Orijinalini görmek için tıklayınız : Yardım
tezcan8514
04-06-2010, 17:42
arkadaşlar aracım zaman zaman beyaz duman atmaya başladı özellikle sıkıştırınca oluyor ve beyaz duman atmaya başlayınca araçta silkeleme de oluyor,su da eksiltiyor,su eklemekten bıktım.bu gün tanıdık bi ustaya götürdüm alt kapak contan yanmış değiştirmek lazım dedi.Contayı 400tl.ye değiştirebileceğini söyledi bana biraz fazla geldi siz ne dersiniz?ve duruma göre 2000 tl.ye kadar masraf olabilir dedi :eek: Başka tamirci mi bulayım yoksa fiyat normal mi ??
tezcan8514
05-06-2010, 20:37
yokmu yardım edecek?????????
Bence işçilik için 400 pahalı.Ben benim ustama krank keçe değiştirtecektim ki dışardan değişmeyen bir arabaydı.Yani özetle senin arabanınkinden dahada fazla dağılması lazımdı 150 TL işçilik şu şu parçaları al gel demişti bana.Keçe orj 25 TL contalarda o civarlarda geziniyordu. Dışarı adama olsun 250 olsun işçilik.Alt conta değişirken oraya kadar açılacağından motor tüm conta setini değiştirmen gerek ki sağlıklısıda bu.Hadi takım conta 100 olsa gene fazla gene fazla.De derseki o kadar parçalayacağım sonra yeni yağ yeni yağ filtresi hava filtresi koyacam o zaman ok. 3 5ede bakma tanıdıkta yaptırmakta fayda var derim