PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul-İzmir- Kuşadası

Cimmeria
30-05-2010, 14:21
Arkadaşlar bu akşam kuşadasına bir cenazeye katılmak için 10-11 gibi yola çıkacağım.

Eskihisardan arabalıvapura binip ordan izmire geçip ordan da kuşadasına geçeceğim.

Yakın zamanda buralardan geçmiş olan var mı ? Megane serviste olduğundan ctr ile çıkacağım çukur ve radar durumu nedir acaba ?

MuratB
30-05-2010, 14:25
izmire gelirken bazı yerlerde yollar daralmış.tahminen balıkesirden sonrası 1 gidiş 1 geliş . genişletme çalışmaları var.ztn belli yerlerde ama gece çıkacaksanız yola biraz dikkatli olursanız problem olucağını zannetmiyorum.çok fazla kamyon ve mıcır var onlara dikkat etmek lzm.hayırlı yolculukllar

STP
30-05-2010, 14:26
kanka yolda problem yok. radar konusundada pek bılgı sahıbı deılım normal hızlarda gelırsen sıkıntı yasamazsın

MuratB
30-05-2010, 14:28
ben gidip gelirken hiç radara girmedim 1 hafta kadar önce geldim.1 tane radar çevirmesi yoktu.kamyonları çeviriyorlardı.

KingoAtmo
30-05-2010, 14:29
susurluk ve balıkesirin giriş çıkışlarında radar olma ihtimali yüksek

Cimmeria
30-05-2010, 14:34
sağolun arkadaşlar... izmir kuşadası arası kaç saat ?

selçuk hayırlı olsun bu arada

gökan
30-05-2010, 14:35
tolgacım eskıhısardan yalovaya kadar sorun yok gemlık tarafında yokusun cıkısında polıs oluyor zaten orayı yavas cıkarsın adapazarı yol kavsagında polıs duruyr ve yörsanı gectıkten sonra polıs var cukur dersen balıkserı yolunda otaraflarda cukurlar bol bırıkmıs asfalt tepelerıne dıkkat et carter acısından izmirin inişinde polıs oluyr vırajlardan sonra orayada dıkkat et izmir kus adası zaten otoban tarzı sıkıntı olmaz bı aksılık olursa haber et bana

gökan
30-05-2010, 14:36
sağolun arkadaşlar... izmir kuşadası arası kaç saat ?

selçuk hayırlı olsun bu arada

gıdısata gore 45 dak yada 1saat

merttepe
30-05-2010, 14:39
aydın otobanı bitip selçuk'a girmek için gişelerden çıkınca radar tehlikesi başlıyor demektir, taa ki selçuğun içine girinceye kadar yavaş git, efes antik kentin önündeki uzun düzlükte radar yok ondan sonrası serbest :)

RS609
30-05-2010, 15:11
tolga basınız sagolsun.en son senin arabayı alıp ızmıre geldıgımızde 4 kısıydık ve hıc sorun yasamadık yolları baya duzeltmısler ama radar konusunda bısey dıyemıcem bız 90 100 arası gelmıstık.ızmır kusadasına 1 saat falan surer.hayırlı yolculuklar kazasız belasız

Ferhat_V
30-05-2010, 15:18
manisa izmir yolunda çalışma vardı biz 1 ay önce gelirken gece gidiyorsan eğer tabelalara dikkat et yol birden sağdan sola geçiyo..onun harici çevirmeler vardı yaklaşık 5 6 çevirme gördük balıkesir yoluna gelirken ama genelde tırları ve ticarileri durduruyolar

JumboAli
30-05-2010, 16:19
Susurluk - Akhısar arası Cok bozuk yol 2gıdıs 1 gelıs seklınde falan calısmalar devam edıyo toz tprak heryer.

bornovaya İnerken Çeşme aydın tabelalarını takıp edıp aydın'dan ayrılıcaksın Otobandan Dumduz Selçuk Kavsagından otobanı terk edıyosun. Gıselerın cıkısında duzenlı olarak ekıp durur dıkkatlı ol tabı gelcegın saat cok erken bı saat anladıgım kadarıyla ama yınede olabılır. orda ekıp yoksa tahmınen radarda yoktur. selcugun ıcınden pamucak tabelasını takıp edıp ordanda kusadası aydın soke tabelasını takıp edıp kusadasına varıyosun

elpadre
30-05-2010, 16:21
25 aksamı otobusle gıttım kusadasına yollarda hıc brı sıkıntı yoktu

maverick2305
30-05-2010, 16:26
bugün balıkesirden sınavdan döndüm susurluk yolunda balıkesir istikametine doğru radar vardı yörsanı geçtikten sonra dikkat et hızına.

Cimmeria
03-06-2010, 17:18
gittim geldim, yollar genelde düzgünleşmiş bir kaç yerde feci bozuktu ama genelde rahat gidip geldim. herkese teşekkürler