Orijinalini görmek için tıklayınız : ebay hakkında acil yardım
19gokhan90
30-05-2010, 19:18
ebay.de den yay almak istiyorum açıkarttırmanın bitmesine çok az kaldı adam yurt dışına göndermiyormuş tamam dedim almanyadan birisini buldum teklif vermeye kaktım teklif veremiyorum, almanya adresini yazdım hesabıma buraya kadar sorun yok ama abimin dediğine göre adresimi almanya yaptığım için kullancağım kredi kartı da almanyadan olmak zorundaymış varmı böyle bir şey bilenler yardımcı olursa çok sevinirim...
yavuz364
30-05-2010, 19:23
teklifi verirken kargo hesaplamaya bas ve almanyayı seç.. daha sonra teklif ver, eğer seçim yapmazsan teklif veremezsin..
ebay.de den yay almak istiyorum açıkarttırmanın bitmesine çok az kaldı adam yurt dışına göndermiyormuş tamam dedim almanyadan birisini buldum teklif vermeye kaktım teklif veremiyorum, almanya adresini yazdım hesabıma buraya kadar sorun yok ama abimin dediğine göre adresimi almanya yaptığım için kullancağım kredi kartı da almanyadan olmak zorundaymış varmı böyle bir şey bilenler yardımcı olursa çok sevinirim...
19gokhan90
30-05-2010, 19:31
dediğini yapamıyorum öyle bir seçenek yok, benim takıldığım adres almanya kredi kartı adresi türkiye herhangi bir sorun olur mu?
Boost Up
30-05-2010, 19:32
Yurtdışına gönderemiyorum ne demek ya? Adama söyle, satış ilanlarına Türkiye koysun, kargo parası neyse verilir. Yok öyle yollayamam falan yani:D.
yavuz364
30-05-2010, 19:39
ilanın kargo hesaplama bölümünden almanyayı seçtikten sonra da olmuyorsa başka bir sorun vardır.. birde senin kayıtlı adreslerinin nerede olduğu çokta önemli değil..
adreslerine almanyadan bir adres ekledikten primary adres yap ve sonra tekrar deneyebilirsin...