Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : typerr & 206gti rollıngde

Sayfa : 1 [2]

Juggernaut
21-02-2007, 19:48
Type R'ın rakibi Clio Rs,206 RC falan aslında..

Serkan vtec güçlüde senin araban hem vtecten hafif hem torku fazla hem hacmi fazla bunlarıda unutmamak lazım:)

Yani darılmayın ama ben 2.0 GTI bir arabayla 1.6 Vtec ile yürüyorum diye sevinmezdim:)

M3CSL
21-02-2007, 20:08
Type R'ın rakibi Clio Rs,206 RC falan aslında..

Serkan vtec güçlüde senin araban hem vtecten hafif hem torku fazla hem hacmi fazla bunlarıda unutmamak lazım:)

Yani darılmayın ama ben 2.0 GTI bir arabayla 1.6 Vtec ile yürüyorum diye sevinmezdim:)

bak bak hondacıya:)
direk hacımle ılgısı olmazkı uzun mesafenın önce guce bakar sora aerodınamı ve tork;)
137 bg ve 160 var biride sedan aerodınamısı daha iyi...
o guc farkı ıle yuruyo uzunda tork o gucu kapatamıo...
niye sevınıosun 23 bg farkı lehıne cevirdiğin için gerçi 100 kg var ama bg farkı daha buyuk;)

typerın rakıbi clıo rs fılan gözuksede asıl rakıbı golf gtı gtc turbo gibi arabalardır kompakt sınıfta;)

yanı hacım die yada besleme olayına göre karsılaştırma hiçbizman yapılmaz bizim dragtakı kategoriler dısında:)...

Kaan
21-02-2007, 20:16
Bu konu fazla uzadı gibime geliyo
Kabullenilmesi gereken gerçekler vardır ama iddası yüksek olanlar kabullenmez.
Siz typeRı ne yaptınız ya yerden yere çarptınız iyice serkan?:eek:
Neden TypeR tek tartışılan araba:beuj: Sınıfına göre giden,yürüyen bir cihaz olması suç snrm.
Sınıfında geçemeyen doldurur makinasını geçer tek şans bu.

Dip not : Typerın Rakibi golf gti felan değil halis ve halis 206 gti RC clio RS tir.

VeNoM_35
21-02-2007, 20:16
Serkan+1 Clio RS ile typer'ı nasıl karşılaştırıyorsunuz, clio bi alt sınıfta. Ayrıca 206GTI ve typer da aynı sınıfta deil. Sırayla segmentlerimi yazalım şimdi buraya:)

Jem
21-02-2007, 20:20
segmentleri yazarmısın bilmiorum ben :) 206gti ile vtecmi aynı sınıfta:) vtec uzunda gecio ya :)

VeNoM_35
21-02-2007, 20:23
HANGİ OTOMOBİL HANGİ SEGMENTTE
A: Citroen C2, Fiat Panda, Ford Ka
B: Citroen C3, Fiat Punto, Fiat Palio, Fiat Albea, Ford Fiesta ve Fusion, Honda City, Hyundai Getz, Opel Corsa ve Meriva, Peugeot 206, Renault Clio, Clio Symbol ve Modus, Toyota Yaris, VW Polo
C: Audi A3, BMW 1 Serisi, Citroen C4, Fiat Stilo, Ford Focus, Honda Civic, Hyundai Accent Era, Opel Astra, Peugeot 307, Renault Megane Sedan ve Megane HB, Toyota Corolla, VW Golf ve Jetta
D: BMW 3 Serisi, Audi A4, Citroen C5, Ford Mondeo, Jaguar X-Type, Mercedes C, Opel Vectra, Peugeot 407, Renault Laguna, VW Passat
E: BMW 5 Serisi, Jaguar S-Type, Peugeot 607
F: BMW 7 Serisi, Jaguar XJ, Mercedes CL, VW Phaetoh
G: BMW 6 Serisi, Jaguar XKR, Mercedes SL ve SLK, Porsche Carrera
SUV: Jeep Cherokee, BMW X3 ve X5, Honda CR-V,
MPV: Mercedes B, Renault Espace, VW Sharan

