Orijinalini görmek için tıklayınız : ANKARADAN ARAÇ SORGUSU aciiil . . .
MaNiSaLı
07-06-2010, 21:31
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-civic-9000-devirde-hayat-146-beygirde-tat/detay
BİLEN YADA YAKIN OLUP BAKABİLECEK Bİ ARKADAŞ YADA BİLGİSİ OLAN VARMI ?
0536 957 08 18
serkan ben
araç hakkında bir bilgim yok ancak çok uzun zamandır satılık 13500 gibi bir rakamlardaydı fiyatı baya düşürmüş araç almadan önce ilgilendiğim bir araçtı...
ogunozcan
07-06-2010, 22:33
neden hıc gormuyoruz bnları bız ya:)
mehmetelt
07-06-2010, 22:41
güzel araçmış. hayırlı olsun
Rockford
07-06-2010, 22:46
iyide zaten duzgun yaglama yapan bi block degil 9k bodoslama dönüosa motor ici parcaların duzgun yaglanıp yıpranmamıs oldugunu kontrol etmek lazım. hos egzantriklerde 9k da boşa dönüoda o da ayrı :)
By_DoMiNo
07-06-2010, 22:46
Gerçekten temiz araba. Darkred in de dediği gibi bayağı bi kişi almak istemişti. 13.500 TL Fiyatı yüzünden herkez bu aracın alternatifine yöneliyordu. 2.000 Tl birden inmiş. Görünüşte temize benziyor ama. Ben Her zaman bu kadar Boyası kalite görünen arabadan Şüphelenirim. Gerçi arkadaş yazmış Yeni Kasa FD civic lerin Süt beyazı rengi imiş araç. Görünüşte albenisi çok olan bi araca benziyor ama yakından bilen birisine baktırmakta fayda var..
fatih(fb)
07-06-2010, 22:52
bu araç daha önceden üsküdarda duruyordu demekki ankaraya satılmış burda bikaç kişiden alınır bu araba lafını duymuştum tabi daha sonra nasıl davranıldı bilmiyoruz..
kmsenin ekmeğini bozmam istemem ama sende alıcısın sonucta bildiğmi söylim:) bu arac istbuldayken benm semtimdeydi.ozmanlar görurken illaki boyası var diodm cnku yanıodu arac. nazarım değmiş olmalıki yalan olmasın geçen senenin ağustos aylarında bir gece evime dönerken bu arac bi kazaya karışmıstı.geçmiş zaman htrlamıorm kmsenin gunahına girmim ama arka tarafta tampon ve bagaj kısmı hasarlıydı. aynı sekilde ön tamponda yerdeydi. hızlı geçtiğim içn göremedm ama bnm gördüğm ve bildğim kazası var. ve eminmki boyada var...
MaNiSaLı
08-06-2010, 16:16
saolun arkadaşlar bakalım bakalım :S
Bizim işyerine yakın ama hiç görmedim.
komple 0 dan toplanmıştı eskıden üsküdar da bızım mahallede duruyordu ilk durumu cok kötüydü öyle hatırlıyorum yanlış olmasın