Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : SS RS - VE RS (İstek üzerine Tekrar Roll Denemeleri)

Sayfa : [1] 2

Ek.Civic_Spoon
30-05-2010, 16:50
VE rs sahibinin geçen gece denemelerden sonra geçilme nedeni olarak kilo ve jant olduğunu söylediği için kilo eşitlenerek VE rs e 15 jant 45 yanak lastik takılarak deneme isteği üzerine araçlar çerkezköyde buluşmuş.

Kilolar mümkün olduğunca eşitlenmiş VE rs 1 stepne ve 2 kişiyle , SS rs ise 3 kişi ile kiloları denklenmiş.

SS rs : cai , 51mm egzos , 15 jant 50 yanak lastik
VE rs : cai , 70mm egzos , 15 jant 45 yanak lastik

9 deneme olmuş ve bütün videoları paylaşıyoruz..

(1. deneme kafakafaya kamyon çıkıyor)
http://www.streetfire.net/video/ss-clio-rs-ve-clio-rs-2-vites-rolling_2017367.htm

(2. deneme yarım boy SS )
http://www.streetfire.net/video/ss-clio-rs-ve-clio-rs-2vites-roll_2017369.htm

(3. deneme yarım boy SS )
http://www.streetfire.net/video/ss-clio-rs-ve-clio-rs-2vites-roll_2017372.htm

(4. deneme 1 boy SS )
http://www.streetfire.net/video/ss-clio-rs-ve-clio-rs-3-vites-roll_2017373.htm

(5. deneme 3 boy SS )
http://www.streetfire.net/video/ss-clio-rs-ve-clio-rs-3vites-roll_2017374.htm

(6. deneme 7-8 boy SS )
http://www.streetfire.net/video/ss-clio-rs-ve-clio-rs-top-speed_2017375.htm

(7. deneme 1 boy SS )
http://www.streetfire.net/video/ss-clio-rs-ve-clio-rs-rolling_2017376.htm

(8. deneme yarım boy SS )
http://www.streetfire.net/video/ss-clio-rs-ve-clio-rs-top-speed_2017378.htm

(9. deneme 1 boy SS )
http://www.streetfire.net/video/ss-clio-rs-ve-clio-rs-4-vites-gebere-gebere-roll_2017381.htm

zevkli denemeler için her iki aracada maşallah.

Ek.Civic_Spoon
30-05-2010, 16:54
Rs ten yeterince anlıyormuşuz demekki :)

clıosport_ph1
30-05-2010, 17:01
esıt kosullarda her ıkı aracta vıtes kacırmadıgında kafa kafaya gıdıyor
bakıyorumda yıne boylar havada ucuyor
1 boy 2 boy tır :D:D

Ek.Civic_Spoon
30-05-2010, 17:03
6. videodan bahsediosan evet orda bi vites kaçırma var onuda SS kaçırıyor kesiciye giriyor
ayrıca şunu anlatamadık 45 yanak lastikle vites erken değiştirilir çünkü kısa şanzıman etkisi görüyor yani o sürücünün elinde olan birşey değil
kabullenmeyi bilmeyeceksiniz belliki neyse boşa tartışmayalım videolar konuşuyor zaten

Cliosportve
30-05-2010, 17:08
Hepsinde SS geçmiş olaylara bak :)
Zaten Okan tam geçiceğimi anladığı an bırakıveriyordu yarışı anlamadım
Bende yarım boy öne geçip bırakmam mı gerekiyordu !!!
Buraya videolar konulacak ozaman görücek herkez dün defalarca izledim videoları
Demek oluyor ki tekrar denenmiycek sizinle

Evet kendi arabamdan çekimleri koyuyorum
Boy boy hesapları değilde zevkli bir çekim
Aytuğ agayıda unutmayalım ÇAK ET saldır at yarışı style oldu tam
Like a horse :)

http://www.youtube.com/watch?v=3pzwCzN1RaU

GEBERE GEBERE SPEC :D

http://www.youtube.com/watch?v=wGD8SQmvYFY

http://www.youtube.com/watch?v=AG4G3RsW7G8

http://www.youtube.com/watch?v=2XvuBTZbmCQ

http://www.youtube.com/watch?v=ox24id8QIWg

Kaçan vites

http://www.youtube.com/watch?v=G5rg27sovaA

http://www.youtube.com/watch?v=zylxLJ6FDYc

http://www.youtube.com/watch?v=wh8IZh23BZs

http://www.youtube.com/watch?v=_iUehrjrpTU

http://www.youtube.com/watch?v=D-AAbnqd2d4

Herkeze iyi seyirler bu görüntüler ve konuşmalar çok konuşulcak :D

Cliosportve
30-05-2010, 17:10
esıt kosullarda her ıkı aracta vıtes kacırmadıgında kafa kafaya gıdıyor
bakıyorumda yıne boylar havada ucuyor
1 boy 2 boy tır :D:D

Serkan bırak ya anlaşıldı durum
Dün kaç defa izledik görüntüleri
Neyin ne olduğun herkez anlıycak
Benim hiç şüphem yok
Neyin boyları bunlar bende anlamadım arkadaş
İlle diyorlar 10 boy çak anca öyle kabullencekler bu araçlar eşit koşullarda kafa kafaya gidiyor şu an için boşa 1-2 boy Yok tır attım demeyin yırtmayın kendinizi:):):D

aga81
30-05-2010, 17:10
ss rs ye tebrıkler

clıosport_ph1
30-05-2010, 17:11
Hepsinde SS geçmiş olaylara bak :)
Zaten Okan tam geçiceğimi anladığı an bırakıveriyordu yarışı anlamadım
Bende yarım boy öne geçip bırakmam mı gerekiyordu !!!
Buraya videolar konulacak ozaman görücek herkez dün defalarca izledim videoları
Demek oluyor ki tekrar denenmiycek sizinle

aynen dostum bu anlasıldı artık ss le denemenın hıc bır manası kalmadı
her seferınde aynı muhabbet yapılıor ...

aga81
30-05-2010, 17:12
selçuk sana bıde tavsiyem olcak o 71 mm boru çok deilmi

Cliosportve
30-05-2010, 17:13
aynen dostum bu anlasıldı artık ss le denemenın hıc bır manası kalmadı
her seferınde aynı muhabbet yapılıor ...

Anlaşılmayan bir kaygı var yani Okan dedik dostumuz bildik ama hep bir muallak durum var ben sizden başkasıylan bundan sonra zor basarım arkadaş kimse kusura bakmasın
Yani yapmadığın bir şey için yapılmış gibi gösterilmiyor şaka gibi bir durum
Neyse böyle şeyler oldukça tanıyoruz insanları

Ek.Civic_Spoon
30-05-2010, 17:13
bu çocuk hiç vites kaçırmıyor sürekli en iyi şekilde yürüyor aracı sanıyorsun galba ?
3-4 videoda bariz sonuna kadar basılınca ara baya açılmış orada ben hata yaptım diyorsunda
kafakafaya gittiğiniz videoyu ikinizde en iyi şekilde yürüdünüz olarakmı görüyorsun
neyse evet size sürekli bikaç tır fark falan atmak gerek geçildik demeniz için
utanmıyorsanız birde geçtik deyin bu videolardan sonra
helal olsun ne diyelim maşallah araçlara

burada tartışma sizin kabullenmemenizden çıkıyor bunlar haricinde video yok varsa koyun görelim yoksa konuşmaya gerek yok

Cliosportve
30-05-2010, 17:15
selçuk sana bıde tavsiyem olcak o 71 mm boru çok deilmi

Araçta herhangi bir kayıp yok 71 mm tam tadında şu an
Alt devirlerdede pek bir sıkıntı yok 45 yanaktan ötürü
Burdaki durum karıştırılmaya çalışılıyor farkına varamadın galiba Şenol
Bizdeki görüntülerde anlıycaksın onlarda akşam saatlerinde gelir

eser
30-05-2010, 17:16
Serkan bırak ya anlaşıldı durum
Dün kaç defa izledik görüntüleri
Neyin ne olduğun herkez anlıycak
Benim hiç şüphem yok
Neyin boyları bunlar bende anlamadım arkadaş
İlle diyorlar 10 boy çak anca öyle kabullencekler bu araçlar eşit koşullarda kafa kafaya gidiyor şu an için boşa 1-2 boy Yok tır attım demeyin yırtmayın kendinizi:):):D

video larda gördüğüm sizin aracınızdan da çekim yapılmış madem şaibe iddasında bulunuosunuz sizde çektiğiniz video ları paylaşın neyin ne olduğu çıksın piyasaya

Schumi
Hangi km'ler arası denendi. En fazla kaç km görüldü.

TaGo
burada denemeler kaçta bırakılıo???

Ek.Civic_Spoon
30-05-2010, 17:17
video larda gördüğüm sizin aracınızdan da çekim yapılmış madem şaibe iddasında bulunuosunuz sizde çektiğiniz video ları paylaşın neyin ne olduğu çıksın piyasaya

katılıyorum.
9 deneme videosu var burda
o günden elinizde 10 tane deneme videosu çıkarsa ozaman konuşalım
şayet çıkmassa 9 tane videoda ne olduğu açıkça gözüküyor zaten

Ek.Civic_Spoon
30-05-2010, 17:18
burada denemeler kaçta bırakılıo???

bikaç kere ss in kadran gözüküyor videolarda sanırım 240 ın üzerine çıkılmış

clıosport_ph1
30-05-2010, 17:19
bu çocuk hiç vites kaçırmıyor sürekli en iyi şekilde yürüyor aracı sanıyorsun galba ?
3-4 videoda bariz sonuna kadar basılınca ara baya açılmış orada ben hata yaptım diyorsunda
kafakafaya gittiğiniz videoyu ikinizde en iyi şekilde yürüdünüz olarakmı görüyorsun
neyse evet size sürekli bikaç tır fark falan atmak gerek geçildik demeniz için
utanmıyorsanız birde geçtik deyin bu videolardan sonra
helal olsun ne diyelim maşallah araçlara

burada tartışma sizin kabullenmemenizden çıkıyor bunlar haricinde video yok varsa koyun görelim yoksa konuşmaya gerek yok

en başında da yazdım yıne yaz yazma geregi duyuyorum ıkı aracta hatasız vıtes atıslarında kafa kafaya yuruyor
okan kesıcıye dustu dıyorsun ve okan 1 kez kesıcıye dustu toplam 7-8 basma sonrası
neyse boşa kafa patlatmanın manası yok Ve rs den cekılmıs vıdeolar eklenınce ak kara bellı olur :icon_tup:

Cliosportve
30-05-2010, 17:23

Bir ara 5. vites 6900 devirlere çıktık 245KM gibi bırakıldı bir ara
Bu görüntüde benim arabadan çekilmiş mevcut

clıosport_ph1
30-05-2010, 17:24

2. vites genelde 65 70km basılıyor yaklasık 230 240 larda bıtırıyoruz yanlız yol durumuna gore bazen kamyon vs cıkıyor bırakmak durumu oluyor oda yıne en kotu 200 lerde bıtıyor

Serhat Y.
30-05-2010, 17:25
boylar bariz abartılmış:eek:, heriki aracta bence denk, kimse net olarak ben geçtim diyemez ve şu bi gerçek ss in sürücü daha tecrübeli yada uyanık diyelim:D rollinglerde

clıosport_ph1
30-05-2010, 17:27
boylar bariz abartılmış:eek:, heriki aracta bence denk, kimse net olarak ben geçtim diyemez ve şu bi gerçek ss in sürücü daha tecrübeli yada uyanık diyelim:D rollinglerde

katılıyorum rüzgar olayını cok ıyı kullanıyor bunu farketmek guzel :)

TaGo
30-05-2010, 17:27
Aynen tarafsoz bakmak gerekirse her 2 araçta denk :D Yani bence kimse kimseyi kırmasın. En ufak değişiklikte biri diğerine fark atar ama.

