Orijinalini görmek için tıklayınız : YG 106 colt czt ?
yukardakı lınkden ızledım
ılk vıdeoda colt almıs
ıkıncıde kafa kafaya gıbı yasar tebrıkler valla araba ıyı yurumus and yurutmussun : )
açılmıyor videolar ve aşırı merak ettim açıkçası. :)
Bu video ya Facebook'tan kaldırılmış ya da gizlilik ayarlarından dolayı görüntülenemiyor.
Gizlilik Ayarları'ndan doLayı izLeyemedim.Ama Kazanan Belli Olmuş Galiba :)
açılmıyor videolar ve aşırı merak ettim açıkçası. :)
O zaman şöyle bir kıyak geçeyim :)
http://www.streetfire.net/video/106-gti-colt-czt_2022276.htm
Ahmeti 4 5 boy ayırdıgım videoda var gerçi ahmetle neden bu kadar fark oldugunu biliyoruz konuştuk zerre kadar sıkıntı olmaz aramızda ama buraya teche girince dötü kalkıyor :D:D
Ahmet sen matkapsan ben neyim ?:D
Up306Gti
10-06-2010, 15:31
yaşar abi videoyu anlatsana bi zleyemiyorum şimdilik.
janer106
10-06-2010, 15:56
sağol eray teşekkürler.birde orjinal filtre kazanı var araçta bi aem dry flow taksak fena olmaz sanırım
sen sadece egsoz mu koydun kanka ?
Ahmeti 4 5 boy ayırdıgım videoda var gerçi ahmetle neden bu kadar fark oldugunu biliyoruz konuştuk zerre kadar sıkıntı olmaz aramızda ama buraya teche girince dötü kalkıyor :D:D
Ahmet sen matkapsan ben neyim ?:D
220 de emniyete mi girdi czt..
cok sakat iş yapmışınız.
bu arada denk gelirse bende denemek isterim :)
bu arada 106 da 13/59 yok mu
nasıl 220 yapıyor alet..
edit: sonra gordum 14/60 oldugunu..
-HAKTAN-
10-06-2010, 16:02
Sadece 1 tanesini izleyebildim diğerleri nasıl ?
Masallh YG'ye:icon_tup:
Donu ne zman gorces:D
czt kac barda yuruyor. peak kac vuruyor. en son basınç kaça dusuyor.. ona gore daha guzel bir yorum yaparım size.. :)
106 nın bu kadar yurumesi bile buyuk başarı bence. eger czt de sorun yoksa ?
teşekkürler.
havada roll kokusu var :D:D
-HAKTAN-
10-06-2010, 16:51
CZT'de bence bi sıkıntı var ama?
-HAKTAN-
10-06-2010, 16:55
Yazılımını kim yaptı?
CZT'de bence bi sıkıntı var ama?
Ne gibi bi sıkıntı var ?
-HAKTAN-
10-06-2010, 17:23
Yazılım veya egt gibi geldi ama tam anlam veremediğim için sorma gereği duydum üstlerde şişiyor gibi geldi.Egt olma ihtimali düşük çünkü alt yapısı yeterli.
Ahmet_28
10-06-2010, 17:53
Yazılım veya egt gibi geldi ama tam anlam veremediğim için sorma gereği duydum üstlerde şişiyor gibi geldi.Egt olma ihtimali düşük çünkü alt yapısı yeterli.
yazılım vardı araçta.komple egsoz yapıldıktan sonra yazılım güncellenmedi henüz.evt egt de yukseliyor bu eksikleride gidericez yakında kısmetse
Ben 106 gecer demiştim :)
Ahmet_28
10-06-2010, 20:41
20. saniyeye bi bakın sizce czt böyle öne çıkmışken o hızda geri düşermi? 106 nın sıçma zamanı orası benimde çatır çatır ayıracağım hız:) önümde kamyon var ayağımı gazdan aldım girsemmi girmesemmi tereddütte kaldım sonra tekrar oturdum gaza :)
bu işi bizden çok daha iyi bilen arkadaşlar var aramızda yorum sizin
Ahmet_28
10-06-2010, 20:42
egt kaclarda seyrediyor
egt göstergesi almadım henüz kara düzen gidiyoz :)
Ahmet_28
10-06-2010, 21:04
yazılımı kim yaptı?
