Orijinalini görmek için tıklayınız : 106 slalom
KingoAtmo
01-06-2010, 15:47
Videodaki yorumlara bayıldım :D ,
Buyrun
http://www.streetfire.net/video/ylmar-106-gti-kpe-bakan_2003024.htm
süpperr..
dönmes bu dönmes açısı yok bunun :D gerçe dümdüz gidio
yorum yapana vericen arabayı aslında :D..10 m aralıkları var kolayda değil.
YavuzNaz
01-06-2010, 16:31
hanzoooo :D
Sefa_vts
01-06-2010, 16:49
süremeseymiş :D Gerçi yorumlara katılıyorum fransızlar çoğu şeyi tam yapamadığı gibi dönme konusunda da beceriksiz malesef
G.S.İ_07
01-06-2010, 16:56
hahah yorumlara bak ya ..harbi 106 gti larda böyle bi sorun yok deil mi .
Sefa_vts
01-06-2010, 17:07
hahah yorumlara bak ya ..harbi 106 gti larda böyle bi sorun yok deil mi .
tüm peugeotlarda var :)
G.S.İ_07
01-06-2010, 17:11
Nası ya hiç duymadım böyle bir şey .Ne sorunu tam olarak bu?Düzeltilebiliyor mu?
Sefa_vts
01-06-2010, 17:12
Nası ya hiç duymadım böyle bir şey .Ne sorunu tam olarak bu?Düzeltilebiliyor mu?
Sıkıntı değil bu sorunda değil diğer firmalardan daha kısa direksiyon turu... Sadece bu.. Yani total döndüğü derece 900 değil örneğin direksiyonun..
G.S.İ_07
01-06-2010, 17:16
Sıkıntı değil bu sorunda değil diğer firmalardan daha kısa direksiyon turu... Sadece bu.. Yani total döndüğü derece 900 değil örneğin direksiyonun..
yanı dıreksyon tam turu eksık yapıyor ,diğer araclara göre öyle mi?sadece 106 gti larda mı var?
Sefa_vts
01-06-2010, 17:18
yanı dıreksyon tam turu eksık yapıyor ,diğer araclara göre öyle mi?sadece 106 gti larda mı var?
:) 407 607 gibi modellerde yok tabiki :) 306 206 106 406 205 o tarz modellerde mevcut..
açısı okadar bende de war 106 :D:D:D
Ahmet Saraçoğlu
01-06-2010, 17:22
ben c3ümle U çekemediğim yerden ceratoyla çok daha rahat dönüyorum.
selim bayrak
01-06-2010, 17:37
evet pejolarda var bu dıreksıyon tur meselesi özellikle 306 tınında turu kısa
Selcuk_RoL
01-06-2010, 18:06
açısı okadar bende de war 106 :D:D:D
bende de var ceco adam doğru diyo açısı o kadar:):)
Videodaki yorumlara bayıldım :D ,
Buyrun
http://www.streetfire.net/video/ylmar-106-gti-kpe-bakan_2003024.htm
cok iyi biliyosan yapta slalom görelim kurusıkı yapmayın videolar bize ait sen kım oluyosunda makaraya sarıyosun yorum yapan arkadasta peugeot ustası tur acısını bilecek kadar teknik bilgisi var ama doğru sen en kral ustadanda daha bilgilisin...
sen kımsın lan tanıdığın tanımadığın adama hanzo manzo yazıyon senin gibi adamı böyle sitede nasıl barındırıyorlar esas hanzo sensın adam olda düzgün konuşşş varsa götün git slalom yap cek videosunu bizde izleyip tebrik edelimm veya hanzo diyelimmm adam olll adam gibi konus azcıkta adam sansınlar.....
eyup0054
01-06-2010, 20:31
arkadasım o videodakı ne kadar seyirci oyuncu sürücü varsa hepsini ***** organları senin 2.GÖzüne girsin anlamıssındır sen onu ne demek istediğimi adamsan böle internetten edebiyat işlerini bırak onların hepsi sakaryada gel gör konus uzaktan anlatma hepimiz buradayız bekleriz ***** 2.GÖzünden öptüm seni hadi adam ol kocum MADAM değil.....
arkadaslar kusura bakmayın bu arkadasa özel mesaj anlamıstır heralde
serdar_keskin54
01-06-2010, 20:38
kardeş şaşırdın sanırım öyle herkese hanzo denmez... haddini bileceksin biz burda kimseye terbiyesizlik yapmadık bize yapılmadıkca topu topu bir site burası...