Cliosportve
30-05-2010, 17:29

Şimdi benim arabadan çekilmiş videoda var zaten
Anlatmaya çalıştığımızda bu denk araçlar iki araçta iyi düzgün kullanılırsa kafa kafaya gidiyor veya yarım boy atıyoruz birbirimize
Okan zaten tam çakal çıktı bu görüntülerden sonra tekrar denemiycem sinirler bozuluyor sonra boş yere kafa ütülüyorlar
Tek sen farkına vardığın için teşekkürler bu arada
Tecrübe için diyecek yok Okan daha uzun yıllar RS kullanmış birisi

Ek.Civic_Spoon

hangi boy abartılmış videoyu bir gösterirmisin ?
hatta sanırım araçlarda tam net denk değil specler aynı gözüksede farklılıkları var
45 yanak 70mm borular gibi

Serhat Y.
Aynen tarafsoz bakmak gerekirse her 2 araçta denk :D Yani bence kimse kimseyi kırmasın. En ufak değişiklikte biri diğerine fark atar ama.

bunu farketmekte güzel:icon_tup: kesinlikle en ufak bi değişiklikte 100devir erken bile atsan vitesi bööle bi fark çıkar ortaya:rolleyes:

Ek.Civic_Spoon
30-05-2010, 17:34
neyse okan geldi yanımda şuan
araçlar denk diyorlarsa denktir diyor tartışma çıksın kalpler kırılsın istemez kimse
VE rs ide tebrik ediyor
uzatmanın anlamı yok videolardan hoşnut değilseniz kaldırılsın problem değil

Serhat Y.
30-05-2010, 17:34
hatta sanırım araçlarda tam net denk değil specler aynı gözüksede farklılıkları var

sadece tır boyu fark diye adlandırgınız video gerçek oda zaten diğer videoları izleyince inandırıcılığını yitiriyor:confused:

Cliosportve
30-05-2010, 17:35

Sen burda yayılma taktiği yapa dur milleti kabullendiremiycen buna
Bizdeki videolar gelince ne olcak peki utanmıyormusunuz derken siz ne yapacaksınız

Ek.Civic_Spoon
30-05-2010, 17:37
Sen burda yayılma taktiği yapa dur milleti kabullendiremiycen buna
Bizdeki videolar gelince ne olcak peki utanmıyormusunuz derken siz ne yapacaksınız

elinizde bunlar haricinde konulmayan 10. video varmı onu sordum sadece ?
sanki bunlar haricindede denemeler olmuş gibi konuşuyorsun ??

ToNy
30-05-2010, 17:41
Araçlar güzel yürümüş,
Farkları bu kadar abartmamak lazım...

Cliosportve
30-05-2010, 17:43
elinizde bunlar haricinde konulmayan 10. video varmı onu sordum sadece ?
sanki bunlar haricindede denemeler olmuş gibi konuşuyorsun ??

Şimdi videolar konulunca anlaşılcak
Fakat burda yanlış yönlendirme var
Yanımızda mıydın ki sen
Yanımızda cliosport_ph1 vardı
Aytuğ agada vardı
Burda sindirme politikası var kabullendirme politikası
Sonrada VE RS e tebrikler de ilerle olmaz öyle
Okanada söyle bir daha denemiycem bu şekilde yanlışlar yapılıyor bana bile

Ek.Civic_Spoon
30-05-2010, 17:46
kardeşim sen bilirsin ama unutmaki daha 1 hafta öncesi gece deneyip jantlara kilolara bahane bulduğunuz için bu çocuk kalkıp sırf siz istiyorsunuz diye oraya geldi sizin gibi birdaha denemem sinir oldum deseydi önceki videolarda bahanelerinize bu denemelerde olmazdı olayları abartmamak gerek

ayrıca renault diye bir sitede yazılarınızı gördüm şimdi 17 jantlarla denediğimizde bende oradaydım çocuğa demediğinizi bırakmamışsınız bunları gördüğü haldede size sırt çevirmemiş

ToNy
30-05-2010, 17:47
+ olarak şöyle bir durumda var,
VE rs üst devirlerde açan bir araç, Hiç topspeed denemesi göremedim...
Ne zaman VE yaklaşıyor, o zaman gazdan ayak çekilmiş...
Bence bir topspeed denemesi şarttı bu videolar arasına...

TaGo
30-05-2010, 17:49
VE de çip yok dereceli yok, üst devirlere o derec çıkma şansı yokki ne die 70mm boru kullanıyor?? saçma olmuş bence

Ek.Civic_Spoon
30-05-2010, 17:50
+ olarak şöyle bir durumda var,
VE rs üst devirlerde açan bir araç, Hiç topspeed denemesi göremedim...
Ne zaman VE yaklaşıyor, o zaman gazdan ayak çekilmiş...
Bence bir topspeed denemesi şarttı bu videolar arasına...

VE rs SS rs in yarım boy kadar arkasındayken kesiciye giriyormuş nerdeyse videoların çoğu top speed zaten

bu arada üst devirlerde açıyorsa alt devirde bastırıp 1 boy ileri çıkıp üst devirlerde neden 2-3 boy geri düşüyor ?

Serhat Y.
30-05-2010, 17:51
VE rs SS rs in yarım boy kadar arkasındayken kesiciye giriyormuş nerdeyse videoların çoğu top speed zaten

nerdeyse:beuj:

ToNy
30-05-2010, 17:52

bu arada üst devirlerde açıyorsa alt devirde bastırıp 1 boy ileri çıkıp üst devirlerde neden 2-3 boy geri düşüyor ?

Videoların alayı 1 dakika,
1 dakikadamı giriyorlar topspeede:eek:
VE rs in çok roll ünü izledim, hatta içlerinde de bulundum...
Üst devirlerde arkadan gelip aldığına çok kez şahit oldum...

JenGoO
30-05-2010, 17:53
Arkadaşlar hiçbirinizi tanımam ama bizlere videolarınızı izletiyosunuz doğal olarak yorum yapmak geliyo içimden, öncelikle 2 aracada maşallah fakat aranızdaki bu hırs ve kırıcı konuşmalar yakışmıyo bence, burda küçük sürüş hileleri var bariz bi şekilde sol şeritteki araç biraz geride kaldımı yanındaki aracın ruzgarını alıyo sonucta ne olursa olsun bunlar tehlikeli şeyler belki alışkın olabilirsiniz ama hırsınızın da kurbanı olabilirsiniz yazık olur.2 aracta tamamen denk yürüyo. Birde bu kg ları denk getirme olayı bence komik 3-4 kg nun hesabı yapılır mı yaa iyice sanallaştırıyosunuz bu işi geçin geçilin görün birbrinizi sonrada oturun çayınızı için muabbetinizi orda yapın nedir bu hırs nedir bu kırıcılık kaç yaşında adamlarsınız yaa vala yakıştırmıyorum..

SifirinciMurat
30-05-2010, 17:54

neden olmasın?

Ek.Civic_Spoon
30-05-2010, 17:56

kardeşim bunlar 1.6 sport değil 5 dakka beklesin top speed için

BoraRS
30-05-2010, 17:59
9 videonun 7 sinde yanyana yürüyen iki araba 1 inde 3-4 boy yediği zaman tır mı giriyor araya? Geriye kalan 7 videoyu ne yapıcaz? Yoksa o laf ortalığı karıştırmak biraz da kızıştırmak için yazılmış olabilir mi?

Haa bir de biri şu Civic Spoon denen arkadaşa tır boyu nasıl oluyor bir anlatıversin. Ben anlatmıyım şimdi ayıp olur sonra bana roll mü öğretiyorsun demesinler...

Her iki araca da Maşallah. Efendiliğinden dolayı da Selçuk ve Serkana ayrıca teşekkürler ;)

Ek.Civic_Spoon
30-05-2010, 18:00
9 deneme olmuş ve bütün videolar konuldu bende gördüğüm farkları yazdım ortalık kızıştırma ile ilgisi yok ama aradaki farklar birilerinin sinirini bozuyor ise bu benim suçummu ?

ToNy
30-05-2010, 18:02
kardeşim bunlar 1.6 sport değil 5 dakka beklesin top speed için

1.6 sport değil haklısında F430 da değil...
Çok fazla büyütmemek lazım... ;)
Araçtaki günlük değişimler bile yeri gelir 1 boy kazandırır...
Ben VE nin SS rs e Çorluda, 5 boy attığınıda biliyorum...
Bak bugünde denk gitmişler hatta SS yarım yarım açmışta...
Benim için yada bizim için sorun değilde,
Sizin içinde sorun olmasın bu tarz şeyler...
Eğleniyorsanız keyfinize bakın, Karşı tarafı rencide edici ve hırslandıracak söylemlerden kaçının...

Sıfırıncı Murat, Birgün aracının gidişinin videosunu çekte izlet bize, Hep misafir kalıyorsun bide senin aracını görelim madem 1 dakikada topspeed yapıyormuşsun, bu göz zevkinden mahrum bırakma bizi olur mu... :)

Ek.Civic_Spoon
30-05-2010, 18:03
burda küçük sürüş hileleri var bariz bi şekilde sol şeritteki araç biraz geride kaldımı yanındaki aracın ruzgarını alıyo ..

evet benimde dikkatimi şimdi çekti aralarında 1 şerit falan olduğunda ss açmaya başlıyor yanyana olunca yenişmekte zorlanıyorlar ama buda bahane olur şimdi

BoraRS
30-05-2010, 18:04
9 deneme olmuş ve bütün videolar konuldu bende gördüğüm farkları yazdım ortalık kızıştırma ile ilgisi yok ama aradaki farklar birilerinin sinirini bozuyor ise bu benim suçummu ?

Senin suçun ne biliyormusun? Arada yarım boy biri önde yarım boy diğeri öndeyken kalkıp sadece bir videoya dayanarak tır boyu gibi bir masal yazıyorsun sonra da milleti salak yerine koyup gariban edebiyatı yapıyorsun yok benim suçum mu. Yok ben ne yaptım...