aracı aldığımda vardı yazılım.barbaros bayrak yapmış
mami_makinen
10-06-2010, 21:07
210 220 7000 devır kesıcı kesıcı hauhuahuahuahahuhahuahua ne bu yasar at yarısı spekar gıbı hauahuhauha:D:D
Ahmet_28
10-06-2010, 21:12
210 220 7000 devır kesıcı kesıcı hauhuahuahuahahuhahuahua ne bu yasar at yarısı spekar gıbı hauahuhauha:D:D
:D 1 saniyede 210 dan 220 olup kesiciye girdi :D
20. saniyeye bi bakın sizce czt böyle öne çıkmışken o hızda geri düşermi? 106 nın sıçma zamanı orası benimde çatır çatır ayıracağım hız:) önümde kamyon var ayağımı gazdan aldım girsemmi girmesemmi tereddütte kaldım sonra tekrar oturdum gaza :)
bu işi bizden çok daha iyi bilen arkadaşlar var aramızda yorum sizin
bu arada 200+ da kamyona sıfır geçip emniyet şeridine girmekte birez yetenek + bayaa da bi döt ister. :) harbiden helal olsun.
Ahmet_28
10-06-2010, 21:49
bu arada 200+ da kamyona sıfır geçip emniyet şeridine girmekte birez yetenek + bayaa da bi döt ister. :) harbiden helal olsun.
ben onu yetenekten saymıyorum.klasik bi cümle olacak herkes kullanır ama gerçekten hiç sevmediğim hareketlerdir.roll dışında arabaya gaz bile basmam 100-120 tın tın giderim :) tanıyan bi çok kişide bilir
ben onu yetenekten saymıyorum.klasik bi cümle olacak herkes kullanır ama gerçekten hiç sevmediğim hareketlerdir.roll dışında arabaya gaz bile basmam 100-120 tın tın giderim :) tanıyan bi çok kişide bilir
ya doğrudur tabi sizin açınızdan öledir ama bana görede her araba kullanan oraya giremez o süratte buda benim için yetenektir.:) nese genede güzel deneme olmuş. iyi akşamlar.
vtecmaniaa
10-06-2010, 22:05
:) tahminlere dayanarak şimdi bu arabaların güçleri nedir?
Ahmet_28
10-06-2010, 22:12
180-185 hp civarı tahmin ediyorum ben
Ek.Civic_Spoon
10-06-2010, 22:13
YG ile bi stock clio rs i yürütmek lazım aslında :) sonucu merak ettim bi anket açsakmı :)
Ahmet abi,
Eğer benim bildiğim kadarıyla, Barbaros'un yaptığı kırmızı czt yi aldıysan, onun yazılımı güç için değil ekonomi odaklı yapıldı.
Ahmet_28
10-06-2010, 22:47
Ahmet abi,
Eğer benim bildiğim kadarıyla, Barbaros'un yaptığı kırmızı czt yi aldıysan, onun yazılımı güç için değil ekonomi odaklı yapıldı.
evet dou ben kendisiyle almadan evvel konuşmuştum fatih abi racer cornerin sahibi yaptırmış aynen dediğin gibi ekonomi amaçlı birşeyler yapılmış.;)
bu araba fatihin araba mı ? ben bilmiyordum ?
benim bildiğim fazla bişi yapılmadı o arabaya.. bence 175-180 beygir anca verir.
bende acaba denesem mi diye dusunuyordum :)
senin ayar yaptırmadan denemen talihsizlik olmuş. ayardan sonraki video baya farklı olur.. :)
bazı cok bilen arkadaşlar da typer dan 5 boy yersin demişti sonra lafını yemişti.. :)
Ahmet_28
10-06-2010, 23:30
benim bildiğim fazla bişi yapılmadı o arabaya.. bence 175-180 beygir anca verir.
senin ayar yaptırmadan denemen talihsizlik olmuş. ayardan sonraki video baya farklı olur.. :)
bazı cok bilen arkadaşlar da typer dan 5 boy yersin demişti sonra lafını yemişti.. :)
valla lafını yiyenlere alıştık artık :) ben ayarsızda geçerim 106 yı geçiyorumda cumartesi gene denerim onların istediği gibi teke tek gene üzerim :) ayardan sonra zaten denemeye gerek yok hacimlilerle deneriz artık :D
videoları yenı ızledım maşallah ıkısınede 106 ya helal olsun ama czt de bı kaç sıhırlı dokunuşla daha ıyı olur... czt ;)
-HAKTAN-
11-06-2010, 00:48
YG'yi benim araçla C.tesi deneyebilirz.Full HD.Referans Mami Makinen.By Hakan TAN.