Juggernaut
21-02-2007, 20:28
bak bak hondacıya:)
direk hacımle ılgısı olmazkı uzun mesafenın önce guce bakar sora aerodınamı ve tork;)
137 bg ve 160 var biride sedan aerodınamısı daha iyi...
o guc farkı ıle yuruyo uzunda tork o gucu kapatamıo...
niye sevınıosun 23 bg farkı lehıne cevirdiğin için gerçi 100 kg var ama bg farkı daha buyuk;)

typerın rakıbi clıo rs fılan gözuksede asıl rakıbı golf gtı gtc turbo gibi arabalardır kompakt sınıfta;)

yanı hacım die yada besleme olayına göre karsılaştırma hiçbizman yapılmaz bizim dragtakı kategoriler dısında:)...

Hersey beygirlemi oluyor abicim:)

Type r'ın rakibi Rs ve RC bu kadar basit.Ama o katogoriye fazla geldiği için bir üst katogori ile karşılaştırılıyor orası ayrı konu.

Juggernaut
21-02-2007, 20:29
B: Citroen C3, Fiat Punto, Fiat Palio, Fiat Albea, Ford Fiesta ve Fusion, Honda City, Hyundai Getz, Opel Corsa ve Meriva, Peugeot 206, Renault Clio, Clio Symbol ve Modus, Toyota Yaris, VW Polo
C: Audi A3, BMW 1 Serisi, Citroen C4, Fiat Stilo, Ford Focus, Honda Civic, Hyundai Accent Era, Opel Astra, Peugeot 307, Renault Megane Sedan ve Megane HB, Toyota Corolla, VW Golf ve Jetta
D: BMW 3 Serisi, Audi A4, Citroen C5, Ford Mondeo, Jaguar X-Type, Mercedes C, Opel Vectra, Peugeot 407, Renault Laguna, VW Passat

Sadece segmente göre mi belirleniyor bu karşılaştırma.Ozaman 130i M ile 1.6 civic karşılaştıralım nasıl olsa aynı segmentteler:icon_wack

VeNoM_35
21-02-2007, 20:30
Tam tersi RC ve RS kendi kategorilerine fazla geldiği için TypeR ile karşılaştırılıyo;)

VeNoM_35
21-02-2007, 20:31
Sadece segmente göre mi belirleniyor bu karşılaştırma.Ozaman 130i M ile 1.6 civic karşılaştıralım nasıl olsa aynı segmentteler:icon_wack

Böyle olmadığını biliyorsun, inatla Hondayı üste çıkarmayta çalışıyosun. Sizinle bu yuzden tartışılmıyor. 1 serisinin motorunu büyütürken neden civic'in motorunu büyütmüyorsun??

Juggernaut
21-02-2007, 20:32
Tam tersi RC ve RS kendi kategorilerine fazla geldiği için TypeR ile karşılaştırılıyo;)

RC ve RS in katogorsinde baska hangi arabalar varda fazla rc ve rs onlara:)

Jem
21-02-2007, 20:33

segmenti ne onu sölermisin bulamadım burda:soru:

VeNoM_35
21-02-2007, 20:33
Polo 1.8T, ibiza 1.8T, şimdi Corsa opc.. Varmıymış??

VeNoM_35
21-02-2007, 20:34
segmenti ne onu sölermisin bulamadım burda:soru:

Civic C segmentidir, C segmentinin spor arabalarıyla karşılaştırılır..

Juggernaut
21-02-2007, 20:34
Böyle olmadığını biliyorsun, inatla Hondayı üste çıkarmayta çalışıyosun. Sizinle bu yuzden tartışılmıyor. 1 serisinin motorunu büyütürsen neden civic'in motorunu büyütmüyorsun??

Gelin size zorla tartışalım diyen olmuyor yorumumuzu beğenmiyorsanız tartışmayın.