Karşındaki insanlar 15 yaşında sıpalar değil. Yazdığın lafın ettiğin cümlenin nerelere nasıl ulaşacağını bil de öyle konuş. Sonra tepki çekince de ben ne yaptım deme.

Ek.Civic_Spoon
30-05-2010, 18:05
1.6 sport değil haklısında F430 da değil...
Çok fazla büyütmemek lazım... ;)
Araçtaki günlük değişimler bile yeri gelir 1 boy kazandırır...
Ben VE nin SS rs e Çorluda, 5 boy attığınıda biliyorum...
Bak bugünde denk gitmişler hatta SS yarım yarım açmışta...
Benim için yada bizim için sorun değilde,
Sizin içinde sorun olmasın bu tarz şeyler...
Eğleniyorsanız keyfinize bakın, Karşı tarafı rencide edici ve hırslandıracak söylemlerden kaçının...

Sıfırıncı Murat, Birgün aracının gidişinin videosunu çekte izlet bize, Hep misafir kalıyorsun bide senin aracını görelim madem 1 dakikada topspeed yapıyormuşsun, bu göz zevkinden mahrum bırakma bizi olur mu... :)

çoğu yerde haklısın VE nin SS e 5 boy attığı videoda böyle eşit değillerdi bunuda biliyorsundur ozaman (17" jant 3 kişi vs)
bu araçlar farklı olarak 4 kez denediler VE rs in geçtim dediği tek gün 17" jant ve 3 kişi ile biz vardık SS rs te bunları söylemek gerek
o gece bile 3 video vardı ss in geçtiği onların hiç biri konulmadı diğer videoların konulduğu yere

Cliosportve
30-05-2010, 18:05
9 videonun 7 sinde yanyana yürüyen iki araba 1 inde 3-4 boy yediği zaman tır mı giriyor araya? Geriye kalan 7 videoyu ne yapıcaz? Yoksa o laf ortalığı karıştırmak biraz da kızıştırmak için yazılmış olabilir mi?

Haa bir de biri şu Civic Spoon denen arkadaşa tır boyu nasıl oluyor bir anlatıversin. Ben anlatmıyım şimdi ayıp olur sonra bana roll mü öğretiyorsun demesinler...

Her iki araca da Maşallah. Efendiliğinden dolayı da Selçuk ve Serkana ayrıca teşekkürler ;)

Bora abi son noktayı koymuşsun denecek söylenecek herşeyi söylemişsin kısaca :icon_rule

Ek.Civic_Spoon
30-05-2010, 18:08
Senin suçun ne biliyormusun? Arada yarım boy biri önde yarım boy diğeri öndeyken kalkıp sadece bir videoya dayanarak tır boyu gibi bir masal yazıyorsun sonra da milleti salak yerine koyup gariban edebiyatı yapıyorsun yok benim suçum mu. Yok ben ne yaptım...

.

ben tır boyunu sadece videonun üzerine aradaki farkı anlatmak için yazdım başka bir yerde tır dediğimi hatırlamıyorum ha ben oraya tır yazmasam 7-8 araba boyu yazsam daha doğru olurdu sanırım

zef
30-05-2010, 18:09
okanım tebrikler:)

Serhat Y.
30-05-2010, 18:14
ben tır boyunu sadece videonun üzerine aradaki farkı anlatmak için yazdım başka bir yerde tır dediğimi hatırlamıyorum ha ben oraya tır yazmasam 7-8 araba boyu yazsam daha doğru olurdu sanırım

kesinlikle daha doğru olurdu,,

BoraRS
30-05-2010, 18:15

8 boy demek 8x4m(ortalama) = 32 metre eder. Bana o videonun neresinde 32 metre fark var söylermisin? Bu bir.

Senin aklın ve RS tecrüben (:soru:) neden olduğunu kabul ediyor mu 9 denemenin 7 sinde yanyana yürüyen arabalardan birinin zart diye bir anda o kadar geriye düştüğünü?

Bu kodumun RS i nasıl bir arabadır neler yapar nerde gider nerde sıçar çok iyi bilirim. Hani bir laf vardır tereciye tere satma diye. Her iki araç da hemen hemen eşitken bu tür laflar yakışmaz. Hatta ben senin yerinde olsam o senin tır dediğin videoyu efendiliğimden dolayı koymazdım bile. Çünkü belli ki sahibi ya vites kaçırıyor ya devri kestiriyor. Ama diyorum ya efendi olan gerçekten iyi niyetli olan adam bunu yapmazdı. Senin malesef niyetin belli. :icon13:

Ek.Civic_Spoon
30-05-2010, 18:17
kesinlikle daha doğru olurdu,,

ne değişecek anlamadım ama düzelttim dediğiniz gibi olsun

Ek.Civic_Spoon
30-05-2010, 18:21
8 boy demek 8x4m(ortalama) = 32 metre eder. Bana o videonun neresinde 32 metre fark var söylermisin? Bu bir.

Senin aklın ve RS tecrüben (:soru:) neden olduğunu kabul ediyor mu 9 denemenin 7 sinde yanyana yürüyen arabalardan birinin zart diye bir anda o kadar geriye düştüğünü?

Bu kodumun RS i nasıl bir arabadır neler yapar nerde gider nerde sıçar çok iyi bilirim. Hani bir laf vardır tereciye tere satma diye. Her iki araç da hemen hemen eşitken bu tür laflar yakışmaz. Hatta ben senin yerinde olsam o senin tır dediğin videoyu efendiliğimden dolayı koymazdım bile. Çünkü belli ki sahibi ya vites kaçırıyor ya devri kestiriyor. Ama diyorum ya efendi olan gerçekten iyi niyetli olan adam bunu yapmazdı. Senin malesef niyetin belli. :icon13:

benimle ilgili bir konu yok okan koymamı istedi koydum
ayrıca bahsettiğim renault sitesinde ss 17" jantlı haliyle deneme yapıldığında araba için yazılanları oku ben okudum o gece çorluya geldiğimize utandım bu yüzden tır farkı olsada koyarım gemi farkı olsada koyarım bunuda kötü niyetimden değil etkiye tepkiden koyarım senle alakalı bir durumda yok konuda

ama illa boy sayacam diyorsan birlikte sayalım
http://img709.imageshack.us/img709/8088/ssve.jpg

SifirinciMurat
30-05-2010, 18:22

sıfırdan kalkarak 50 saniyenin altında ulaştığım son hız videom var ama videolar dolanınca çıkan muhabbetleri sen de görüyorsun, bu yüzden yayınlamıyorum :)

BoraRS
30-05-2010, 18:26
ayrıca bahsettiğim renault sitesinde ss 17" jantlı haliyle deneme yapıldığında araba için yazılanları oku ben okudum o gece çorluya geldiğimize utandım bu yüzden tır farkı olsada koyarım gemi farkı olsada koyarım bunuda kötü niyetimden değil etkiye tepkiden koyarım senle alakalı bir durumda yok konuda

Haa yani Okan söyledi koy diye yani sen koymadın? Aferin Okan sana da. Aynen böyle devam. Sen hakkatten ya şaşı oldun ya da bu boy işini bilmiyorsun. Bak o trafik şerit çizgilerini her biri 3 metredir. Hadi olsun 4 metre. Say bakayım o araya kaç tane giriyor? 8 tane sayıyorsan sen en kısa zamanda bir gözlükçüye git. Çünkü sen çift sayıyorsun.

Emin ol bundan sonra biri sizi rollde geçerse bu etkilere öyle bir tepki gösterecek ki o zaman vay anam diyeceksiniz...

Cliosportve
30-05-2010, 18:26
Çorluda 4-5 boy geçtiğim videolarda evet SS RS 17 jantlar vardı ağırlık olarakta 25-30 KG ağırdı
Biz 2 kişiydik ama toplamda dediğim gibi 25-30 KG hafiftik bu koşullarlan 4-5 boy atmışlığım var evet
Bundan bir hafta önce Orkunun 182 lik ap ağır jantlarıylan 30-35 KG ağırlıklan yaptığımız çekişmedede arkadan gelip geçer gibi olup sonradan tekrar dengeye geçer gibi çok az arkamdan geliyordun
Yani neredeyse aynı koşullar denilebilcek kıvamlarda bu araçlar ne yapılırsa yapılsın yan yana yürüyor finaldede yarım boy gibi ufak geçmeler söz konusu oluyor ya ben ya Okan ...
Okan çok sevdiğim birisidir fakat böyle konularda kendinden geçiyor soğutuyor kendinden ;)
Bora abininde dediği gibi TIR atan araba her koşulda TIR'ı atar ve önümüz boşken yarım boy hazır öne geçmişken yarışı o şekilde bitirip kazandım üzerine yatmaz
Yani bende yarım boy -1 boy geçtiğim gibi frene basıp ben geçtim diyebilirim öyleyse :):)
Neyse Finalde benim aracım Stock bunu herkez biliyor muallak bir durum yok
Okan için hep muallaklar var halan
Ben bu şekilde keyif alıcağım yerde oda keyif alıcağı yerde kızıştırmanın alemi neydi SPOON arkadaş

akucukdogan
30-05-2010, 18:27

Konuyla alakam yoktur fakat şunu söyleyeyim o resimde 3 boydan fazla bişey yoktur.

Ek.Civic_Spoon
30-05-2010, 18:31
Konuyla alakam yoktur fakat şunu söyleyeyim o resimde 3 boydan fazla bişey yoktur.

vay be harbiden o araya 1 tır girmiyorsa diyecek birşeyim yok benim ben körmüşüm demekki
herkese keyifli forumlar araçlarda beni bağlamaz olan tüm videolar konuldu
size bol tartışmalar :icon_tup:

ToNy
30-05-2010, 18:32
sıfırdan kalkarak 50 saniyenin altında ulaştığım son hız videom var ama videolar dolanınca çıkan muhabbetleri sen de görüyorsun, bu yüzden yayınlamıyorum :)

Eyvallah... :)

Cliosportve
30-05-2010, 18:36
Bu arada bizdeki çekimler bu gece ancak yetişcekmiş
Aytuğ abiye sordumda gece 12-1 gibi ancak bitirebilirim dedi
Onuda ekleyip konuyu güncelleriz
Ayrıca çok zevkli olacak 2 adet videoda mevcut
VE RS'le Top Speed yapma denemesi yaptık
5. viteste devir kesmez deniliyordu genelde biz o deviride kestirdik :)

Ek.Civic_Spoon
30-05-2010, 18:42
Sen hakkatten ya şaşı oldun ya da bu boy işini bilmiyorsun. Bak o trafik şerit çizgilerini her biri 3 metredir. Hadi olsun 4 metre. Say bakayım o araya kaç tane giriyor? 8 tane sayıyorsan sen en kısa zamanda bir gözlükçüye git. Çünkü sen çift sayıyorsun..

http://wowturkey.com/tr339/Ugur_Aydin_c2.jpg

Otoyollar kesikli çizgi
Çizgiler : 6 metre
Boşluklar : 9 metre
saygılar..