haberdar olalımda hazır cam carda varken bızım tayyarlarıda aradan cıkaralım ;)
-HAKTAN-
11-06-2010, 01:27
Tabiii Haydarlarıda beklerim:redspotda.
bu arada 106 da 13/59 yok mu
nasıl 220 yapıyor alet..
edit: sonra gordum 14/60 oldugunu..
speclerde 13.59 hiç geçmedi :)14.60 var
valla lafını yiyenlere alıştık artık :) ben ayarsızda geçerim 106 yı geçiyorumda cumartesi gene denerim onların istediği gibi teke tek gene üzerim :) ayardan sonra zaten denemeye gerek yok hacimlilerle deneriz artık :D
106 yı geçiyorumda geçerken gaz kestimde:icon_tup: ayarım bozukda viraj geldide, emniyete girmezdim girdimde Demekki bayagı bir hırs yapmışsın emniyete girdigine göre :D 1 saniyede kesiciye girdide falanda filanda :D
Ceketimin kolu yok bu alemin sonu yok vırt orda vırt burda nerde ....... orda oyna :D
YG nin bu kadar gitmesi sen dahil çok arkadaşı şaşırtmış kimse böyle bir sonuç beklemiyordu daha önceki denemelerinizde YG ile 2 boy fark oldugunu söylüyordun işlemler yapılırken boyları sayarsınız demiştin şimdi beni geçtigin videolara bakıyorum boyları sayamadım ,sen cumartesiye işlerini bitir gel dedğimiz gibi tek tek deneyelim AK koyun KARA koyun çıksın meydana.
Ahmet abi motorda ne yapılmışsa söyleyen bir adamım tanırsın beni şu yok bu yok diyipde araba geçen adamlarla karıştırma beni :icon_tup:
YG'yi benim araçla C.tesi deneyebilirz.Full HD.Referans Mami Makinen.By Hakan TAN.
Cumartesi dükkandayım üstadım gelirsen deneriz yer maslakda iskender ustaya sor tarif eder :D
7000 devirr 220 kesici kesiciii :D:D:D gülücem dıye burda kesiciye gırdımm a.q :D:D
masallah ıkısınıde bu araclar bırbırlerını gecemezzz boyle kafa burun gıderlerr ;)
ikiyyüüüzzzzzzz geliiyoooozzzzz :D
bu arada ahmet aracına ayar sart kanka, OZ musaıt bı zmanında el atsın aracına derım ben...
Ahmet_28
11-06-2010, 08:38
bu arada ahmet aracına ayar sart kanka, OZ musaıt bı zmanında el atsın aracına derım ben...
evet kanka beklemedeyiz özgün cevap vermedi henüz
106 yı geçiyorumda geçerken gaz kestimde:icon_tup: ayarım bozukda viraj geldide, emniyete girmezdim girdimde Demekki bayagı bir hırs yapmışsın emniyete girdigine göre :D 1 saniyede kesiciye girdide falanda filanda :D
Ceketimin kolu yok bu alemin sonu yok vırt orda vırt burda nerde ....... orda oyna :D
YG nin bu kadar gitmesi sen dahil çok arkadaşı şaşırtmış kimse böyle bir sonuç beklemiyordu daha önceki denemelerinizde YG ile 2 boy fark oldugunu söylüyordun işlemler yapılırken boyları sayarsınız demiştin şimdi beni geçtigin videolara bakıyorum boyları sayamadım ,sen cumartesiye işlerini bitir gel dedğimiz gibi tek tek deneyelim AK koyun KARA koyun çıksın meydana.
Ahmet abi motorda ne yapılmışsa söyleyen bir adamım tanırsın beni şu yok bu yok diyipde araba geçen adamlarla karıştırma beni :icon_tup:
kanka ben motorda fazla bişeyler varda sen söylemiyon demedim zaten.araba bizim biliyoruz her şeyini o yönden sıkıntı yok.bana diyon hırs yapmışsın diye önce sen daldın emniyet şeridine nasıl olacaK :)
aga milletin gazına gelme teke tekte yok 106 daha fazla farkederde 106 geçerde.bırak hayal dünyasını yarım boy bi boy felan olmaz bu sefer haberin olsun ;)
teke tekte yok 106 daha fazla farkederde 106 geçerde.bırak hayal dünyasını yarım boy bi boy felan olmaz bu sefer haberin olsun ;)
+ bi milyon.