Onun için seni uyarıyorum.. Şaşırma seni şaşırtırım....
serdar_keskin54
01-06-2010, 20:39
Hahaha :D:D
hahaha derken ?
thedevil
01-06-2010, 21:41
ya kullanan adam yavaş ya da araba ikisinden biri bilmiyorum bana yavaş geldi
thedevil
01-06-2010, 21:50
yakınlarda bi video yapmayı düşünüyorduk du bi video yapalım bizde bakalım becerebiliyormuyuz
yakınlarda bi video yapmayı düşünüyorduk du bi video yapalım bizde bakalım becerebiliyormuyuz
aman kenan dikkat li bir video yap :)
serdar_keskin54
01-06-2010, 22:09
http://www.vimeo.com/11239871
gerizekali yorumlar yapan karakterler kimse birde bu tarafından baksın.....
Sefa_vts
01-06-2010, 23:14
sen kımsın lan tanıdığın tanımadığın adama hanzo manzo yazıyon senin gibi adamı böyle sitede nasıl barındırıyorlar esas hanzo sensın adam olda düzgün konuşşş varsa götün git slalom yap cek videosunu bizde izleyip tebrik edelimm veya hanzo diyelimmm adam olll adam gibi konus azcıkta adam sansınlar.....
arkadasım o videodakı ne kadar seyirci oyuncu sürücü varsa hepsini ***** organları senin 2.GÖzüne girsin anlamıssındır sen onu ne demek istediğimi adamsan böle internetten edebiyat işlerini bırak onların hepsi sakaryada gel gör konus uzaktan anlatma hepimiz buradayız bekleriz ***** 2.GÖzünden öptüm seni hadi adam ol kocum MADAM değil.....
Beyler ağır olun biraz...
*** möt ***** yerler ?
Yorum istemiyorsanız internete koymıcaksınız.. internette kimsenin ağzı torba değil büzülsün..
Hadi diyelim siz koymadınız yinede karşınızdaki hakkında böyle nasıl konuşuyosunuz onu anlamıyorum?
Adam ol diyen insan çoluk çocuk muhabbeti yapmasın.. orda nekadar insan varsa bilmem ney...
Mantıklı olun biraz,insan olun özellikle eyüp lafım sana..
serdar_keskin54
01-06-2010, 23:23
*** möt ***** yerler ?
Yorum istemiyorsanız internete koymıcaksınız.. internette kimsenin ağzı torba değil büzülsün..
Hadi diyelim siz koymadınız yinede karşınızdaki hakkında böyle nasıl konuşuyosunuz onu anlamıyorum?
Adam ol diyen insan çoluk çocuk muhabbeti yapmasın.. orda nekadar insan varsa bilmem ney...
kardeş burda ben videoyu koyuoysam bana veya arkadaşlarımııza karşı yok hanzoo yok maho kelimesi dalga geçilemez.. eyup arkadaşımız çoğul değil sadece tek şahısa belirtti bunuu..
diyelim ki bu video sen koydun ve gelecek birisi dalga geçecek sonrada aa hanzo yok maho yok falan filan diyecek senin ne tepkin olur.. varmı bizim bir terbiyesiliğimiz. YOK
ama böyle şeyler insanın canınıda sıkar, Farklı yerlerede taşır....