herkese keyifli forumlar

hüsor
30-05-2010, 18:48
o çizgiler her yerde aynı boyutta değil ;)

o çizgileri yapan kişilerde genellikle göz kararı yapıyorlar. ;)

2 aracada maşallah. ;)

flexamin
30-05-2010, 18:51

burda ki boşluk 9 metre mi ahah ulen çizgi mi uzun boşluk mu bu karede ki.. ben mi körüm yoksa....

clıosport_ph1
30-05-2010, 18:54
yıne ortada bır fotograf var :D
keske araya bı tır resmı koyup ekleseydınız daha eglencılı olurdu dıye dusunuyorum :)

Alicanrs
30-05-2010, 18:55
yaa anlamadığm iki aracada maşallah şunu bana biri açıklasın o gün ağır jantlar vardı kg hesabına girmiorm hafif 15 ler takıldı okanın araçta ii gidio selçuğunda ama kafa kafaya gidioken veya selçukta geçio bariz ve okanda geçio ama nie farklar soradan çoğalıo demekki selçuğun araba 3-5 denemden sora daha çok boğluo veyta okanınki boğluo

seko
30-05-2010, 18:56
benim anlamadıgım TR de ss ten hızlı rs yokmu yahu bir tanede gecildigi video izleyelim :)

Alicanrs
30-05-2010, 18:59
benim anlamadıgım TR de ss ten hızlı rs yokmu yahu bir tanede gecildigi video izleyelim :)

inş 2 ay sora gelio bi tane hızlı rs kısmet =) bunlar çok hızlı yetişemiorz:D

ByKemo39
30-05-2010, 18:59
geçin geçilin görün birbrinizi sonrada oturun çayınızı için muabbetinizi orda yapın nedir bu hırs nedir bu kırıcılık kaç yaşında adamlarsınız yaa vala yakıştırmıyorum..

:icon_tup::icon_rule:bravo:

bu videoları çeken benim altta basınca VE yarım boy 1 boy öne çıkıyor ama daha sonra arkalara düşüyor VE de SS gibi maşşallahı olan giderli bi rs.
birde her deneme sonrasında bu muhabetlerin dönmesi cidden kırıcı oluyor millet denemeye rs bulamıyor bizde rs bolluğu var biz birbirimize düşüyoruz yakısmıyor bence bunlar bize

bence sende en yakın zamanda bir gözlükçüye git :)

ByKemo39
30-05-2010, 19:00
burda ki boşluk 9 metre mi ahah ulen çizgi mi uzun boşluk mu bu karede ki.. ben mi körüm yoksa....

şipşakçılıktan anlamadığın kesin yakında olan her zaman büyük gözükür ;)

Ek.Civic_Spoon
30-05-2010, 19:03

http://img526.imageshack.us/img526/4664/okanrs.jpg

aynı yol o kısa gördüğün çizgi bir tırın yarısını kaplıyor bilmem farkındamısın ?
2 çizgi bile değil bir tırın boyu bunlar e5 çizgisi değil otoban çizgisi

SONE-R
30-05-2010, 19:05
1 boy, yarım boy neyse de SS rs 51lik ara borularla gayet iyi yürümüş..

dragon07
30-05-2010, 19:14
bence 2 arabada basa bas gitmiş...

SS plakalı aracın sahibi tecrubesi ile 2-3 videoda öne çıkmıs bana göre...

ayriyetten fotodaki fark 4 boy ama diger videolara bakınca VE rs vites kaçırdıgı için öyle bi fark olmuş yada kesiciye girmiş...

ArMy
30-05-2010, 19:18
İkisine de maşallah..Genel itibariyle denk gibiler..VE rs'in bariz geride kaldığı da var,kafayı atıp gelirken SS'in gazdan çekmesi de var..Tekrandan maşallah..

Cliosportve
30-05-2010, 19:25
Evet SS iyi yürüyen bir RS maşallah kendisine

Bugüne kadar değişik değilik RS ler ile deneme imkanım oldu
En çok zorlayan RS olarak Okanın aracı
Diğer denediğim araçlar bir yere kadar tutundular denediklerim
Durum şu ki ben arabamdan memnunum çamur atılması için sürekli 4-5 boy veya sizlerin tabiriylen 9-10 boy şeklinde yemem gerekir o yüzden

Can's
30-05-2010, 20:02
maşşallah araclara

gp_anL
30-05-2010, 21:25
SS gerçekten ilginç yürüyor üzerindeki speclerle
gördüğüm en sıkı rs diyebilirim
kilo hesabıda biraz saçma olmuş
3 kişi yürüyorsa ss bu videolarda sadece şöförlerle bambaşka olur sonuçlar sanırım
her iki aracada maşallah
gerçekten ss in geçemediği rs çıkmadımı ?

sportinger
30-05-2010, 21:32
:D camı niye kaptmıyon kardeş...

Cliosportve
30-05-2010, 22:19
Kilo hesabı yaptık evet
3 kişi yürüyorsa derken ne demek yani bu
İyi okunmuyor galiba kişi sayısı fazla olabilir ama kilolar denk
205 KG VE RS
210 KG SS RS
Bunu daha 10 kere daha yazmak istemiyorum

BoraRS
30-05-2010, 22:46
http://wowturkey.com/tr339/Ugur_Aydin_c2.jpg

Otoyollar kesikli çizgi
Çizgiler : 6 metre
Boşluklar : 9 metre
saygılar..

herkese keyifli forumlar

O çizgiler 6 metre ve onların arasındaki boşluk 9 metre mi şimdi? Sen onu öyle mi görüyorsun? Sen hakkatten şaşırmışsın birader. Tekirdağın yeni rakısını fazla kaçırmışsın sen :hehe:

Bence sen hakkatten şu alttaki sözünü tut da daha yazma. Yoksa bu nikin de banlanacak :heyoo:

....herkese keyifli forumlar araçlarda beni bağlamaz olan tüm videolar konuldu
size bol tartışmalar :icon_tup:

ukku
30-05-2010, 22:47
ss beni geçememişti :)
keza chipim yüklüydü ama lambdam da bozuktu..
lambdamın kendine geldiği denemelerde fark açılmıştı da..
neyse ben bulaşmayayım roll muhabbetleri baydı :)

BoraRS
30-05-2010, 22:47
Kilo hesabı yaptık evet
3 kişi yürüyorsa derken ne demek yani bu
İyi okunmuyor galiba kişi sayısı fazla olabilir ama kilolar denk
205 KG VE RS
210 KG SS RS
Bunu daha 10 kere daha yazmak istemiyorum

Selçuk EB RS ile yürütelim seni :) Unutma sadece ben geçersem video koyarım yoksa koymam biz de modaya uyalım :)

clıosport_ph1
30-05-2010, 22:50

nekadar gecememıstı utku :D

Cliosportve
30-05-2010, 22:53
Selçuk EB RS ile yürütelim seni :) Unutma sadece ben geçersem video koyarım yoksa koymam biz de modaya uyalım :)

Valla Bora abi ben varım teke tek deneriz EB RS lede :)
Sonra gider sahilde birde çayımızı içeriz sonra tekirdağ sahillerine bırakırız kendimizi :)

clıosport_ph1
30-05-2010, 22:55

3 lü yapalım bora abı :)

ukku
30-05-2010, 22:57
tost mu yapıyorsunuz ne bu 3 'lü

clıosport_ph1
30-05-2010, 22:58
tost mu yapıyorsunuz ne bu 3 'lü

hiç farketmez hertürlü :D roll yaparız sahılde oturur tost yerız bıze her yol uyar:D

ukku
30-05-2010, 23:00
yemeğe beni de alın :)
arabada fena ağırlık yaparım ama :D

Cliosportve
3 lü yapalım bora abı :)

Bu arada 4-5 boy farkeder diye yanıltılıyor ya o görüntüleride verelim Serkan

SS RS - 17 jant 30 KG ağır

VE RS - 15 jant hafif olan

Burda CAM CAR VE RS

http://www.youtube.com/watch?v=ZXnELesOvHw

http://www.youtube.com/watch?v=sarVwIC_T_M

http://www.youtube.com/watch?v=4pZdf234j-8

bu videolarda dediğimin dışında birşey yok
Amaç kıllandırmak piyasayı madem kıllansın şimdi mevzu :rolleyes:

clıosport_ph1
yemeğe beni de alın :)
arabada fena ağırlık yaparım ama :D

hepımız agırız zaten
en azımız 85kg :D

clıosport_ph1
30-05-2010, 23:01
Bu arada 4-5 boy farkeder diye yanıltılıyor ya o görüntüleride verelim Serkan

SS RS - 17 jant 30 KG ağır

VE RS - 15 jant hafif olan

Burda CAM CAR VE RS

http://www.youtube.com/watch?v=ZXnELesOvHw

http://www.youtube.com/watch?v=sarVwIC_T_M

http://www.youtube.com/watch?v=4pZdf234j-8

bu videolarda dediğimin dışında birşey yok
Amaç kıllandırmak piyasayı madem kıllansın şimdi mevzu :rolleyes:

darlantı mpg super :D:hahaha::hahaha:

Alicanrs
30-05-2010, 23:02
hepımız agırız zaten
en azımız 85kg :D

en hafif benimdir kanka :D:D:D 4 lü olur bak :D

clıosport_ph1
30-05-2010, 23:03
en hafif benimdir kanka :D:D:D 4 lü olur bak :D

sen zaten hıc salca olma 90 ım dıyosun ama hıkaye :D
en fazla 70 sın :heyoo:

Cliosportve
30-05-2010, 23:04
darlantı mpg super :D:hahaha::hahaha:

İsimleri doggy style yapmalıydım :hihih:

ToNy
30-05-2010, 23:04
Şimdi şöyle bir olayda var,
Dikkatli izledim sizde izleyin lütfen,
bir kaç videoda VE rs kafa çıkartıp yakalamaya başlıyor,
yol bomboş lakin SS rs yarışı bırakıyor...
Bence bunun yapılmaması lazım...
O zaman bende bi öne geçeyim ardından bırakayım...
Hoş olmamış bu hareket...

Alicanrs
30-05-2010, 23:05
sen zaten hıc salca olma 90 ım dıyosun ama hıkaye :D
en fazla 70 sın :heyoo:

ulan 70 olsam araba uçar be:D:D 91 olmuşumdur ahaha:D

clıosport_ph1
30-05-2010, 23:06
İsimleri doggy style yapmalıydım :hihih:

hüü be :D:D 1 boy 2 boy tır :D:D :slomo:

ukku
30-05-2010, 23:06
Baturalpi tek geçerim.. 60 kg var yok...
1 cheeseburger yiyor depo doluyor adamda..
bizde ibre oynamıyor :D

Cliosportve
30-05-2010, 23:07
Şimdi şöyle bir olayda var,
Dikkatli izledim sizde izleyin lütfen,
bir kaç videoda VE rs kafa çıkartıp yakalamaya başlıyor,
yol bomboş lakin SS rs yarışı bırakıyor...
Bence bunun yapılmaması lazım...
O zaman bende bi öne geçeyim ardından bırakayım...
Hoş olmamış bu hareket...