teke tek felan farketmez eğer ayar yapılırsa. :)
Ahmet_28
11-06-2010, 08:59
+ bi milyon.
teke tek felan farketmez eğer ayar yapılırsa. :)
yok abi gene bu haliyle deneyeceğiz.ben yaşarada söyledim çıkarız 1 defa sıkarım egt tavan yapmadan.görelim bakalım kim ne kadar geçiyor ;)
videolar bu sefer halka arzedilsin ama ahmet :)
Ahmet_28
11-06-2010, 09:08
kurumsallaşma yönünde ilerliyoruz borsaya girip halka açılacağız murat :D
bu sefer streetfire atarız sıkıntı yok
yok abi gene bu haliyle deneyeceğiz.ben yaşarada söyledim çıkarız 1 defa sıkarım egt tavan yapmadan.görelim bakalım kim ne kadar geçiyor ;)
egt gostergen yoksa egtnin cok yukseldiğini nerden anlıyorsun onu anlamadım.
sıktımı egt yukselir gazdan cektimi duser sonucta
orda kalmaz ki
orda kalmaz ki
İşte burda dogru söylüyorsun mcs dede aynı sorun vardı bıraktıgın anda gazı düşmeye başlıyordu colt unda öyle oldugunu düşünüyorum umarım yanılmıyorumdur :icon_tup:
Ahmet pazar sabah deneriz lan daha güzel olur gerçi sen imkanı yok o saatde kalkaman :D:D
Ahmet_28
11-06-2010, 09:27
İşte burda dogru söylüyorsun mcs dede aynı sorun vardı bıraktıgın anda gazı düşmeye başlıyordu colt unda öyle oldugunu düşünüyorum umarım yanılmıyorumdur :icon_tup:
Ahmet pazar sabah deneriz lan daha güzel olur gerçi sen imkanı yok o saatde kalkaman :D:D
yok kanka ben uyanamam o saatte :D cumartesi gece geç saat çıkarız ;)
Ahmet_28
11-06-2010, 09:30
orda kalmaz ki
araba ilk denemelerdeki gibi yurumuyor sonraki denemelerimde şişiyor.sebep ne peki ?bilmediğimden soruyorum yanlış anlaşılmasın soruna çözüm bulmak için
yok kanka ben uyanamam o saatte :D cumartesi gece geç saat çıkarız ;)
banada bı alo deyınde cam car olım yaww:D
Ahmet_28
11-06-2010, 09:36
banada bı alo deyınde cam car olım yaww:D
tamam kanka kamkar sen olursun o zaman :D
araba ilk denemelerdeki gibi yurumuyor sonraki denemelerimde şişiyor.sebep ne peki ?bilmediğimden soruyorum yanlış anlaşılmasın soruna çözüm bulmak için
valla ben ilk defa duyuyorum bunu. belki IC ısınıyordur dicem ama boyle inanılmaz kasmaması lazım arabanı. sıkıntı olabilir arabanda. hic servise gosterdin mi. kompresyon olcturdun mu..
Laa uzun ilk denemede kornadan dolayı kalkamadık onu baz alarak arabanı kıyaslama daha sonraki denemelerde normal sayılır arabanda şişme olsa ( bence ) dahada geri düşer araban.
Cumartesi gecesi sözleştik O KADARRRR...
seyfi_pol
11-06-2010, 10:16
2 ye 2 de ctz de gti da çok iyi gitmiş. fakat czt bi süre sonra arayı açmış doğal olarak anormal bi durum yok. gti Baya ciğerliymiş allah kaza bela vermesin yaşar abi. Bende eski 106 gti kullanıcısı olarak tabiki 106nın geçmesini temenni ederdim ama ortada czt var bu arabalar 106 motor teknolojisine göre çok daha iyi.. 106'nın her zaman olduğu gibi en büyük avantajlarından bir tanesi kg'si.. Bence 106'ya egsantrik girildiği anda czt baya yorulacak. 106'nın şansı baya yükselicek.
175 hp mini cooper-s R56 Aracımla 106 gti yarıştırdım bu gti çok temiz ve cigerliydi. max 2 boy atabildim. aynı araca egsantrik girildiginde 2ci vitesden sonra birbucuk boy atabildi bana. yani 106 ya doğru düzgün temiz usta elinden egsantrik atılırsa czt nin şansı kalmaz gibi görünüyor.
