PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kaskodan tampon sorunsalı cartu curtu

arfy
02-06-2010, 18:37
bilmediğim bişeyi danışmak istedim TT ahalisi :)

dün gece tem de giderken tırın birinin parçalanan lastik parçaları yolun ortasına dağılmış .. parçalar oldukça büyüktü ve kaçamadık , üstünden geçtik .. typer tamponumun ön tarafı kırıldı .. tamponumu 1000 tl e almıştım ve kaskoya işletmiştim .. şimdi istersem tamponumu değiştirebilirim veya FD typer lip i bulursam kapatıcam orayı hiç elleşmiyim diyorum ..

http://i164.photobucket.com/albums/u34/byarfy/034-1.jpg

şimdi bilen kişilere sormak istediğim , type RR tamponu alsam faturasını kestirsem ve kendi ustama taktırsam kaskoya karşılatabilirmiyim ? Typer RR tamponlar da 1000 tl den ucuz şuanda .. sadece ön için .. yani tamponun R veya RR olması çok mu önemli ? faturada R veya aksesuar mı yazıyordur acaba ?

yaniss
02-06-2010, 18:48
yapabılırısnız aksesuar olarak gecmektedır kaskonuzda faturasını gosterdıgınız taktırde yapabılrıısnz rahatlıkla

Chatin
02-06-2010, 18:53
kaskoyu bilmem de tamponla beraber super olmuş bu araç. maşallah çok beğendim.

sakimert
02-06-2010, 18:57
kaskoyu bilmem de tamponla beraber super olmuş bu araç. maşallah çok beğendim.

Katılmamak elde değil =)

__FrK__
02-06-2010, 19:01
ruhsata işlettiğin tamponun bi miktar eskime payı düşülür ama orjınal tamponda ondan ucuz değildir zaten faturasını kestirir gönderirsiniz bi süre sonra hesabınıza geçerler ama mutlaka kasko şirketinizle anlaşmalı bi yerde yaptırın bu işlemleri onlar ayarlar ;)

shuttle
02-06-2010, 19:14
Benim sigortam(yapı kredi sigorta) başımdan şunlar geçti;

Son 2 ay içerisinde 2 kere arabayı sağolsun kardeşim önden vurdu. İkisinde de tamponda farklı noktalarda çatlamalar hatta kopan parçalar oldu. Ama sağolsun exper iki kazada tamponu Auto King e gönderdi. İlk kazada normal de ikinci yaptığım kazada tamponda kopan parçalar olmasına rağmen exper gene Auto King e göndermemizi istedi.

İtiraz ettik , orijinal tampon verin felan dedik. ARacım siena tamponda yaklaşık 120-160 tl arası. Ama exper illa ki tamir olsun O kadar tampona yazamam dedi. Biz şok olduk tabi o kadar ucuz tampona tamir yazması ama birşey yapamadık mcbur Auto King den yaptırdık.

Şimdi senin tamponunun Auto King de tamiri olursa hiç bakmazlar direk tamir ettirip size verirler. Çünkü tamir ücreti maksimum 100 tl boyası da 100 tl tutsa toplamda 300 tl ye mal olur. Ama sizin istediğiniz sıfır tampon 900 tl artı komple tampon boyaması 250 tl yi bulur yaklaşık olarak. Bu da kasko şirketinin işine gelmez.

Ama tekrar söylüyorum bu benim sigortanın izlediği politikadır.

yaniss
02-06-2010, 20:05
arkdasalr bzımde araba servısımız var bende gorduklerımı yazayım ıkı gun once trafıkten hasar dosyası actık exper geldı paramparca tampona auto king yazdı aman etme eyleme falan olmaz dedı nese bız kapattık dosyayı gıttık kaskodan actık kasko hemen butun parcaların yenısı verdı. baska bır olay kardesımın aracında komple karbon kaplama ve bodykıtle bırlıkte farklı bır panjur vardı ve hepsı ruhsata ıslıydı gecen onden vurmuslar ılk hasarda kaskodan actık karbo parası tampon parası panjur parası hepsını aldık 2. ye tekrar vurdular bu sefer trafık sıgortasından actık panjurda ufak bır kırık vardı ama auto kıng demdıler yensıı aldık bıze parasını odedıler