VeNoM_35
21-02-2007, 20:35
O yuzden söylemedim, kabullenmiyorsunuz diye söyledim. Civic C segmentidir daha ötesi varmı yahu?? Neyse bi hata yaptım, size bize girmeyelim..

Juggernaut
21-02-2007, 20:36
Civic C segmentidir, C segmentinin spor arabalarıyla karşılaştırılır..

TG' a falan söyle ozamanda karşılaştırmasınlar bidaha Type R ile RS i falan:)

VeNoM_35
21-02-2007, 20:38
Autobilde de söyleyelim, megane rs ve gtc ile de karşılaştırmasın Typer'ı..

Juggernaut
21-02-2007, 20:39
Autobilde de söyleyelim, megane rs ve gtc ile de karşılaştırmasın Typer'ı..

Auto bild Nazi söylesende seni dinlemezler:)

VeNoM_35
21-02-2007, 20:41
TG de dalgasına yapıyo, söylesem de banane biz eğleniyoz dicekler. Nereye kadar gitcek??:)

Ayrıca yine söyliyim, RS bi üst sınıfa kaymış, typer ile yarışıyo tabi sadece adı öyle. Yarışamıyo çünkü typer geçiyo. Ozaman niye karşılaştırıyoruz?? Demekki herkes kendi sınıfıyla yarışsın..

Jem
21-02-2007, 20:45
TG de dalgasına yapıyo, söylesem de banane biz eğleniyoz dicekler. Nereye kadar gitcek??:)

Ayrıca yine söyliyim, RS bi üst sınıfa kaymış, typer ile yarışıyo tabi sadece adı öyle. Yarışamıyo çünkü typer geçiyo. Ozaman niye karşılaştırıyoruz?? Demekki herkes kendi sınıfıyla yarışsın..

madem Typer-R la aynı kategoride deil 206gti peki 206gti sınıfında kimler var 1.6 vtec :)

VeNoM_35
21-02-2007, 20:50
colt czt, fiesta st, kısaca b segmentinin spor otomobilleri.. RS girmez ama:) daha önce de saydım, ibiza 1.8 180hp, RC.. dir RS'in rakibi.

Juggernaut
21-02-2007, 20:55

TG demişim Fifth gear olucaktı TG yi benimda fazla kaale aldığım söylenemez.

Typer sırf Rs ve Rc den hızlı diye baska arabalarla karsılastırmasına gerk yok o katogoride en hızlısıysa en hızlısıdır.

Sadece segmente bakarakta karşılaştırma yapmak yanlış.
Audi a3 ile accent era aynı sınıftaymış şimdi biz gidip bu iki arabayı mı karşılaştıralım var mı bukadar saçma bişey.

VeNoM_35
21-02-2007, 21:02
Peki, sen istediğin gibi karşılaştır...

Jem
21-02-2007, 21:03
TG demişim Fifth gear olucaktı TG yi benimda fazla kaale aldığım söylenemez.

Typer sırf Rs ve Rc den hızlı diye baska arabalarla karsılastırmasına gerk yok o katogoride en hızlısıysa en hızlısıdır.

Audi a3 ile accent era aynı sınıftaymış şimdi biz gidip bu iki arabayı mı karşılaştıralım var mı bukadar saçma bişey.
segment konusunda direk katılıorum çk saçma bişy bnce güzel bi noktaya deginmişsin ;)

VeNoM_35
21-02-2007, 21:28
Ozaman neye göre karşılaştıracağımızı yazarmısın??

coolvtec
21-02-2007, 21:50

Ya da şöyle düşünelim; Bende tek kapı, 2000cc, çip+full egsoz vs spor bir honda olacak ve 4 kapı 1600cc standart, benden daha ağır spor bir peco ile yürümeye çalışacağım........ Geçersem de geçtim diye sevineceğim.........

Kesinlikle marka fanatikliği gibi algılamayın ama ben o arabayı ertesi günü satardım herhalde. Zaten hiç almazdım o ayrı konu!!!