Sefa_vts
01-06-2010, 23:27
kardeş burda ben videoyu koyuoysam bana veya arkadaşlarımııza karşı yok hanzoo yok maho kelimesi dalga geçilemez.. eyup arkadaşımız çoğul değil sadece tek şahısa belirtti bunuu..
diyelim ki bu video sen koydun ve gelecek birisi dalga geçecek sonrada aa hanzo yok maho yok falan filan diyecek senin ne tepkin olur.. varmı bizim bir terbiyesiliğimiz. YOK
ama böyle şeyler insanın canınıda sıkar, Farklı yerlerede taşır....
Hakikaten hiç terbiyesizlik yok..
özel mesajla yazarsın mesajını düzelt ayıptır diye bana yazdığın dille yazarsın ok da atar gider yapıcak hiç bişi yok..
Futbolda biri gol kaçırınca yanlış hareket yapınca tepki gösteriyorsan buda aynı hesap.. Futbolcunun yakınları ne kadar taraftarın ***** yeri varsa bi tarafına girsin mi diyo sana? işte o zaman olay senin dediğin gibi farklı yere taşar..
Yazık günah.. Metal parçası için küfür ediyorsunuz.. insalığınıza yazık..
serdar_keskin54
01-06-2010, 23:34
dostum ne metal parçası ne başka bir şey yorum yapılacaksa yapılır... Herkesin kişilik karakteri farklıdır. gelipte böyle kelimeleri kullanmak yanlıştır... Bırak hadi bunu adam her konuda aynı şeyleri yazıor..bu konuyu ben açmadım hadi açtılar yaptılar yorumuda ama ne alaka öyle konuşmalar bu terbiyesizliktir. O böyle bir şey yaparsan kardeş kusura bakma bana hanzo demişsin yaa bir zahmet sil diyecek kadar da değiliz her kimse oo haddini bilsin bugün gelir bana der yarin sana der sonrada bu site böyleleri yüzünden bu muhabbetle dewam eder gider tamam ben oraya yazdm arkaşlarım yazdı... Doğru bir şey mi değil farkındayım ama Herkesin kişiliği bu kabul eden olur alttan alır edemeyen olur....sonuç böyle olur...
Sefa_vts
01-06-2010, 23:40
dostum ne metal parçası ne başka bir şey yorum yapılacaksa yapılır... Herkesin kişilik karakteri farklıdır. gelipte böyle kelimeleri kullanmak yanlıştır... Bırak hadi bunu adam her konuda aynı şeyleri yazıor..bu konuyu ben açmadım hadi açtılar yaptılar yorumuda ama ne alaka öyle konuşmalar bu terbiyesizliktir. O böyle bir şey yaparsan kardeş kusura bakma bana hanzo demişsin yaa bir zahmet sil diyecek kadar da değiliz her kimse oo haddini bilsin bugün gelir bana der yarin sana der sonrada bu site böyleleri yüzünden bu muhabbetle dewam eder gider tamam ben oraya yazdm arkaşlarım yazdı... Doğru bir şey mi değil farkındayım ama Herkesin kişiliği bu kabul eden olur alttan alır edemeyen olur....sonuç böyle olur...
Farkında olmanız bile güzel..
boşuna uzatmaya gerek yok iki tarafda haklı değil şu durumda..
mantıklı değil öncedende yazdım hanzo diye demesi...
ancak tepki daha kötü.. önemli olan alttan almak değil aranızda halletmek.. adam oraya yazarsa herkesin bilmem neyi diye oda yazar haliyle.. Ben eminim bu yazılara da cevap gelicek..
Benim anladığım o peugetolar dönemiyo diyen adamdan önce 106 şöförüne sövene yapıldı yorum.. Bİlmeden tanımadan yorum yapan adam o işte asıl... Hanzo değil belki ama cahil cühela.. dönemiyosan gelme diyecek kadar hemde.. Ona de serdar keskin sen götün yiyosa çık diye o adama yorum yapana değil..