Colt czt'deki sorun bence sorun değil Ahmet abicim. Normaldir arabayı arka arkaya bu kadar sıkıştırınca. Motorun ısı dengesizliği yaşıyor. ve bunu göstergelerin net gösteremez.. Motor şişme yapıyordur. bence aracınız performans kaybettiğini anladığınız anda bir süre rolantide bekletip motorun kendi kendisini beklemek bir çözüm olabilir. 2 arabada çok güzel allah kaza bela vermesin..
erayakar
11-06-2010, 10:17
ne denemeymiş oyle bi türlü denemedi gitti??
şunu bi hayra kavuşturalım artık :D
Ahmet_28
11-06-2010, 10:21
2 ye 2 de ctz de gti da çok iyi gitmiş. fakat czt bi süre sonra arayı açmış doğal olarak anormal bi durum yok. gti Baya ciğerliymiş allah kaza bela vermesin yaşar abi. Bende eski 106 gti kullanıcısı olarak tabiki 106nın geçmesini temenni ederdim ama ortada czt var bu arabalar 106 motor teknolojisine göre çok daha iyi.. 106'nın her zaman olduğu gibi en büyük avantajlarından bir tanesi kg'si.. Bence 106'ya egsantrik girildiği anda czt baya yorulacak. 106'nın şansı baya yükselicek.
175 hp mini cooper-s R56 Aracımla 106 gti yarıştırdım bu gti çok temiz ve cigerliydi. max 2 boy atabildim. aynı araca egsantrik girildiginde 2ci vitesden sonra birbucuk boy atabildi bana. yani 106 ya doğru düzgün temiz usta elinden egsantrik atılırsa czt nin şansı kalmaz gibi görünüyor.
Colt czt'deki sorun bence sorun değil Ahmet abicim. Normaldir arabayı arka arkaya bu kadar sıkıştırınca. Motorun ısı dengesizliği yaşıyor. ve bunu göstergelerin net gösteremez.. Motor şişme yapıyordur. bence aracınız performans kaybettiğini anladığınız anda bir süre rolantide bekletip motorun kendi kendisini beklemek bir çözüm olabilir. 2 arabada çok güzel allah kaza bela vermesin..
sağol kardeşim iyi dileklerin için cümlemize kaza bela vermesin rabbim
bu arada colt czt hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlara soruyorum.czt beyine ecutek hariç müdahele söz konusu değilmiş öğrendiğim kadarı ile.yani custom yazılım diye bir şey söz konusu değil bu durumda benim araçtaki yazılım neyin nesi :) hayal ürünü o zaman :D
yani 106 ya doğru düzgün temiz usta elinden egsantrik atılırsa czt nin şansı kalmaz gibi görünüyor.
burda bence yanlışın var. egzantirikle kac beygir alır 106. bence bu czt 180 beygir civarı. 220 beygirlerdeki czt ile sonuc ne olur bir düşün istersen ;)
sağol kardeşim iyi dileklerin için cümlemize kaza bela vermesin rabbim
bu arada colt czt hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlara soruyorum.czt beyine ecutek hariç müdahele söz konusu değilmiş öğrendiğim kadarı ile.yani custom yazılım diye bir şey söz konusu değil bu durumda benim araçtaki yazılım neyin nesi :) hayal ürünü o zaman :D
senin aractaki yazılım cok az modifiye edilmiş. onu solıyım. o yuzden sen aracına çipli deme bence :)
yeni yazılımdan sonra bu konuşmalara gulup geciceksin. goruceksin. tecrube ile sabit.
benim youtube daki typer colt czt videolarını izleyip karar ver. bende o zman afr sorunu vardı. cok zenginde yuruyordu araba. ona ragmen cok iyi oldu denemeler. denediğim typer da cai,komple egzoz ve header vardı. daha sonra afr sorununu hallettik. dyno uzerinde de gordum. afr 10 ile 11 arasında 9 beygir oynuyordu.
videolardaki kırmızı czt de senin araba bu arada :)
http://www.youtube.com/results?&search_query=liveforspeedlove
Ahmet_28
11-06-2010, 10:32
video şirketteki pc den izleyemiyorum akşam göz atarım ben
abi anladığım kadarı ile ekonomi amaçlı bişeyler yapılmış oda en fazla yapacağı yakıtı kısmıştır sanırım adı chip işte :D
burdan izlemeyi dene.
www.yasakdel.com
youtube linkini buraya yapıştır.
belki izlersin.
