PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Finepix S9500 Hakkında

EfeTopcu
05-06-2010, 22:49
Arkadaslar Finepix S9500 SLR Fotoğraf Makinesi Almayı Planlıyorum . Fiyat Açısından , Özellik Açısından Bana Baya Makul Geldi . Kullanan veya Bilgisi Olan Arkadaslar Genel Anlamda Artıları - Eksilerini Buraya Yazarlarsa Çok Sevinirim .

ygtkrmdnz
05-06-2010, 22:57
slr olarak güzel makine öğrenmek için alıyorsan fena olmaz ama üst kademe istekler için bir yerden sonra yetmeyeceğini düşünüyorum sitede vardı satan uygun fiyata..

çektiği fotolar,yorumlar vs.. bu linkte mevcut :)

http://www.fotokritik.com/fotograf_makinesi/fujifilm/finepix_s9500

EfeTopcu
05-06-2010, 23:28
slr olarak güzel makine öğrenmek için alıyorsan fena olmaz ama üst kademe istekler için bir yerden sonra yetmeyeceğini düşünüyorum sitede vardı satan uygun fiyata..

çektiği fotolar,yorumlar vs.. bu linkte mevcut :)

http://www.fotokritik.com/fotograf_makinesi/fujifilm/finepix_s9500

Evet Fotokritik' i de İnceledim , Şuana Kadar Anladığım Kadarıyla En Büyük Özelliği 28-300 Lensinin Olması . Başta Pentax Düşünüyordum Ama Finepix i Görünce , Hem Lensi Tam İstediğim Lens , Hem de Fiyatı Baya Makul Gelince Aklımda Finepix Ağır Basmaya Basladı .

Baska Yorumları da Bekliyorum .

ygtkrmdnz
05-06-2010, 23:48
bende fuji kullanıyorum menüleri çok basit ve kolay hemde güzel fuji slr olarak canon yada nikon gibi pek ağır basmasada yine tatmin ediyor çekimleri :) pentax da çok güzel k serisini bende düşünüyorum almayı..

EfeTopcu
05-06-2010, 23:53
bende fuji kullanıyorum menüleri çok basit ve kolay hemde güzel fuji slr olarak canon yada nikon gibi pek ağır basmasada yine tatmin ediyor çekimleri :) pentax da çok güzel k serisini bende düşünüyorum almayı..

bu s9500 lerin objektifleri değişebilir mi ? sabit mi ?

_opeth
06-06-2010, 09:55
ilanlarda satılık ikinci el de var. aklınızda bulunsun

EfeTopcu
06-06-2010, 11:07
ilanlarda satılık ikinci el de var. aklınızda bulunsun

Evet Satılıklardaki Makineyi Biliyorum , Zaten Düşünüyorum Onu Ama Net Bir Bilgi Almak İstedim Teşekkürler :)

ygtkrmdnz
06-06-2010, 11:59
bu s9500 lerin objektifleri değişebilir mi ? sabit mi ?

pek çıkacak gibi durmuyor ama bilen vardır elbet tam olarak bilmiyorum :confused:

http://images.gittigidiyor.com/2240/FUJIFILM-S9500-9MP-JAPON-OYNAR-EKRANLI-PROFESYNL__22407318_4.jpg

fatih(fb)
06-06-2010, 12:26
bunlar slr-like makinedir objektifi sabit yani değişmez

BU®AK
07-06-2010, 01:05
Makine sahibi olarak buraya yazmak çok doğru değil ama makinayı şöyle açıklayım. Kullanımı çok basit olduğu için slr alıp kafayı yiyerek öğrenme yada diğer klasmanda ufak makineler ile belirli yerlerden çekim yapıncaya kadar alınıp slr a geçiş için kullanılabilecek güzel bir makinadır. Bana yetmiyor bu yüzden satıyorum yoksa çok memnunum keşke daha önce buna bulaşsaydım dediğim bir makinadır. Objektifi değişmez ama yurt dışından belirli zoom yada değişik lens aparatları mevcut hatta bendede var ancak Aydın da kaldığı için listeye eklemedim belki dönünce bulamayabilirim diye :)