Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Avon zv3 sorgu ?

Ahmet_28
05-06-2010, 10:31
başlıktada belirttiğim gibi avon zv3 modeli lastik almayı düşünüyorum
http://www.avonlastikleri.com/urunler.asp?menu=urunler&pid=28&cid=0

kulanan var ise aramızda artıları eksileri nelerdir? yardımcı olursanız sevinirim ezbere almak istemiyorum toyo proxes t1r ile avon zv3 arasında kaldım fiyatları nerdeyse aynı

şimdiden teşekkürler ilgilenenlere

Ahmet_28
05-06-2010, 13:26
amerikalılarımı sorsak avonu :)

melih
05-06-2010, 13:31
toyo proxes tavsiye ederim abi:icon_tup:

http://www.astraclub.ru/forum/files/toyo_proxes_172.jpg

yaşar
05-06-2010, 15:18
melih proxesle aynı fiyat ancak ben avonu 400 tl ye takım buldum.proxesin takımı en ucuz aldığım fiyat 660 tl :) (ahmet)

fatiii
05-06-2010, 15:24
ben racing makinaya takmak için araştırmıstım inanırmısın 1 tane bile şikayet eden kötü yazan olmamıstı,hatta tersine fiyat performans ilişkisinde çook çok iyi oldugunu soyluyolar

ama tabi oto lastigide aynımıdır bilemiycem

Ahmet_28
05-06-2010, 17:38
ben racing makinaya takmak için araştırmıstım inanırmısın 1 tane bile şikayet eden kötü yazan olmamıstı,hatta tersine fiyat performans ilişkisinde çook çok iyi oldugunu soyluyolar

ama tabi oto lastigide aynımıdır bilemiycem

sanırım aynıdır.yanak ince olduğundan ekstra yanak takviyeside varmış

bakalım uygun fiyata buldum o yuzden sanırım alacağım :)

_opeth
05-06-2010, 17:45
google analytics yüzünden sayfasına daha erişemedim fakat toyo veya kumho derim.

Ahmet_28
23-06-2010, 22:33
arkadaşlar yokmu başka bilgisi olan yardımcı olun biraz

MiaMi
23-06-2010, 22:43
Ebat ve fiyat bilgisi pm atabilirmisin bende lastik arıyorum

Selcuk_RoL
23-06-2010, 22:44
ya ahmet abi albi adrenalin ya dünyayı yeniden keşf etmeye gerek yok :D

MiaMi
23-06-2010, 22:47
şöyle bir yorum buldum

lastik; marka olarak vasat bir lastik.. Kaldı ki Dünya'nın en iyi markası bile olsa sorun olduğunda mümessilin yaklaşımı çok rahatlatıcı değil... Özetle; lastiği ve mümessilini önermem...

Ahmet_28
23-06-2010, 23:34
şöyle bir yorum buldum

lastik; marka olarak vasat bir lastik.. Kaldı ki Dünya'nın en iyi markası bile olsa sorun olduğunda mümessilin yaklaşımı çok rahatlatıcı değil... Özetle; lastiği ve mümessilini önermem...

sağol tayfun.o zaman bizi proxes t1r paklar :)

Sierra Rs
24-06-2010, 07:09
Almamışmıydın sen Avon'u? Sen bırak mümessili alda lastik gör,viraj gör :)

fatiii
24-06-2010, 07:27
şöyle bir yorum buldum

konu biraz gecmis belki baska lastik almıssınızdır bile ama daha yeni gordum..

simdi bi kac kisi memnun kalmamıs olabilir bu cok normalki eminim bi kac taneden fazlaya gitmez e zaten arastırmaya kalksak michelinide goodyear ıda brigstone uda begenmeyen bircok insan vardır.o yuzden bi kac kisinin yorumuyla direk markayı vasata cıkarmak mantıklı gelmedi..

ben alın bi deneyin derim eminimki memnun kalmasanız bile oyle niye gittik bunu aldık seklınde kafanızı duvarlara vurdurmaz.kotu bi lastik degil cunku daha 10 gun once bi arkadasım aldı direk bu konu aklıma geldi inanın gayette memnun.

Ahmet_28
24-06-2010, 10:02
konu biraz gecmis belki baska lastik almıssınızdır bile ama daha yeni gordum..

simdi bi kac kisi memnun kalmamıs olabilir bu cok normalki eminim bi kac taneden fazlaya gitmez e zaten arastırmaya kalksak michelinide goodyear ıda brigstone uda begenmeyen bircok insan vardır.o yuzden bi kac kisinin yorumuyla direk markayı vasata cıkarmak mantıklı gelmedi..

ben alın bi deneyin derim eminimki memnun kalmasanız bile oyle niye gittik bunu aldık seklınde kafanızı duvarlara vurdurmaz.kotu bi lastik degil cunku daha 10 gun once bi arkadasım aldı direk bu konu aklıma geldi inanın gayette memnun.

teşekkürler fatih.alalım bakalım herhalde pişman olmayız:)

cenk henüz almadım kısmetse alıyorum.sen kullandın senin tecrübene güveniyorum ;)

ceco
24-06-2010, 10:02
ahmet o avon ne lannn makyasj malzemesı gıbı a.q :D gıt potenza g3 al mamıspec :D

Sierra Rs
24-06-2010, 20:07
cenk henüz almadım kısmetse alıyorum.sen kullandın senin tecrübene güveniyorum ;)

Avon Zv3'ün ''gidebildiğin kadar sert git'' diye bir reklam sloganı vardı eskiden o geldi aklıma..