Orijinalini görmek için tıklayınız : alfa romeo 147
arkadaşlar bir yakınım alfa romeyo 147 almayı düşünüyor2001 2005 model arası bunların olumlu olumsuz yönleri hakında alinirmi sorun çikartimi kolay kolay vs vs uzun bir süre binmek için alicak en az 5 yıl kulanır alip satma durumu olmaz ve bunun en çok tutulan modeli nedir 147 nin 1,6 motor almayı düşünüyor bilgileriniz için şimdiden teşekürler
Bende düşünyorum konu açıyım diyordum erken davranmışsın dışardan çok hoş araçta acaba olumsuz yönleri nedir ?
* Varyatörün MK1'lerin neredeyse hepsinde değişmesi durumu söz konusu... (1.6 ts)
* Trim sesleri
* Ön takımların nazik oluşu
* son susturucu ve kazanın paslanıp kötü bir görüntü oluşturması
benim hatırladıklarım bunlar...
o varyatör sorununun bir çözümü vardı (bkz gurcell)
trim ve on takımlar için de bir cozum vardı (yine bkz gurcell)
pas olayı basit
farklı olmak istersen ;) 147 GTA :icon_tup:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-147-milano-alfa-dan-turkiye-deki-tek-alfa-147-gta/detay
KorkuluRuya
03-06-2010, 16:02
aslında tek kapı alıp 147 GTA görünümü yapılırsa çok şık ve asil duruyor.fakat 5kapı olanlara tanponlar uyyormu uymuyor mu bilmiyorum..gta gibi yapıcaksan 2003model gibi alman lazım orjinalde 2006 2007 147 daha çekicidir.ama yeni kasa GTA eskisi gibi alımlı değildir.
+yakıtı çok diye biliyorum ş.içi 11litre garantili.
kibar güzel alıp uzun süre kullanılcak araç fakat lpg şart ,dizeli çok para.
bilgiler için herkeze teşekürler arkadaşlar daha kulanan varsa paylaşirsa sewinirim şimdiden teşekürler.
+yakıtı çok diye biliyorum ş.içi 11litre garantili.
kibar güzel alıp uzun süre kullanılcak araç fakat lpg şart ,dizeli çok para.
11 lt mi :eek: :eek: benim RS bu kadar yakmıyor
farklı olmak istersen ;) 147 GTA :icon_tup:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-147-milano-alfa-dan-turkiye-deki-tek-alfa-147-gta/detay
Yanlış bilmiyorsam bu GTA'da ağır kaza vardı. İlanda kaza boya yok diyor gerçi ama... 2009 Ege rallisinde Corsa GSI'la yarışan bir pilotun arabasıydı bildiğim kadarıyla. Adamın ismini hatırlayamadım.
PROMINENT
04-06-2010, 15:13
2tane var biri kazasız biri kazalı...
bu kazasız olan herhalde..
niye tek yazmış anlamadım.herhalde kazasız olan bu olduğu için tek yazmış
genel olarak güzel araçtır koltukları bana göre güzel beni kavrıyodu belkide zayıf olduğum için :D vites kolu biraz cins desek yeri çok katur kutur ediyo ama yinede tatmin edici bi araç
2tane var biri kazasız biri kazalı...
bu kazasız olan herhalde..
niye tek yazmış anlamadım.herhalde kazasız olan bu olduğu için tek yazmış
Bende 2 tane var diye biliyorum.