Orijinalini görmek için tıklayınız : Dunlop Sport Max
.::EmrE::.
03-06-2010, 11:07
Kusura bakmayın belki gereksiz gelebilir konu açılması ancak şu an Peder bey bayide imiş,ve illa bu lastiği alacağım diyip duruyor,benden de haber bekliyor..
Çok uygun bir fiyattan alabiliyoruz bu lastiği ancak hayatımda ne Dunlop kullandım,ne de kullanan tanıdım,aramızda mutlaka bilen vardır diye sormak istedim.
Dunlop Sport Max , 210 TL'den verecekler,sizce alınır mı? Performansı,dayanıklılığı vs. nasıldır? Potenza Adrenalin veya Pzero düşünüyordum ben , bu lastiklere göre karşılaştırma yapılabilir mi?
fena bi lastık değil diye biliyorum lastık olcusu nedır buarada
Ortalama üstü bir lastik fiyat avantajıda varsa alınır tabiki neden alınmasın.
03-06-2010, 11:25
215/45/17 veya 215/40/17 olacak.
opc için düşünüyoruz bu arada.
215/40/17 kendi aracımda kullanıyorum bu güne kadar bi sorun yaşamadım cokta memnunun
Mercedesler'de falan bir ara orjinal çıkan bir lastik markasıydı şimdi nasıl bilmiyorum. Pzero veya adrenalin kadar iyi olduğunu sanmam. Şu an bulup alma imkanı varsa Pzero yoksa Adrenalin derim.
200 tl ye iyi yaa alınır sportmax fena değil de ama sp9000 olmasın sakın ;)
Pzero-adrenalin-sportcontact3-pilotsport3 4 lüsü kadar olamaz
Ama fiyatına göre iyi, alınır. Telefondada söyledim japon menşeilileri alma çakma olmamasına dikkat et bu bakımdan.
Ha tabi unutmamakta yarar var, kullandığın araç normal bir Corsa değil Emre, minimal farklar bile bazen hayat kurtarır ;) Corsa dizel olsa, sadece dunlop al başkasına bakma derdim mesela :)
Bence alınır güzel bir lastik. Fakat fiyat öyle çok uygun değil gibi sanki normal fiyat. Dikkat etmek lazım bildiğim kadarıyla 2 tipi var birisi japonya üretimi birisi başka bi yer üretimi tam emin değilim yanıltmıyım.
Bence alınır güzel bir lastik. Fakat fiyat öyle çok uygun değil gibi sanki normal fiyat. Dikkat etmek lazım bildiğim kadarıyla 2 tipi var birisi japonya üretimi birisi başka bi yer üretimi tam emin değilim yanıltmıyım.
Japon üretimi diye geçen ÇİN üretimi
Çinden dubaiye
Ordan avrupaya şutlanıyor
Bildiğin çakma dunlop oluyor :)
Orjinali Alman menşeili diye biliyorum.
03-06-2010, 12:10
Yok ya hiç içim sinmedi bu lastiğe.
Çok alt gurup lastiklerle kıyaslanmış her yerde.
Conti Sport Contact 3 alacağım galiba.
dostum adrenalın re001 al benden soylemesı ;)
03-06-2010, 12:25
dostum adrenalın re001 al benden soylemesı ;)
O da olabilir ancak onun hakkında yazılanlar da çok iyi değil.
Özellikle ıslak performansının fiyatına göre oldukça kötü oldugu söyleniyor.
Adrenalin kadar sağlam bi lastik görmedim
Anlatırım msn e gel
03-06-2010, 12:29
Baya faydalı bir link buldum..Şansıma 11 lastiği Corsa opc ile test etmişler..Belki başka arakdaşların da işine yarayabilir diye ekliyorum:
http://i161.photobucket.com/albums/t207/APTIRES/page1.jpg
http://i161.photobucket.com/albums/t207/APTIRES/page2.jpg
http://i161.photobucket.com/albums/t207/APTIRES/page3.jpg
http://i161.photobucket.com/albums/t207/APTIRES/page4.jpg
http://i161.photobucket.com/albums/t207/APTIRES/page5.jpg
ben kullanıyorum zaten bu sınıftakı lastıklerın hepsı ıslak zemınde aynı sorunu yaşatır ;) ama yanak gucu vs. falan diğerlerinden iyidir. CS3 te kullandım PS2 de ıkısıde balon oldu bunda tık yok tutuş olarak kuruda en ıyısı konfor olarak sp2 kadar olmasada fazlasıyla ıdare eder . etrafında vardır mutlaka kullananlar test et ;)
gsi_club
03-06-2010, 12:41
Yok ya hiç içim sinmedi bu lastiğe.
Çok alt gurup lastiklerle kıyaslanmış her yerde.
Conti Sport Contact 3 alacağım galiba.
conti sport daha iyidir kardes.pirelli p zero nero da güzel ben kullaniyorum kaç senedir hiç bir sorun yok tavsiye ederim.
03-06-2010, 13:22
Evet şimdi fiyat aldım PZero Nero alıyom kesinlikle :D
ben ankaradaki çoğu sti da kumho ku 31 (ecsta stp) gördüm. ki lastik testlerinde de durum boyle. bulabilirsen ku 31 niye almayasın?