İyi geceler.
serdar_keskin54
01-06-2010, 23:56
kardeş orda bende vardı yorum yapanlarda benim arkadşlarımdı ve orada olanda yarışanda bizdik.... kısacası seninle tartışmak yerine bu konuşmayı o kelimeler söyleyenle konuşmak daha mantıklısı.. İ..geceler.
kaynımdada var aynı aynı :D
Eray Yümsel
02-06-2010, 02:33
en sonunda başınıza geldi işte bak video koyup maytap geçiyonuz yapanlar burdan cıktı hadi bakalım :D
en sonunda başınıza geldi işte bak video koyup maytap geçiyonuz yapanlar burdan cıktı hadi bakalım :D+1 pişti oldular valla:D
Yanlız videoda yorum yapan arkadaş harika:D maytap geçmiyorum;) yanlış anlaşılmasın:icon_tup:
eyup0054
02-06-2010, 07:52
süpperr..
dönmes bu dönmes açısı yok bunun :D gerçe dümdüz gidio
106 306 ların tur sayısı daha az deilmi??
komik olan ne söyleyen benim buyur bana söle..
sen herkezle geyikmi yapmaya calışıyon söylenen şeyde doğru olmasına rahmen oradan kelime cek buradan kelime cek geyiik yap.
dur adama ol kelimesini düzelttik bi arkadasa göre farklı kullanılıyo mus o oyuzden duzenledim
İNSAN OL İNSAN siz istanbulun jet sosyetesinde İNSAN OL ÖNCE İNSANNN SAYIN ARKADASIM böle diyorum sana
eyup0054
02-06-2010, 07:56
way bea kaynındada varmıs kaynında güzel dönüyomu bari
yani yanlış anlasılmasın dönmek kelimesi arabayı slalomda el freni ile geri cevirmek :D
ama döner döner senin kaynın :D
eyup0054
02-06-2010, 07:57
way bea kaynındada varmıs kaynında güzel dönüyomu bari
yani yanlış anlasılmasın dönmek kelimesi arabayı slalomda el freni ile geri cevirmek :D
ama döner döner senin kaynın :D
hatta sende iyi dönersin dön DÖNME :D
ay dönme derken yani istersen dön istersen dönme anlamında yanlış anlasılmasın :D
eyup0054
02-06-2010, 08:02
*** möt ***** yerler ?
adamlık tabiri internetten salak salak burada haybiye laf ebeliği yapma adam ol diyom yanlış demiyom doğru diyom kardeşşş
özelllikle lafım sana işlerinide geç kardeş bu mahallenin AĞIR ABİSİ senmisin ne konusacaksam sana mı soracam kardeş işine bak o aracın tur acısını ölç sen :D hadi bakem İNSAN OL
tabi demekki sizin oralarda insan ol kelimesi kullanılıyo birzim burada ADAM OLLLL deniyo özelliklede lafım SANA
thedevil
02-06-2010, 08:06
aman kenan dikkat li bir video yap :)
olm slalom dedim hem böyle aralarında 20 metre olmıcak böyle sevişicek dubalarla araba :D
thedevil
02-06-2010, 08:08
2. videonun görüntüleri çok güzel çekim güzel
eyup0054
02-06-2010, 08:09
kardeş orda bende vardı yorum yapanlarda benim arkadşlarımdı ve orada olanda yarışanda bizdik.... kısacası seninle tartışmak yerine bu konuşmayı o kelimeler söyleyenle konuşmak daha mantıklısı.. İ..geceler.
konusanlardanda biri benim tur falan fulun
adam diyo ki ben bununla el freni cekmeden bu yoldan dönerim diyo videonun evvelide var adama bi izah edemedim ben şahin ile de dönerim oradan diyo bilmemne diyo bende öyle izah etmeyi denedim tabi size da oradan bi kelime buradan bi kelime al sana makara veya kullanma yeni model siyasetci taktiği güzel teknolojiyi harbidende yakından takip ediyonuz ama dikkat edinde baykal gibi sizinde fişinizi cekmesinler .....
hahahahaha
*** möt ***** yerler ?
beyler ağır olun falan yazıyon *** deyince ama biz hanzo olunca bişi yok adam kayırma arkadasım tarafsız ol orada bi emek verilmiş yapılmıs belki iyi belki kötü dalga gececeğinize beğenmedim dersin işin içinden sıyrılırsın ama hanzo yok nenem daha iyi döndürürdü falan bu tarz görüşlerinizi kendinize saklayın emeği harcamak bu kadar kolay değilll...bunu da unutmayın....