TAM35GNY
21-02-2007, 22:55
Yazmıyayım dedikçe tutamıyorum kendimi...:)

Burası tuning sitesi uluslararası ticari kaygılarla hareket eden bir dergi platformu değil...

Neye göre kıyaslayacağız diyen arkadaşlar tosfedden Otomobil sporlarının hangi tüzüklerle YARIŞ düzenledikleri yazıyor...Haa şimdi mutlaka biz zaten pistte değiliz diyecek arkadaşlar çıkacaktır ancak haklı olarak o zaman bu konu zaten havada kalacaktır...

Modifiye para işidir...Gidip restaurantta da karın doyurabilirsiniz peynir ekmekle de...;)

Ucuza araba alıp cadde yarışmak isteyen warsa yapsın görelim alkışlayalım...Pistlerde örnekleri fazlasıyla var onunda açıklamasını önce ben yaptım detaylı olarak da Mert yapmış zaten tekrarlamaya gerek yok diye düşünüyorum...

Velhasıl kardeşlerim beygire göre araba kıyaslanacaksa ya da torka göre ya da ağırlığa göre bu işler dallanır budaklanır ama bu işe yıllarını veren kişiler tüzükleştirip son noktayı koymuştur...Bu tüzüklerde de 1.6 litre araçlar isterselerse bir üst kategoride yarışabilir denmiştir bunun en güzel örneğide geçtiğimiz sezon izmir mahalide EROLL kardeşim aldığı kupayla tescillemiştir ötesi de yoktur...Lütfen birileri yazıma bir şey yazacaksa yazımın belli cümlelerine yanıtlar vermesin komple ne demek istediğimi iyice okuyup ardından mantalitenin yanlış olduğuna beni ikna ederse sevinirim...:icon_tup: :icon_tup:

TAM35GNY
21-02-2007, 23:00
Son olarak önceki sayfalarda yazılan bir mesaja istinaden

VTI-206 GTI kıyaslaması için de 13 kg -1hp olarak bilinir...1150kg 160 hplik sedan VTI , 1050kg 136hp 206 GTI ile kıyaslandığında VTI 152 HP lere düşer ve standart hiçbir 206 GTI de tork üstünlüğüne rağmen standart hiçbir VTI yi geçemez fikrindeyim...

canadian
21-02-2007, 23:08
Herkesin arabası kendine güzel gelir bu normal..

Segment sınıf iyi hoşta burda kullanmak cok mantıksız..

Denemek isteyen dener gecilince sen bnm segmentim deilsin o yuzden demek cok komik ( böle bişe oldu demiyorum olduysa şayet)

Arabanı cok guzel hazırlarsın yaparsın , yada stock halde nedir nasıl gidiyor diye denemek istedigin kişiye sorarsın oda kabul ediyorsa denersin sonuca razi olursun gerisi mantıksız.

Madem segmentin falan deil bastan denemezsin .

Konuyu bütün okuyamadm ama fikrimi yaziyim dedm :d

VeNoM_35
21-02-2007, 23:26
Herkesin arabası kendine güzel gelir bu normal..

Segment sınıf iyi hoşta burda kullanmak cok mantıksız..

Denemek isteyen dener gecilince sen bnm segmentim deilsin o yuzden demek cok komik ( böle bişe oldu demiyorum olduysa şayet)

Arabanı cok guzel hazırlarsın yaparsın , yada stock halde nedir nasıl gidiyor diye denemek istedigin kişiye sorarsın oda kabul ediyorsa denersin sonuca razi olursun gerisi mantıksız.

Madem segmentin falan deil bastan denemezsin .

Konuyu bütün okuyamadm ama fikrimi yaziyim dedm :d

Yani kısaca olay budur, Serkan typer bnm sınıfım deil dedi, olay oldu...