Önümüz boş motoru yakana kadar basıcam belki o ara fakat ufak önde bırakılıyor
Ben orda anlam veremedim
Tam yetişmeye başlıyorum bırakılıyor
Birazdan zaten benim arabadan çekimler koyulcak
Orda herşey belli olur

eser
30-05-2010, 23:07
belki konu ile alakasız ama 1 dk da top speed yapan arabayı mrk ettim ben,öle bir clioyu izlemek isterim

BoraRS
30-05-2010, 23:08
Önümüz boş motoru yakana kadar basıcam belki o ara fakat ufak önde bırakılıyor
Ben orda anlam veremedim
Tam yetişmeye başlıyorum bırakılıyor
Birazdan zaten benim arabadan çekimler koyulcak
Orda herşey belli olur

Koy artık şu videoları Selçuk sabahtan beri az sonra az sonra sıkıntı bastı :hehe:

clıosport_ph1
30-05-2010, 23:10
reytıng yapmaya calısıyor aklı sıra :D

5. vites videosu devır kesme vıdeosu
arabada 3 kısı var yaklasık 90 kg herkez
3kg cıger vardı bagajda :D

http://www.youtube.com/watch?v=iy67P5zDduc

Cliosportve
30-05-2010, 23:13
Koy artık şu videoları Selçuk sabahtan beri az sonra az sonra sıkıntı bastı :hehe:

Teknik bir sıkıntı vardı giderildi şu an videolar hazır Bora abi
Böyle bir anlatış böyle bir güzel çekim olamaz zevklen izledim valla :)

ukku
30-05-2010, 23:14
reytıng yapmaya calısıyor aklı sıra :D

5. vites videosu devır kesme vıdeosu
arabada 3 kısı var yaklasık 90 kg herkez
3kg cıger vardı bagajda :D

http://www.youtube.com/watch?v=iy67P5zDduc

çok eğlenceli anlarmış :D

Alicanrs
30-05-2010, 23:17
adam 5 te kesti :D:D bizim inioda inio :D

clıosport_ph1
30-05-2010, 23:18
adam 5 te kesti :D:D bizim inioda inio :D

getır senınkınıde kestırelım :D:hahaha:

clıosport_ph1
30-05-2010, 23:20
belki konu ile alakasız ama 1 dk da top speed yapan arabayı mrk ettim ben,öle bir clioyu izlemek isterim

o vıdeo yaklasık 4dk butun vıdeoda 235 altına ınmedık
ınandık davamıza kestırcez dıye sonrakı vıdeo ya kısmetmıs :D

eser
30-05-2010, 23:21
o vıdeo yaklasık 4dk butun vıdeoda 235 altına ınmedık
ınandık davamıza kestırcez dıye sonrakı vıdeo ya kısmetmıs :D

yok senin yada sizin için demedim yorumlarda gördüm bir arkadaş yazmış 1 dk da top speed yapıorum die onu mrk ettim

Cliosportve
30-05-2010, 23:21

Kaçan vites

clıosport_ph1
30-05-2010, 23:27
aytug abıye sonsuz tesekkurler o degerlı ve onemlı zamanını bıze ayırdıgı ıcın :)
vıdeolar olay yaratır cınsten
7 bölü 1 boy öndeyiz :D
okanı .ıçırttık suan felan :D
super ya

aga81
30-05-2010, 23:29
yav nıe you tubeye koyyonuz serkan :d
streetfıre dıe bışey icat edıldı :D

SifirinciMurat
30-05-2010, 23:29
7 / 1 = 7
;)

ukku
30-05-2010, 23:31
yorumlar süper ya :D :D :D

clıosport_ph1
30-05-2010, 23:31
7 / 1 = 7
;)

7 de bırı kadar demek ıstemıs ordakı muhabbetı anlamak cıddı mesele:D:D

clıosport_ph1
30-05-2010, 23:32
yorumlar süper ya :D :D :D

bızım roller bole utku
kesene kadar :D:D
spıkerlı roll tarıhte ilk ve tek aytug aga farkıyla :hahaha::hahaha::hahaha:

hüsor
30-05-2010, 23:33
At yarışı izler gibi oldum gerçekten :D maşallah :)

eser
30-05-2010, 23:34

bütün videolar başa başa gitmiş ama bu video da vites kaçırma yok bişey yok neden fark böle olmuş :S anlıyamadım düşük devirde falanmı vites değiştirdiniz?

Alicanrs
30-05-2010, 23:35
ulan selçuk :D:D koptum hee :D bildiğin at yarışı sol kulavardan selçuk 1 boy lönde ahaha:D

Cliosportve
30-05-2010, 23:38
bütün videolar başa başa gitmiş ama bu video da vites kaçırma yok bişey yok neden fark böle olmuş :S anlıyamadım düşük devirde falanmı vites değiştirdiniz?

Evet orda öyle bir aralık varkı orda değiştirmezsem böyle oluyor
2. vites mesela 7250 de kesiyor normalde
Ben kesiciye kalmamak için 7000 lere doğru atıyorum
Hepsi kayıp devir olarak üst üste geliyor burda

Cliosportve
30-05-2010, 23:39
ulan selçuk :D:D koptum hee :D bildiğin at yarışı sol kulavardan selçuk 1 boy lönde ahaha:D

Sorma yav geberdik biz akşam izledikte bu kadar olmaz arkadaş adam biliyor işi :D
Nede olsa yaşlandı artık aracıylan beraber :DRuhu genç ama

BoraRS
30-05-2010, 23:44
Aferin Selçuk vites kaçırmana rağmen hala bırakmamış yürümüşsün. Bundan sonra aklında bulunsun vites kaçırırsan direk bırak. Sonra rakibini de yanıltmış olursun ;)

Cliosportve
30-05-2010, 23:52
Aferin Selçuk vites kaçırmana rağmen hala bırakmamış yürümüşsün. Bundan sonra aklında bulunsun vites kaçırırsan direk bırak. Sonra rakibini de yanıltmış olursun ;)

Evet abi haklısın ettik bir hata belki dedim yetişirim :)

ArMy
31-05-2010, 00:02
Sıçırttık.. 5/1 boy öndeyiz :D :D
Muhabbet çok iyimiş..İlker Yasin'in Roll anlatan versiyonu gibi :D
Araçlar denk bu videolarda da belli..Maşallah..

Murat
31-05-2010, 00:07

Kaçan vites

onu bunu bilmem ama muhabbet fena olmuş yaa :D gece gece at yarışı izler gbi :D :D

leventrc
31-05-2010, 00:27
Kişisel hatalar olmadığı zaman bu kadar kafa kafa ya giden araç hakkında bu kadar polemik olması AKILLARA DURGUNLUK veriyor!! Nasıl bi ego tatmini ki şu güzel roll den sonra 2 kahve içip muhabbet ediceginize, birbirinize b*k atıp duruyorsunuz anlamak zor!!

Ek.Civic_Spoon
31-05-2010, 07:25

şu videoda vites kaçırılan saniyeyi bana söylermisin ben bir türlü bulamadım
aynı videonun SS in içinden çekilmiş versiyonuda var hatta 4. viteste öküz gibi kesiyor devir bana ikisinide izleyip hangisinin vites kaçırdığını açıklarmısın bana mantıklı bir açıklama yap ben bu işi bırakacam :icon_tup:

sadece senin için değil bana bu videoda vites kaçırma olayı var diyen bunu iddia eden herkesten açıklama bekliyorum

şunuda belirteyim okan bizden geç vites atıyor demesine aldanmayın zaten VE nin çevirebildiği max deviri çeviriyor 45 yanak dolayısı ile SS ten erken vites atmak zorunda kalıyor biraz daha ilerlese ozaman kesiciye girip vites kaçıracak zaten

BoraRS
31-05-2010, 07:45

şu videoda vites kaçırılan saniyeyi bana söylermisin ben bir türlü bulamadım
aynı videonun SS in içinden çekilmiş versiyonuda var hatta 4. viteste öküz gibi kesiyor devir bana ikisinide izleyip hangisinin vites kaçırdığını açıklarmısın bana mantıklı bir açıklama yap ben bu işi bırakacam :icon_tup:

sadece senin için değil bana bu videoda vites kaçırma olayı var diyen bunu iddia eden herkesten açıklama bekliyorum

şunuda belirteyim okan bizden geç vites atıyor demesine aldanmayın zaten VE nin çevirebildiği max deviri çeviriyor 45 yanak dolayısı ile SS ten erken vites atmak zorunda kalıyor biraz daha ilerlese ozaman kesiciye girip vites kaçıracak zaten

Orada vites kaçırma değil vites geç atma yazıyor :) Sana diyorum şu yeni rakıyı biraz azalt diye :hehe:

Haa bir de sen şu videodaki bir de senin eklediğin diğer videolarda tam VE yavaş yavaş geçmeye başlarken neden SS' in erken bıraktığını açıkla ondan sonra belki muhattap olurum seninle :icon_tup:

seko
31-05-2010, 07:52

Benide gecemedi hatta seni aramıstı gelip gecesin diye sizde Bora ile mc te muhabbet ediyordunuz Allah kurtardı :D

3rk4n
31-05-2010, 08:16
Ve rs :) 25bin oldu fiatı maşallah araçlara.

clıosport_ph1
31-05-2010, 08:26

yok daha neler :D fıyat hala 20 bin gelen alır 3kg ciger yanında

SONE-R
31-05-2010, 08:26

nerde o günler :hahaha: :D

Cliosportve
31-05-2010, 09:05
yok daha neler :D fıyat hala 20 bin gelen alır 3kg ciger yanında

Fiyatlarda kişiye özel uygulaması halan geçerli
Kimine göre 25 bin TL
Kimine göre 20 bin TL :)

Murat
31-05-2010, 09:12
kimseyle muhabbetim yok burada, o yüzden kimseyi kayırmak değil amacım ama izlediğim videolarda dikkatimi çeken bir nokta var.

"ss" her yaklaşmaya başladığında "ve" brakmış.

ArMy
31-05-2010, 09:17
kimseyle muhabbetim yok burada, o yüzden kimseyi kayırmak değil amacım ama izlediğim videolarda dikkatimi çeken bir nokta var.

VE vites atamasa bile devam ediyor..Galiba tam tersini söyliyecektin?

Cliosportve
31-05-2010, 09:18

VE RS yaklaşmaya başladığında SS bırakmış demek istedin galiba ?

depresif
31-05-2010, 09:25
VE den çekimleri şimdi izledimde. pilotajda büyük eksiklik var. ne vites atışları seri nede yerinde ve devrinde. okan zaten her vites atıldığında biraz daha çıkıyor dikkat edilirse. buda okanın pilotajının avantajı. sonuç olarak arabalar denk gibi ama okan pilotaj sayesinde öne çıkıyor. iki aracada maşallah.