Murat ELCİK
03-06-2010, 13:31
ben pzero rosso 235/45/17 kullanıyorum..aldıgıma bin pişman oldum.(2 balon yaptı, 6 ayda).çok sert lastik..seke seke gitmeye başladım..ondan öncede dunlop kullandım oda sert lastik..şimdi continantel sport 3 alıcam..bunu çok övüyorlar.bence hiç riske girme direk git conti al..sende rahat et arabanda.
ben ankaradaki çoğu sti da kumho ku 31 (ecsta stp) gördüm. ki lastik testlerinde de durum boyle. bulabilirsen ku 31 niye almayasın?
:) kanka o daha iyi yanlamak için ;)
03-06-2010, 13:41
ben pzero rosso 235/45/17 kullanıyorum..aldıgıma bin pişman oldum.(2 balon yaptı, 6 ayda).çok sert lastik..seke seke gitmeye başladım..ondan öncede dunlop kullandım oda sert lastik..şimdi continantel sport 3 alıcam..bunu çok övüyorlar.bence hiç riske girme direk git conti al..sende rahat et arabanda.
:D PZero daha büyük bir ihtimal ama Contiyi de düşünüyorum.
Conti Sp3 zaten opc'nin fabrika çıkış lastiği. Aradaki fiyat farkını da baya indirdik , 290 ile 250 , 40 liralık fark Conti'ye değer herhalde.
OOf ne zor işmiş arkadaş :D
SekoLive
03-06-2010, 13:42
bulsakda banada bi cift sf330 alsak :D
Emre gözünü kapa seç birini
:D
En iyi 2 alternatif şu anda.
P zero nero fiyati uygunsa al direk :)
Bencede P zero uygundur..
05-06-2010, 17:13
ARkadaşlar yine birşey soracağım :D
Goodyear Eagle F1 Assymetric bu lastiklere göre nasıl?
Japon üretimi diye geçen ÇİN üretimi
Çinden dubaiye
Ordan avrupaya şutlanıyor
Bildiğin çakma dunlop oluyor :)
Orjinali Alman menşeili diye biliyorum.
Doğrudur dediğim gibi tam bilmiyorum öyle bi muhabbet olduğunu biliyordum sadece doğrusu senin yazdığın sanırım.
05-06-2010, 21:23
Yokmu bilgisi olan Goodyear Eagle F-1 Assymetric hkkında? Vereceğimiz paraya değer mi , diğer lastiklere göre biraz pahalı çünkü.
Yokmu bilgisi olan Goodyear Eagle F-1 Assymetric hkkında? Vereceğimiz paraya değer mi , diğer lastiklere göre biraz pahalı çünkü.
Sende renocu oğuzhana döndün ha :hehe: Laf var icraat yok sürekli bi soru hali :D
Tüm testlerde 1. oluyo asymmetric valla hangi testte gördüysem mutlaka ya 1. ya 2.
Ama kullanmadım, yorum yapmayayım.
Sen al beğenirsen bende alırım ahaha
kardeş yanlış anlama ama snn kullanımın la alakalı bnce o bnde pırellı pzero nero var gayet memnunum 45 yanak artı gerılmıs durumda gayette konforl bundan once 65 yanak mıchelın kullanıodum cok farkı yok sertlık konusunda evımın altında yıkamacı var gelen fx35 te toureg te 2010 bmw 7.40i de daha dorusu ne kadar luks araba gorduysem hepsınde zero nero vardı...
sen hala adrenalın almadın mı :D:D
focus musty35
05-06-2010, 23:23
dunlop sport ma den ızmırde 45 takım sattım hepside guclu araclardı hıcbırı kotu yorum yapmadı tavsiye eederım focusla benı ölümden kurtaran lastık :D
Xenomorph
06-06-2010, 02:01
F1,Adrenalin,PS2 Kullandım Ama Zero Neroyu Çok Aradım Özellikle Islak Performansı Bence Süperdi...Yada Cidden Benim Kullandığım Lastiklerde Hata Vardı Araba Öyle Bir Yere Yapışıyorduki koniler en sertte 4 cm yay ile esnetiyordu aracı süratli şerit değiştirmelerde
Ben Şahsen Şiddetle P Zero Nero Öneririm Hatta Birinde Var Arkadaşım 215/45/17 4ünü 200 liraya bırakıyor 15bin falan gördü s60t5 de...bilgine
0 Alıncaksa Tanıdık Pirelli Bayiide Var İstersen Yardımcı Olurum Pm'ine Bakar
:)
Dunlop SP Sport Maxx'ın tek kötü yanı çabuk bitiyor.
Tutuşta sıkıntısı yok..
honda cıvıc aracta orjınal lastık ebatlarında 185/70/14 kullanmak için MICHELIN ENERGY SAVER modelini dusunuyorum kullananlardan lastık hakkında bilgi alabılırmıyım yada onerdıgınız baska markalar varsa bu konuda yardımcı olursanız sevinirim arkadaslar.