ADO
21-02-2007, 23:35
Bu tüzüklerde de 1.6 litre araçlar isterselerse bir üst kategoride yarışabilir denmiştir bunun en güzel örneğide geçtiğimiz sezon izmir mahalide EROLL kardeşim aldığı kupayla tescillemiştir ötesi de yoktur...Lütfen birileri yazıma bir şey yazacaksa yazımın belli cümlelerine yanıtlar vermesin komple ne demek istediğimi iyice okuyup ardından mantalitenin yanlış olduğuna beni ikna ederse sevinirim...:icon_tup: :icon_tup:

araci cok guclu oldugu icinmi o sinifta girdi yoksa kendi rakipleri cok guclu diemi o sinifta girdi anlamadim :soru:

gökan
21-02-2007, 23:46
nekadar uzamış bu konu yav kımseyı kırmak ıstemıyorum ama deneyın abı bukadar lagaluga etmeye gerek yok uzuyor konu o gectım ben gectım dıye cma gunu cıkın nere olursa olsun deneyın bakalım

se_RC_an
22-02-2007, 00:02
Yazmıyayım dedikçe tutamıyorum kendimi...:)

Velhasıl kardeşlerim beygire göre araba kıyaslanacaksa ya da torka göre ya da ağırlığa göre bu işler dallanır budaklanır ama bu işe yıllarını veren kişiler tüzükleştirip son noktayı koymuştur...Bu tüzüklerde de 1.6 litre araçlar isterselerse bir üst kategoride yarışabilir denmiştir bunun en güzel örneğide geçtiğimiz sezon izmir mahalide EROLL kardeşim aldığı kupayla tescillemiştir ötesi de yoktur...Lütfen birileri yazıma bir şey yazacaksa yazımın belli cümlelerine yanıtlar vermesin komple ne demek istediğimi iyice okuyup ardından mantalitenin yanlış olduğuna beni ikna ederse sevinirim...:icon_tup: :icon_tup:

erol o draglarda iyi başarı gösterdi. ama 1.6 sınıfında hiç şansı olmazdı 1.6 sınıfı 2.0 a göre daha hızlı..
1.6 sınıfında iddalı olmayan 1.6 araçlar 2.0 sınıfına gecerler derce almak için ;) :) :D

M3CSL
22-02-2007, 00:21
Son olarak önceki sayfalarda yazılan bir mesaja istinaden

VTI-206 GTI kıyaslaması için de 13 kg -1hp olarak bilinir...1150kg 160 hplik sedan VTI , 1050kg 136hp 206 GTI ile kıyaslandığında VTI 152 HP lere düşer ve standart hiçbir 206 GTI de tork üstünlüğüne rağmen standart hiçbir VTI yi geçemez fikrindeyim...

vtıın standart halde stock206gti dan daha iyi ağırlık guc oranına sahip olduğu halde stock vtıa geçılmedım ki bu ilk 3 vites ıcın konusuyorum tipoyla nasıl yuruyusunuzu bılıorum gene gecıleceğimi de dusunmuyorum eskı halımle...

sınıf olayına gelınce gökhana tamamen katılıorum... yenı clıo rs 200 hpgucuyle sınıfının ustune cıktı ondan da kısmen typer ıle kıyaslanıo....

vtı ın rakıbı biraz karısık mını bıle girebılır sınıfına benzer bg gucu eskı model 163 bg benzer ağırlık bu dedıklerım bu arada performans için sadece hangısı hızlı?:)

bu arada ben hiçbir zaman stock vtı geçtiğim için sevınmedım şartlar eşit deil mod olarak çunku.. tamamen stock olsam o zman olurdu;)
bu arada benı typerla aynı sınıfa koyma olayınada hiçbişi demıorum yaniii:) başımıza daha neler gelıcek:)

i_could
22-02-2007, 00:28
Yani kısaca olay budur, Serkan typer bnm sınıfım deil dedi, olay oldu...

kesinlikle ama illa sınıf sınıfa arac istiyosanız tüm otomobil dergilerinin,aynı sınıfa koydugu typ-r,seat leon,megane rs,golf gti gibi bi arac bulur deneriz typ-r la olur biter...

