi düşündüm en az 1 ay araştırdım şimdi kazanlı filtre kitinden aldım içine kn filtre taktım çok çok memnunum hem sesinden hep performansından simotanın filtre ömrü az oluyor hondamda kitini kullandım çok çabuk yıprandı filtresi
ygtkrmdnz
31-05-2010, 14:49
saxo ve 106 larda aslında sebring xt1 daha güzel olmuyormu görüntü oalra keğer tampona tam oturtulabilirse? Sesi zaten anlatmaya gerek yok diye düşünüyorum :)
mrb bence boru 48 olsun sonda SS kullanırsan verimki olabilir. filtre bence kutu içi tercih et yine en sağlıklısı onnar die düşünüorum ...
seyfi_pol
24-06-2010, 10:38
SEBRİNG XT1 yada SEBRİNG XT2 takıp kat iptali yapıp güzel bi headersler çata pata binmek iyi olur.. perofrmansda iyi alırsın :)
PPR engineering
24-06-2010, 12:50
hondalar gıbı aem v2 cai yapmamıskı 106 ya bızde alıp yapalım.106 ıcın cai kiti ben bulamadım bulsam cai tercıh edebılırım ama 106 olunca en guzelı bu kit.araba fan açtığında dırek soguk havayı motora ıletebılıo yerı cok uygun oldugundan bu kıtı sectım.2sınden bırınıde alıcam gelıcek yorumlara gore
sen rahat ol ben sana yardımcı olucam hayvan gibi soğuk hava alıcaksın ve bol hpli alma bi şey şimdilik.ok fotolarla göstricem sana..
EmreBilici
05-07-2010, 13:11
Son susturucu remus tavsiye ederim,özellikle kompresördeki cazlaması çok güzeldir.