Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : infinity fx35 ve fx45 için LPG Dönüşüm Kiti Hakkında

Yigit-Y
04-06-2010, 10:57
infinity fx35 ve fx45 için LPG Dönüşüm Kiti Hakkında yardıma ihtiyacaımız var....

Yakıtı konusunda yıllık 10.000 km yaptığımızı varsayarsak yıllık ne kadar kar edilmiş olur ?

LPG dönüşüm kitinin anahtar teslim maliyeti ne olmaktadır?

Hangi marka tavsiye edilir?

Konuyu geyiqe çevirmemesini bilen kişilerin yazmasını istiyorum ...

Teşekkürler...

__FrK__
04-06-2010, 11:21
Kanka bu işin en iyisi Prins dir. Bunu da İstanbulda adam gibi takan Maslak 2. kısım 25. sokakta TGS gaz var sahibi Şenol Abi makina muhendisi 0532 305 92 50 ara selamımı soyle en yetkılı agızdan olabılecek ne var ne yok en ıyı şekılde en ıyı fıyatla yardımcı olsun. ok

shuttle
04-06-2010, 15:24
Enjektör , beyin ve bağlantı yapan ustada bitiyor bu iş. Prins dünyada en iyi enjektörleri kullanan markadır. kalibrasyon problemlerinde geniş yelpazede ayar seçeneği mevcuttur.

Uzun bir süre lpg danışmanlığı yaptım (başka markalarda) ama pring kadar randıman veren ve sorunsuz marka görmedim.

Prins kiti diğerlerine göre pahalıdır ama kesinlikle verdiğiniz fiyata değecektir. Performans ,bakımları ve yakıt konusunda sizi mutlu edecektir.

Prins kitini herkes takamaz , gerçekten çok ustalık ister. Çok ince noktaları vardır bu markanın. O yüzden istanbul da bilinen birine taktırmak gerekir.

Güncel fiyatları bilmiyorum ama euro kuru düşükken fırsatı kaçırmayın derim. Bazı uyanık firmalar size 2-3 ay önceki fiyatları verirse sakın kabul etmeyin. Güncel kurdan yeni düşük fiyat isteyin.