Ayrıca bu olay tüm kategoriler icin gecerli ki bi üst sınıfa her zaman gecebilirsin yani tüy siklet bi boksor agır siklette dovusebilir isterse ama bu tr de yanlış kullanılıp kuvvetli araclardan kacmak icin yapılıyor.

Günay araclarımız yarış aracları degil,bizde her daim yarısan insanlar degiliz,sana 20 bin ytl verip vtec e binmek mantıklı gelirken bana 15 bin ytl verip 306 gti a binmek zevk verir bu da bizlerin zevki fakat siz ne derseniz diyin bizim araclarımız aynı kategoride araclar ki bunu honda bile boyle kabul ederken aynı yıllarda rakip arac olarak bizleri gosterirken siz niye hala bu sekilde düsünüyosunuz onu da merak ediyorum.

Bi aracın ürettigi gücü nasıl ürettigi onemli degil honda atmosferik yüksek devir ceviren tork fakiri makina yaparak hedeflerine ulaşmak istiyorken tüm dünyada su an yuksek hacim,asırı besleme mantıgı oturmuş durumda.Bilmiyorum siz ilgileniyormuydunuz o aralar otomobil testleriyle ama bendeki tüm karsılastırmalı testlerde hondadan bu sekilde bahsediliyor ve o senelerde bile gercekten durum pek iç acıcı degil.

Mutluay abi bi de su acıdan bak. 20 bin ytl lik aracımın 10-15 bin ytl sınırında ki bi araca gecilmesi de bana o aracı ertesi gün sattırırdı:cool:

i_could...

MUGENPOWE®
22-02-2007, 00:33
bır vtecın rakıbı herzmn gti dir bıde typr ın rakıplerı golfgti astra gtcdır

i_could
22-02-2007, 00:38

iste typ-r ile esas rakiplerini de karsılastırmak aynen oyle oluyo ki typ-r ın aldıgı en buyuk eksi not iscilik kalitesi ve donanımdan kaynaklanıyo.ne golf gti ne astra gtc ne megane rs ne de diger avrupalı rakipleri kadar olamıyo donanımda ya da diger klasmanlarda.Bi de su var ki typ-r ile cliors in karsılastırılmasının sebebi megane rs in clio rs e bi beden buyuk gelmesi yani senin dedigin gibi typ r ın sınıfının üstü olması degilde sınıf atlamak üzere olan clio rs in diger sınıfın en gücsüzü ile denenmesiyle kaynaklanıyo...

i_could...

i_could
22-02-2007, 00:39
bır vtecın rakıbı herzmn gti dir bıde typr ın rakıplerı golfgti astra gtcdır

bu kadar objektif bakabildigin icin teşekkurler...

i_could...

M3CSL
22-02-2007, 01:15
niye sattırsın be olm konfor yol tutus vs olarakta bizden ustunler......

ayrıca su lafınada katılıorum

''kadar olamıyo donanımda ya da diger klasmanlarda.Bi de su var ki typ-r ile cliors in karsılastırılmasının sebebi megane rs in clio rs e bi beden buyuk gelmesi yani senin dedigin gibi typ r ın sınıfının üstü olması degilde sınıf atlamak üzere olan clio rs in diger sınıfın en gücsüzü ile denenmesiyle kaynaklanıyo.''..

objektif yorumlar yapıorus burda ztn o yöndede cvplar gelmeye başladı;)

bu konuyu boşverelım ya artık diğer konumuzdan devam:)

Cem.B
22-02-2007, 09:23
işin içine mod girdimi illegallerde segment olayının ortadan kalkıcağını düşünüorum,sonuçta modun sınırı yok

gerisi denicek kişilerin arasındaki muhabbete kalmış
tabi bi gerçekte vardır
kazanmak kazanmaktır :)

coolvtec
22-02-2007, 09:50
Mutluay abi bi de su acıdan bak. 20 bin ytl lik aracımın 10-15 bin ytl sınırında ki bi araca gecilmesi de bana o aracı ertesi gün sattırırdı:cool:
i_could...
Aynı model 2 arabanın bir tanesi 20 diğeri 15 ediyorsa zaten vardır bir hikmeti. Ayrica şimdi 2007 model 50 milyarlık 1,8 hondasını 97 model 1,6 vti geçiyo diye o kişinin arabasını satması gerekiyor.