Cliosportve
31-05-2010, 09:29
VE den çekimleri şimdi izledimde. pilotajda büyük eksiklik var. ne vites atışları seri nede yerinde ve devrinde. okan zaten her vites atıldığında biraz daha çıkıyor dikkat edilirse. buda okanın pilotajının avantajı. sonuç olarak arabalar denk gibi ama okan pilotaj sayesinde öne çıkıyor. iki aracada maşallah.

Bende 45 yanak olduğu için Okanla vites atışlarımız denk olmuyor
Ben 3. vitesten - 4. vitese atıyorum Okan 4 saniye halan 3. viteste gidiyor
Daha uzatmak devir kesiciye girmek ayarını tam yapmak lazım ki
Çoğu yerde aslında 6900 dv lerde atıyorum
Sırf gene 45 yanak olduğu için 7000 devirde kesmesi gereken devirin 7100 lere doğru kestiğini farkettim dikkatli bakınca bunu anladım
Vites atışlarındaki yavaşlıklan alakalı bir durum yok
Okanın 50 yanak olmasının avantajı var orda

depresif
31-05-2010, 09:32
Bende 45 yanak olduğu için Okanla vites atışlarımız denk olmuyor
Ben 3. vitesten - 4. vitese atıyorum Okan 4 saniye halan 3. viteste gidiyor
Daha uzatmak devir kesiciye girmek ayarını tam yapmak lazım ki
Çoğu yerde aslında 6900 dv lerde atıyorum
Sırf gene 45 yanak olduğu için 7000 devirde kesmesi gereken devirin 7100 lere doğru kestiğini farkettim dikkatli bakınca bunu anladım
Vites atışlarındaki yavaşlıklan alakalı bir durum yok
tam tersine sen kısa şanzman muhabbetine daha hızlı olman gerekir avantaj sende 45 yanakta. okan uzun şanzman kalıyor. ama 4 saniye kadar farketceğini zannetmem 5 yanak ince lastiğin.

Cliosportve
31-05-2010, 09:38
tam tersine sen kısa şanzman muhabbetine daha hızlı olman gerekir avantaj sende 45 yanakta. okan uzun şanzman kalıyor. ama 4 saniye kadar farketceğini zannetmem 5 yanak ince lastiğin.
Benim eklediğim videolarda dikkatli ses dinlemesi yaparsan tam ne demek istediğimi anlarsın
Yani ben vites değişimlerinden kaybetmedim
Ben 4. vitesi dolduruyorum 5. vitese atıyorum adam 4. vitesle gelip geçiyor orda
Sonra oda 5. vitese atınca bu sefer ben geçmeye başlıyorum devirimi alıp ilerlediğim için
Sesleri iyicene açıp dinlersen tam ne demek istediğimi anlarsın

Murat
31-05-2010, 11:06
hehe evt yannış sölemişim :)

Ek.Civic_Spoon
31-05-2010, 11:24

50 yanak avantaj değil 45 yanağa göre bir dezavantajdır.
çap küçüldükçe ivmelenme artar max hız düşer
araçlar denk ve kilolar eşit hatta ss 5-10 kilo fazla ise arayı açıp gitmesi gereken 45 yanak avantajı ile sensin
50 yanakla alt devirden basıp üstlerde yanından gelip geçen ss değil

ayrıca araçlar yanyana olduklarında sadece yanyana yürüme söz konusu
dikkat edildiğinde arada mesafe olunca ss sürekli öne çıkıp gidiyor diğer türlü kopamıyor

bahanelerde süpermiş vites kaçtı 100devir çeviremedim yavaş attım yan battı çamura yattı maşallah :) okan otomatik pilot galba hiç bi şekilde hatasız gidiyor o yüzden hiç geri düşmüyor oda güzel :D

brutal
31-05-2010, 17:58
Baturalpi tek geçerim.. 60 kg var yok...
1 cheeseburger yiyor depo doluyor adamda..
bizde ibre oynamıyor :D

:) tek kısmı tamamda geçerim kısmı olmamış :D Geçebilene Colombo egzantrik hediye, hodrimeydan!

Biraz atar gider yapmak lazım ortama ayak uydurmak lazım :rolleyes:

ToNy
31-05-2010, 18:15
RS im olsaydı kaçırmazdım bu fırsatı...

ukku
31-05-2010, 18:39
:) tek kısmı tamamda geçerim kısmı olmamış :D Geçebilene Colombo egzantrik hediye, hodrimeydan!

Biraz atar gider yapmak lazım ortama ayak uydurmak lazım :rolleyes:

Seni öyle bi geçerim ki.. Ne olduğunu anlamazsın bile Batu bey..
Bilirsin yazı görünürüm, turayımdır :icon_tup:

3rk4n
31-05-2010, 18:45

Koşarak mı geçicen batuyu ukkucum :D

Alicanrs
31-05-2010, 19:03
way be meydana bak baturalp abi ile utku :D:D yaa knşmayın ikinizi bi geçerim egzantiriği alabilirmiyim baturalp bey :D:D

Ek.Civic_Spoon
31-05-2010, 19:06

sen geçtinmi peki ;) sanki ben geçtim gibi bir ima olmuş bu cümle birşey söylüyor isen açıklamada yap :)
unutmamak gerekki senle denediğindede arkalar 17" jant ve içerde dandik bir filtre ile denemişti
şuanki videolarda o halinden çok daha başka yürüyor bilmeni isterim :icon_tup:

ukku
31-05-2010, 19:10
bende soketi çıkık bi lambda vardı, araba bi gidip bi gitmiyordu.. aynı gün geçildiğim a3'e 1 hafta sonra 4-5 boy atmıştım :)
keza SS ile denemelerin arasında net geçtiklerim var, siz muhtemelen denk gittiklerimizin videolarını saklıyorsunuzdur.. merak edenlere yollarım da :)

Ek.Civic_Spoon
31-05-2010, 19:16
merak etme SS in geçtikleride var ben izledim :)
beni geçemedi demiceksin ozaman ;)
kendinin geçtiklerini sayıyor isen ss inde geçtikleri var demen gerek

ukku
31-05-2010, 19:16
ne kadar geçmiş? 3-4 boyluk bi videonuz var mı? hodrimeydan :)

Ek.Civic_Spoon
31-05-2010, 19:18
geçildim demen için 3-4 boymu yemen gerek anlamadım

ukku
31-05-2010, 19:19
geçildim demen için 3-4 boymu yemen gerek anlamadım

benim arabanın gitmeyen haline en fazla kafa çıkardı SS, hala neyi savunuyorsun? el si*iyle gerdek derlerdi inanmazdım :)

Ek.Civic_Spoon
31-05-2010, 19:22
el şeyiyle işim olmaz ss dediğin araç hergün dükkanımın önünde anahtarıda bende böle polemik yaratmaya gerek yok
sadece SS senle denerken giden haliyle denemedi onu bil yeter caisiz 17 li haliyle stock cooper s te geçmişti ss i 10 denemede 1 kere önde gittin diye aracını yürüyor sanma hele ss o haldeyken :)

ukku
31-05-2010, 19:23
Aslansın :)
Boş boş konuşacağına dükkanın önündeki arabanın lambdasının soketini sök bakalım ne oluyor.. bana hikaye anlatma cooperlar jantlar lastikler..

Alicanrs
31-05-2010, 19:29
jant cai lambda kdr etkiliomu 4-5 boy ?

Ek.Civic_Spoon
31-05-2010, 19:37
neyse kısa özetliyim
ss in deneyipte geçemediği rs çıkmadı daha
bunu hep geçti algılamayın denemelerde geçildikleride oldu
ama arkasına alamadığı rs çıkmadı henüz
hepsininde videosu var tektek izledim

ukku
31-05-2010, 19:40
arkasına alamadığı var ama içine aldığı var gibi :)
saygılar

Ek.Civic_Spoon
31-05-2010, 19:41
yaşına veriyorum :)
sevgiler..

Alicanrs
31-05-2010, 19:41
arkasına alamadığı rs çıkmadı denilioda önüne alıo demekki geçilio hep:icon_tup: utku nie satıosun ki deneseydin son halinle uzatmaya gerek bence yok denenirdi tekrar

Ek.Civic_Spoon
31-05-2010, 19:43
evet geçiliyor kahretsin bir tane geçtiği rs çıkmadı
ben böyle bir rs biliyorum :)

Alicanrs
31-05-2010, 19:44
neyse çıkar sağlam bi rs yakında

Ek.Civic_Spoon
31-05-2010, 19:45
çıksın tabi keşke adam akıllı işi bilip rs üzerinde çalışanları ve yürüten yürüyen yüklü rs ler görsek imkan meselesi ama elbet çıkar birileri millet yurtdışında m3 ler ile yürüyor rs ler ile

Alicanrs
31-05-2010, 19:46
2-3 aya inş beklemedeyim uraşmak istemiordum ama uraşıcam kısmetse

Ek.Civic_Spoon
31-05-2010, 19:47
2-3 aya inş beklemedeyim uraşmak istemiordum ama uraşıcam kısmetse

her zaman desteklerim maddi olamasada manevi şekilde
bende duruma göre temiz bir rs bulabilirsem almayı planlıyorum
sürüşünden zevk aldığım bir araç insanı cezbediyor en azından ss te gördüm bunu

CLIORS
31-05-2010, 20:09
izmire geldiginiz de haber verin ben sizi temiz RS le deneteyim.

SifirinciMurat
31-05-2010, 20:10
hah, abuk subuk konuşa konuşa sonunda açtırdınız pandora'nın kutusunu

seko
31-05-2010, 20:31
arkasına alamadığı var ama içine aldığı var gibi :)
saygılar

Sende yoldan cıktın sonunda :D:D:D
"Koyunun bulunmadığı yerde keçiye Abdurrahman çelebi derler " satarsanız yuruyen araclarınızı bakınız türkçe atasozleri anlam kazanır :icon_tup:

BoraRS
31-05-2010, 20:50
hah, abuk subuk konuşa konuşa sonunda açtırdınız pandora'nın kutusunu

:hehe::hehe: Yürü be Alper hoca diyeceğim ama ben emekli oldum sen emekli oldun yakın bir tarihte Utkuyu da RS' ten emekli ettik :D

ToNy
31-05-2010, 21:20
SS'i geçmeye makyajlı kasa gelse olur mu peki... (182) :D
Sonuçta oda RS... :D

CLIORS
31-05-2010, 21:22
benim aracı alan arkadası cok severım nazım da gecer, isteyen olursa bulusma saglarım. onun dısında emeklilik gunleri guzel Bora, sollamalarda bazen mazi insanın aklına gelmiyor degil ama tuketimi gorunce yuzunde gulumseme beliriyor hemen.

chiefkadir
31-05-2010, 21:24
benim aracı alan arkadası cok severım nazım da gecer, isteyen olursa bulusma saglarım. onun dısında emeklilik gunleri guzel Bora, sollamalarda bazen mazi insanın aklına gelmiyor degil ama tuketimi gorunce yuzunde gulumseme beliriyor hemen.Alper hocam araç sendeyken buluşma sağlamadında şımdımı sağlıyon :D Neyse sen yap bı ayar bı ctr,rs,rc vs.. ıle deneyın yaw görelim gidişini :)

clıosport_ph1
31-05-2010, 21:42
1 hafta sonra ss le veya ur yle veya bılmem kımın rs olursa denerım :D
suskunlugumu bozuyorum :p

Alicanrs
31-05-2010, 22:12

yürü be koçum kim tutar seni :D:D ama bilmeyen biriyle dene ahahaha :D anladın knka deneriz sıkıntı yok :D

CLIORS
31-05-2010, 22:16
Alper hocam araç sendeyken buluşma sağlamadında şımdımı sağlıyon :D Neyse sen yap bı ayar bı ctr,rs,rc vs.. ıle deneyın yaw görelim gidişini :)

Arac ayarlı zaten de arkadasın yerıne ben yazmayım sımdı. Ama gelenler olursa cayımızı kahvemızı ıceriz.

