Orijinalini görmek için tıklayınız : Avrupa yakası folcocu
Mehmet Opc
04-06-2010, 22:07
Arkadaşlar arkadaşın arabasına folyo yaptırcazda istanbul avrupa yakası Atatürk Sanayide bana önerebileceginiz folcoyu varmı ve karbon folyo yapıyormu önerileriniz için şimdiden teşekürler
protac araç kaplama
maslak sanayide
tanzerde yapmaya başladı gençler oto cam bir görüş derim..Film konusunda işçiliğini bilmeyen yoktur.
devil_berk22
04-06-2010, 23:40
maslakta protac var ancak semt problem değilse max car tavsiye ediliyor anadolu yakasında
protacın esnaflıgından sıkayetcı herkes bıde fıyatı fazlaymıs maxxcar uygunluk ve esnaflık konusunda sıze avrpa yakasından anadoluya gecırtıcek kadar cok ovgu aldı bu forumda...
illa maslak olmicaksa (ki bence problem etmeyin sonuçta ufak bir işlem değil ) maxxcar ı öneririm .. protac ı da şiddetle önermem .. özellikle esnaflıklarından dolayı .. fiyat politikalarıda yüksektir bilginize
maslak protac te adamlar sonradan gorme bıldıgın parayı bulunca napcaklarını sasırmıslar fakat adamların yaptıgı ıse dıcek tek bır kelıme yok. kım ne derse desın yanı
2.kısımda çok temız durust bı yer var ya 27 ya 28 sokakta olması lazım one car bi ugrayın derım referanslarıda saglam fıyatlarıda ıyı ;)
Protac hakkında ben de duydum öyle olduklarını.Maxxcar için daha iyi deniliyor.Zira o kadar uzak değil;bir köprü sonuçta..:)
Fatih Kavak
05-06-2010, 12:40
Anadolu yakasına gel Maxxcar :icon_tup:
maslak atatürk sanayi gencler otocam tanzer
Cimmeria
05-06-2010, 20:44
maslak meguiarzda kaplama yapıyorlar, geçen gün beyaz audi kaplamışlar gayet güzel gözüküyordu, bir çok çeşit renkte var, gidip bakmanızı öneririm