Orijinalini görmek için tıklayınız : yardımlarınızı esirgemeyin!!!
arkadaşlar uzun araştırmalar sonucu kararımı verdım opel corsa 1.4 benzınlı aracıma h&r yay takıcam sorum ıse h&r yay nerde bulabılırm ve taktırabılırım ? önercegınız bır yer var mı
Corsa D lerle grande puntoların yayları aynı 2 hafta önce aldım bende puntoya H&R marka gerçekten kaliteli konforuyla sertliğiyle alçaltmasıyla süper bi yay..4-5 tuningciden fiyat aldım en uygununu mert tuning verdi..
0216 576 53 95
sen yayı bul ben takarım :)
VteC_MaNiaC
31-05-2010, 20:13
valla bizde Corsa D de Coil EX kullanıoruz alçaklık yol tutuş ve konfor süpper... bizde merttuningden aldık
vtecmaniaa
31-05-2010, 20:13
direk h&r türkiye diştribütörünü ara oradan net bilgi al
uzun araştırmalar yaptıysan benim de merak ettiğim bir soruyu cevaplarsın belki.
h&r ile voglant veya diğer markaların arasındaki fark nedir ?
uzun arastırma dedıgım sordugum bır cok kısıden aldıgım yanıt eıbach ve h&r dı cunku ben aracın cok yerle bır olmasını ıstemıyorum sadece tatlı bır goruntu olsun ve konfor da onemlıydı bu ıkı yay ıcın orjınalıne en yakın hatta bazı arkdaslar daha ıy oldugunu soledıler fakt eıbach cok fazla dusurmuyor bu benım arastırmam bu yuzdende h&r hem konforlu hem yol tutusu ıyı hemde yetrınce dusuruyor :)
arkadaslar onerısı olan yok mu yaa