Ahmet_28
11-06-2010, 10:37
burdan izlemeyi dene.
www.yasakdel.com
youtube linkini buraya yapıştır.
belki izlersin.
yok abi youtube den değil sorun pc den :D pc çok eski dandik :D
Ne laf yemesi lafını bilde konuş bunalım ıvır zıvır yükleyip stock typer"la yürümek başarıysa BRAVO sana ;)
seyfi_pol
11-06-2010, 11:04
burda bence yanlışın var. egzantirikle kac beygir alır 106. bence bu czt 180 beygir civarı. 220 beygirlerdeki czt ile sonuc ne olur bir düşün istersen ;)
Tabiki 220 hp lik bir araca karşılık 106 gti egsantrik yüklerse geçemez. ben 170
ile 180 hp gücü yola aktarabilen araçları motor bakımından temiz egsantrikli 106'geçebiliyor demek istedim :)
Tabiki 220 hp lik bir araca karşılık 106 gti egsantrik yüklerse geçemez. ben 170
ile 180 hp gücü yola aktarabilen araçları motor bakımından temiz egsantrikli 106'geçebiliyor demek istedim :)
ok :icon_tup:
bende seni aydınlatmak istemiştim ;)
Ülen ahmet bak ne buldum bu denemede korna değil sıkıntı olan burda 3 de basmıştık :) :)
http://www.youtube.com/watch?v=PUdBAy5YEjU
Ek.Civic_Spoon
11-06-2010, 11:58
yaşar arkadaşım clio rs ile hiç deneme yapmışmıydınız ?
Ülen ahmet bak ne buldum bu denemede korna değil sıkıntı olan burda 3 de basmıştık :) :)
http://www.youtube.com/watch?v=PUdBAy5YEjU
bak bu da benim denemem :)
106 da sanzıman standart.
filtre çip egzoz sanırım.
sen buradan bir bağlantı kur. teke tek olunca ayarlı haliyle :)
http://www.youtube.com/watch?v=vRQ5CNQ9zyY&feature=related
Ahmet_28
11-06-2010, 13:23
yaşar burda video izleyemiyorum ama sen gene kendini avutma peşindesin.bırak artık hayal dünyasında yaşamayı nefesin yetmez ;) arabada yazılım yokken geçemiyorsun yazılım varken nasıl geçecen acaba :D
bak bu da benim denemem :)
106 da sanzıman standart.
filtre çip egzoz sanırım.
sen buradan bir bağlantı kur. teke tek olunca ayarlı haliyle :)
http://www.youtube.com/watch?v=vRQ5CNQ9zyY&feature=related
106 var 106 var paşam sen bu işleri kavrayabilen bir insana benziyorsun bahsi geçen 106 senin videoya çektigin siyah 106 değil :icon_tup:
Çok sıkıntı yapmanıza gerek yok,ahmetim cumartesi deneriz dedi sıkıntı yok deneyecegiz görecegiz .
Up306Gti
11-06-2010, 13:37
iyi güzelde peki donu kim gösterecek:D
burdanda sesleniyorum yaşar abi magnumu unutma :D:D:D:D
106 var 106 var paşam sen bu işleri kavrayabilen bir insana benziyorsun bahsi geçen 106 senin videoya çektigin siyah 106 değil :icon_tup:
Çok sıkıntı yapmanıza gerek yok,ahmetim cumartesi deneriz dedi sıkıntı yok deneyecegiz görecegiz .
teşekkür ederim. benim de 106 'ım vardı. 2002 de Draglarda TR 3.sü olmuştum. iyi bilirim. :)
bahsi gecen 106 tabiki senin 106 değil ama bu da iyi yuruyen bi 106 idi. birde hadi onu geç ben 5 teyim o 4 te ;) ben 3 kişiyim o 2 kişi :)
neyse deneyin gorelim. ama şunu demek istiyorum. ayarlı bir czt boyle gitmez ;)
yaşar burda video izleyemiyorum ama sen gene kendini avutma peşindesin.bırak artık hayal dünyasında yaşamayı nefesin yetmez ;) arabada yazılım yokken geçemiyorsun yazılım varken nasıl geçecen acaba :D
Yok ahmet ne avutacağım avunacak yaşların üstündeyiz ;)
Biri dediki arabada yazılım yok biri dediki arabada yazılım var neye inanacagımızı şaşırdık şimdi isim vermiyorum sana telefondamı yalan söylüyorlar yoksa barboros yazılımı yapmış gibi görünüpde yapmamışmı nedir sıkıntı ?