ToNy
31-05-2010, 22:18

Artık bu kardeş kavgasına bir son verme zamanı geldii sanırım... :rolleyes::D

chiefkadir
31-05-2010, 22:24
Arac ayarlı zaten de arkadasın yerıne ben yazmayım sımdı. Ama gelenler olursa cayımızı kahvemızı ıceriz.Yok hocam araç ayarını değil rolling ayarını dedimdi:)

SercanTurkoz
31-05-2010, 22:33
2 araca maşallah, kazasız belasız kullanın.
Cidden spiker abi 10 numara ya =)
bizm rollerdede spikerlik ve co pilotluk yaparmı acaba =)

clıosport_ph1
31-05-2010, 22:35
Artık bu kardeş kavgasına bir son verme zamanı geldii sanırım... :rolleyes::D

belkıde :D

izo
31-05-2010, 22:39
alayına go lan! bn de ankaraya beklerım cay ıcmeye, vitesleri de soz kadır abi gibi atcam bu sefer...

chiefkadir
31-05-2010, 22:43
alayına go lan! bn de ankaraya beklerım cay ıcmeye, vitesleri de soz kadır abi gibi atcam bu sefer...msn'e gel bro :)

clıosport_ph1
31-05-2010, 22:47
alayına go lan! bn de ankaraya beklerım cay ıcmeye, vitesleri de soz kadır abi gibi atcam bu sefer...

salçasız olucaksa gelelım :D

Cliosportve
31-05-2010, 23:10
SS RS in geçildiği videolarıda önceki sayfalarda koydum
Dikkat etmedin galiba
Burda İlah mantığı ile millete bunu inandırma politikası yap istediğin kadar
Millet SS in ne olduğunu çok iyi biliyor
Sen burda şiirlerde yazsan şarkılarda söylesen SPOON o iş olmaz :heyoo:

ukku
31-05-2010, 23:13
Ankarada bi meeting yapalım, ben de Baturalp'in arabasını kullanırım hem ne zamandır RS kullanmıyorum :D

Cliosportve
31-05-2010, 23:15
Ankarada bi meeting yapalım, ben de Baturalp'in arabasını kullanırım hem ne zamandır RS kullanmıyorum :D

Nosta taksanız geçemezsiniz :)

ukku
31-05-2010, 23:17
Nosta taksanız geçemezsiniz :)

Ben geçmeye değil yemeğe geliyorum, Batunun bana yemek borcu var :D

Cliosportve
31-05-2010, 23:18
Ben geçmeye değil yemeğe geliyorum, Batunun bana yemek borcu var :D

Uğura öyle söylemişsin benim için ne ayak dedim bu Utku :)

ukku
31-05-2010, 23:22
Uğura öyle söylemişsin benim için ne ayak dedim bu Utku :)

Araba istanbula geldiği zaman deneriz sıkıntı yok :)
ama şunu söyleyebilirim, paşaoğlunda JS ile U nun dynoyu üst üste koymuştuk..
2si de sadece cai egzoz iken..
eğriler copy paste gibi 1e1 aynı lakin U 5-6 puan daha üstteydi..

Cliosportve
31-05-2010, 23:26
Araba istanbula geldiği zaman deneriz sıkıntı yok :)
ama şunu söyleyebilirim, paşaoğlunda JS ile U nun dynoyu üst üste koymuştuk..
2si de sadece cai egzoz iken..
eğriler copy paste gibi 1e1 aynı lakin U 5-6 puan daha üstteydi..

Doğrudur JS ikenki durumunu tam bilmiyorum videoları dışında
Lakin şöyle bir durum varki
Her gün DYNO ya gitmeyi kafaya koyup gitsenki
Her gün farklı değerler alabilirsin DYNO da 3 aşşağı 5 yukarı ;)

ukku
31-05-2010, 23:27
Biliyorum :)
O yüzden denemeye gerek yok U geçer demedim zaten ;)
potsuz borusunu çekelim.. bi de yay taksın.. yazılımı siler deneriz keyifli olur..

clıosport_ph1
31-05-2010, 23:30
potsuz borusunu çekelim.. bi de yay taksın.. yazılımı siler deneriz keyifli olur..

bu pota son zamanlarda herkez kilitlenmiş durumda :D

Cliosportve
31-05-2010, 23:30

Aynen dostum hiç problem değil hatta 2 birada çakarız keyifin üzerine :)
Uğurla makara yapıyoruz arada işyerinde öyle
Adam Alıcak S3 bari diyor Leş Clionla onuda geçerim deme diyor ne güldüm yav bugün ona:)

ukku
31-05-2010, 23:31
bu pota son zamanlarda herkez kilitlenmiş durumda :D

ben 3 aydır uğraşıyordum izmirden yaptırmak için.. izmirden ses çıkmayınca size kitlendim :D

clıosport_ph1
31-05-2010, 23:32
ben 3 aydır uğraşıyordum izmirden yaptırmak için.. izmirden ses çıkmayınca size kitlendim :D

ben yaptım kafa rahat :D

ukku
31-05-2010, 23:32
Aynen dostum hiç problem değil hatta 2 birada çakarız keyifin üzerine :)
Uğurla makara yapıyoruz arada işyerinde öyle
Adam Alıcak S3 bari diyor Leş Clionla onuda geçerim deme diyor ne güldüm yav bugün ona:)

:icon_tup:
cuprayla 2de 40da basın siz, uğur atlasın bi :D

Serhat Y.
31-05-2010, 23:38
şimdi ben konuya belki salça olucam ama, hep derler ya rs vti ın dengi değildir aslında type-r ın sınıfındadır diye bende denemek istiyorum en iyi giden rs ile, varmıdır denemeye çıkabileceğim bir rs yakın zamanda,,?

izo
31-05-2010, 23:40
şimdi ben konuya belki salça olucam ama, hep derler ya rs vti ın dengi değildir aslında type-r ın sınıfındadır diye bende denemek istiyorum en iyi giden rs ile, varmıdır denemeye çıkabileceğim bir rs yakın zamanda,,?

sokuk mu orj kılosunda mı denıceksınız? arabınızda ne var? 182 lıkle deneyelım ankaraya yolunuz duserse..

Juggernaut
31-05-2010, 23:44

İlk defa mı rs ile deniceksiniz?

Cliosportve
31-05-2010, 23:44
:icon_tup:
cuprayla 2de 40da basın siz, uğur atlasın bi :D
Sen onunla son anki speclerinizle senin eksozt düzgünken neydi durumlar ?

ŞU an iddia edilen SS RS
Fakat ben biliyorumki MAvi 182 YLT RS hepimize5-6 boy atar
Deniyceksen onlan denersin kendisi Mecidiyeköyde oturuyor

sokuk mu orj kılosunda mı denıceksınız? arabınızda ne var? 182 lıkle deneyelım ankaraya yolunuz duserse..
İZO seni 182 lik le kaldıralım en merak ettiğim bu

chiefkadir
31-05-2010, 23:47

ŞU an iddia edilen SS RS

İZO seni 182 lik le kaldıralım en merak ettiğim bu Mavı 182 lığın speclerı neymış?

ukku
31-05-2010, 23:54

geçen sene chip yokken denediğimizde ilk basışta 2-3 boy öne atlıyor, sonra öyle sabit kalıyordu..
tabi dizele 2. vites 70de bastırmıyorum, onun devrinde basıyoruz :D

Serhat Y.
31-05-2010, 23:57

fantastik olmaya gerek yok tabiki yolum ankaraya düşmez denemek için okadar kafayı kırmadım, arabam atmosferik olarak yüklü, sökük veya değil üzerindekilerde kimseyi ilgilndirmez yani ben kimsenin hangi marka ve modifikasyonlarla yürüdüğünü merak etmiyorum, sonuçta aynı hacimde iki araç (aşırı besleme olmadığı sürece tabi):icon_tup:

Cliosportve
31-05-2010, 23:58
Mavı 182 lığın speclerı neymış?

Mavi RS Stock şekilde DYNO da eyüptekinde 181 verdi zaten :D
Biz bide ona Chip yaptık
Chipten sonra yaptırmadık DYNO ama hissedilir derecede araba gidiyor
Şöyle bir kaç video koycam anlaşılcak öyleyse durum :)

Adam burda vites kaçırıyor
Arkadan yetişiyor :D
http://www.youtube.com/watch?v=TVjwbTC3emM

http://www.youtube.com/watch?v=ZnGF9c8znVo

bu son hele tam herşeyi anlatıyor adam geriden geçiyor bizi :D

http://www.youtube.com/watch?v=B9LuCF00JqA

chiefkadir
01-06-2010, 00:00
Biz bide ona Chip yaptık

http://www.youtube.com/watch?v=ZnGF9c8znVoAnladım dolu zannettım arabayı,maşallah ıyımış..
Gerıden gelıp geçme dedınde anılarım depreştı:hahaha:
http://www.streetfire.net/video/honda-s2k-vs-subaru-gc8-wwwhondateamcom_2000430.htm

Serhat Y.
01-06-2010, 00:03

ŞU an iddia edilen SS RS

İZO seni 182 lik le kaldıralım en merak ettiğim bu

ss rs ile denedim zaten, tekrar denk gelirsek seveseve denerim tabide şu 182 lik ylt daha fazla ilgimi çekti açıkcası, sahibi siteye üyemidir acaba:beuj: bi teklif götürsek

Cliosportve
01-06-2010, 00:04
Anladım dolu zannettım arabayı,maşallah ıyımış..

