Orijinalini görmek için tıklayınız : Herkese bol bol selamlar
Arkadaşlar hepinize merhaba aranızda olmak gerçekten güzel eyüpteyim polis memuruyum kısa bir süre daha typer sahibiyim ama ayrılmamız yaklaştı :((
Arkadaşlar hepinize merhaba aranızda olmak gerçekten güzel eyüpteyim polis memuruyum kısa bir süre daha typer sahibiyim ama ayrılmamız yaklaştı :((
Abı hoşgeldın :) cumartesi akşamından one vermeee :)
ben mehzent bu arada :)
Memur, trafik misin asayişmisin :D Ona göre kaçalım yada kalalım.
polis memuru ve type-r ne kadar zıt iki şey yaw :) şaka bir yana hoşgeldiniz...
abı sen bıde park ettıgı yerı gor karsısı trafik :D:D
tekrar hosgeldın abi iyi forumlar
aramıza hoşgeldiniz keyifli aktif forumlar...
Hoşgeldiniz, Keyifli forumlar.
ooo abim gelmiş :D hoşgeldin abi
arkadaslar adaşım abim lınktekı aracın sahibi ;)merak edilen herşey ilk ağızdan artık ;)
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=55932
niye zıt olsun modifiyede sınır yok silencer derdi yok :))
cümleten hoşbulduk diyeyim bu arada trafik değilim asayişteyim
niye zıt olsun modifiyede sınır yok silencer derdi yok :))
cümleten hoşbulduk diyeyim bu arada trafik değilim asayişteyim
polisler pek sevmezler type-r ları traifkçi abilerimiz :D ondan dedim hoşgeldiniz tekrardan :D
Abı hoşgeldın :) cumartesi akşamından one vermeee :)
ben mehzent bu arada :)
cumartesi normalde çalışıyorum ama muhtamelen 21-22 gibi işim biter kaçta biterse bitsin gelmeye çalışacağım arabamı pek tanıyan yok galiba biraz tanıtmak istiyorum
abi ben sana cumartesı için rapor izin mizin yazdırıyım da şu arabayı satmadan gun yuzuyle bı gazlıyalım ;)
abi ben sana cumartesı için rapor izin mizin yazdırıyım da şu arabayı satmadan gun yuzuyle bı gazlıyalım ;)
Geç meç kesinlikle gelmeyi düşünüyorum ben sizden daha fazla istiyorum ''kurdun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman çelebi diyorlar''....
hakan-vtec
07-06-2010, 20:18
hoşgeldiniz. iyi forumlar
hoşgeldiniz. iyi forumlar
hoşbulduk kardeşim
Kağan Celep
08-06-2010, 11:24
Hoşgeldiniz.
-HAKTAN-
08-06-2010, 11:27
cumartesi normalde çalışıyorum ama muhtamelen 21-22 gibi işim biter kaçta biterse bitsin gelmeye çalışacağım arabamı pek tanıyan yok galiba biraz tanıtmak istiyorum
Hoşgeldin.
Geç meç kesinlikle gelmeyi düşünüyorum ben sizden daha fazla istiyorum ''kurdun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman çelebi diyorlar''....
Vayyy burdan üstüne düşeni alsın herkez arkadaşlar ona göre hehe ;)
Hoşgeldınız...
Hoşgeldiniz keyifli forumlar
Vayyy burdan üstüne düşeni alsın herkez arkadaşlar ona göre hehe ;)
Hoşgeldınız...
aaann gazzz :D:D
dadaloglu1
08-06-2010, 14:59
Hoşgeldiniz
Ahmet_28
08-06-2010, 16:19
hayat o saatten sonra başlıyor zaten abi:D
hoşgeldiniz keyifli forumlar :)
tekrardan cümleten hoşbulduk hepinize ayrı ayrı selamlar
pesimist206
08-06-2010, 21:29
hosgeldınız keyıflı forumlar abıcım :) bencede vb yı rollerde gormek ıstıyoruz ıddaalı bır arac :)
hosgeldınız keyıflı forumlar abıcım :) bencede vb yı rollerde gormek ıstıyoruz ıddaalı bır arac :)
ilk toplantıya gelmeyi istiyorum bir aksilik çıkmazsa ordayım
hosgeldınız keyıflı forumlar
hosgeldınız keyıflı forumlar
hoşbulduk arkadaşım
dadaloglu1
08-06-2010, 21:40
Hoşgeldiniz
Hoşgeldiniz
hoşbulduk dadaloğlu
abi gelsene genel sohbete
hoş geldiniz.
hoşbulduk arkadaşım
Her Allah'ın günü karakolun önünde dubaların arasında görünce kesin polis sahibi demiştim. Demek doğru tahmin etmişim. Hoşgeldiniz.
Her Allah'ın günü karakolun önünde dubaların arasında görünce kesin polis sahibi demiştim. Demek doğru tahmin etmişim. Hoşgeldiniz.
çalıştığım günler oraya bırakıyorum doğru tahmin ;) seninki yine iyi tahmin bazıları beni görünce arabayı çözdürdünmü diye soruyor
ygtkrmdnz
09-06-2010, 12:29
Çalışmadığın günlerde de misal bu gün Yumurtacıların yanındaki mobilyacının önünde duruyor.
hobulduk teşekkürler
Çalışmadığın günlerde de misal bu gün Yumurtacıların yanındaki mobilyacının önünde duruyor.
o mobilyacı benim kayınpederim ihtiyacı olanlar buyursun tevhturkey ede olmadı bir kampanya başlatalım
ocean0636
09-06-2010, 23:46
Hoşgeldiniz, keyifli forumlar..
Hoşgeldiniz, keyifli forumlar..
hoşbulduk teşekkürler
hoşgeldiniz
teşekkür ederim
D16inside
12-06-2010, 18:08
aramıza hoş geldin.
aramıza hoş geldin.
hoşbulduk kardeşim