Bizim YG zaten arıza tespit aracı denediklerimizin hepsinde sıkıntı vardı bildiklerimizin haricinde bilmediklerimizde sıkıntılıymış sendede yazılım yokmuş dedikleri doğru ise bak yine gördünmü
Bizim YG nin maşallahı var dertden kurtarıyor aracı :D
Paşa ne oldu beyini yaptırmışsınız halen haber gelmedi gelmiyormusunuz yoksa ?
yaşar arkadaşım clio rs ile hiç deneme yapmışmıydınız ?
Yok arkadaşım denemedik hiç .
Mami yanımda seni tanımıyormuş denemek istersen avrupa yakasına gel paşam bizim evimiz herkeze açık :icon_tup:
Up306Gti
11-06-2010, 13:46
Paşa ne oldu beyini yaptırmışsınız halen haber gelmedi gelmiyormusunuz yoksa ?
tecrübede daha bitsin direk sana bilenecek:D
tecrübede daha bitsin direk sana bilenecek:D
Tecrübeyi EK ilemi yapıyor :D
Ahmet_28
11-06-2010, 13:52
Yok ahmet ne avutacağım avunacak yaşların üstündeyiz ;)
Biri dediki arabada yazılım yok biri dediki arabada yazılım var neye inanacagımızı şaşırdık şimdi isim vermiyorum sana telefondamı yalan söylüyorlar yoksa barboros yazılımı yapmış gibi görünüpde yapmamışmı nedir sıkıntı ?
Bizim YG zaten arıza tespit aracı denediklerimizin hepsinde sıkıntı vardı bildiklerimizin haricinde bilmediklerimizde sıkıntılıymış sendede yazılım yokmuş dedikleri doğru ise bak yine gördünmü
Bizim YG nin maşallahı var dertden kurtarıyor aracı :D
ecutek ile czt beyine müdahele edilebiliyormuş.onun dışında beyine müdahele edemiyorsun.o zaman yazılım bunun neresinde sen söyle bana.haaa kaldıki seni yazılımsızda geçerim orası ayrı ama gene mazeretiniz bitmez sizin .denedik geçtim doğrumu.geçilen don giyecekti oda yalan oldu.yok biz 2 ye 2 dememiştik:)komik şeyler bunlar mazaretiniz bitmiyor.
ben arabayı yeni aldım allahın izniyle bi dert keder olmadığı sürecede binerim reklamada ihtiyacım yok arabayı satmak içinde video peşinde felan değilim hırs yapıp arabamın bi taraflarınıda kıramam :) uzun lafın kısası ben bol gelirim ayarında bişey bul haci sen ;)
bu don beyaz donmu en büyükünden
http://i1006.hizliresim.com/2010/6/11/2681.jpg (http://urlal.com/dqqf)
Up306Gti
11-06-2010, 13:54
Tecrübeyi EK ilemi yapıyor :D
ondan haberim yok dün mami söle banada
ondan haberim yok dün mami söle banada
Banada mami söyledi :D
ecutek ile czt beyine müdahele edilebiliyormuş.onun dışında beyine müdahele edemiyorsun.o zaman yazılım bunun neresinde sen söyle bana.haaa kaldıki seni yazılımsızda geçerim orası ayrı ama gene mazeretiniz bitmez sizin .denedik geçtim doğrumu.geçilen don giyecekti oda yalan oldu.yok biz 2 ye 2 dememiştik:)komik şeyler bunlar mazaretiniz bitmiyor.