Sınıf konusunda Günay'a katılıyorum. Drag yarışlarında sınıflar net bir şekilde verişmiş.
Sınıf-1--> 1600 cc.'ye kadar otomobiller
Sınıf-2--> 1601-2200 cc. arası otomobiller (1300 cc. ye kadar motor hacimli aşırı beslemeli otomobiller)
Sınıf-3--> 2201-2800 cc. ye kadar motor hacimli otomobiller (1600cc'ye kadar motor hacimli aşırı beslemeli otomobiller)
Sınıf-4--> 2801-5000cc otomobiller (Minimum 1000kg.)
Sınıf-5--> 5001cc ve üstü motor hacmi olan otomobiller (Minimum 1100kg.)
Sınıf-6--> 3001cc ve üzeri motor hacimli ve aşırı beslemeli otomobiller (min. 950kg) Açık Grup

2000cc allmotor bir arabayı(sınıf2) 2000cc turbo bir araba(sınıf4) ile aynı sınıfa koymak tamamen saçmalıktır. Honda mühendisleri rkiplerinin turbo dan aldığı gücü allmotor bir araçtan almayı başarmış, sınıfının üstü bir araç(lar) yaratmış. Dergilerde turbo gti sınıfı araçlarla karşılaştırılmak gurur verici bir durum kanımca. Ama bu aynı sınıfta oldukları anlamına girmez. Honda 2000cc turbo bir araç çıkarsa da kurtulsak, bakalım hangi turbo gti yanına gelebiliyor!!

MUGENPOWE®
22-02-2007, 10:02
bu kadar objektif bakabildigin icin teşekkurler...

i_could...

ceminde dedıı gıbı ısın ıcne mod gırmedıı surece bunlar sınıflarının rakıplerıı ama mod gırmedıı surece mod gırerse bıgun sarı bı 106 gelır bunları geceer :D

TAM35GNY
22-02-2007, 10:09
Arkadaşlar anladım ki sizlere bir şeyler anlatmak mümkün değil benim tarafımdan...:(

O kadar yazımı genel olarak okuyun demek istediğimi anlayacaksınz tek cümleyi alıp bu böle şu şöyle demeyin dememe rağmen arkadaşlarım bana Erolun 1.6 kategorisinde başarılı olamayacağı için 2.0 kategorisine girmesini ıspatlamaya çalışıyor...:D:DŞaka gibisiniz walla...:D:DSizlere cevap vermek istesem M3 kategorisindeki VTI cuk oturur ama gerek yok ;)

Güzel kardeşlerim ben daha fazla uğraşamıcam sizlere hayırlı sohbetler bu konunun içinden bu kadro çıkamaz sıkılıp sıkılıp konudan uzaklaşanlar olur benim gibi en son kalanda yarın bi gün ben yazdım oraya sayfalarca ıspatladım herkes de kabullendi der olur biter girdiği camilarda...:)

Haydi size kolay gelsin kimse sakın yanlış anlamasın...:icon_tup:

SONE-R
22-02-2007, 10:24
Konu ile belki alakası yok gibi gelebilir ama VTi'ın popülaritesini göstermesi bakımından yazıyorum.

Arabama karşı takas teklif edilen markalar: 106 GTi, 206 GTi, 306 GTi, E36 318iS cuope, E36 320i coupe, Impreza WRX (GC8 kasa), Seat Toledo 1.9 TDi, Golf 1.8 Highline...

Pejo GTi satan birisine takas için acaba hiç VTi teklif eden olmuş mudur? Sanmıyorum...

