Orijinalini görmek için tıklayınız : Motor Satışı
Buğra A.
02-06-2010, 19:15
Arkadaşlar,yeni sistemi bilmiyorum.Ne yapmak gerekiyor acaba ve ne ödeniyor tam olarak beni bilgilendirebilir misiniz?Masraflar ne tutar tahmini?
Buğra A.
02-06-2010, 19:51
Bu arada motordan kastım motorsiklet.
Eray Yümsel
02-06-2010, 19:52
1 adet temiz kağıdı ile satışı alacagın arkadaşı yanına al notere git ve kendini onların güven dolu ellerine bırak onlar işini halledecektir gardaşım
temiz kağıdı almaya bile gerek yok.. en azından araba satarken..
1 adet temiz kağıdı ile satışı alacagın arkadaşı yanına al notere git ve kendini onların güven dolu ellerine bırak onlar işini halledecektir gardaşım
aynı plaka 36 tl:):)
soru şu şekilde olcak
noter sistemi değişti heralde ruhsatı cıkartmak icin tekrar ugrasmaya gerek varmı yoksa artık hersey noterdemi hallediliyor
noterde satış masrafı kac para oldu artık aşağı yukarı araba - motor icin?
kısaca motorun satışını almak icin notere girildiği adımdan itibaren neler bekliyor alıcıyı
temiz kagıdıda kalktı ayrıca
Ben geçen hafta ptesi aldım temiz kağıdı aldık 70mi 76tl mi ne ödedik notere ruhsat kağıdını daha çıkartmadım.
Buğra A.
02-06-2010, 21:14
Toplamda ne ödeniyor peki?
Sigorta+Noter+Satış+Trafik vs.
Onu bilmiyorum malesef biz sadece notere 76tl verdik diye hatırlıyorum.Zaten ruhsat kağıdını daha çıkartmadım.
Buğra A.
02-06-2010, 22:06
Trafik 28 TL diyorlar.Noter'e de birisi 175 TL demişti.Sigorta'da 31 TL'miş.Ne kadar doğru bilmiyorum tabi.
kimsenin doğru düzgün bi bilgisi yok heralde..
sen noter+sigorta+ruhsat için en fazla 200 tl falan ödersin ruhsatı kendin hallet dediğim gibi basit
Buğra A.
02-06-2010, 22:31
Yarın bakıcam Oytun.En fazla 200 tutarsa ne ala valla.