Orijinalini görmek için tıklayınız : Popstar Bayhan'dan caz sürprizi
veridiyse silin çok güzel soylemiş :D
http://www.haber3.com/popstar-bayhandan-caz-surprizi-video-galerisi-923.htm
:)) seneye eurovizyona sokmalıyız kendısını çok basarılı...
Elvis Presley parçasını rezil etmiş bence.
güzel söylemiş be :D çok da kötü değil
KuBilaYY
08-06-2010, 01:00
ben hiç begenmedim :D bide izleyip o harekeylerini görünce hemen kapattım :D
Elvis Presley parçasını rezil etmiş bence.
Paul Anka kanka,soyleyende Frank Sınatra.Rezıl eden de bayhan :)
M///maniac
08-06-2010, 02:00
triplere bak ya..
ne söylerse söylesin bi farkı yok hep aynı şekilde söylüyor ne diye birinci oldu ne diye hala ortalarda bilmiyorum çok zevksiz bi milletmişiz onu anladım
hintli biri cikip soylese bayilanlar olurdu ama bayhan olunca olmuyor iste..
fsunnetci
08-06-2010, 10:32
Nan ne güzel söylemiş işte helal olsun yalnız görmeyeli bayhan ne kadar değişmiş ole yaa:confused:
erayakar
08-06-2010, 13:11
kafası güzel fazla çekmi mazotu kara duman atıyor..
orhansah
08-06-2010, 13:21
ne söylerse söylesin bi farkı yok hep aynı şekilde söylüyor ne diye birinci oldu ne diye hala ortalarda bilmiyorum çok zevksiz bi milletmişiz onu anladım
adaş şu Ferhat Göçer denen adam da hep aynı şekilde söylüyor ama trt de program, konserler, milyonlarca hayran falan işi götürüyor. ben de o adama gıcık oluyorum mesela :D
hintli biri cikip soylese bayilanlar olurdu ama bayhan olunca olmuyor iste..
:icon_tup:
Low-Rider
08-06-2010, 13:31
adaş şu Ferhat Göçer denen adam da hep aynı şekilde söylüyor ama trt de program, konserler, milyonlarca hayran falan işi götürüyor. ben de o adama gıcık oluyorum mesela :D
:icon_tup:
Aynen ya.Müzik sektöründe ferhat göçer kadar kötü şarkı söyleyen , zamanıda söylenmiş güzel şarkıları tekrar söyleyip rezil eden başka bir adam yok ama adam el üstünde tutuluyor
Aynen ya.Müzik sektöründe ferhat göçer kadar kötü şarkı söyleyen , zamanıda söylenmiş güzel şarkıları tekrar söyleyip rezil eden başka bir adam yok ama adam el üstünde tutuluyor
Ankara da belediyenin 1 numaralı kadrolu sanatçısı. Nerede bir açılış bir şölen orada Ferhat Göçer. Kendisinden nefret etmek için bir neden daha.
Son 1 yıl içerisinde 3-4 tane belediye için konser verdiğini gördüm.
Bir de şu var , Ömür Gedik gibi nacizane bir insan nasıl oluyor da Ferhat gibi sevimsizlik abidesiyle birlikte onu da aklım almıyor.
Konuya gelirsek , bayhan gereksiz bir hareket etmiş , hiç güzel değil. Sadece gülmek için izlenir.
sosyete türkücüsü diyorlar ona:D
Paul Anka kanka,soyleyende Frank Sınatra.Rezıl eden de bayhan :)
Elvis'te söyledi, ben ondan biliyorum. Sinatralısını dinlemedim :)
Elvis'te söyledi, ben ondan biliyorum. Sinatralısını dinlemedim :)
Elvis daha güzel söylüyor ondan akılda kalmış olabilir.:D:D
OlKJ-0bnxdA
Bonus :D ( 1:00 da başlıyor :D )
bojnqBFadz4
boosted_pug
08-06-2010, 23:40
merak ediyorum sölediğinin bir kelimesini anlıyomu abiye kuzu daha ii sölerdi herhalde körtin :D