YLT RS gerçekten maşallahı var herşey ortada adam paçavra yapıyor her defasında :)
Araç sadece düz boru takıldı kat falan söküldü
Birde hava filtresi
Chiplendi birde işte

Cliosportve
01-06-2010, 00:08
ss rs ile denedim zaten, tekrar denk gelirsek seveseve denerim tabide şu 182 lik ylt daha fazla ilgimi çekti açıkcası, sahibi siteye üyemidir acaba:beuj: bi teklif götürsek

Kendisi pek sevmez böyle şeyleri fakat neden olmasın denemeye gelebilir ısrar edersek
Fakat şu sıralar sınavları var 1-2 hafta içinde sınavları bitince kafası kuş gibi olur
O şekilde denenebilir
Son olarak kendisine OZ 15 inc jant aldı dağıtmalık kullanmak için
182 lik jantları gerçekten çok ağır kurtuluyor onlardan :)

Serhat Y.
01-06-2010, 00:15
Kendisi pek sevmez böyle şeyleri fakat neden olmasın denemeye gelebilir ısrar edersek
Fakat şu sıralar sınavları var 1-2 hafta içinde sınavları bitince kafası kuş gibi olur
O şekilde denenebilir
Son olarak kendisine OZ 15 inc jant aldı dağıtmalık kullanmak için
182 lik jantları gerçekten çok ağır kurtuluyor onlardan :)

bu videodaki halinden daha hızlıysa deneriz tabide onun dışında gerek yok bence:rolleyes:
http://www.streetfire.net/video/bs-fn2-typer-1-kisi-ss-clio-rs-2-kisi_2006102.htm

Cliosportve
01-06-2010, 00:18
bu videodaki halinden daha hızlıysa deneriz tabide onun dışında gerek yok bence:rolleyes:
http://www.streetfire.net/video/bs-fn2-typer-1-kisi-ss-clio-rs-2-kisi_2006102.htm

Okanlan benim videolar ortada
Orkunun YLT RS in beni kaç boy geçtiğide ortada
Bence çok zevkli geçicektir eğerki aynı speclerde isen :)

eser
01-06-2010, 00:35
Biz bide ona Chip yaptık

http://www.youtube.com/watch?v=ZnGF9c8znVo

bu son hele tam herşeyi anlatıyor adam geriden geçiyor bizi :D

http://www.youtube.com/watch?v=B9LuCF00JqA

bu rs in fotografları varmı?

M3CSL
01-06-2010, 00:53
Arac ayarlı zaten de arkadasın yerıne ben yazmayım sımdı. Ama gelenler olursa cayımızı kahvemızı ıceriz.

:)
denıcek araba bulurz abi o kolay, hbrleşirz bu hafta içi..
edıt: arabayı bizden biri almış şımdı öğrendım:D:rolleyes: sevındım..

Alicanrs
01-06-2010, 01:05

:) srht abi tam sana göre araba yapıcam 2-3 aya seve seve denerim :)

clıosport_ph1
01-06-2010, 09:23
bu rs in fotografları varmı?

bunlar yeterlimidir acaba :)

http://img693.imageshack.us/img693/5586/dsc01724xa.jpg

http://img34.imageshack.us/img34/3839/dsc01725p.jpg

http://img704.imageshack.us/img704/6306/dsc01729m.jpg

http://img188.imageshack.us/img188/6647/dsc01728vg.jpg

brutal
01-06-2010, 09:36
way be meydana bak baturalp abi ile utku :D:D yaa knşmayın ikinizi bi geçerim egzantiriği alabilirmiyim baturalp bey :D:D

Kim olursan ol gel :) daha iyi giden varsa, alsın egzantrikleri. Ayrıca Orjinal Renault lisanslı bir şapka var bende, Utku yu geçtiğimde Utku hediye etmişti, şimdi geçen olursa üstüne bir de şapka hediye edicem.

Koşarak geçemeyeceğine göre unut sen o işi ;)

fantastik olmaya gerek yok tabiki yolum ankaraya düşmez denemek için okadar kafayı kırmadım, arabam atmosferik olarak yüklü, sökük veya değil üzerindekilerde kimseyi ilgilndirmez yani ben kimsenin hangi marka ve modifikasyonlarla yürüdüğünü merak etmiyorum, sonuçta aynı hacimde iki araç (aşırı besleme olmadığı sürece tabi):icon_tup:

Ya ankara ya izmire gitmen gerekiyor malesef, istanbuldakilerle deneyip en iyiyle denedim deme sonra ;)

clıosport_ph1
01-06-2010, 09:46
bu durumda en ıyı gıden rs ankaradamıdır ?

CLIORS
01-06-2010, 09:56
Bu kadar Clio cu bir arada zor bulunur :D

OZ f1 cuplar da ne yakısır bu guzellere :D

clıosport_ph1
01-06-2010, 09:57
Bu kadar Clio cu bir arada zor bulunur :D

hakkaten kaçmaz :D

brutal
01-06-2010, 09:59
bu durumda en ıyı gıden rs ankaradamıdır ?

Ya ankara ya izmir dedim, deneyip görmek lazım

ukku
01-06-2010, 10:00

Hocam az değilsin hee... :D

ukku
01-06-2010, 10:01
Ya ankara ya izmir dedim, deneyip görmek lazım

ne takacaksan tak, neyi değişeceksen değiş, bahanen kalmasın batu abi..
sonradan yok polen filtrem tıkalıydı mazot pompam bozuldu falan olmasın..

Alicanrs
01-06-2010, 10:03
bırakın bu clio işini satın gitsin ya :D:D

clıosport_ph1
01-06-2010, 10:04
aynen ole alıcan
utku sattı kafası rahat ama suan ıcın rahat rollerı gordukce ıcı gıdıcek ama yapıcak bısey yok :D

ukku
01-06-2010, 10:05
Sizin 1 tane RS'iniz var..
Ben istersem tüm sahibinden.com benim haha :D

Alicanrs
01-06-2010, 10:06
aynen ole alıcan
utku sattı kafası rahat ama suan ıcın rahat rollerı gordukce ıcı gıdıcek ama yapıcak bısey yok :D

bana sarar napcak :D şu 2-3 ay içinde olcak olr yoksa orjin spec:D

clıosport_ph1

arabası olmayanların meşhur lafı :D:D
arabam yok ama butun arabalar benım hesabı
kendını kandırma :hahaha:

Alicanrs

kanka tüm sahibinden deil audi s3 bölümü 1.8t bölümü ahaha 2-3 marka :D gerisi hikaye :D

seko
01-06-2010, 10:08
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-clio-masrafsiz-ve-sorunsuz-2001-clio-rs/detay
yeteri kadar parası hazır bankada bende bunumu alsam :)

Cliosportve
01-06-2010, 10:12
Bu durumda öyle gözüküyor ankara ekibi iyi gidiyor diyorsa iyidir

clıosport_ph1
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-clio-masrafsiz-ve-sorunsuz-2001-clio-rs/detay

bu arac clb
pek sıcak bakmamanı tavsıye ederım yaklasık 2-3 kez kırdı motoru 2 kerede sansızman dagıldı

Alicanrs
herkez ona sardı seko yeter artık al bi rs :D:D sen bu rsleri seviosn anladım ben :D:D

CLIORS
Utku gel biz de hondacı olalım muthıs donusum forum da :D Sonerı RS cı yaptık kulagımız rahatladı zaten :D

seko
01-06-2010, 10:13
bu arac clb
pek sıcak bakmamanı tavsıye ederım yaklasık 2-3 kez kırdı motoru 2 kerede sansızman dagıldı

utkuda eminim degil diyordu :D

CLIORS
01-06-2010, 10:14
bır de pasaoglunda yapılmıs derecelı egzantrıklı bır RS vardı gecen senelerde ortalardaydı acaba o nereye gıttı?

Alicanrs
01-06-2010, 10:16
seko sen rs istiosn ben ep3 nsl olcak ahaha:D:D bende hondacı olcam :D:D

brutal
01-06-2010, 10:21

Tavsiye etmem...

seko
01-06-2010, 10:24
seko sen rs istiosn ben ep3 nsl olcak ahaha:D:D bende hondacı olcam :D:D

ne kadar paran var ***** kafa kafaya takasta ben zararlı cıkarım :D

ukku
01-06-2010, 10:24
Utku gel biz de hondacı olalım muthıs donusum forum da :D Sonerı RS cı yaptık kulagımız rahatladı zaten :D

haha bana uyar :D kesiciden çıkmayız :D

utkuda eminim degil diyordu :D

ben clb yi inceledim çok rezil durumdaydı.. bu fena durmuyor..
konuşmak lazım clb değil ise gider bakarız seko :)
clb ise unut gitsin :D

Alicanrs
01-06-2010, 10:27
ne kadar paran var ***** kafa kafaya takasta ben zararlı cıkarım :D

ne diosun üstüne ahaha :D:D 15 se kapındayım :D

Cliosportve
Kuş kaput mu bu clb :D

ukku
benim bildiğim seko üste 20 ister :D

Alicanrs
01-06-2010, 10:28
benim bildiğim seko üste 20 ister :D

aaha başka alırım kanka :D:D o ep3 ü alıcam sonunda :D:D kaçarı yok :D:D

SONE-R
01-06-2010, 10:29
Seko gel sana benim RS'i satalım..
ben de Görkem'in 1.6 Clio sportunu alayım :D :D

Cliosportve
01-06-2010, 10:31
Orkunun mavi RS ile İZO yu kaldırmak lazım
182 likler kapışması olsun
chipped 182 - gırtlak 182 :)

seko
01-06-2010, 10:32
Seko gel sana benim RS'i satalım..
ben de Görkem'in 1.6 Clio sportunu alayım :D :D

niyetim yaz sonu cupra yazıda arabasız gecirmek olmaz gerci simdi yeni garaj yaptım bahceye guneste kalmıyor araba dursada olur kuzu kuzu yatar yaz boyu :D

ukku
01-06-2010, 10:35
seko doğru yolu buluyor :)
utku bunu beğendi :icon_tup:

Alicanrs
01-06-2010, 10:38
seko doğru yolu buluyor :)
utku bunu beğendi :icon_tup:

sen yazı arabasız geçircen anlaşıldı kışın patlatcan bombayı :D:D bekliorm :D

Alicanrs
01-06-2010, 10:40
kanka şöle bi araba gider sana :D:D http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-124-coupe-1987-orijinal-serce/detay

SONE-R
01-06-2010, 10:40
aman seko eski kasa megane RS falan alayım deme de... elinde patlar sonra :D :D

Cliosportve
01-06-2010, 10:41
sen yazı arabasız geçircen anlaşıldı kışın patlatcan bombayı :D:D bekliorm :D

Alican sana kitlendim artık kulakları sana diktim :)

Alicanrs
01-06-2010, 10:43
Alican sana kitlendim artık kulakları sana diktim :)

Aahahaha :D:D yarın gece gel bekliorm sonra daha göremessin beni yolda :D 3 ay kadar :D

Cliosportve
01-06-2010, 10:45
Aahahaha :D:D yarın gece gel bekliorm sonra daha göremessin beni yolda :D 3 ay kadar :D

Nereye be Alican boğumsuz boğumsuz tokuşturalım araçları :D