ben arabayı yeni aldım allahın izniyle bi dert keder olmadığı sürecede binerim reklamada ihtiyacım yok arabayı satmak içinde video peşinde felan değilim hırs yapıp arabamın bi taraflarınıda kıramam :) uzun lafın kısası ben bol gelirim ayarında bişey bul haci sen ;)
Ahmet bana dar gelen sana bol gelir bu işler böyle peynir gemisi ile olmuyor nelerini açabiliyorsan aç nelerini kapatıyorsan kapat,Teke tekde geçilen adam pantolonunu aşagı indirim donunu göstermezse yeryüzünün en büyük GÖTüdür en büyük yavşagıdır,uzatmaya gerek yok senin fan clup hayranlarınıda görmek istiyorum denemek isteyen denesin başka 106 ile karıştırmayın YG yi arabayı satmaya ihtiyacımız yok zaten satsak mami istiyor bu gibi entrasan kelimelere gerek yok,çocuk değil esnafız maksat colt ile 106 karşı karşıya getirmekse en yüklü czt yi getir bende en yüklü 106 getireyim deneyelim haaa maksat senin aracınla YG yi denemekse her türlü çakıyorum.:icon_tup:
Ahmet_28
11-06-2010, 14:08
gerek yok sizin her zaman kılıfınız hazır.geçerim gene bi kılıf uydurursunuz o yuzden uğraşamam.hazmetmeyi bilen sindirebilen her kişiyle denerim yazılımlı egsozlu czt ile yürüdüğünü sanıpta hayal kırıklığına uğrama yazılımlı bi arabaya denk gelince
1 kere geçtin 3 kere seni geçtim hala geçiyorum diyosan ben daHA bişey demiyorum yuzsuzluğunde bu kadarı
ayrıca o çakarım kelimesini başka biri kullansa adama nasıl çakılıyor gösterirdim :mad: yakıştırıyormusun o kelimeyi kendine,yaşına? çocuk gibisin işte hazmedemiyorsun
gerek yok sizin her zaman kılıfınız hazır.geçerim gene bi kılıf uydurursunuz o yuzden uğraşamam.hazmetmeyi bilen sindirebilen her kişiyle denerim yazılımlı egsozlu czt ile yürüdüğünü sanıpta hayal kırıklığına uğrama yazılımlı bi arabaya denk gelince
1 kere geçtin 3 kere seni geçtim hala geçiyorum diyosan ben daHA bişey demiyorum yuzsuzluğunde bu kadarı
ayrıca o çakarım kelimesini başka biri kullansa adama nasıl çakılıyor gösterirdim :mad: yakıştırıyormusun o kelimeyi kendine,yaşına? çocuk gibisin işte hazmedemiyorsun
Üstde yazılanlardan birşey anlayamadın sanırsam ?
Ama önemli değil ahmet bize boyları saydırıyordur saydıramadıgın için strese girmen doğal :)
evet dou ben kendisiyle almadan evvel konuşmuştum fatih abi racer cornerin sahibi yaptırmış aynen dediğin gibi ekonomi amaçlı birşeyler yapılmış.;)
Çok temiz araç almışın abi, 45-50.000 km ye kadar yazılımına kadar orjinaldi o araba, tekrardan hayırlı uğurlu olsun
Ama senin arabanın 170-180 den fazla vereceğini sanmıyorum o yazılımla
Daha agresif bir setup lazım :)
hoopppp durun ya ne oluyo :) ayıptır abiler yakışıyo hiç şakadan çıktı başka yerlere çekilmeye başladı arabaya ya bu bildiğin peynir tenekisinin biraz daha gelişmiş verisyonu birbirinizi kırmaya gerek yok üzüldüm valla şimdi:(
hoopppp durun ya ne oluyo :) ayıptır abiler yakışıyo hiç şakadan çıktı başka yerlere çekilmeye başladı arabaya ya bu bildiğin peynir tenekisinin biraz daha gelişmiş verisyonu birbirinizi kırmaya gerek yok üzüldüm valla şimdi:(
Melih sıkıntı yok akşam yine beraberiz :icon_tup:
benim magnumu da unutma üstad :D
Ahmet_28
11-06-2010, 16:08
Çok temiz araç almışın abi, 45-50.000 km ye kadar yazılımına kadar orjinaldi o araba, tekrardan hayırlı uğurlu olsun
Ama senin arabanın 170-180 den fazla vereceğini sanmıyorum o yazılımla
Daha agresif bir setup lazım :)
sağol doğu teşekkür ederim
bakalım kısmetse ecutek olacak ;)
Ahmet_28
11-06-2010, 16:16
aga her konuda kendi arabanı övüp milletinkine *** atmayacaksın.yaşına yakışanı konuşacan maşallah demeyide bileceksin hazmetmeyide bileceksin yunanlıyla rolling yapmıyorsun eşin dostun akraban karşındaki.bazı şeyleri yazmadan konuşmadan önce düşünmek lazım melih doğru söylüyon kalp kırmaya gerek yok
bu konuda burda kapansın mod arkadaşlardan ricam
hırs yapmamak lazım bence :)