Low-Rider
02-06-2010, 08:27
Şu videoyu youtube'a koyun bakalım altına kaçtane ne şekilde yorum gelicek , gidin ordakilere sarın
thedevil
02-06-2010, 08:36
kızmaları gayet normal aslında ama
aması var hani bir mesaj herşeyi bitiricekti aslında,gelip buraya beyler bu video bizim bizde foruma üyeyiz yorumlara birazdaha dikkat edelim yorumlarda ileri gidenler düzeltme yaparlarsa seviniriz gibi cümleler kullanılsaydı daha hoş olurdu,olmuş bitmiş bana düşmez ama konu kilitlensin daha fazla gerginlik çıkmasına gerek yok diye düşünüyorum ben
dragon07
02-06-2010, 08:43
:D:D:D: aynı kaynımmm ::DD
serdar_keskin54
02-06-2010, 08:58
bu konu kitlensin sinirlenmeye başlıyorumm... sonuçlar iç acıcı olmayacak yoksa...
beyazzehir
02-06-2010, 08:59
Hayır arkadaşım o aracı kullanan benim ama problem burda şu
Ben hayatımda ilk defa o aracı kullandım yolda gelirken bile kullanmadım sadece piste girileceği zaman kullandım ayrıca 5 defa döndüm sadece 1'nde dönerken bide şöyle yap 2 sn kaybetmessin dediler onu denerken beceremediğmden dolayı dönemedim fakat diğer 4 videoda çok iyi snler yaptım şimdi bunu sizlerin bilmemesi gayet normal zaten o videoyuda oraya yükleyen benim sadece yaptığım hatayı arkadaşlarıma göstermek için yükledim ama burda kalkıpta yok sürücü araba kullanmayı bilmiyo yok işte tırıvırı falan gibi yorumlar yapılıncada haklı olarak tepkimizide ortaya koymak durumundayız ''hanzoooo'' yazıp post sayısını yükselteceğine adam gibi yorum yapsaymış o zaman ayrı ama bu sitedeki çoğu insan gibi oda post sayısını yükseltmenin peşinde olduğundan öyle bir yorum yapmış ben atarımı argo yazan kişilere ÖZELden yazacağım bi tarafı yiyen varsada ordan bana yazar saygılarımla....
YavuzNaz
02-06-2010, 09:01
ben 106 da neyin nasil yapilacagini coktan unuttum arkadasim gectim o safhalari siz simdi ufacik dunyaniza neler sigdirmissiniz eglenmeye calisiyorsunuz ama bokunuzla oynuyorsunuz farkinda degilsiniz madem bu kadar insan gulmus eglenmis biraz ufkunuzu genisletin youtube koyun bakalim nasil makara gecerler gereksiz yoruma herkes guler insan olun elestriye acik olun yada o ufacik dunyanizdan biseyleri internet ortamina paylasmayin umarim birgun biryerde karsilariz ben senin o ***** gozunu bidaha acilmayacak sekilde kapatirim kafani yorma..
beyazzehir
02-06-2010, 09:10
Burdaki sorun eleştiri değil dostum senin gibi eleştirinin dozunu kaçıranlarda senin maksadın ne yanii orda hanzooo falan yazıyosun adam gibi ya dönememiş becerememiş yaz tamam ama gidipte şahsa yönelik hakaret yaparsan herkesten alacağın tepki budur..