Erol
22-02-2007, 10:34
:D :D

2000cc. katogorisi denedim yine denerim herkezide bekleriz.1600cc. de enkaza yada dc ye rakip olacak aracında elini öperim. Saygılar:heyoo:

MUGENPOWE®
22-02-2007, 10:43
Arkadaşlar anladım ki sizlere bir şeyler anlatmak mümkün değil benim tarafımdan...:(

O kadar yazımı genel olarak okuyun demek istediğimi anlayacaksınz tek cümleyi alıp bu böle şu şöyle demeyin dememe rağmen arkadaşlarım bana Erolun 1.6 kategorisinde başarılı olamayacağı için 2.0 kategorisine girmesini ıspatlamaya çalışıyor...:D:DŞaka gibisiniz walla...:D:DSizlere cevap vermek istesem M3 kategorisindeki VTI cuk oturur ama gerek yok ;)

Güzel kardeşlerim ben daha fazla uğraşamıcam sizlere hayırlı sohbetler bu konunun içinden bu kadro çıkamaz sıkılıp sıkılıp konudan uzaklaşanlar olur benim gibi en son kalanda yarın bi gün ben yazdım oraya sayfalarca ıspatladım herkes de kabullendi der olur biter girdiği camilarda...:)

Haydi size kolay gelsin kimse sakın yanlış anlamasın...:icon_tup:

ah be abi nere ya daa cig kofte yapıcas :P şaka bı yana zaten bu forumdakı konuların ıcıne fitek gırdımı kımse cıkamıyo ısın ıcınden :D

ADO
22-02-2007, 10:45
:D :D

2000cc. katogorisi denedim yine denerim herkezide bekleriz.1600cc. de enkaza yada dc ye rakip olacak aracında elini öperim. Saygılar:heyoo:

BASARILARININ DEVAMINI DILERIM:icon_tup: :icon_tup:

Erol
22-02-2007, 10:52
eyw. kardeşim ;)

i_could
22-02-2007, 11:21
ah be abi nere ya daa cig kofte yapıcas :P şaka bı yana zaten bu forumdakı konuların ıcıne fitek gırdımı kımse cıkamıyo ısın ıcınden :D

nedendir acaba:cool:
honda konusunda gozleri tamamen kapalı olmamak gerekiyo,cem anlatmak istedigimi tam olarak ozetlemişsin teşekkurler...

Gunay kimse ben yazdım ispatladım diye bisey demez bizden karıstırma bazı seyleri fakat bi gercek var ki aracların sınıfları üreticiler tarafından hedeflenip belirlenmiştir.Bi de m3 sınıfındaki vti ın neden bi kere bile olsa makarasına bile olsa DC ile denemedigini düsündün mü hiç?

Mutluay abi hikmeti ne onu cok merak ediyorum.Donanım,yol tutuş ya da yapı olara bi hb vtec in benden ne artısı var?BMR bile gercek rakip olarak bizleri goruyorsa bence aradaki fiyat farkı sadece türkiyede olusan bilgisizlik ve ozentiden kaynaklanıyo.daha once hangi konuda bilmiyorum ama yine ebayden iki tane aracın fiyat farkını koymuştum yurt dısında ki ve 206 gti aynı model vti dan daha pahalıydı...

i_could...

i_could...

efe-E
22-02-2007, 11:22
e yarın akşam olur o zaman aksiyonlar!! yeniden denenir videolar cekilir herkes gorur kanımca...enkazda gelmişti bi akşam gişelerde karşılaştık o da gelebilir mi acaba!:D

M3CSL
22-02-2007, 11:33
zaman yer vs konusmasak ii olur;)

aykut boşver bu konunun içinden çıkmak zor kapatalım gitsin...
ayrıcada erolla nasıl denıceğimiz bellı kornayada kim basar artık bilmıorum:)

tool
22-02-2007, 13:47
arkadaşlar,
siz bu şekilde "zaman veya yer" konuştugunuz sürece ben konuyu kitlemeye devam ederim...